Un produs Blogger.

sâmbătă, mai 13, 2017

Să facem cunoştinţă cu Vladimir, Dănilă, Vărul lui Cezar şi alte măşti virtuale

54 comments
Lectura de weekend
Din activitatea facebookistă a „onorabilului” Dan Dumitriu!

Poză pusă pe contul sau de unul din artistii din Vaslui, prezenti în poză.
 „Vladimir”, „PMT” este cel cu săgeată la cap! :).
 A sters-o zilele acestea, după ce a fost demascat ca măscărici și, apoi, a repus-o. 




Dumitriu Dan Bre Moş Alecule, nu ştii că bloaga ai a fost "ouată" de Plano10, dup"aia de coteiul ăla de Lupuş, cu titlul de "La 2 maidaneji", iar după asta de actualul/fostu" Cufurez? Ăla-i blog de "partid şi de stat", unde cei mai slabi de "înger" sunt invitaţi "să ia lumină de la piciorul lămpii". Deşi n-am simpatii politice, m-am abţinut să comentez pe- acolo, datorită mirosului petilenţiat şi a igluviilor...
Horia Radu Dumitriu Dan --/Calugare, aici se discuta despre pensii nu despre ingeri, lampi si lumanari 😡




Dumitriu Dan s-a simţit mâhnit.
Beau o ulcică de vin acru şi mă gîndesc la voi!!!
Mai ales că s-a-nchis Clubul Zoo + 9!
 · 
Vasile Burcu Salut,Dane! Prietenia noastra ramane! Nu ai nici tu, nici eu vina! Asa a fost sa fie!
Dumitriu Dan Umbli cu şolticării!!! Tre" să continuăm cu Zoo + 9, că altfel e jale! Partea proastă e că nu prea am timp...Dar "Memorialul Durerii" trebă dus pînă la capăt.


Fotografia postată de Dumitriu Dan.
Dumitriu Dan Umbli cu Cufurezu vopsit ai?


14 decembrie 2013 la 23:11Dumitriu Dan Băi frate, nu merge jafu" asta de NET!!!!!!!! Domn" director AP, umbli cu Cufurezu" vopsit ai?


14 decembrie 2013 la 
23:13Dumitriu Dan Poveste este că, acu, în fiecare dimineaţă o întreb pecotoroanţamea
"Azi pe ce problemă ne mai certăm"

Din activitatea sa pe HUHUREZ.COM
Iulian Mares a introdus un nou comentariu privind postarea dvs. "De aproape un an se clatina Coldea"
Calaret comunist
Nu cumva unul din multiplele tale nume conspirative era si Coldea Calusitan?
Nu cred ca poti nega! Evidentele sunt f exacte!

PS-nu, nu era Ponta! 
calaretul rosu a introdus un nou comentariu privind postarea dvs. "De aproape un an se clatina Coldea": 

Nume conspirative ?Haa ha haa haaaa haaaa De unde le scoti ?.Erai bun de clawn la circ .Tu esti ruda cu toti pe care ii cheama lulian ? Eu nu am fost nici macar membru de partid nu ca tine fost turnator si activist pcr la piciorul lampii .Nu mai ai rusine turrnatorule.Asa va invatat la Sibiu? 
 
Publicat de către calaretul rosu pe huhurez com la vineri, ianuarie 13, 2017


Din activitatea sa pe Blogul R26500

Ha, ha, ha! Toţi cei care-l criticaţi pe CUFUREZ, sunteţi taman de teapa lui, înregimentaţi sau simpatizanţi politici ai unui partid, indiferent de care-o fi ăla. Blogul "CUCUREZ" este moştenire "de partid şi de stat" de la Vladimir Ilici Lenin şi Stalin, la Walter Romaan (PLANO 10), Lupuluş (Lupus Eritemateus)...Omul, adică Cufurez ,cîştigă de urma voastră a celor care-i accesaţi bloaga, bani frumoşi. Aşa cum spunea cineva mai deunăzi, cînd disponibilaţii au fost faultaţi pe L119/OUG1, nici Cufurez, nici Kişu, nici Curleonu şi mulţi, mulţi alţii n-au vărsat o lacrimă pentru soarta lor. Acum, cînd sunt loviţi la "interes", toţi se dau "revoluţionari"; "oameni de caracter", formatori de opinie. Nu-i cazul să-l mai pomenesc printre aceşti "docţi" şi pe "ăla" din Timişoara, prieten la cataramă atît cu Tigri2/Kişu, cît şi cu Curdeleonul/Akordeonul "aerian", cărora pe vremuri, pe bloaga lui le publica "panseurile". Oricum, în final, fiecare va primi ceea ce merită

Din Activitatea sa pe blogul SCMD, Rînciog



Ai di capu'nost, buey Iulica ! Musai trebo sa faci un curs intensiv, la clasa prifesorului Domnu Don Curdeleu Muci Mereu in Gara Birtolomeu, ca sa-ti iei titlul de specialist de clasa in ale blogarelii, ca prea nu stii nica !
Buey, da unde coiul lu tigri2 ai studiat despre armata ?

Pese: nu buey, n-am fo, ca n-am avut antigel suficient in pleosca si mi se gripau fortonasile ! Ce, esti nebun ?

