Un produs Blogger.

joi, iulie 28, 2016

Apocalipsa de vineri 29 iulie

24 comments

O nouă Apocalipsă este anunţată pentru vineri, 29 iulie, iar site-ul american End Times Prophecies a postat deja pe internet un videoclip produs de Armageddon News în care se susţine această teorie bazată pe mai multe citate din Noul Testament, dar şi pe avertismentele unor oameni de ştiinţă despre o apropiată inversare a polilor magnetici ai Pământului, despre care se spune că va atrage o serie de fenomene distrugătoare. „Vor fi cutremure devastatoare, iar Luna va fi complet roşie“, avertizează fanii noii Apocalipse, citaţi de publicaţia „Daily Mirror”. Aceştia nu sunt impresionaţi de faptul că alte previziuni apocaliptice anunţate pentru acest an nu s-au adeverit.

Citeste mai mult: adev.ro/oazaqt

24 de comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Eheeeei, ia sa vedem ce zice tata mosu despre Apocalipsa, pe scurt: Isus a fost intrebat de sfarsitul lumii si le-a raspuns apostolilor ca nici El nu stie, ci doar Tatal! Citind si Apocalipsa dupa Ioan, acolo scrie clar ca la a doua venire pe pamant a Mantuitorului, ca o stea cazatoare de la rasarit la apus, se va produce acest cataclism programat de catre Creator! Mai este ceva: Dumnezeu ne iubeste si ne-a creat dupa chipul si asemanarea Sa. Cum ar putea Tatal sa-si ucida copiii? Dumnezeu este un ucigas? Deci aberatii! Cataclismul Apocalipsei a fost propovaduit in fiecare secol de cate un nebun de au ajuns bogatii sa-si dea averile de pomana si s-au intamplat multe lucruri trasnite de fiecare data! Apocalipsele astea false, ca de fiecare data, au plecat numai de la idiotii aia de licurici, acolo unde-si fac de cap peste 1200 de religii mai mult sau mai putin oficiale. Maine trantiti-va veseli doamnele pe sofa, beti-va paharelele preferate, faceti-va programele si siestele linistiti si lasati-i pe acesti americanosi paduchiosi sa se autoflageleze psihic si moral, asa cum le plac lor in orice imprejurare! Romania este eterna, centrul Universului, este centrul creatiei Lui Dumnezeu, este locul ales pentru Edenul vesnic, va fi centrul vital al tuturor religiilor pamantului si Pacea Vesnica a planetei! Amin.

fiducius55 spunea...

Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a fost reținut joi noaptea de procurorii Direcției Naționale Anticorupție pentru trafic de influență în dosarul lui Sorin Ovidiu Vîntu, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Unknown spunea...

Ce apocalipsa ?In Romanistan deja e iadul pe pamant.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Puiu Budau: Si asta-i inceputul! Pe langa Chelu Oltenashu, cati or mai fi, caci Vantu a promis si alte destainuiri (turnatorii), si se pune intrebarea de verticalitate a guvernatorului mason si perciunat al Bancii Nationale, Vinambuteliat Iscarescu, seful lui...Cica la BNR colcaie de interlopi de talie mafiota obladuiti si in cardasie cu boss-ul! Fostul guvernator al Deltei, marele mafiot jurnalist de mistocarii, a fost sprijinit de multi interlopi din politica de dreapta, chiar si de Basitul bahic si conflictual. Hora unirii e mare, insa atata timp cat madam gropar de scheleti in dulapuri, Iapa CAP Kovesita, va fi la putere ,ramane cum s-a stabilit: Basanistii au imunitate la parnaie!

Huhu Rezea spunea...

Este clar ca banii au fost dati pentru campania electorala la parlamentarele din 2008.
De un an de zile spun ministrii si Cocos ca au dus milioanele cu sacosa si la PDL-ul lui Base si Blaga.
Pe astia de ce nu-i ridica Binomul?

Unknown spunea...

