Un produs Blogger.

joi, decembrie 14, 2023

Sefii Armatei au inventat, interesati, diversiunea securisti-teroristi

1 comments

 Spune Catalin Ranco Pițu, fostul sef al parchetelor militare, autorul Rechizitoriului prin care  Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu si generalul Iosif Rus, fostul comandant al Aviatie Militare, au fost inculpati in dosarul Revolutiei.

"Cea mai mare minciună din timpul Revoluției, cea mai mare dezinformare, inducere în eroare, a fost cea cu privire la existența securist-teroriștilor. Aceștia nu au existat. A fost o minciună în urma căreia au rezultat 850 de morți și aproximativ 3500 de răniți. 

Consecințele acestei induceri în eroare au fost deosebit de dramatice pentru poporul român", a spus generalul Cătălin Ranco Pițu, marţi seară, la Antena 3 CNN. 


Sa-l ascultam!


Un comentariu:

Claudiu Marin spunea...

Dan B
a spus

Vă mai aduceți aminte de procurorul Eva, adus de la Iași pentru a instrumenta Dosarul ICA?

Nu numai că s-a adeverit că inculpații au „beneficiat” de un rechizitoriu dictat, ba magistratul a fost ulterior și condamnat pentru corupție.

Anterior, un neica-nimeni l-a lăudat pe Cătălin Ranco Pițu pentru opiniile sale privind rolul toxic al Armatei în lovitura de stat din decembrie 1989; ba chiar l-ar fi „înstelat” mult mai devreme, nu numai general cu o stea la 34 ani etate, lăudându-l că ar fi fost un procuror militar șef de promoție.

Adevărul este că individul a fost procuror civil, parchetul pentru care a prestat, unul de pe lângă Judecătoria Oravița, unde organigrama nu prevedea decât procurori civili, nu militari.

Și, uite așa, a fost racolat pentru dosare cu dedicație în Parchetul Militar Timișoara, ulterior adus la București, pentru „excelentele” rechizitorii realizate în urbea de pe Bega.

Cei de-un leat cu mine realizează că procurorii antedecembriști erau la mâna Securității și executau orbește deciziile acesteia, iar, pentru nesupunere, exista și vreun dosar incriminatoriu în ceea ce-l privește.

Iată care sunt motivele pentru care acest puștan a „albit” Securitatea, el incriminând doar Armata pentru „victimele revoluției”. Perorațiile sale de la toate posturile TV sunt „glume sinistre” la adresa Armatei, cea care a fost prejudiciată inclusiv pentru imaginea ei în sufletul românilor.

Nu credeți că și individul acesta și-a adus „contribuția” la defăimarea militarilor pensionați în filozofia societății civile?



Dan B.

Raspuns
Rechizitoriul nu condamna Armata Romaniei ci pe cei din conducerea ei care au creat diversiuni dupa 22 decembrie pentru a se disculpa de reprimarea manifestantilor de la Timisoara si Bucuresti.
Deocamdata, Rechizitoriul intocmit de generalul magistrat este in faza de judecata . De ce te antepronunti d-ta?