Un produs Blogger.

duminică, martie 06, 2011

FLOTA: -Sinteza faptelor infractionale, intocmita de P.N. ANTICORUPTIE, in baza careia presedintele Iliescu a avizat trimiterea in instanta a ministrului Traian Basescu

7 comments












7 comentarii:

Anonymous spunea...

Pentru o corecta informare este bine sa amintim ca Rodica Stanoiu, pe vremea aceea, intreba in sedintele de conducere a PDSR-ului: Ce fac cu dosarul lui... (fiind vorba de mai multi adversari politici), ii dau drumu sau il mai tin? Asa se facea justitie pe vremea aceea. Acum cand nu mai sunt cu cizma pe grumaz iata ce fac, zangane catuse. Spor la treaba, ca aveti de lucru... slava Domnului.

Plano10 spunea...

Anonim
Legea 115/1999, cea referitoare la raspunderea ministeriala, prevedea ca solicitarea parchetului ajunge la presedinte prin ministrul Justitiei.

Anonymous spunea...

Da, solicitarea meregea la presedinte prin ministrul justitiei, dar eu spun altceva, nu te face ca nu intelegi. Dosarele adversarilor politici se decideau de conducerea PDSR-ului, atat facerea lor cat si momentul aruncarii in masina justitiei. De aceea de fiecare data Rodica Stanoiu intreba la sedintele de conducere ale PDSR-ului CAND FACE SI CAND TRIMITE DOSARELE IN INSTANTE. Concret, pentru Basescu, este publica intrebarea ei: Ce fac cu dosarul, il trimit sau il mai tin?

Plano10 spunea...

@Anonim
Cam greu s-au miscat institutiile statului.
Parchetul a finalizat cercetarile si a redactat solicitarea catre presedinte in anul 2002 si abia in 2003 adresa a fost trimisa la M. Justitiei.
Spre nenorocul nostru si Stanoiu a tinut cam mult materialul ...daca abia in septembrie 2004, cu doua luni inainte de alegeri, dosarul a fost trimis spre judecare la ICCJ. Suficient ca naivii sa-l aleaga presedinte pe Basescu si sa-i confere imunitate in fata legii penale.

Anonymous spunea...

Da, in septembrie 2004 a fost trimis, tocmai ca sa fie putin inainte de alegeri, ca lovitura sa produca efecte maxime in electorat. Vezi si filmuletul lui Patriciu, cu pumnul dat copilului, tot inainte de alegeri a fost difuzat. Apropos, filmuletul a fost dovedit a fi fost o facatura. Numai ca poporul nu-i chiar atat de prost pe cat se crede. Poporul are si el analiza sa si flerul sau.

Plano10 spunea...

@Anonim
Ei... nu mai spune!
Sa-ti fie rusine, Patriciu! :):)

mos alecu spunea...

@Anonim...ului/ilor :
Am mai zis ceva despre logica si in alte parti ...
Va tot legati de Stanoiu , fara sa vedeti ca , de fapt , v-a facut un bine (impreuna cu PDSR-ul ala mult hulit ...) prin netrimiterea la timp a documentelor incriminate la institutiile competente ... asigurind astfel accederea 'multiubitului si stimatului' la functia suprema in stat...