Un produs Blogger.

duminică, iulie 17, 2016

Se rupe America de Nord in doua bucati?

12 comments

Avertizari catastrofale

În 17 aprilie 2016, celebrul om de știință Mehran Keshe, a dat un interviu pentru publicația Rusia Today în care a explicat că în viitorul apropiat un mega-cutremur de magnitudine foarte mare se va produce pana in septembrie 2016 și va rupe pur și simplul continentul American în două bucăți
G


Pe coasta vestică a SUA vor fi cutremure de 6-11. Limita de timp este septembrie 2016, dar ele pot avea loc oricând. Imediat după aceste mega cutremure vor fi cca 20 de milioane de victime, dar vor urma multe altele.

Intr-un video publicat pe youtube,  Keshe explică că în interiorul globului terestru s-a acumulat o imensă cantitate de energie, care va fi eliminată brusc, ducând la ruperea unei plăci terestre. În video apare din când în când o hartă a sudului SUA (de ex. la min 5:05) fiind marcate cu roz cele 10 state afectate. Sever vor fi afectate Florida, Texas și Utah. Keshe nu precizează unde se va rupe placa terestră și nu oferă detalii despre cum va fi afectat teritoriul SUA.


UPDATE


Oamenii de stiinta sunt ingrijorati de activitatea tectonica observata in ultimii ani in zona faliei San Andreas. Ei sunt convinsi ca un cutremur devastator este iminent in aceasta regiune, potrivit yoda.ro.

Potrivit geologilor americani, riscul unui cutremur devastator in California este foarte mare. Falia San Andreas nu a mai produs niciun cutremur puternic in ultimii 159 de ani, iar asta inseama ca in scoarta terestra s-a acumulat o mare cantitate de energie, care va fi eliberata in curand, scrie publicatia Forbes.

In ultimii 159 de ani nu a mai avut loc un cutremur de proportii in California, iar falia San Andreas, care se afla sub aceasta regiune, s-a deplasat in aceasta perioada cu aproximativ 8 metri. Calculele expertilor indica acumularea unei mari tensiuni tectonice, care poate produce oricand un cutremur cu magnitudinea 8 pe Scara Richter







12 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Posibil un asemenea cataclism care va fi si unul global! Dar ce ne facem ca negrii radicali care vor scindarea americii si sa-si faca statul lor de negrii pe zona Missippi, Missouri, Alabama si inca alte doua state, dar incadrate tot in USA? Pur si simplu au declarat ca o vor face in mod pasnc prin mutarea acolo benevola a toti negrii, iar albii vor fi constransi sa paraseasca zona! E cam fantastica teoria, dat fiind cele 24 de milioane de negrii, nevoia locurilor de munca, organizarea statala si alte probleme care vor crea un dezastru economic, demografic si alte probleme colaterale.
In Parcul National Yucon, USA, clocotesc de mii de ani maruntaiele pamantului si s-au acumulat energii fantastice, doar clipa declansarii mai trebuie sa soseasca! Nici Italia nu este departe de un asemenea dezastru cu scindarea teritoriului in urma unui asemenea cataclism! La fel pe falia Los Angeless-ului care e cunoscuta prin spontaneitatea declansarii de eliberari ale energiilor subterane si de falii. Si energiile negative pamantesti, omenesti pot contribui la declansare unor astfel de fenomene naturale, stiindu-se ca acestea au o putere neimaginata la originea unor declansari de forte si energii! Pamantul deocamdata...Apocalipsa niciodata nu-si anunta sosirea, ea vine pe furis si la ceas de taina, ca un hotz, nimeni neputand s-o opreasca, nici chiar de Dumnezeu, daca tainele Sale au programat-o ca o fatalitate a destinului nostru ca pamanteni...Toate trebuie sa aiba un sfarsit, o data si o data, important este sa-l intampini cu demnitatea cu care te-ai nascut!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Grija mare pe fb: un golan baga virusi distuctivi pana ajungi la folmatarea calculatorului! Un amic ii anunta dispetat pe toti pe fb! Aveti grija pe ce intrati si ce primiti! Eu l-am inchis repede de pe fb si am ramas pe Google, in paralel cu Youtube unde ascult Cris Norman!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Memento mori...

