Un produs Blogger.

duminică, septembrie 11, 2011

Antiromanismul nu se pedepseste! Este tot mai des rostit in Europa!

24 comments
 Romii afara! Astia nu sunt romi, fac parte din comunitatea Dacia.
Daca pe Canal Plus sau pe oricare post de televiziune din Lumea Democrata aparea urmatorul dialog, nu cel care a fost difuzat in Franta, intre doua papusi, nu credeti ca era condamnat de opinia publica si de autoritatile din acea tara pentru discriminare rasiala si ofensa adusa unei etnii?

Foto:capital.ro

Discuţia dintre păpuşi a fost difuzată chiar în ziua meciului de fotbal dintre România şi Franţa, la Canal Plus.
Iată discuţia dintre cele două păpuşi:
- Să nu începem să criticăm arbitrajul înainte de meci.
- Vorbim de tsiganes.
- Nu sunt sigur că meciul va începe.
- De ce spui asta?
- Pentru că atunci când arbitrul va arunca moneda în aer nu e sigur că o să cadă înapoi pe pământ, cu toţi tsiganes  ăia acolo.
- Nu ştiu ce să spun.
- Să mă scuzi, Patrick, dar se ştie că sportul naţional în România nu este fotbalul, ci cerşitul. (Intre noi fie spus: sportul national este juleala)
- Asta aşa e, Thierry.
-Să vorbim un pic de tactică. Cum va fi meciul din această seară?
- Trebuie să ne temem de contactul direct cu tsiganes.
- De ce, joacă dur?
- Nu, au păduchi.
- Thierry, ştiu o glumă savuroasă.
- Ştii cum se zice la coş de gunoi în rommanes?
- Nu.
- Bucureşti

Daca au fost jigniti romanii, este normal?

24 de comentarii:

Julia spunea...

Anti-romanism??????? Stai putin: deci daca cineva face glume pe seama tiganilor tu iei asta drept anti-romanism???
Ma uimesti, Plano!

Ce este jignitor pentru romani in dialogul postat de tine? Ca tiganii fura, sint nespalati si plini de paduchi sau ca cersesc cu nerusinare cind au case cu aur si aluminiu? Astea sint adevaruri!
Sau ce este jignitor in gluma despre Bucuresti? S-a curatat cumva orasul decind n-am mai fost eu acolo de un an si jumatate?

Comentariul tau suna ca si "indignarea" musulmanilor la caricaturile cu Mohammed, doar ca aia au amenintat cu moartea pentru jignirea adusa religiei lor, tu nu.

Si ca sa raspund intrebarii tale: Nu. Nu se sesiza nimeni decit poate etnia respectiva, daca ce se spunea era o minciuna sua o calomnie! Ori, nu sint.

alex parolea-moga spunea...

De ce l-aţi împuşcat pe NICOLAE CEAUŞESCU mişeilor , de ce v-aţi trădat comandantul suprem specialilor ? De ce aruncaţi caschetele şi nu şi capetele , braţ al legii când vă umblă unii la heraldica instituţiei ?
Vreţi respect ? Respectul este întocmai unei lupte - se câştigă ori se pierde . Priviţi ce se întâmplă aici , acasă ,între noi , cu noi şi cu ce mai are Ţara noastră ...
CEAUSSCU , eu Te rog din morţi te scoală
Să ne vezi ... şi-ai să mori a doua oară !
DEŞTEAPTA-TE ROMANE !

Plano10 spunea...

Julia
Ai inceput sa intelegi mai greu!!
Dialogul pe care l-am simulat mai sus n-ai sa-l auzi pe niciun post de televiziune!
Televiziunea care l-ar transmite ar fi acuzata de rasism si ar fi amendata de CNA!
Rasismul impotriva tiganilor(in Romania ii discriminezi si daca le zici tigan) antisemitismul, extremismul sunt condamnate ! Nu si antiromanismul, des exprimat in Europa, prezent si-n SUA prin mentinerea vizelor.