NB la ZOO+9 ! Gata, ajunge, ca tre sa vina Mitica Harcioaga, administratorele, ca sa dea cu clor p-aciulea si sa puna lanturile la poarta ! Ca, daca-l gabuieste al batran si cret, c-a dat drumul la nebuni, jar inghite.
Iulica, ai grija sa nu ramai captiv, p-aciulea, de sa-ti plateasca tac-tu Cufurez cine stie ce cautiune, ca sa te recupereze !
Din activitatea pe Blogul PLANO10
Juvaik a introdus un nou comentariu privind postarea dvs. "Legea 164/2001 rescrisă în 2012 de bloggerul QUO ...": 
Lupusule, mai fratzicilor voi vreti sa reinventati apa calda si mersul pe jos! Sefu, unii dintre ex-militari, avura din momentul terminarii facultatilor de 5 si 6 ani- nu asa cum termina "par exemple", Czar Maimucles, fonctii numai de lt.col. si col. Dog-ule ce tare esti! Vrei ca tu si al-lalt rapan dinaintea ta pulano sau cum dracu isi mai zicea sa fiti voi ai mai dashtepti! Lupano, shefu ai IP-ul meu si daca ai singe in instalatie si esti apv-ist te astept sa ne reglam conturile! Si chiar daca nu, te astept oricum sa-ti salvezi onoarea aia mica, atit cit e puta si mintea ta de furnica. 
Publicat de către Juvaik pe Plano10 la 18 mai 2012, 23:36

Din activitatea pe Mh Blog
Fusei si eo sa ma interesez, la Pulano 10 Intercraci-redefinit CufuRez, daca ne-o mai baga si luna viitoare, tot asa crescuta si m-or somat bagabontzii sa-mi luminez fatza ! Basca parole, cenepeuri, nume dinainte de casatorie, grupa sanguina...
Ce oameni bre, ce oameni ! Am loat si eo legatura cu pretinu meu Domnu Don Cur de Leu, care mi-o esplicat ca acolea, in clubul lu'CufuReaza, mai intra doar bahshtanii cu sange albastru, care stie sa ventuzeze gaozul sefulu !
Uai, care esti mai cetit, ne-o mai baga ?

Uai, sa-mi trag secsu pe supt mine, de nu ma tot fute hoasca aiasta a me, cum vrea gaozul ei !
Are impresia ca eo sunt soferul ei personal si ma poate fute la melodie cand si cat vrea muskiul ei, ala zbarcit !
Sa dea dreaq de nu ma duc sa fac toate stopurile din cartier, pe rosu. Sa-mi ia dreaq carnetu' fro 3 luni, ca m-am saturat de birjareala !Sa mearga, in pula me, si cu troleul 96 ! Ca are aere conditionate la max ! Chit ca pute a baragladine de Rahova, ori a magraoni de Alexandriei !
Uai fericitule, ce n-as da si eo sa traiesc oleaca in Dorna ! Sa scap de miticii astia imputiti, de Rahova !
Oameni de toata isprava acolea, iar plaiurile sunt de basm !
Daca Piatra Neamt, asa cum se zice, ii perla Moldovei, apoi atunci Vatra Dornei e sigur diamantul Bucovinei !
Seara bunâ la tătâ lumea! Crăciun fericit şî mulţămim domnului com.şăf Burcu, că o ridischîs vestitul Club Zoo + 9, după ci l-o renovat ş-o scapat di carcalaci şî alti goangi! Uăi, da" tăţ mă-ntrebau de-o fi fro broblemâ cu bloaga, câ vor sî-nregistrezî la HOSIM brandu/marca...A dracu baragladinili! Iote că nu s-o-nchis. Merem tăt înainti! 
Îmi cer scuzî la cinstita gazdî c-am încerct sâ ţîn feştila spiritului celor ci-or fost ş-or comentat ici-şa, da sî sîmţa nevoia tratamentilor pacienţîlor cronici şî a altor lighioane! Oricum, n-o pre făcem io cu pre multâ tragiri di inimâ. Am treabâ multă şî căprili + Stelicâ nu pre ştiu ei di ci nu mai îs serviţ la orili fixî din program. Hai sâ trăiascâ tătă lumea, numa noi sâ nu murim şî un "Crăciun fericit tuturor"!!!
Uai, da ci va spusei eo ca blogu ista nu poate hi inchis, suprimat, anulat or transformat, ca veceul ala public din gara Dolhasca alu PULAno icx !
Aista-i bun mondial, intrat deja in patrimoniul UNESCO si supt supraveghere OTAN, alaturi de Monastirea Voronet si Bolohanii de la Stonehengi !
L-or fi dus oare la morgă să-i culeagă ADN-ul? Că tare n-aş vrea să mă înrudesc cu Curleonu, ori cu Cufurezu...
Uai, LA MULTI ANI si lu Elena Cobuz !
Pe buni, ca-i ziua ei de nastere !
Uăi, mna dzîua şî La Mulţ Ani la tăţ flăcăii di la 25 di ani şî pînâ la 75, câ şî iştia-s flăcăi câ dădurâ în mintea copchiilor!!! La Mulţ Ani încâ odatâ lu domnu Admin Burcu, cinstita gazdâ a noastrâ, cu ocazîia zîlii numilui şî sâ aibâ grijâ sâ nu haleascâ gras şî sâ beie răci, ca sâ nu i sî apleci!
Uăi oamini buni, o dusăi pi babâ în dimineaţa aiasta la bisericâ, sâ asculti Moliftili Sfîntului Vasîli, poati, poati i-or ieşî tăţ dracii din cur. Sâ videm, trag bunâ nădejdi dupâ slujba aiasta, câ-n anu di-o trecut, ni-o mîncat cotoranţa zîlili.
Uăi fraţîlor, ni luarâm cu Sfîntu Vasîli şî uitarâm câ az îi zîua di naştiri a Admin. Io îi doresc multâ, multâ sanatati -câ-i mai bunâ dicât tăti, "succesuri" şî numa bucurii lui şî la copchii!!!
Ualeiii!!! Eşti mai frumos ca văr-miu Cezar El Babuinos ot Temeşvar! De unde ai făcut rost de costumaţia asta "a la holloween"?

