Un produs Blogger.

joi, aprilie 21, 2016

PNL le vinde bucurestenilor elefantul roz

15 comments
"Ești la Polul Nord și trebuie să vinzi unui eschimos un elefant roz. Cum faci? Cu atitudinea potrivită. Așa trebuie să facem și noi" este declarația lui Cătălin Predoiu, acum candidat al PNL la Primăria Bucuresti.


15 comentarii:

Nasul spunea...

La o populatie trepanata tv si lasa ca a Romanistanului poti sa-i vinzi orice rahat pe post de prajitura .Nu exista simtul ridicolului la mamaligarii romanistani si politicienii stiu asta si tot de aia se pisa pe noi cu bolta .Turma de oi lase cu pretentii de popor.Am stat ca boi pana l- au interzis pana si pe Cioran si Eliade si ne mai miram ca ne vand ''elefanti roz'' pe post de gogosi electorale.Dispretul lor( masoni si politicieni slugile perciunatilor ) fata de romanistani pe care ii prostesc cum vor e nemarginit .

Unknown spunea...

Si veti vedea cati cumparatori se vor gasi la sectiile de votare. Mai ales in toamna, cozi la elefanti roz. Prost e ala care cumpara nu cel care vinde! Dar din pacate in cazul asta vor avea de suferit si ceilalti.

Unknown spunea...

Dupa cum procedeaza PNL- ul (o parte din acest partid - pdl), cu sarabanda aceasta de candidati la primaria mun. Bucuresti, nu face altceva decat sa compromita ideologia liberala, si in felul acesta, sa distruga partidul. Distrugerea partidului a inceput odata cu procesul de unificare cu pdl. Acestea, vicleni dupa cum ii stim, au inceput sa lucreze, iar rezultatele se vad. Dintr o analiza mai atenta asupra fenomenului se poate desprinde mai multe concluzii: Partidul nu are candidati de prestigiu si notorietate; Schimbarea candidatilor nu se datoreaza intotdeauna, problemelor pe care le ar avea acestea, ci mai degraba cred, ca sondajele facute de ei(partid), nu le da nici o sansa la aceasta functie , mai ales ca dupa cum e posibli, alegerea primarilor va fi ,printr un singur tur; Probemele candidatilor cred ca de multe ori sunt provocate in mod artificial, pentru a renunta la candidatura sau pentru a li se retrage candidatura. Si asa merg intr o veselie pana la alegeri. Eu urez succes ultimului candidat, desi nu stiu cine e.

Iulian Mareș spunea...

Sati sa vedeti cum îi vom stampila! Fara numar, pe toti, caci tus avem!
Le transmit salutari fierbinti!

Unknown spunea...

Nici un comentariu pana acum, probabil militari au alta grija pe cap.Stim noi care este. L223.

Unknown spunea...

D-le Talpalariu daca urati succes unui PNL asa cum se prezinta acuma si mai ales lui Predoiu inseamna ca ati inceput deja sa cumparati elefanti roz.

ifrim spunea...

Si reciproca e valabila, cu acceiasi atitudine adecvata la scrutinuri le vand si eu doar trompa elefantului!

iceparu spunea...

In Romania dar mai ales in afara sunt prosti cu duiumul .Sunt multi care se vand pe o sarma sau un mic.Asa s-a intamplat si in cazul lui Iohannis.In concluzie este posibil orice.

Nasul spunea...

Oare micii aia ( dupa o bere cu hamei sintetic ) pentru care voteaza tugulanul roman trepanat tv or fi din carne de elefant roz ? Sau din carne din aia (congelata 40 de ani) din rezerva de stat a armatei amerloce si aruncata la gunoi (cu vapoarele) in portul Constanta.Intreb si eu ca prostul .

Unknown spunea...

Eu,as cumpara numai corpul elefantului.Capul il las lui Francastain,urechile Buldogului si trompa Alinutei.Buldogul,arunca bomba ca sa-i taie......Vai mama lor.

Iulian Mareș spunea...

Urmand cursul actual PNL va avea soarta PNTCD!
Si as regreta sincer pt trecutul lui istoric si faptele inaintasilor, dar renuntand la cauza nationala nu poate decat sa se autodistruga!
Cand tu nu si oameni pt primarii, mai vrei si la guvernare?
Atentie, multi din liderii lor (inclusiv cei din pdl) nu au castigat mai nimic in alegeri, iar in Parlament au ajuns prin redistribuiri haioase de pe pozitii de infranti, locurile 3-4!
Soarta lor a fost scrisa de Crin A....(datorita lui nu am voie sa scriu acest nume) in PE, nici pana acum nu se stie clar din ce cauza, misterul planand in ceturile actuale!

Iulian Mareș spunea...

Asta trebuie sa faca Motoc!

http://www.dcnews.ro/mobile/cum-m-am-convins-ca-voi-fi-primul-care-va-muri-pe-front_503402.html

brenda spunea...

ministrul asta al muncii , vorbeste despre salarizare de parca ar fii sigur ca acest guvern va fii si in 2018 , facand previziuni pe o perioada asa de lunga , oarea stiu ei ce nun stim noi? de aceea se prevede ca si actualizarea\recalcularea pensiilor actuale sa sev faca in 2 ani? si aici un elefant roz

MisuS spunea...

A mai "vandut" unul STOLOJANUL si ati vazut ce a iesit... Aceeasi schema, dar mai evoluata. Mai ales ca apar semne de "albire" a lui Base, chipurile pentru unitatea dreptei...etc, etc

Anonim spunea...

Acesti indivizi de la guvernare chiar cred ca numai ei stiu carte, ceilalti sunt niste prosti care inghit orice galusca. Daca schimba formula de calcul si folosesc niste cuvinte alambicate au impresia ca iua pacalit pe toti .Nu prin contabilitate faci finante si mai ales economie, mai trebuie ceva ,degeaba au cap le mai trebuie si minte.