Erdogan vrea topogane
Pe de-a dura sa ne dea
Refugiati cu iatagane
Si Isis cu bombardea!

Licuricii idioti
Stau pe vine si zelosi
Fac sector la turcaleti
In spilhozii cacaciosi!

Noi ne lingem ranile
Si privim pe sub uluci
Sa ne vina penziile
Calculate...intre buci!

Si-n harababura asta
Vin recalcularile
Infingand cu sula coasta
Sa ne umple...gaurile!

Licuriciul sare-n aer
Din Yucon-ul basinos,
Eu aci postand de fraier
Ca nu stiu sa mint frumos!

Iulian Mareș spunea...

Huhu si Corneliu,

Vi s-a pus gand rau de catre A. Bontas pe R26500!
Grija mare, la Pana de Vultur!
:)

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Huhurez: Va rog sa le mai explicati o data la noii doritori sa intre pe acest blog cum sa procedeze, va rog sa explicati si pe pag de fb!
@Iulian: Bontas asta e mahalagiu si carcotas. Nu stiu ce hram poarta pe aici, la varsta lui de mucos mai intai sa-si faca anii de vechime, de o fi indreptatit sa aiba drepturi militare, dar e clar ca ori nu are toate tiglele pe casa, ori este trimis la inaintare de catre cineva, ori asa s-a nascut el intrigos, gelos si alte calitati care pe altii ii deranjeaza! Eu cu el nu mai am nici o taina de discutat, chiar il ignor si-l las sa latre la stele! N-a ratat nici o ocazie sa ma batjocoreasca, desi nu l-am invitat niciodata la discutii nu mai zic cate le-a bagat onor Huhu pe sub pres sa nu murdareasca blogul. Nu stiu ce o avea de impartit cu mine, ca nu m-am dus la poarta lui cu strachina intinsa, iar daca e militar are apucaturi destul de josnice pentru a purta o uniforma militara! Oricum, multumesc pentru atentionare, camarade!

Huhu Rezea spunea...

@Mares

Cred ca "analistul", strânge hora nu fi hot, da sfoara prin tara.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Nu dezmint! Boala grea!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Bontas imi da grade si pregatiri militare, ma ridica sau ma coboara pe scara valorilor militare, etice si morale, nu stiu cu ce drept si ce scop, dar sa-i intre foarte bine in cap ca eu sunt un luptator sangeros pentru drepturile mele si ale camarazilor mei, si nu ma convinge el cu tampeniile ce i le insurubeaza coteii de deasupra-i sa ma intimideze! Le atrag atentia si celor de la Casa sectoriala a MApN sa nu se joace cu mine ca se joaca cu focul, si merg atat de departe ca ori vor fi indepartati din Minister si Casa cu mare scandal public mediatic si personal, ori se vor muta de acolo sa scape de gura mea, dar bine nu le vor fi la a doua incercare sa-mi mutileze pensia! Abia astept sa vina Decizia sa inceapa razboiul cu mine la usa lor si cu presa dupa mine, ca dupa scandalul ce o sa-l fac va promit ca va iesi cu demiteri! Pana atuci imi incarc bateriile, fiti fara grija, iar ca de-alde Bontas am fumat nu putini la viata mea de vulpoi batran! Ce, mai, ti-am luat maliga de la bot si nu mai ai ce crapa in tine?

Huhu Rezea spunea...

