Un produs Blogger.

miercuri, iulie 20, 2016

S-a dat drumul la diabolizarea lui Erdogan

7 comments
Se vede ca Erdogan gestioneaza prost victoria obtinuta impotriva pucistilor.
Umilirea inaltilor demitari militari, epurarile din Armata, Politie, Justitie,  Invatamant, arestarile numeroase, inchiderea institutiilor media care nu-i urmeaza politica discretionara si, mai ales, deteriorarea grava a relatiilor cu SUA sunt câteva din elementele care-l vor duce la pieire, demonizat ca  un fioros dictator.
Doar cateva zile au trecut de la incercarea de lovitura de stat si presa internationala, inclusiv cea din România, a dezlantuit o teribila campanie de discreditare, campanie pe care am mai vazut-o inaintea lichidarii altor personaje ca N.Ceausscu, Milosevici, Sadam Husein, Gadaffi.
Cei care au dezavuat lovitura militara de stat, Erdogan fiind, totusi, ales liber de turci, se vad pusi in dificultate de comportamentul bezmetic al celui care, pentru a relua procesul de islamizare a Turciei, incalca grav drepturile omului.
Nu cunoastem reactiile populatiei turce care nu doreste islamizarea si care a gustat din libertatile lumii occidentale. Nu trebuie uitat ca Turcia are si o numeroasa emigratie in Europa .
In asemenea situatii, SUA are solutii standard de embargou politic si economic, care sugruma nivelul de trai al populatiei din tara tinta,  in asa  masura incât aceasta este ostilizata si asmutita impotriva liderului devenit capul tuturor rautatilor.
Vor fi scoase in evidenta coruptia si opulenta liderului, comparativ cu nivelul de trai tot mai deteriorat al majoritatii  populatiei.
Iata primele dezvaluiri.
Palatul faraonic din Ankara

Diploma universitara a lui Erdogan despre care se spune ca e obtinuta prin frauda.

Asa cum rezulta din biografie,  Erdoğan a absolvit Facultatea Economică și de Știinte Administrative a Universității Marmara în 1981.
 Potrivit BBC, facultatea a fost înființată un an mai târziu, în 1982, potrivit BBC.
Suspiciunea este intarita si de faptul ca  titulatura trecută pe diploma lui Erdogan fusese dată facultăţii abia din 1983, deci la doi ani după "eliberarea" acesteia. 
Potrivit Constituției Turciei, președintele țării trebuie să fie absolvent al unei instituții de învățământ superior. În Turcia a fost chiar și o acțiune de amploare pe rețelele sociale cu hashtagul #YaDiplomaYaIstifa ceea ce însemna diploma sau demisia.
Primele acuzații cu privire la diploma de facultate a președintelui Erdogan au fost lansate înainte de alegerile prezidențiale din 2014. După ce parlamentarii au lansat informațiile, arhiva Universității Marmara a fost închisă, devenind inaccesibilă publicului. Ulterior, a fost redeschisă, neexistând vreo dovadă că președintele turc a terminat facultatea. 



7 comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Fondul, forma si metodele autocrate, luate de Erdogan dupa esuarea puciului il incadreaza in evul mediu! Resursele consumate pt palat,....aeronava prezidentiala, coruptia din familie si a lui personala, improprii mileniului III, conduc logic la izolarea lui politica si a tarii, pana la eliminarea lui din functie si/sau fizica!
Acum il sustine o patura sociala isterizata si fundamentalista, dar nescolita, strada, destui de multi, dar nu suficienti ca sa-i asigure certitudini, de nicio valoare democratica!
Cum este sa lovesti animalic un general care-ti apara pielea, chipurile ka interogatoriu!
Ati vazut expresia? "Esti fericit?" Iar ei, priveau semet inainte si pe cameramanii adusi la circ, direct in obiectiv!
Ceva mai dezgustator nu poti vedea decat odata-n viata!
Alt viitor nu-i vad....asemanator col libian!

Iulian Mareș spunea...

Cadrelor universitare din Turcia li s-a interzis sa calatoreasca in strainatate, ier cei acre erau plecati au fost instiintati sa se prezinte in tara imediat!
Consiliile universitare au primit ordin sa intocmeasca rapoarte cu legaturile personalului la structurile infiintate de Gulen, in fapt niste ONG!
Asa da! Sa stie lumea de ce-l diabolizeaza pe Erdogan! Dar, sa-i aresteze si sa-i bata!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cat de curand un glontz salvator va aduce mantuirea Turciei si turcaletilor de acest crud Pasa, caci:

O facultate inceputa
Pe cand era doar in proict,
A invatat intins pe burta
Doar rugaciuni catre Profet

Si-a inscenat o lovitura
De-osanza la iatacul sau,
Si-acum Armata ii indura
Supliciul inchisa la bulau!

E clar ca laicitatea
S-a dus la naiba spre Allah
Iar glontul ce-i aduce moartea
De-o intarzia...Turcia-i praf!

Unknown spunea...

Cand adevarata lovitura de stat militara va avea loc turcii vor spune simplu ,,Voia lui Allah,,.. Problema este ca armata trebuie sa isi salveze rapid resursa implicata cu voie sau fara voie in asa zisul puci. De asemenea epurarile realizate in toate structurile vor duce rapid la o destabilizare a statului, care va lovi direct marea masa a populatiei.
In al doilea rand nu vad nici UE si nici SUA sau NATO sa trateze cu un tip care in secolul 21 taraste Turcia in secolul 18....
Dar daca nu iau masuri rapide de blocare a masurilor luate de Erdogan vom vedea o Turcie ingenunchiata si islamul radical la portile Europei ...Este un examen greu si pentru UE si pentru SUA implicit NATO...
Apropierea Turciei de Rusia , a Bulgariei de Rusia si neincrederea noastra in prietenia romano maghiara creeaza pentru noi un drum al naibii de riscant... Toata baza este in politica externa a Romaniei , in pozitia pe care o avem... Dar prostii nostri sunt la plaja...

Daniel Craciun spunea...

de acord cu dnul Cristian Micu...

emillian123 spunea...

Am mai scris ceva asemanator: ..daca niste situatii i se "potrivesc"- "manusa" cuiva- in cazul acesta - lui Erdogan -este 99,99% "SIGUR" ca acele imprejurari au fost concepute si PUSE IN PRACTICA-ATUNCI cand persoana respectiva A VRUT, adica atunci cand situatia geo-politica ii dadeau siguranta reusitei obiectivelor urmarite; situatia geo-politica-in mare ,pare a fi:intelegerea cu rusii si tarile- "...islamice..." "partenere" din zona...!(inclusiv ISIS-care acum cred ca e o creatie turca...) ...? privind DOMINATIA ZONEI ORIENTULUI MIJLOCIU de acest "consortiu" ; in concluzie -mie greu sa cred ca "puciul" nu e -de fapt-"creatia" lui Erdogan...!(ajutat de rusi..et Co....).

emillian123 spunea...

P.S.-..poate ca unii dintre d-voastra-comentatorii- ati vazut la tv. RT=Russia Today -zilele de dupa "puci"(cred ca in a 2-a zi)ca ei -rusii-scriau pe scroll(in subsolul imaginii)-in engleza: "faled" coup(...!)-va rog sa observati ghilimelele(care exprima exact contrariul aparentelor...!) de la "failed"=esuat...!=asta inseamna ca rusii STIAU ADEVARUL SI AUTORUL ""puciului...!