Pedelitii au imunitate totala.Asa vor stapanii coloniei.Pe vremea lor datoria coloniei Romanistan a crescut cu peste 50 de miliarde de euro

brenda spunea...

dle H ,mai aplcalipsa ca cea din TARA noastra nici ca ne mai trebuie , avem flacari in jurul nostru .,al nostru din tara asta este de aprosimativ 10%, restul este retrocidat , vandut , etc , ce mai vreti a[ocal;ipsa . poate ar fi mao\i bine sa fie asa ,ca sa se ia de la inceput .sa dispsara nenorocitii astisa de pe pamantul romanesc .aviz si aluia de de scrie aci ca tehocrat

Unknown spunea...

Este adevarat , in 29.07 lumea isi gaseste sfarsitul. Dar nu anul acesta, ci odata candva in 29.07....Singurul taram ocolit de apocalipsa este , fara gluma, teritoriul de astazi al Romaniei... Scrie foarte clar in cartile religioase si o spune si sfantul Ardealului... Romania o sa fie inconjurata de foc si jale....Motivul este foarte simplu.... Tatal Ceresc doreste sa arate celor care vor ramane cum arata hotii si pacatosii si cum arata si prostii care ii cred.... Amin.

Unknown spunea...

@micutzul
Scurt,clar si la obiect.
Sunteti fantastic!

Unknown spunea...

Spectacul cu miza mare. Actul ce justitie, inclusiv actiunile parchetului, trebuie facute discret, continuu si sanctiunea aplicata sa fie proportional cu gravitatea faptei, conditiile si imprejurarile in care s a comis si nu in ultimul rand, executarea pedepsei sa fie cat mai aproape de momentul comiterii. Nu mai asa a m putea scapa de acest spectacol mediatic, cu interes sau fara interes, nu i face bine justitiei, in general si nici actul de justitie nu si atinge scopul.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Galiganca cap de cal patrat, cu falci de capra, 44 la talpa piciorului cu monturi, si care este caine ciobanesc cu jujau la garleaja pe langa dulapurile cu sheleti basanisti, Codrina Kurvosi, cat va fi procurator general de cherestea la parchetul de dusumele care le vara in buzunare lovele, nu vom vedea vre-un nenorocit de basit coclit bagat pe shustache la bulache! Au lucrat mana in mana, au furat impreuna, au jucatara kazacioc si s-au pupat zece ani in bot calare pe prazile bogate si impartite frateste sub paza serviciilor care au tinut de sase! Banii de penzii fura praduiti, impartiti si deja cheltuiti, cum fac tarfele de pe centura cnd isi scuipa-n santz flegma din gura!

Unknown spunea...