54 de comentarii:

Leo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
CEZAR spunea...

Ce vremuri cata distractie la maxim ..
Asa s-a dus lupta pentru imputita de 164...
Nu ca acum ..niste .....

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Haideti, D.le Huhurez, ca ne-ati postat un fragment de closet public din dosul Pietei Camatarilor, unde rupatoarea de bilete, inchizand usa si fiind plecata la dugheana cu cinzeaca, s-au descarcat valvele vidanjelor pe unde s-a apucat prin jur! Trezit din somn si vazand poza-flocaraie cu ochi, acoperita capilar cu o foaie de cort de campanie, m-a facut s-o atasez mental la acel penis, pardon, nas cu ochelari sa intregeasca personajul-pubis! Presarati niste sare grunjoasa si cloramina pe dialoguri pentru ca-i cald!
Un tehnic bun in mixaje-compilatii ar atasa pozei ,,nasul'' si ochelarii rataciti la comentarii, abia atunci pesonajul si-ar capata adevarata identitate din care deriva numele metionate in titlul articolului!

iceparu spunea...

Nu e regula generala dar trebuie sa recunoastem ca de la o anumita varsta se mai produc si defectiuni la etajul superior.Azilul de batrani trebuie sa ramana nelocuit?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Si cand ma gandesc ca daca cer cu vehementa si pe dreptate niste drepturi comune, strecurand pamfletar niste termeni acceptabili, necomparandu-se cu fauna ce depaseste minim-ul de moralitate de mai sus amintita, mi se reproseaza ca as fi bun de damnat!

Huhu Rezea spunea...

@Cornelius
Spre deosebire de alții, acest colonel face caterincă, dar iși dozează vulgaritatea și vehementa în funcție de locul, pagina pe care scrie.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhu Rezea: Daca e asa, cum ziceti ca se schimba personajul, precum vremea si vremurile, stapanii si interesele, asta se numeste stare psihotica, sau psihopatoida, bipolara?! Mai sunt sanse reparatorii de vindecare?! Mama Omida, se zice ca lecuia si astfel de ciudatenii de malpraxis al mamei natura!

CEZAR spunea...

Cornelus
Se vede ca nu l-ai cunoscut pe ..PMT..

Iulian Mareș spunea...

Nu mai sunt sigur daca am zis sau nu, asa ca prefer sa risc si sa ma repet!
Omul asta, din demascare, este un individ bun pt studii medicale....cu personalitati multiple....tipic alcoolistilor si violatorilor vasluieni!
Cata decadenta!
Asta ma facea pe mine harcea-parcea ca nici nu exist? Maidanezul asta?.....comunitarul asta, tomberonist?
El...Alecu p---lii, imi explica cum se numesc oamenii, in baza statelor?
Huhu....sincer, vomit cand aflu cine-i bolnavul asta....asa zis din Politia de Frontiera!
Incep sa inteleg de ce profa din Roman...ce a transat un inginer militar!
Acum....de atata scarba definitiva, nici nu mai vreau sa aud de el!
Ma miram ca nu mai posteaza, bolnavul din azilul de psihiatrie!.....credeam ca este bolnav (bine, asta este sigur, personalitate multipla, bipolar, maniaco-depresiv), sau si mai rau, a plecat pe drumul cu lumina....
Oricum, lumea este deja mai buna fara specimenul asta grotesc!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Huhu Rezea: Asta seara mi-a telefonat un prieten din nordul Moldovei. A fost in invaliditate, zilele trecute a fost trecut in limita de varsta. O data cu decizia de limita i s-a trimis recalcularea. A primit mai putin cu 100 de lei. Ca in statul mafiot, pe minus, si nu pe plus ca in adevaratele democratii. Cum si pe mine m-au trecut in limita de varsta pe minus, de la 900 lei, la 666 lei in 2014, ambii ramanand cu cuantumul avantajos. Ii lipseste perioada asimilata si lui din decizie. Stiind foarte bine cazul meu, s-a dus la Casa Sectoriala sa-i intrebe de ce este furat. I s-a zis ca perioada asimilata se ia cat esti in boala, nu beneficiezi de ea la limita de varsta. Dar culmea este ca si eu si el n-am avut perioada asta in calculul pensiilor niciodata, stipulat pe undeva anume prin decizii. Asa cum eu n-am putut sa scot de la Aparare nimic, nici el de la Interne la fel nimic! Eu cred ca trebuie o Lege a Pensiilor Militare care sa rezolve definitiv si transant acest lucru: Sa apara in decizie perioada asimilata si calculul! El, stiind ca in instanta am pierdut din cauza ca judecatorii comunisti tin cu statul mafiot, a decis sa nu se judece cu ei! Dreptatea o s-o gasim doar pe lumea cealalta, daca si acolo nu o fi mafie in randul sfintilor! Statul mafiot lucreaza la pensiile noastre. La sfarsit o sa ma indreptatiti toti postatorii de aici...cu lacrimi in ochi! Sper sa nu fie asa!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Iulian si Cezarica, asta camuflat in pescar de guvizi, sa nu fie observat de nevasta pe terasele bodegilor, ne baga pe toti pe sub masa, daca ne dam cu el in prinsoare care bea mai mult! E uscat de tarie, ca o scrumbie pusa pe gard in bataia vantului...

