Un produs Blogger.

sâmbătă, mai 14, 2016

Povestea "neprotejata" de amor a Lulutei

15 comments

Belgravistan și Procuroristan, o frumoasă poveste de dragoste



"Pe lista scurtă a apropiaților Laurei Codruța Kövesi cărora Ron Weiner și David Geclowicz le-ar fi spart e-mail-urile se află nu doar Ioan Lascu (tată, fost procuror), Sergiu Lascu (frate, director adjunct al Transgaz) sau Eduard Kövesi (fost soț), ci și un aproape misterios Florin Nemeș. Misterios, dar nu chiar necunoscut publicului român.
Florin Nemeș este unul dintre puținii români aflați în închisorile din străinătate cărora televiziunile le acordă un deosebit interes. Trimis într-o țară străină de către compania pentru care lucrează, Florin Nemeș a fost arestat și condamnat la închisoare pentru că ar fi oferit tarife de telefonie mobilă mult prea mici, telefoane inteligente în rate fără dobândă, tarife de roaming prea mici și tot așa. De la condamnare, Florin Nemeș împarte celuula cu fostul fotbalist Gică Craioveanu și apare săptămânal de mai multe ori la televizor, în spoturile comerciale ale companiei Digi Mobil.
Țara în care cei doi își ispășesc pedeapsa publicitară se numește Belgravistan și este o țară imaginară, plină cu oameni extrem de bogați. Florin Nemeș, însă, nu este un personaj ficțional, ci o persoană reală, în carne și oase, asemeni colegului său de campanie, Craioveanu. Florin Nemeș este, de asemeni, și reprezentantul companiei Digi Mobil, așa cum apare în reclame. De fapt, este reprezentantul tuturor companiilor și posturilor de televiziune care aparțin holdingului RCS & RDS. Căci Emil-Florin Nemeș este nimeni altul decât coordonatorul de marketing și PR al RCS & RDS, funcție pe care o ocupă încă din februarie 2009.
Născut în Târnăveni, Florin Nemeș a absolvit Academia Forțelor Aeriene “Henri Coandă” din Brașov, în 2003, a lucrat pentru Augusta Papier, Infogate Telecom și, după cum deja ați citit, din 2009, RCS & RDS. Domnul Nemeș adoră literatura de dezvoltare personală, alergarea și mâncarea vegetariană. Acestea nu sunt informații obținute ilegal de Ron Weiner și David Geclowicz, ci informații la care absolut oricine avea acces, cel puțin până la ora scrierii acestui articol.
Și, totuși, ce ar fi căutat domnul Nemeș pe lista israelienilor? Ce l-ar fi putut aduce în vizorul acestora, de ce și-ar fi dorit aceștia să-i scormonească prin căsuțele de e-mail, când ar fi putut afla atâtea lucruri despre el doar din surse deschise? Păi, ca să spunem așa, domnul Emil-Florin Nemeș este un bărbat puternic. Iar cei de la Black Cube păreau destul de interesați de bărbații puternici ai României. De bărbații puternici, dar mai ales de femeile cu adevărat puternice care se află în spatele acestora. Iar în spatele domnului Nemeș se află, de ani buni, cea mai puternică femeie din România.
Exact. De aproximativ patru ani, plus-minus, Emil-Florin Nemeș și Laura Codruța Kövesi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Discreți și cuminți, nelăsându-se surprinși de fotografi obraznici, Florin și Laura sunt doi adulți responsabili și liberi de sarcini care-și consumă relația departe de ochii prea curioși. Dacă este adevărată, imixtiunea celor de la Black Cube în viața personală a procurorului-șef al DNA este o măgărie ce trebuie aspru pedepsită. Nu interesează pe nimeni ce apelative folosesc cei doi în intimitate, cum își încep e-mail-urile și așa mai departe.
E drept, ar fi fost interesante discuțiile celor doi adulți responsabili pe parcursul anului 2013. Atunci, pe 15 mai a fost semnat decretul de numire în funcția de procuror-șef al DNA a doamnei Laura Codruța Kövesi. Pe 31 mai, la doar 16 zile distanță, Sorin Alexandrescu, șeful Antena Group, a fost arestat preventiv pentru șantajarea grupului RCS & RDS, operațiune petrecută în perioada 16 aprilie – 21 mai 2013. Astăzi dosarul se apropie de sfârșit, iar doi oameni țin pumnii pentru o condamnare: șefa procurorilor care au instrumentat dosarul și șeful comunicatorilor din firma care a depus plângerea. Mereu, în spatele unei coincidențe puternice stă o femeie și mai puternică."
Cititi si speculatiile lui Cristoiu:
art://www.cristoiublog.ro/gindul-de-duminica-8-mai-2016/