Julia spunea...

"Discuţia dintre păpuşi a fost difuzată chiar în ziua meciului de fotbal dintre România şi Franţa, la Canal Plus."
"Dialogul pe care l-am simulat mai sus n-ai sa-l auzi pe niciun post de televiziune!"

Plano, vrei sa te hotarasti? A fost sau nu a fost difuzat dialogul intre cele doua papusi? :(

Julia spunea...

Iar imi este pusa rabdarea la icnercare.......daca ma lasam prada miniiei i-as fi raspuns lui K ca si eu vreau sa se scoale din morti ceasca numai ca sa moara de mina mea a doua oara! Dar cum spuneam: "iarta. fii liber!"

Cred ca in ziua cind voi putea sa-l iert sincer pe cizmarul blestemat, atunci voi putea sa anunt ca AM REUSIT! SINT LIBERA!........incerc, si asta este un pas inainte!

Plano10 spunea...

@Julia
Aaaa! Tu nu l-ai auzit in forma in care a fost transmis pe Canal Plus.
A fost transmis, dar in locul cuvantului tsiganes, cum am improvizat eu, pronuntau romani.
De fapt, papusile parodiau doi comentatori sportivi din Franta, cunoscuti ca xenofobi.
Ca si cum Divertis, la noi, l-ar parodia pe Funar in zicerile sale despre unguri.

Asa spune Catavencii de astazi.


"S-au găsit, zice-se, nişte băieţi de la Canal Plus să facă bancuri despre români. Că sînt păduchioşi, că sînt nespălaţi şi că ar fi şi cerşetori. De fapt băieţii cu pricina, Les Guignols, îi luau în tărbacă pe doi franţuji de-ai lor, comentatori de sport, pe care îi ştiu de xenofobi şi le puneau ăstora în gură diverse exprimări corespunzătoare xenofobiei lor, înaintea meciului de fotbal dintre Franţa şi România."

alex parolea-moga spunea...

Julia ,
Este o problemă cu înţelegerea în ansamblul situaţiei . Nu contest faptul că unii înţeleg ,alţii ar dori să înţeleagă dar nu pot , iar alţii ... nu vor .
Nici măcar ironiile cu miros de dejecţii nu mai deranjează la câte trăim . Nu cred că merită osteneala de a le împrăştia într-un loc dăruit de Creator cu suficient gunoi domestic .Păstrează-le , ele aduc aminte de origini şi se pare că sunt de trebuinţă şi în Texas .
În 89 s-a tăiat un cap al Hidrei , în rest , totul a rămas neatins - şi viu .

Plano ,
din cutia Pandorei ,ultimul lucru ieşit , a fost Speranţa ! O împărtăşesc şi îţi aduc aminte că noi doi venim dintr-o lume în care ea , Speranţa n-a încetat să existe.
Cu bine pritene şi ... la bună vedere.

Julia spunea...

O corectie, doar de dragul EXACTITATII: Speranta e singura care a ramas in 'cutie' care era de fapt un vas. Si "deschiderea cutiei Pandorei" este o metafora a eliberarii tuturor relelor din om, doar a sperantei nu!

PS Plano, mai ai multi pe aici care se se supara si "isi iau jucarelele si pleaca" de cite ori nu sint aprobati sau rasfatati de cititorii tai? Ca sa stiu......in fond, daca unora le miroase a dejectii, ar trebui sa se miroasa la subtiori! ew!

Plano10 spunea...