Huhu Rezea spunea...

@Iulian
Ar trebui să-l cunoști. Că...de la SMG s-a disponibilizat.

Iulian Mareș spunea...

Nu l-am cunoscut....eu sm ajuns la SMG prin 2005! Frustratul asta nu-mi spune nimic, in afara diagnosticului! Ulterior i-am cunoscut pe toti ing din DLog si D. Com.Inf.
Kiar mi-e si sila sa sun niste fosti colegi....dar, fiind din VS, nu-i mare lucru sa aflu ca plecarea lui se leaga de vre-un viol, cel putin al unei capre de taiat lemne! :))

PS-dupa pozele puse pe FB, deduc ca specialitatea lui era constructii si mentenanta guri de foc, armament si munitii!

tigri2 spunea...

Asta se intampla unora dintre noi:
http://www.obigu.com/video/59/atentie-asa-ceva-nu-vezi-in-fiecare-zi-e-groaznic-video/
Iar acestia iau sporurile :http://presasm.ro/foto-incredibil-se-doarme-birourile-de-la-finante-satu-mare/

tigri2 spunea...

Lucasz Mary
16 minute

Art. 40 din o.u. nr. 57 /11.12.2015 , a lui Cioloș , funcționează și t a i e 15 % din baza de calcul / recalculare + 15 % din cuantumul pensiilor cuvenite militarilor conform Legii Organice nr. 223 /27.07.2015 dar - și mai abuziv / discriminatoriu - fură și din drepturile bănești ale salariului / soldei de bază cuvenite unor foști militari profesioniști care au activat în condiții de muncă foarte grele , nocive sănătății și periculoase vieții = " noul art. 28 " lit. e din art. 40 al o.u. 57 /2015 !. Care ar fi..." motivul " discriminării pensionarilor militari aviatori , marinari și a altor categorii ce au muncit în grupa 1 ( cea mai grea , nocivă și periculoasă vieții ) - cu spor de 50 % la pensie - față de aceleași categoriile profesionale civile ?.

Huhu Rezea spunea...

Comentarii mutate aici.

duminică, mai 14, 2017
CEZAR spunea...
Deci nu a fost PMT..?
Si eu am avut ..indoieli ...!!

luni, mai 15, 2017
Huhu Rezea spunea...
@Cezar
Tu ai îndoieli și în ceea ce privește identitatea ta.
Cum să nu fie PMT? Este inconfundabil.
Cred că au rămas șocate doamnele care dialoghează cu el.

Am spus că acele trivialități rămân pe blog.... doar ca lectură de weekend.

luni, mai 15, 2017
mirelamarinescu@917 spunea...
dle H ,acest domn este bolnav la cap ,asa ca nu il bagai in seama:noi avem nevoie ca dvs sa ne ajutati sa descalcim toata aiureala asta cupensiil emilitare.

luni, mai 15, 2017
CEZAR spunea...
Hi..hi..hi..hai nu fi carpanos !
Ai dat-o in bara ! Nu-i PMT..
Cel mult RPK..unul care avea un blog si care avea la profil o mitraliera ..vezi ca o mai are la poze pe pagina lui ..
Vezi ca vrea sa ,,,..te beleasca ..
Eu am pus o vorba buna ..intra pe pagina de FB..a lui Dumitriu si vezi ...
Impacati-va naiba ...

luni, mai 15, 2017
CEZAR spunea...
Padina Petre
Padina Petre Se pare ca l-ai speriat ! A sters tot ...! Si ce mare detectiv se credea ...:D

Dumitriu Dan
Dumitriu Dan Povestea asta nu se va opri aici. Tot ce a postat calomnios individul ala am salvat cu "print screen". Il voi actiona in proces civil. Si nu cred ca voi fi singurul. Printre cei a caror nume apareau acolo, fac parte si 2 persoane pe care le cunosc si cu care am luat aseara legatura. S-ar putea ca titularul blogului sa fi implicat simultan in 3 procese.

Dumitriu Dan
Dumitriu Dan PS. Pe "principiul" asta oricui i se poate lua o fotografie de pe NET careia sa i se ataseze ulterior fel de fel de afirmatii sau comentarii, fie ca sunt sau nu ale lui.

Padina Petre
Scrie un răspuns...

Padina Petre
Padina Petre ,,Colega"..cu tot respectul...nu cred ca are rost ..!!

