Pentru cei din Țaratul româno-bulgar al nevaccinaților

"Referitor la vaccinare! Libertatea de a decide (mă vaccinez/ nu mă vaccinez) în legătură cu sănătatea și propria viață nu înseamnă și libertatea de a crea o stare de pericol pentru sănătatea și viața altora!", transmite Tudorel Toader, rectorul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.
Un produs Blogger.

marți, iulie 31, 2018

Căpșunari, agricultura din România vă cheamă acasă! Vedeți solariile din Băleni, Dâmbovița!

5 comments

5 comentarii:

 1. IMPRESIONANT..!
  Productia de legume din Baleni cred ca poate acoperii necesarul bucurestenilor pentru multe luni de zile ! BRAVO...,deci se poate si in Romania.

  RăspundețiȘtergere
 2. Realizarile sunt impresionante...., dar banii, banii zilierilor/angajatilor pe ziua/luna de munca, conditiile si programul, cum sunt?
  Oare, pentru moment, o fi mai bine sa trimita familiilor € sau Lei?

  RăspundețiȘtergere
 3. Viitorul nu sunt capsunile de max un sezon de 2 luni.
  Viitorul este canepa in amosfera ionizata. Canepa ne da noua , lapte branza , OA....

  RăspundețiȘtergere
 4. Agricultura este grea si riscanta: mana, seceta, ploi cu gheata, frig, inundatii, riscul de a ramane cu marfa blocata si nereceptionata, daca utilizeaza fertilizatori si substante chimice in exces, etc. La noi se pot face lucruri bune pe un pamant fertil, si se poate castiga bine, dar pacatul consta in faptul marile magazine refuza achizitiile, ca o dovada ca ei fiind ,,straineri'' la noi au interesul sa vanda ce se produce in tarile lor. Cand o sa avem marketurile noastre, o s-o duca bine si agricultorii romani. Inchei si cu faptul ca ajutoarele sociale au fost date atat de eficient si abundent incat beneficiarii au devenit sine die sedentari de ,,profesie,'' incat agricultorii se milogesc de trantori, ca mana de lucru, care impun plata mare, cu adaos de bautura (fara ea te harachesc intre hocarine!) si un pachet de mahoarca pe zi, plus pauza de 2 ore somn la pranz si nu mai mult de 8 ore pe zi. S-au jmecherit si producatorii sunt la mila lor... Acum 20-30 ani in urma rupeau cozile la sape pentru un blid si un ciuruc de bani, de praseau si recoltau de dinaintea rasaritului, pe magura, si pana tarziu, la lumina felinarului, fiind o concurenta acerba de ,,ocupare a locurilor de munca'' si pauza de masa prelungita pese 1/2 ora cu 5 minute, ori pauza de fumat, iti aducea ,,concedierea!'' Azi muncesc circa 10%, restul butoneaza mure din padure pe tablete, caci la politica se pricep toti, sau se muta dupa cum se muta si umbra copacilor sub care se ,,odihnesc''... de cand s-au instituit ajutoarele sociale, adica de cativa ani!

  RăspundețiȘtergere