Un produs Blogger.

miercuri, iulie 20, 2016

Vom avea referendum constitutional

6 comments
http://coalitiapentrufamilie.ro

20.07.2016
I.  În ziua de 20 iulie 2016, Plenul Curții Constituționale, învestit în temeiul art.146 lit.a) teza a doua din Constituția României și al art.21 din Legea nr.47/1992 privind organizarea și funcționarea Curții Constituționale, a luat în dezbatere, în conformitate cu  prevederile art.150 şi art.152 din Constituție,  precum şi ale  Legii nr.189/1999,  iniţiativa  legislativă a cetăţenilor intitulată “Lege de revizuire a Constituţiei României”, prin care se propune modificarea art.48 alin.(1) din Constituție. 
Cu unanimitate de voturi, Curtea a constatat că  iniţiativa legislativă a cetăţenilor intitulată “Lege de revizuire a Constituţiei României” îndeplineşte condiţiile prevăzute de art.150  și art.152 din Constituție.
Decizia este definitivă și general obligatorie și se comunică Senatului.


PARLAMENTUL ROMÂNIEI
CAMERA DEPUTAŢILOR
SENATUL
INIŢIATIVĂ LEGISLATIVĂ
LEGE
de revizuire a Constituţiei României
Parlamentul României adoptă prezenta lege.
Articol unic. —Articolul 48 alin. (1) din Constituţia României, republicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 767 din 31 octombrie 2003, se modifică şi va avea următorul cuprins:
„ARTICOLUL 48 
Familia
(1) Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor.”
Această lege a fost adoptată de Camera Deputaţilor şi de Senat, cu respectarea prevederilor art. 151 alin. (1) din Constituţia României, republicată.


Detalii: http://legeaz.net/monitorul-oficial-883-2015/proiect-lege-modificare-art-48-constitutie


Trebuie ca, mai intâi, proiectul sâ fie adoptat in cele 2 Camere ale. Parlamentuui cu majoritatea de 2/3

6 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Da voi vota ca familia sa fi constituita la baza dintr-o unitate inte barbat si femeie, creatori de copii, intrucat:

Pe popou nu-l doare capul
Sa creeze descendenti,
Nici daca ii pune dopul
O liota de dementi!...


Cornelius Flavius Ifrim spunea...

In loc sa se ocupe de foamea generalizata si tot felul de lipsuri, pe ei ii dor de niste lucruri minore si grotesti, stiindu-se de fapt ca natiunea romana fiind ortodoxa nu va accepta plasarea acestui subiect in alt cadru, mai ales ca Biblia interzice sodomia ca mijloc de practicare a sexului! Insa, stiindu-se ca majoritatea politicienilor sunt masoni si au orientari sexuale cu inclinatii catre homosexualitate, se incarca marea cu degetul, pentru inceput, ca apoi sa ni se impuna obligat si acest lucru din slugarnicie fata de puterile oculte si pentru a nu supara Consiliul europei, aceasta aventurista centurista vanturata prin cabinele soferilor de camioane dintre Est si Vest! Dupa ce le-am fost buni ca ne-au muls vaca, vor acum sa le fim salteaua de mumu, pipi si caca! Sodomei si Gomorei le-au ars pana si zidurile, pana-n temelii, noi vom disparea in putin timp, definitiv, si ca natiune!

Huhu Rezea spunea...

@corneliu
Initiativa nu apartine politicienilor, ci unui ONG intitulat Coalitia pentru familie.
Proiectul a fost semnat de peste 3 milioane de cetateni.

Iulian Mareș spunea...

Sa ramanem noi, asa, traditionalisti!
Sa nu-i condamne nimeni, dar nici drepturi de familie!
Oare familie, vine de la famme, femeie?
Astept un lingvist specializat pe radacini de cuvinte!
:)

Huhu Rezea spunea...

@Mares
Cu ce le restrânge familia traditionala dreptul "analistilor" si lesbieneloe de a-si satisface placerile sexuale peverse?
Si heterosexualii evadeaza din familie pentru placeri sexuale normale.

Unknown spunea...

Da' si ??. O sa vina iar vreun gibbon de licurici si-o sa dea ordin ca nu s-a pronuntzat majoritatea celor inscrisi pe listele electorale , precum cu BAS-BASAU-BASANAU !!!!!!!. Si lacheii vor executa ordinul !!.