Padina Petre
Padina Petre Omul nu are intentii rele...!! Ne-am contrazis multa vreme pe tema identitatii lui PMT(pe care eu il consider un prieten de exceptie virtual ..)

Padina Petre
Padina Petre Acum el a vrut sa demonstreze ca-i tare si ca a descoperit...eu i-am zis ca face o eroare

Padina Petre
Padina Petre Tu cel mult esti RPK...parca imi amintesc blogul si mitraliera ..la poza ..

Padina Petre
Padina Petre Omul ii serios ..dar a vrut sa arate si el ca-i un ..securist capabil ...:D

Padina Petre
Padina Petre Eu zic sa comunicati si sa va linistiti ...garantez ca nu a fost nici-o intentie criminala din partea lui ! Pseudonimele sub care zicea el ca se ascunde PMT..il cam contraziceau virulent si de aici ambitia lui dea a demonstra ca a descoperit ..faptasul ...:D..:D

Padina Petre
Padina Petre O zi buna ...

Padina Petre
Scrie un comentariu...

luni, mai 15, 2017

Huhu Rezea spunea...

Comentarii mutate aici

Huhu Rezea spunea...
@Cezar
Nici tu nu sari departe de acel individ cu multe fețe.
Bine că se rușinează și el de vulgaritățile pe care le-a scris pe Internet.
Important este că am asanat virtualul, în special site-urile pentru militari, de elucubrațiile unui dement.
De ce si-a șters, de vineri, poza de pe contul său Facebook, pusă în cronologia sa de unul din artiștii plastici din Vaslui.
Ce, și tu ai uitat de pseudonimul PKM cu care il găsești că a tot postat pe bloguri? Nu PMK..
Se face că nu știe de psihopatul PMT care scrie pe blogul tău și pe Mh blog? Atunci nu știe nici despre celebra ZOO + 9, despre care vorbește în dialogul cu pretenul său Burcu de la Mh, dialog pe care special l-am redat în materialul de duminică.
Special am redat și postarile lui PMT pe Blogul lui Burcu, de la sfârșitul anului 2013, după ce l-a redeschis, când Google l-a blocat tocmai din cauza trivialităților lui PMT.
Nu te mai face tu intermediar ca să-i iei apărarea!
Idiotismele verbale „piciorul lămpii”, „umeraș”, „zoo+9” și altele l-au dat de gol. Daca are sânge în instalație, să răspundă pe Blogger, ca să-i luăm amprenta electronică și să-l raportăm la Google și Facebook pentru blocare.
Sper că ai și tu atâta minte încât să îți poți face o convingere despre acest personaj.


luni, mai 15, 2017
CEZAR spunea...
Zoo+9..era un blog ..nu era al lui!
Acolo ne distram de ne rupeam ..
,,Piciorul lampii"..stiu ca-l folosea si acum recent pe blogul meu..
RH+..ia lumina de la ,,piciorul lampii"..dar care pseudonim l-a mai folosit ?
Si totusi nu-i relevant ..eu cam ajunsesem sa inteleg cum gandeste omul..apoi stiam ca-i foarte bolnav (PMT)..fortonase ..etc ..probabil dializa ..etc ..
Una peste alta ..ARE TALEN si sub forma de mascarii ..spune lucruri ..adevarate ....
Are 5 stele fata de Cornel ...cirvou plaie madame ...!!!

luni, mai 15, 2017
CEZAR spunea...
De exemplu ..Vladimir..Volodea ..ii exclus sa fie el ...!!

luni, mai 15, 2017

Huhu Rezea spunea...

ha ha ha
Si-a șters și pozele din album în care alias PMT, Vladimir apărea cu amicii la pescuit.

Huhu Rezea spunea...

@Cezar
Pe vremea când coteiul asta de Dan Dumitriu din Fălticeni, fost armurier la gărzile patriotice, alias Vladimir, PMT,etc,etc. semna cu pseudonimul PKM pe Mehedinți Blog în dialogurile cu tine, avea o adresa de mail de ....rocketmail.com și IP îl localiza pe str. Gârlei din Sectorul 1.

CEZAR spunea...

PKM..era ala cu Mitraliera ..avea blog !
Era total diferit ...
Publicau concomitent ..
In fine ..treaba voastra ...
Sustine ca nu se lasa ..te da in judecata ..!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhu Rezea: Sconcsul nu mai poate sterge urme, prin lingere propriilor fecaloide, dar totusi o face sa nu fie urmarit! Amprentele feromonale, energetice, cibernetice si de alta natura raman! Si, daca nu ma insel, acolo postau dame, sau poate ca doamne, de unde Dumnezeu sa stiu, cand asocierile cu grotescul si vulgul nu le-au deranjat!? Ntz, ntz, ntz si vai, vai, vai in ce lume pestrita a compromsului (i)moral traim! Grohhh!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Tigrisorule, am punctat ceea ce ne reamintesti aici pe oug 57/2015 cu belicosul Art. 40 pe adresa D.lui Senator Nicu Falcoi! Punct ochit, punct lovit! Aproape ca te-am copiat sa nu gresesc! Coppy paste i()legitim, dar foarte valoros!

Huhu Rezea spunea...