15 comentarii:

Huhu Rezea spunea...

Cred ca la Parchetul General este deja initiata o cercetare penala in rem, de fapt impotriva Lulutei , prin care sunt investigate motivele pentru care este lasata in nelucrare sesizarea referitoare la mituirea lui Dumitru Dragomir, fost presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, de catre RCS-RDS pentru atribuirea televizarii meciurilor din Divizia A. Acest dosar este de fapt si obiectul cu care se presupune ca SA l-a santajat pe colegul amorezului Lulutei.
Nemes de la RCS este si un mare magar interesat, daca a expus-o atât de grosolan pa Kovesi pe contul sau de facebook. Degeaba si-a periat contul dupa ce Mircea Badea a realizat, cu comentariile de pe el, 2 fabuloase emisiuni nocturne.
Intr-adevar, sunt suspiciuni rezonabile ca povstea de dragoste dintre Kovesi si Nemes pune in pericol statul de drept, mai ales ca, prin operatorul de telefonie RCS-RDS, DNA poate intra in casele a milioane de romani, unii cu interese comerciale adverse.
Cineva trebuie s-o protejeze pe Luluta, luându-i briciul DNA din mâna.

Nasul spunea...

1.Constitutia spune ca suveranitatea apartine poporului roman, care o exercita, iar cea mai puternica forma constitutionala de exercitare a suveranitatii poporului este REFERENDUMUL, care , constitutional, are puterea juridica cea mai mare, mai mare decat votul individual dat la alegerile locale sau parlamentare!

2.In urma criticilor ca a contribuit indirect, prin mentinerea actualei legi, la sporirea numarului de alesi, CCR transmitea, printr-un comunicat, ca in motivarea deciziei respective a considerat contra Constitutiei neimplementarea referendumului privind plafonarea la 300 a membrilor Legislativului. Adica Parlamentul 2008-2012 era obligat sa o implementeze, insa nu a facut-o si aici din pacate NU AVEM SANCTIUNE juridica sau legala.


3.Insa, atunci cand Constitutia vine in conflict cu legea alegerilor parlamentare, deja AVEM SANCTIUNE JURIDICA, adica acest lucru inseamna ca alegerile parlamentare din 09 decembrie 2012 sunt NECONSTITUTIONALE intrucat ele trebuiau sa se organizeze astfel incat sa se respecte referendumul din 2009 care a DEVENIT LEGE si care OBLIGA la :
- reducerea numarului de parlamentari la 300
- Parlament unicameral


4.Pe cale de consecinta actulalele mandate obtinute la 09.12.2012 sunt neconstitutionale si atentie : TOATE LEGILE VOTATE DE ACEST PARLAMENT VOR FI NECONSTITUTIONALE SI IN AFARA LEGALITATII, adica intregul stat roman functioneaza in conditii de ILEGALITATE!

Nasul spunea...

Briciul nu e al Lulutei cum credeti voi ci al CIA si FBI iar Mosad nu accepta sa nu taie si ei cu briciul asta , deoarece ei sunt stapanii de facto SRI.Si primii stapanii ai Lulutei au fost chiar cei de la SRI care au si despartit- o, dupa recrutare ,de primul sot maghiar care era agent al Ungariei .Si pe care l-au si expulzat din tara, ma rog colonie .Ulterior Luluta a prestat la ordin mai ales afara din tara pentru un sepepist din garda pretoriana a lui Basina.Si ar fi multe de zis dar ajunge ,''cubul'' vegheaza si va trebuie certificat .