Cand va venii apocalipsa probabil singurii care vor rade vor fi romanii.Ei nu mai au ce pierde datorita lasitatii au pierdut tot.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Uite ca am trecut si prin Apocalipsa cu bine! Doamne, ajuta-i pe diliii astia religiosi sa-si revina din delirul lor mistic! Elenn Witte, fondatoarea cultului neoprotestant adventist de ziua a 7 a la mijlocul sec. al 18 lea, in copilarie a suferit un traumatism cranio-cerebral cu comotie cerebrala. In timp a dezvoltat niste capacitati par(anormale) cu delir si viziuni fantasmagorice pe fondul unui tablou probabil schizoid. La aceea vreme lumea era deosebit de credula si slab informata, asa ca nu i-a fost greu ca la abia 18 ani sa puna bazele unei secte religioase crestine, neoprotestante, in care Sambata a fost transformata in zi nelucratoare, inlocuind Duminica. Din latina, Sabato este denumirea Soarelui, iar Domenicos Ziua Domnului. Ea a considerat ca romanii au transferat Sabato in Domenicos, cu o zi mai inainte, astfel ca poporul roman sa nu se mai inchine in Sabato la Soare, ci Domnului in zi de Domenicos, si astfel au dat peste cap cu o zi timpul lui Hristor, si nu coincidea cu ziua rastignirii. de aceeea ei sarbatoresc ,,Duminica'' in ziua de Sambata, denumita Sabat, atunci nefacand aproape nimic decat sa se roage de vineri seara si pana sambata la apusul soarelui. Proasta n-a fost, desi dupa traumatismul suferit n-a mai putut urma cursurile scolii gimnaziale, si o dovada a inteligentei sale native este ca a scris o serie de romane religioase, cele mai semnificative fiind Hristos Lumina Lumii si Tragedia Veacurilor, care fiecare in parte au peste o mie cinci sute de pagini, eu citindu-le candva din scoarta in scoarta, fiind fascinat de o lume nou descoperita si sa-mi dau seama pana unde poate sa duca halucinatiile gandirii umane atunci cand creierul este traumatizat, carti unde ea descrie cu lux de amanunte a doua venire a Hristosului pe pamant, dar si despre cum se va desfasura Apocalipsa. E atat de fantasmagorica incat daca s-ar face un film ar avea un succes remarcabil! I-am studiat foarte bine pe toti acesti sectanti, dar si pe acei de la penticostali si Martorii lui Iahova, cei care nu-l propovaduiesc decat pe Dumnezeu si ii acorda mai putina atentie lui Hristos...Toti sunt cu probleme de comportament, de personalitate, sufera in masa de delir religios, sunt rigizi si inchistati in idei fixe, nu poti sa-i dai cu nimic la intors si nu de putine ori ii poti gasi prin spitalele de psihiatrie de la indoctrinarile supra solicitante si obositoare! Adventistii au fost printre primii care au dat tonul acestor ,,Apocalisme'' si ceilalti sectanti au contractat acest ,,virus'' contagios din mers, asa ca vom avea Apocalipse cacalau si pe neterminate, fratilor crestini ortodoxi!

In redactia ziarului meu, Ora 25, Onesti-Bacau, am primit instructiuni sa ma ocup de toate religiile care activeaza in Romania, fiind stiut ca un cunoscator riguros al acestora, si sa scriu in fiecare numar despre cate una dintre ele, dupa ce aveam sa am cate un interviu-dialog cu un reprezentant din fiecate dintre ele. S-a intamplat insa sa ne plece redactorii, unul in Portugalia, altul in Norvegia, in Bucuresti, altii sa se angajeze in posturi mult mai bune sau sunt si redactori Radio Tv si nu mai au timp la dispozitie, si astfel ziarul a intrat intr-o vancanta fortata pentru o vreme, dar eu am ramas fara obiectul muncii propuse, pe langa rubricile permanente de Amintiri, Pamflet, Editorial, Interviuri si alte articole pe teme de informare, gospodaresti locale si nu numai..

brenda spunea...

ALOOOOOOOOOOOO , APOCALIPSA UNDE ESTI \? SANT AICI LA CAMERA DEPUTATILOR , REZOLV OUG DAT DE CIOLANIS SA II PERPELESCA PE REZERVISTI, asteptand sa sa le pice din cer...........

ifrim spunea...

@Brenda. Sunt p-aproape stai sa ajung premier si-ti arat apocalipsa in toata splendoarea ei! semnat dementu chior.

Unknown spunea...