@Cezar
După ce ai amintit mai sus de pușca mitralieră, a disparut poza ei dintre pozele sale.
Nu pe tine încerc să te lămuresc cine este PMT ci rezervistul Dan Dumitriu trebuie să înțeleagă că trebuie să înceteze cu bruierea site-urilor care dezbat problematica pensiilor militare, la fel cum faci și tu.
Nu pentru tine am amintit mai sus aproape întreaga adresă de mail sub care și-a înregistrat unele conturi google, wordpress sau blogger. Tot pentru el am amintit pe unde îl localizează IP pe hartă.

Leo spunea...

Corneliu
Te plangi ca cei de la grupa mica cum ca nu ti s-a facut dreptate , ca sunt judecatorii cum sunt , etc.. ,in loc sa fi declarat apel la 3..0/110/2016. Tipic romanesc , întotdeauna altii sunt de vina , tu nu ai nici o vina , tu ai formulat perfect Cererea introductiva , tu ai formulat perfect raspunsul la intampinare demontand pertinent , legal si intemeiat exceptia inadmisibilitatii invocata de intimata ,etc... si acum nici macar asa "perfect" cum ai procedat la FOND , nu te-ai luptat ca un brav artilerist ... Armata de rezerva nu are nevoie de plangaciosi ci de luptatori pe toate fronturile..(inclusiv pe bog)

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Bombe:Iohannis a fost scos din dreptul de a mai numi la DGPI! GRINDEANU VA FI SCHIMBAT CURAND CU DOAMNA DE ETNIE TURCA, SHAIDEH cu aprobarea lui Iohannis! Olguta l-a facut ,,pulifrici'' pe Grindeanu!E razboi intre ea si Grindeanu, amandoi se ameninta cu demiterea sau remanierea! Arhivele justitiei au fost praduite cu scopul de santaje politice: Multi belferi din Justitie banuiti!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Huhu Rezea: Nu cumva exista o conjuratie de boicotare a protestelor noastre, bine coordonata politic pentru interese obscure, via gasca generalior de carton si alte influente cu sacii in caruta care sa ne stavileasca elanul? Eu am deja cateva pareri pentru mine despre cateva potai! Sa le stea in gat! Vine acum impozitul progresiv, ca nu-l dau eu, ci tot politicul lor, si fac doar munca de sabotaj in zadar!

Iulian Mareș spunea...

Asta nu era tot Coldea, Calaretu,Calugarul,...etc si care mai avea obiceiul sa fure ID, inclusiv pe al meu?

CEZAR spunea...

PS..
era MITRALIERA ..nu Pusca mitraliera..
Habar nu ai cati militari am invatat sa traga cu ea si cat m-am jucat cu ea ..mii de cartuse ..
Tot aia era si pe TAB..pe langa cea mai mare ...!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Comisia juridica a Snatului a aprobat stfel: PSD-ALDE=6 voturi pro, PNL-USR 4 voturi contra. Art. 40 eliminat din ecuatie! Foaie verde matostat, dreapta iarasi s-a ratat!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Atentie la hackeri! Pana si Spitalul Bacau a fost atacat! Romania hackerita in panica!

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Cred ca specimenul este si intr-un cljb UFO in megalopolisul Falticenj, caci multmi-a mai tocat nervii cu furtul alegerilor prin sateliti si softwarw MOSAD! Idei putine, dar fixe....

tehnocrat spunea...

A fost candva , in 1985 la AMT ing de arm si m-tii un un absolvent Dan Dumitriu din Falticeni, cu proptele, mica sau ticu o fost primar in Falticeni.
PMT sau PML tine de balistica exterioara: imprastierea tragerii.
PMT este punctul mediu al trageri (al gloantelor/loviturilor) este punctul in care traiectoria medie intretaie suprafata obiectivului.

Iulian Mareș spunea...

Cezar,
Ai skimbat teava?.....ai consemnat in cartea mitralierei reglajul, skimbarea tevii si numarul de cartuse trase?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Leonard; Trage frana de mana si blocheaz-o, bro! La ce sa fac Apel, daca nu s-a trimis inca rezolutia pe adreasa mea si nu s-a publicat inca? Stiai ca procesul l-am sustinut singur, pentru ca pensia de mare ca(s)cat nu-mi permite un avocat? Stiai ca in colonia Romanistan 97% dintre procesele rezervistilor se pierd si cu trei avocati per reclamagiu? Studiaza bloage si revistele sexi ale brostacilor activi unde maharii isi fac poze profil sa-si incante damele de companie... Am trecut de faza de-a ma plange, de cand am realizat ca Romanistanul ste un stat mafiot! Doar ii dau la plesneala tot ce prind sa ma racoresc, pentru ca numai ce vad in cupon si in bancomat cred, restul nu-i decat apa de ploaie...Aha, sa nu uit: Alea 3% castigate de reclamagii sunt rezervate, prin ordin special de la capitanie, pentru mahari cu coloana oficiala la cinele cu amante si intanlirile cu bosii care manaresc rezultatele electorale, mo!

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Nu inteleg ce cauta capturi din blogul tau pe pagina de facebook a lui mis alecu?!....inclusiv cu postari!

https://m.facebook.com/iliuta.ursuleanu

dar si

http://craciunvflorin.blogspot.ro/2010/03/nu-vorbesc-nu-vad-nu-aud-conceptul.html

sau,

http://craciunvflorin.blogspot.ro/2010/06/tara-impotriva-propriului-popor.html

Iulian Mareș spunea...