@alex
Omul care spera nu va fi adus niciodata in situatia sa dispere si sa actioneze intr-un mod negandit.
Speranta nu inseamna Pronie Cereasca, ci actiune in directia dorita, incredere ca ai ales varianta corecta etc.
@Julia
Toti cei care au ales Base au confundat speranta cu ce spui tu. Numai ca multi n-au ramas sa si miroase ce au scos din Cutia Pandorei.Au plecat din tara ori erau deja dusi.
Sa stii ca nu prea sunt suparaciosi pe acest blog! Mi-e teama ca tu iti vei lua jucarioarele....

maiag spunea...

cred ca basescu a creat o isterie nationala.nu am nimic cu le nici pro nici contra,dar in situatii limita a dat dovada de realism si a stopat dezechilibrele economice,la ora actuala nu vad un adevarat candidta potential care sa l eclipseseze.Ponta e slabutz rau de tot.CRIN Hantonescu e un papagal care repeta la infinit -JOs,noi vom dface ,vom drege,nu stie decit sa critice-nimic constructiv.DDD in direct si reluare,un pacalici cu limbrici,
dar.pina la prezidentiale mai e mult,se mai bea multa bere si se mai latra mult.Trebuie sa recunostem ca opozitia la ora actuala nu are nimic concret care sa i bata pe oranjatzi,nici economic si nici politic,vad ca psd incerca sa l aduca in prin plan pe hrebenciuc,asta e semn de disperare,oricom nastase e terminat si dezumflat.a dat dovada ca a fost corupt si el si altii pe timpul mandatului.toti au furat indiferent de culoarea politica,au furat de la noi ,nu mai am alte comentarii,asa ca nu are rost sa i puopam in fund,sa fim atenti pe ce pumen stampila .sa apreciem omul si nu apartenentza.

Plano10 spunea...

@maiag
Isteria este in capul vostru!
Nici originali nu puteti sa fiti, repetati doar ce va transmite Etnobotanistul Lazaroiu la TV.
Cu echilibrele economice dezechilibrate din cauza romului sa te hranesti tu, maiag.
Nu stiai ca ramolitul de Base nu mai poate candida?
Gasiti-va alt manelist pentru alegerile prezidentiale din 2013!
Am zis bine, 2013!

maiag spunea...

plano
ai luato razna nene sau scopul tau e clar,esti opozitionist si regret ca nu am inteles nuantza pina acum. am crezut ca acest blog l ai facut pentru probleme strict militare care ne intereseaza,este posibil sa nu fii militar ci un propagandist usl si denigrator al altor partuide,tropai si jignesti aiurea .guitzatul si jignirile tale nu au ecou.poate sa te alauzi ca ai rating,ca ai citiori,kk maka/ma supara ca esti agresiv,asta e temperamentul si comportamentul disperatilor.tu esti ti[ulde om care cine nu e cu tine eimpotriva ta.acu le dau dreptate unora care te luau in tabirca,te au mirosit.tu esti ala care striga hotzii ca sa nu fii tu prins la furat.te ai demascat ca fraeru,/sa ai bafta,credibilitate din acest moment
nema.

Arogantu' spunea...

@maiag: Paguba-n ciuperci ca un basist nu-l crede pe proprietarul blogului !
Hai sa-ti arat cit esti de nesimtit:
Scrii: "propagandist usl si denigrator al altor partuide,tropai si jignesti aiurea .guitzatul si jignirile tale nu au ecou".
Spui asta pe blogul omului care si-a exprimat opinia si nu a cerut nimanui s-o accepte !

Fecalele tale despre Antonescu si Ponta nu le mai reproduc.

"Trebuie sa recunostem ca opozitia la ora actuala nu are nimic concret care sa i bata pe oranjatzi,nici economic si nici politic"
NU pentru infatuati (in cel mai fericit caz) ca tine a fost elaborat programul economic al USl, dar nu-i este interzis nimanui sa-l analizeze. Daca are cu ce - la tine nu este cazul.
Mars in mortii ma-ti de unde-ai venit !

Don Corleone spunea...

Vai,vai cata eleganta!
Adevarati oameni cu "capul pe umeri",intelepti,cu experienta vietii si mai ales culti.Analisti desavarsiti!
Succes!
partidul lu' taie frunza la caini

Don Corleone spunea...

....cu argumente cu argumente puternice.
mars in mortii.....

Arogantu' spunea...