Nu vreau să aduc jicniri, dejosiri, demigrǎri etc regimului, societăţi capitaliste neoliberale cu a lor democraţiei, ideologie, doctrimă. Dar ei îşi atrag jicniri, dejosiri, dispreţ, demigrări, ură, dujmăni, neâncredere datoritră comportamentului, faptelor, mijloacele si metodele folosite prin ideologia doctrinară dementă democratică satanistă, demonică. Dar realitatea ne-a arătat, demonstat că Socieatea capitalistă neoliberală cu a lor democraţiei, ideologie doctrină este un sistem satanist, demonic foarte grav de primeejdiosă, periculosă cu ce-a mai cruntǎ, tragicǎ, distructivǎ si de o ferocitate de speriat ce te îngrozeste, înspăimântă, te bagă, ţine în spaimă, frică ce provoacă demenţă, fanatizm pentru umanitatea creştină paşnică si este imbecilitatea descreierată a demenţei făţărniciei nesimţiri ipocriziei ce duce la cacealmaua mascaradelor mârşeviilor meschine a demagogie excrocăriei prin care au arătat, demonstrat că sunt huzutpatori terorişti satanici fără caracterul bunului simţ care stopează, interzic, îngrădesc drerptul finţelor umane la libertate. Nu vreau sǎ supǎr prin ceia ce scriu dar ne-au demonstrat cǎ este cel mai periculos, primejdioas regim diabolic dictator ticǎloşit descreierat, satanist, demonic dement de o ferocitate de ne suportat ce conduc prin legile nelegiuirilor mascaradelor mârseviilor meschine a demagogiei infracţiunilor excrocăriilor demonice, sataniste ce sunt supreme, domineazǎ, au dreptul de veto si puteri decizionale, sunt obligatori si trebie sǎ fie repecte puse în aplicaţie si duse la îndeplinire ce provoacă tragedile suferinţelor dezastrelor nenorocirilor asupra societăţilor, finţelor umane creştine paşnice cistite, corecte si demnităţi conştinţei moralităţi creştine. Mai mult decapiteazǎ cinstea, sinceritatea, adevǎrul dreptatea onoarea; aduce, face si provoacǎ pentru oamenirea de rând cu caracterul bunilui simţ tragedi, suferinţe, nedreptǎţi ,nelegiuiri, nenorociri, daune, genocit, dezastre, distrugeri, dejosiri. Societatea neoliberală capitaliştă cu a lor democraţie, ideologie, doctrină au demonstrat e un sistem format din cei mai periculoşi, primejdioşi demagogi demoni, satanişti mercenari, terorişti, tirani călăi criminali, tâlhari etc care decapitează caractrele demnitǎţi conştinţei moralităţi creştine punând bazele pe expansiunea ocultei mondiale demonică. Satanistă a criminalilor, tâlharilor.
https://www.facebook.com/RadioSimpluRo/videos/1089001917803965/?pnref=story
https://www.youtube.com/watch?v=nNwzln0RX64
https://www.facebook.com/SamiTM25/videos/1330290823677567/?pnref=story
https://www.facebook.com/1042338062478350/videos/1195072527204902/?pnref=story
https://www.youtube.com/watch?v=d65qjG0K54Y
https://www.youtube.com/watch?v=nNwzln0RX64
https://www.facebook.com/capalnasanv/videos/955089807889658/?pnref=story
http://jurnalul.ro/bani-afaceri/economia/romania-paralela-a-baietilor-de-la-reglementare-719915.html
https://www.facebook.com/1042338062478350/videos/1195072527204902/?pnref=story
https://www.facebook.com/SamiTM25/videos/1303758672997449/?pnref=story
https://www.facebook.com/fadereoficial/videos/1050869381615606/?pnref=story

Unknown spunea...

Gata masonul Bogdan Olteanu a fost eleberat .Face arest la domiciliul la vila de lux cu piscina pe malul lacului Snagov .Acest arest la domiciliu se scade din cei doi ani de puscarie cu suspendare care ii va primii .Adica nu v-a face nici o zi de puscarie exact ca si Cocos..Justitia romaneasca e un puroi galben infect..

Unknown spunea...

@Cornele ,unde erai in vara lui 1991 cand s-a rupt barajul de la Slobozia Mandra de langa Onesti? O luna am zburat pe acolo carand morti si mancare in zona si prin satele din jur. Aterizam pe stadionul din Onesti, am carat, numai eu peste 50 de tone de clor(praf), apoi mai aterizam si langa combinat de imparteam haine tiganilor,care au mai ramas, din Slobozia Mandra.

Unknown spunea...