Tehno,
PML-punctul mediu al loviturilor si pe baza unei skeme grafice, nu complicate se stabileste la constanta okirii, PML, adica tragatorul este constant in okire? ...dar precis? Ok?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Declaratie proaspata marka Dragnea: ,,Pana la 1 Iulie, Legea salarizarii trebuie adoptata''

tehnocrat spunea...

Falticeni, aceasta Sorbona a moldovenilor de la Tisa pana dincolo de Nistru, a produs doua categorii de militari:
A. Cei cu sange kaki, mari comandanti de osti, profesionisti desavarsiti, stimati si apreciati atat de subordonati cat si de comandanti si cetateni sau autoritati publice.
B. Militari filozofi, neintelesi de ei insasi si de ceilalti, care dupa pensionare s-au transformat in neintelesuri si mai mari.
Domnul asta din foto, pare asa nascut undeva in anii 1960-1962 si face parte din categ. B.
Din categoria A. nascut in anul 1960 in Falticeni, il putem da exemplu pe Dl. Gl(R) Marius Dumitru Craciun, fostul comandant al componentei Fortei Speciale din cadrul Directiei Informatii Militare, care astazi 15.05.2017 a devenit CETATEAN DE ONOARE al Falticeniului.
Oare cei doi s-or intalnit la festivitate ?

Huhu Rezea spunea...

@tehnocrat și Mareș
Foarte bune explicațiile pentru pseudonimele alese de un armurier.
Mulți nu stiu semnificațiile acestor prescurtări.... PMT, PKM. Se zice că pseudonimele alese fac parte din activitatea profesională a celor care le folosesc.
@Mares
Curbă de nivel, alias @ilie de la sculărie, pentru vechii blogări rezerviști, este un etalon profesional și pentru Dan Dumitriu din Fălticeni. Inițial am crezut că acesti doi moldoveni și pseudonimele lor sunt unul și același personaj.
@mos alecu este unul din cei mai competenți critici ai acestui blog. Trebuie să recunosc că uneori are dreptate, dar moare de ciudă că îndrept greșelile comise din cauză grabei cu care redactez materialele și le public pentru informarea promptă a cititorilor. Rareori răspund ciudățeniilor sale.

Iulian Mareș spunea...

Huhurez si Tehno,
PKM= prescurtarea mitralierei cal.7,62 model rusesc, pe cracane si/sau afet: varianta ROU difera f putin, mai ales la forma exterioara a tevii! Ca tanar ofiter am mai prins si eu mitraliera ruseasca, azi nu mai sunt, pt ca Cezar a tras mii de cartuse cu ea si teava si-a indeplinit norma tehnica!
Cu gl. Craciun m-am cunoscut, nu eram prieteni, dar ne stimam reciproc!....acum inteleg, acesta fiind tot din Falticeni, de ce alias Vladimir il denigra si pizmuia, adresandu-i cuvinte urate.."il cunosc de mic, era un exaltat...etc!" Enorma diferenta intre cei doi!
Ce este cel mai interesant daca nu ciudat, Vladimir, uneori avea postari normale, dar dupa aproximativ 1h, trecea in postari hilare!
Pe mine ma denigra sub mai toate ID dar, nu asta ma deranja, ci faptul ca unii kiar credeau zicerile lui, fiind mai veki pe blog!
Eu cunosc niste doctori buni, psihiatri dar, le trebuie consintamantul lui, altfel....

mirelamarinescu@917 spunea...

lasati tampeniile astea , haide sa vedem de pensiile militare , altceva

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Legea salarizarii trecta de Comisie pe Cantarea Romaniei discriminatorii pentru magistrati, ca in 2010, ca doar ei sa fie pe partea leului, si nu la un loc cu pulimea! Dar ei nu discrimineaza aratandu-se mai cu motz fata de restul lumii? Sa se aplice nediscriminarea tuturor! Eu chiar nu mai inteleg nimic ce vor sa faca cu noi!

Iulian Mareș spunea...

Cornelus....Comisia...care?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Mirela, sa stam calmi ca astia au facut rahatul praf pentru noi! Cica au eliminat Art. 40 dar la motivatii nu se aminteste nimic de noi si politisti, decat de magistrati ca ar fi discriminati! Ma intreb, cine-i discrimineaza? Noi? Cu ce-i discriminam noi, daca nu se pomeneste macar un cuvant de Armata si Politie? Doar o persoana, doua au luptat pentru noi in Comisie, restul au fost indarjiti impotriva-ne! Acum chiar ca am cacarisit-o! De tot. Simt ca traiesc de pomana pe lumea asta...

CEZAR spunea...

Mos Alecu
1 oră · ZICE...si tare-mi place ! Daca zice Mosul ..apoi asa este ....:D

Mai vechiul (si fara sanse de vindecare) "client" al unor clinici de psihiatrie , tigri2 (motănelul căcăcios , viorel kis) , si-a gasit un aliat de nadejde in Corneliu Ifrim ... in a-l musca de c.r pe mos alecu ...
Primul mai are , rare , momente de relativa luciditate , dar singura lui constanta este ascunderea (prin stergere) a productiilor lui ... intelectuale !
Cel de-al doilea are un fix dominant cum ca ar fi ziarist - pamfletar ... Din asta rezultind peroratii kilometrice fara cap si fara coada care-l extaziaza , si-i intaresc convingerea ca "noroc de el" ca se mai inteleg (si se rezolva) toate nedreptatile...
Cornelusule șăzi cuminte !