Huhu Rezea spunea...

@calugare
Daca te-ai retras la manastire, ocupa-te de rugaciuni, lasa Constitutia ca-ti prinzi barba.
Unde spune in consitutie ca referendumul este cea mai puternica forma de exercitare a puterii?
Referendumul constititional organizat de Basscu, fara un proiect de lege trecut prin Parlament, nu este opozabil Parlamentului.
Constitutia nu face o ierarhie intre organele alese si referendum in exercitarea puterii suverane .
De ce ar fi neconstitutionale alegerile din 2012?

Unknown spunea...

@ Nas[h]ul - Prima postare e un bullshit . A doua ,, contzine'' informatzii ce doar aia din cls.0 si pitzipoancele nu le cunosc . CIA , FBI , Mossad !!!. pai vezi doar cine sunt directorii ,, serviciilor'' , cine-I PM si presh. si ajunge !!. Lulutza e doar o servitoare , o vivandiera in coloana a5-a a vanzatorilor si praduitorilor de tzara si de neam !!!!. BLESTEMAT SA LE FIE NEAMUL SI BLESTEMATA SPITZA TUTUROR SCURSURILOR , LIFTELOR PAGANE , COZILOR DE TOPOR CE SLUJESC STAPANILOR VENETICI CE-AU NENOROCIT ACEASTA TZARA SI-ACEST NEAM !!!!!.

Nasul spunea...

Nu sunt calugar ci ’'mitropolit'' de Alba. .Si da repet cea mai inalta forma de exercitare a puterii poporului intr-o democratie e referendumul.Huhurez tu ai din pacate ''dreptate '' doar prin prisma faptului ca la noi nu e democratie si deci referendumul chiar validat si de CCR e folosit ca hartie igienica .

Iulian Mareș spunea...

Chestionarul referendumului in cauza a lasat de dorit! Asa se face ca CCR a pus batista pe tambal!
DNA este o directie in PG si atat! Ca i s―au dat puteri si descoperit veleitati extra este o alta poveste!
A raspuns cineva pt procurorii excroci si penali din DNA? .....papici si ala adus de la Iasi, cu nume imposibil?Sfarsitul oricarei structuri incepe cand granitele dintre bine si rau sunt atinse!....contopirea cu DIICOT tropaie deja!
Presa castiga mereu, in disputa jurnalistica cu structurile statale!
De studiat cazul Italiei...mainile curate si al sau procuror, cu adevarat curat si vizionar! Nimeni nu are dreptul sa se comporte ca in revolutia franceza, unde erau cativa cu idei absolute! Adevarul absolut nu serveste nimanui!
" Nu exista om curat/nevinovat, ci doar om de care nu ne-am ocupat suficient!" Ceka, parca!
Si asta face BK, prin 2 tineri trimisi sa-si dea examenul de sfarsit al scolii, prin lansarea unui avertisment si o perdea fumigena....in spatele careia este o alta operatiune, pe care binomul nu numai ca nu o stapaneste, dar nici nu o poate influenta! Aici nu mai este camp tactic si acoperiti de 2 lei tona! Aici este ceva peste viata si moarte!
Dintre cei vizati niciunul nu mai poate pleca din tara!...nici la posturi! SIE s―a dezis! Totul este PA! Irevocabil!....acum cateva luni a spus adio si seful GRU!

tehnocrat spunea...