@Corneliu
Sunt unii atât de redusi incât nu au inteles ca am facut aici o munca de voluntariat,ca am suplinit activitatea impasibila a institutiilor militare si chiar a unor structuri asociative pentru a crea interactivitate intre cei doritori de a informa si cei care au nevoie de o informare calificata.
Unii cred ca ar fi o obligatie pentru mine ca sa-i informez.
Cel mai mult ma deranjeaza trolii care sunt trimisi sa decredibilizeze informarea.
Dupa 3 ani entuziasmul a mai scazut.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Nu a scazut entuziasmul, onorabile, cat s-a creat descurajarea fortata prin sculele guvernamentale si ministeriale prin intrusi gen Bontas! Il rog si pe onorabilul admin de la Elita sa se debaraseze de o asemenea specie care creaza ilaritati si controverse si pe acel blog, pentru ca normal e sa conversam pe niste limite ale decentei, pe niste criterii de moralitate cat de cat, glumele daca sunt sa fie reciproce si permisive, dar fara atacuri murdare, invinuiri, insulte, invective badaranesti si mai ales provocari care sa demoralizeze si sa scada audienta blogului! Cum zice administratora blocului meu: ,,Ce daca se goleste blocul de chiriasi? Daca am doi si platesc lunar la timp, e de ajuns!'' Pai, decat pe cifre de postare, in haos, cu schiburi de atacuri la persoana si in afara cadrului civilizat, consider ca o mana de oameni cu bun simt pot colabora mult mai bine!

Bontas vrea sa afle gradele mele, pregatirea mea, ce studii superioare am, ce invart, la ce ziare scriu, asa cum l-au invatat cei de la Directia de securitate a MApN, iar eu i-o pun in mana tovaraseste ca nu-i dau raportul unui intrus lipsit de educatie si bun simt, si chiar la nimeni, acestea fiind treburi care le fac publice doar celor care merita, dar nici asa nu le-ar folosi nimanui din moment ce am aproape 30 de ani de pensie si activitatea mea militara practic acum e pe zero datorita invaliditatilor! Am fost si eu suspendat adineaori de pe Google din cauza resetarilor si pana ce nu le-am resetat toate cele, nu am putut intra aici, crezand initial ca s-a inchis blogul!

REGRET CA UN BLOG DEOSEBIT DE FOLOSITOR NOUA, DE LA CARE AM INVATAT FOARTE MULTE PRIN DARUIREA VOLUNTARA A UNUI REZERVIST INIMOS SI SUFLETIST, ONOR HUHUREZ, NOI CEI CU CAPUL PE UMERI SI DORNICI DE ADEVAR, DREPTATE SI INFORMARE, DOMNIA SA SI IMPREUNA CU NOI AVEM DE SUFERIT DIN CAUZA UNOR DESCREIERATRI PUSI SA NE DISCREDITEZE, INVRAJBEASCA SI SA NE SCINDEZE PRIN ATITUDINI IMORALE SI OSTILE! Indiferent de tema, s-o abordam daca suntem capabili, daca nu, atunci s-o faca altii,dar dreptul la opinie sa nu ne fie atacat prin atitudini ostile si injurioase, venite de la factori destabilizatori guvernamentali sau ministeriali ai MApN, plus Casele sectoriale de care la aceste ostilitati sunt capabili si excelenti si mai presus decat ne-ar face bine prin calcule corecte si decizii drepte conform legilor!

Nici o Decizie de pensie militara din Romania nu e corecta, absolut din toate s-a furat si s-au calculat eronat cu intentie criminala sa ne bage mai repede in mormant, asta e limpede ca apa de izvor!

Huhu Rezea spunea...

@bontas
Mai, galagie, daca te incumeti sa informezi militarii cu problemele care ii interseaza pe ei despre pensii, iti vând eu domeniul platit la Google pentru acest site. Mi-ajung trei ani de munca in favoarea ostirii in rezerva. Negociem pe adresele de e-mail.Astept oferte.

Unknown spunea...

@ Bontas Mai pooolifrici !!!!. Tupeu de boschetar stiam ca ai da' ca esti platit in USD nu prea-mi vine-a crede !!. Ori ai avut fo' bursa la licurici - soros[ici]-shocarici si-acu' trebuie sa-tzi achitzi sponsorizarea ???!!!!. Oh, limaxilor !!!.