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Mos Alecu mi-a trimis o scrisoare de ,,dragoste'' pe prima pagina fb, facandu-l de ocara mai intai pe Tigrisor! Mosule, sezi bland si nu te mai opari la cur...peni ca faci riduri! Ie-te ca ti s-a sculat si tie, acum la batranetze, de-o partida de amor pe pamfletare tematice cu alzhaimare ideatice, si nu obisnuitele-ti calcule matematice! Ce junghi batran si codosh mai esti, stand in izmene pe bulevardul schinarii fb-ului si exchibitionandu-te ibarligat pe bloaga mea cu o amintire din cioata ta!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Eu nu mai postez pe fb ca sa acopar ineptii senile, asa ca am sa ascund debitatia sa nu faca pui de securani stalinisti!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ce e Cezarica, te bucuri ca ai scapat momentan din gura mosului, ca doar erai ofiter de serviciu permanent pe bloaga lui, la luat in freze!? Bucura-te macar acum, in pauza de cafea a mosului! Il las sa respire, sa-i treaca naduful din garleaja si sa nu moara subit, pe urma ii trag eu un perdaf, ca la Verdun, asa pe meserie!

Iulian Mareș spunea...

Cezar,
Daca T2 ar fi bolnav, tu si raia aia de alecu sunteti sanatosi?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Tabloul de pe coperta cu cele quatro grazzii, rase sau barboase, se vrea un un grupuscul desprins parca din Pomana cea de taina a lui Leonardo da Vinci, de pe Capella Sixtinna del Roma, plini de urdoarea pilafului de curcan in barbi si zamarca de doage, generoasa, scursa pana-n capriorii izmenelor, cu priviri hipnotico-bahice ce tradeaza nopti lumina pierdute in rateuri amoroase cu vinovatzii flasce ale zgarciurilor in stare de rebut, in peisaje de cioburi de pahare si dupa pardide de popaprostu' si table cu babaroaze...
Criticului de arta, specialist in portrete si caractere antemedievale, nu-i vor trebui studii de psihologie sa descopere in acesti sfinti demonici au comportamente si atitudini contrastante cu obisnuitul cotidian al actualei civilizatii, trimitandu-i astfel in epocile subevului cel mult mediu timpuriu...
Ejacularile, pardon, exprimarile fara prima si a doua prasitoare la buruienoase, dau dovada de niste culturi incurcate-n volvura si pir ce au reusit sa inabuse intregul mediu intelectual din jur la fro 100km, si cubi si patrati, astfel ca raman un nucleu de sine statator si daunator pana-n radacinile plantelor morale cu rod sanatos si bogat...
Ca ,,haina nu-l face pe om,'' le-ar fi deviza, este dovedita printr-o tinuta tipic boschetului dintre maidanezii Cismigiului, la care s-ar fi asortat grade obtinute la apelul claparilor cu clapeti de pe planetarele Glentzer, si niscaiva decoratii cu steaua-n cinci coturi, ca si creierele imbatranite in rele!
Valoarea unui astfel de tablou cu incarcatura amoral-vulgaroida poate egala cel mult biletul de intrare la un closet public din Gara de Nord, acolo unde li se pot oferi locuri de munca de ideologi ce-si pot screme ideatiile pe partile gletuite si vacsuite ale vechilor ziduri...
Dumnezeu sa le ierte pacatele, si sa nu fie ingropati de cine stie ce nimfomane de companie ce le-au papat penziile de politruci stalinisti de pana acum!

Huhu Rezea spunea...

Blazonul facebook al psihopatului de falticeni, armurierul Dan Dumitriu.

Dan Dumitriu
Introducere
A fost Vanator de securisti cufurezi, dovedinti de CNSAS la _______.
A studiat CNSAS la Academia Tehnică Militară din București
Trăieşte în Fălticeni
Din Fălticeni
Urmărit de 37 de persoane

tigri2 spunea...

Dan mosu si lingaul de cezar , trei javre dintr-o haita de ...idioti.

CEZAR spunea...

O spune mai bine decat mine ..
Este si AVIATOR..Atentie!
********
bel19 mai 2017, 10:39

@tigri 2
Nu ma pot abtine, macar asta sa pricepi:" night mind" este expesie americana, inseamna "noaptea mintii", adica ceva incredibil negativ, de neconceput.Minte de somnambul se traduce" sleepwalker mind". Inteleg ca ti-ai facut autocaracterizarea, Nu stiu la cine te-ai referit cu "este un.... ". Repet, ai frustrari mari, te roade pizma ca altii pot sa gandeasca logic. Te las in lumea ta, cu drojdierii tai de la coltul uliTEI,deoarece nu pot avea un dialog civilizat cu un...ALEGE-TI adjectivul. Cauta-ma doar daca vei constientiza ca ai nevoie de meditatii la romana, engleza si logica. Pace tie, muritorule ignorant si sarac cu duhul, esti demn de mila.

CEZAR spunea...

@ m_Ale
Suntem ..JMECHERI...!!!....neafectati de razele de la ..neon