Este bine sa ne amintim si de recursul in interesul legii promovat in anul 2011 de codruta, respins de ICCJ prin care s-a dorit ca toate instantele de judecata sa fie obligate sa respinga in totalitate sesizarile pensionarilor militari, privind aplicarea legii 119/2010. N-a reusit, pt ca in justitie, vezi Curtea de Apel Pitesti, mai sunt si oameni corecti. Atunci codruta era Procurorul General al Romaniei.
Asa ca n-o putem iubi pe codruta.
Legat de acest subiect se pot pune 2 intrebari:
- cum a fost posibil ca in aceleasi spete juridice instantele de judecata sa dea solutii diferite, uneori chiar la aceeasi instanta, in aceeasi sedinta de judecata ?
- pt acest lucru, oprea i-a acordat gradul de colonel lui codruta , in anul 2010, fara ca aceasta sa faca armata. codruta saraca spunea ca ea n-are stiinta de acest lucru, dar de ce in calitate de procuror general, n-a solicitat cercetarea penala a avansarilor ilegale ?
- Dobritoiu spunea ca va face plangere penala impotriva avansarilor ilegale.
A facut aceasta plangere penala ? Daca da, cum s-a solutionat ?

micutzul spunea...

Hai copii, nu priviti doar varful aisbergului.... Zau asa , voi realizati ce increngatura este sub varf , ce ramificatii intinse in toate structurile si toate ramurile societatii?
Pai daca SRI vine cu dovezi ca au informat de peste o suta de ori pe cei care au dreptul la informari , cu privire la mafia din sanatate si nu s-a intamplat nimic ,eu trag o singura concluzie.... increngatura mafiota este condusa de la cel mai inalt nivel...Adica coruptie.... Un stat bolnav de coruptie este un stat slab , nu e bagat in seama decat de mafioti , e un stat care isi sacrifica cetatenii pentru obtinerea de bunuri si valori pe plan personal , un stat care nu are interesul sa aiba structuri de informatii , justitie , politie si armata corecte, dotate si pregatite corespunzator...Statul slab este predispus la orice agresiune economica politica si militara din INTERIOR sau EXTERIOR... Norocul nostru ca inca suntem in NATO .... Dar daca NATO se desfiinteaza ca urmare a modificarii sferelor de influenta ?

Nasul spunea...

Mares..Chestionarul referendumului a lasat de dorit ? Asta de unde ai mai scos-o ? Ai visat tu aszi noapte ? Afla ca CCR a VALIDAT referendumul deci era si este perfect valabil si sparlamentul era obligat sa tina cont de el ca de orice hotarare a CCR .

Nasul spunea...

Micutzu .Tu crezi ca tot ce tine de coruptie e intamplator? Si coruptia si ''circul de stat '' cu anticoruptia sunt organizate de serviciile noastre la ordinul stapanilor coloniei.Asa poti spolia si jefuii cel mai bine o colonie si poti arunca toata vina in carca romanilor ( care au o gena de hoti nu-i asa ?).Plus ca daca apare unul care e mai patriot apare imediat si Codruta cu ''anticoruptia'. Binenteles ca pentru credibilitate au fost si victime colaterale corupti sadea care au fost pedepsiti cu cateva luni de puscatie ( de obicei la domiciliu) ca sa se regaseasca.Cautati papusarul nu criticati papusile care se vor fi de altfel si inlocuite ( dupa informatiile mele foarte rapid) Ma refer la guvernul ''mau '' .

Nasul spunea...

Micutzul .Chiar daca se desfinteaza NATO ( nu e cazul) colonia noastra nu v-a fi vanduta rusilor stai linistit (cat timp produce zeci de miliarde de euro anual pentru stapani).Sau crezi ca dispatitia profitului corporatiilor prin firme of shore e pur intamplatoare ?Nimeni nu vinde gaina cu oua de aur pentru care ai organizat si o lovilutie ..

Nasul spunea...

Bai si nu va mai luati de Codruta care era colonel inca din 2010 .Probabil acum e general maior.Vreti sa ajungeti in tribunalul militar ? Rusine sa va fie.Ce militari sunteti voi ? Castiga si fata ca si doamna ''Otilea '' un ban cinstit din cea mai veche meserie din lume. .Adica cea de general nu va ganditi la prostii.

iceparu spunea...

Huhule.Tulai doamne.Da pe aici sunt si cu sindromul capului care explodeaza?

Iulian Mareș spunea...

Maxime,
Sociologii, tata!....era gaunos, iar CCR era pres, atunci!