Kis e normal sa dai haine ""de la harmata mancatias'' la fratiorii tai indieni.Nu te mai lauda atat( ca iti faceai datoria pentru care erai platit ) ca te baga bulibasa in stabor si iar dai galbenii pirandei ca sa scapi de rusine.Baftodelodelo.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhurez: Domnule, pe ala cu postarea de retezare a pensiilor cu 50% ale militarilor comunisti il cheam Tiberiu Stoicescu si am trimis postare pe pagina Dv. de fb s-o citeasca toti! Mi-a cerut iar prietenia, i-am aprobat-o sa-l am in supraveghere si sa-i sterpelesc postare pe care a pus-o in circulatie pe fb si avea destui aderenti. Rog pe toti sa citeasca continutul, este acum trimisa de mine si are ca figura centr5ala pe Col Dogaru! Care-l aveti in prietenie puteti sa-l gratulati! O gasiti pe fb pe Huhu Rez! La el nu da raspunsuri celor revoltati!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

2 Viorel: A fost groaznic si au murit zeci si zeci de oameni in somn! S-a rupt barajul lacului Belci de la Slobozi-le-as, cum se zice pe la noi! Pe scurt: A plouat, a venit apa mare, tehnicienii din noaptea aia de la baraj erau manga si nu au dat drumul treptat la enclave sa se usureze presiunea, barajul fiind un val de pamant dalat cu placi, apa s-a infiltrat pe sub baraj si a bufnit apa care l-a rupt violent in doua de-a luat jumatate de sat cu case si oameni in somn! Jale mare a fost! De acolo am un fost coleg de servici, maistrul bucatar Dimofte, dar si o colega mai tanara, intendenta. In acele clipe ma aflam intr-o alta relatie la Navodari. Satul s-a refaut in alta parte, ei au refuzat ajutorul si si-au refacut casele, cele ramase s-au vandut la licitatie foarte ieftin si pacat ca n-am avut bani sa iau si eu una1 Felicitari si multumiri pentru aportul adus in a ajuta sinistratii in acele misiuni! Cumva era si pilotul Sfarghiu de la Bobocu atunci in misiune? Sau nu era pe atunci pilot, ca pe urma l-au detasat la Tecuci! E vorba de sotul amantei mele, Marilena, dintr-o perioada de-a mea de glorie! Regret ca i-am facut-o, dar vina apartinea doar ei: Mi-a zis clar ca erau divortati de mult, dar ma mintise! A aflat si el adevarul dar nu s-a suparat pe nenea Corneliu! Regret ca nu ne-am intanlit la o bere ca doi prieteni inselati, sau cumnati, sau fraieri amandoi pana la urma, ca si mie mi-a tras aceeasi teapa ca si lui! Dar buna muiere!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Viorel: Acolo s-au prapadit si romanasi, si haordei, de-a valma! Haordeii s-au catarat pe un deal la St. Cel Mare, Borzesti, si-au facut case din pamant si in urma instalarii s-au luat de pradaciuni de pleaca oamenii la 10 hectare in jurul lor! Usuca si parjolesc tot in jurul lor! Acel lac, Belci, a disparut si impreuna cu el si flotila de caiace. Era un loc de agrement nemipomenit, pamantul de acolo rodeste dublu ca alte terenuri si onestenii cer nationalizarea pentru reconstruirea din nou a barajului! Vise, vise, vise...

Unknown spunea...

@Mai Ion Vasile sa stii ca nu toti am fost alaptati cu lapte de curva ordinara ca sa ne luam de toata lumea din jur ,asa , pe furis , ca sa nu observe d-l Huhurez ca avem un limbaj de aurolac! Tu cu ce te lauzi din viata ta de vierme, spargator de seminte mucegaite pe la balciuri?

Unknown spunea...

Kisule eu nu ma laud cu nimic .Cateva sute de miliarde de lei vechi aduse la bugetul de stat nu sunt motiv de lauda.Pentru asta eram platit.Altfel ia zi laptele tau era cu cacao?