@Don Corleone
Asta era concluzia - DUPA prezentarea argumentelor.
Dar se pare ca orbul gainilor nu este doar o boala gainareasca ...

Plano10 spunea...

@putoi maiag si celor dezorientati ca el.

Cand am deschis acest blog pe WordPress nici nu prea se vorbea de pensiile militare.
Abia incepuse basescu sa hahaiasca despre pensiile nesimtite si toti erati fierti ca v-ati fript cu Base, cel care va lasa fara pensii.
Pentru ca am vazut ca autoritatile sunt dezionteresate sa va informeze, am considerat ca este util sa va informez si in acelasi timp sa va informati intre dvs. pe acest blog.
Ati dat buzna in SCMD!
Dupa ce SCMD si-a facut treaba, cand v-ati vazut cu sacii in caruta ati inceput sa scuipati in el si v-ati dat din nou cu portocaliul cacaniu.
Se vede ca n-ati invatat nimic din spaima pe care ati tras-o in ultimii ani.
Sunteti pe cale sa repetati greseala, din obedienta.
Blogul acesta are orientare politica social-democrata si antibasesciana inca de la crearea sa.
Oportunisti ca tine sunt cititori temporari ai blogului.
Nu esti decat o branza de ciobani novaceni!

maiag spunea...

plano
am fost sigur ca steri comentariul meu
cine nnu te lauda nu are ce cauta pe blogul tau
ia spune ce parere ai de faptul ca atunci cind au fost la guvernare psd au angajat mii de politisti fara scaoala si acum trebuie dati afara?
din sofer colonel?
hai
sunt fapte si opere ale psd parte integrata a usl.
am sa fac un bilant dar nu ma chinui ca tu il stergi
esti un tip ofticos
asta denota
daca vaeai tupeu lasai comentariul meu nesters si vedeam ce zic cei care mai intra inca pe blogul tau
o sa vb singur pina la urma
sau cel mult cu rh

Plano10 spunea...

maiag
Daca nu incetezi sa mai comentezi.. in cinci minute dispar de pe blog toate articolele cu continut adecvat pensiilor militare... astfel incat cei nesimtiti ca tine sa ni mai aiba motiv sa intre pe blog.
Cronometrez!

Anonymous spunea...

@Don Corleone
Bai acesta, tu nu te saturi de suturi in dorsoventrala? Pe unde intri pun toti parul pe tine, ori nu te duce mintea ori esti sadomasochist. Fa-ti dracului un blog si nu mai polua restul internetului

Anonymous spunea...

@anonim 16:53
Iti "admir" simtul proprietatii si in acelasi timp educatia.

P.S.Cu "Bai acesta" sa vorbesti cu cine iti permite acolo la tine in anturaj.
Cat despre restul....mai ai un pic si turbezi.
Iti recomand rudotel;Face bine la istericale

Don Corleone spunea...

Vezi ce usor e sa fiu las ca tine si sa scriu "anonim"

Don Corleone spunea...

Mamaaaa i-auzi:Dorsoventrala!!!
Gata suntem cultivati ca cartofii:))

Anonymous spunea...

@ Akord75
Te doare, chiar foarte tare Serbanica. Mai ales ca nu primesti raspuns.
Dupa cum vezi vorbesc pe limba ta si nu prea ai cum sa nu-mi permiti. Oricum ar trebui sa te simti onorat ca ma cobor la nivelul nimicniciei tale. "Ca cartofii" esti cultivat tu, baietas. Te laudai de undeva ( dracu mai stie unde, ca bantui ca stafiile) ca ai avut probleme la examenul de maior sa utilizezi GIN-ul, sablonul acela de plastic cu multe gauri de diferite forme. A iscaldat-o, in stilu-ti caracteristic, ca esti ofiter de comanda si din pacate am intalnit in Armata Romana prea multi( fata de necesar) ofiteri ca tine care comandau cu voce ferma, tolaniti pe scaun - Ospatar, inca o baterie. Din pacate ati ramas la fel de multi si la pensie.