Un produs Blogger.

sâmbătă, septembrie 07, 2013

Casa Sectoriala l-a rezolvat pe Gelu Gourcha

17 comments
Deși e evident pentru mai toată oștirea rezervistă, mai ales după Decizia ICCJ în RIL promovat pe L119/2010 și OUG 59/2011, că procesul de revizuire a pensiilor recalculate este o altă etapă a procesului de stabilire a unui sistem unitar de pensii, proces în care intră și pensiile stabilite de către instanțe, domnul Gourcha nu s-a mărginit să ne povestească nouă că este singurul rezervist NATO care a redobîndit, prin hotărîre judecătorească,  pensia militară potrivit Legii 164/2001. El a solicitat și CSP a MAPN să-i dea pensia militară.
I-am spus în comentarii, cît și în articole scrise special pe speța sa de la instanțele din Argeș, că nu are dreptate și că urmează să aștepte judecarea recursului la contestația formulată de dînsul, prin Sindicat SC MD, împotrivă deciziei de revizuire a pensiei stabilite de instanțe.
Cauza nici acum n-a plecat spre Curtea de Apel Pitești, pentru judecarea recursului declarat de CSP împotriva Sentinței Tribunalului Argeș.

Iată ce i-a răspuns, recent, Casa Sectorială de Pensii a MApN:
preluare de pe R 26 500

17 comentarii:

test spunea...

test

mos alecu spunea...

aha !

mos alecu spunea...

poate am nimerit-o de data asta

Dan spunea...

Avand in vedere rolul CPS inscris pe site-urile MApN si MAI, mai precis "acordarea de ajutoare lunare de la bugetul de stat" nu credeti ca-i injust, din moment ce pensiile noastre au fost transformate in pensii publice, existand chiar si punctaje calculate?

Pai, daca am apx 5 pct pensie, unde-i partea acordata ca ajutor lunar din bugetul statului? Ori am pensia echivalenta cu cele 5 pct rezultate la recalculare/revizuire, ori am o pensie oarecare, in valoare de X, la care se adauga ajutorul lunar in cuantum de Y!
Nu s-ar putea ca maine, daca se supara dom' Ponta, sa nu mai primim ajutorul lunar Y si sa ramanem doar cu pensia cuantificata la suma X, unde X si Y sunt valori necunoscute?

Pe de alta parte, va invit sa lecturati postarea-link http://r-26500.blogspot.ro/, din care rezulta ca ar exista mai multe "mere otravite" in legislatiile promovate de ministrii Campeanu si Dusa, "fructe" care, speculate fiind, pot arunca in aer pensiile noastre!

mos alecu spunea...

Incet , incet afla lumea cum este cu_comentarea si pe aceasta forma a blogului Plano10 ...

mos alecu spunea...

Pina cind administratorul :
- va "insera" acel buton cu "About" ... in care sa ne spuna (macar) cite ceva despre el insusi ...
- ne va spune cam cu ce se va ocupa acest (nou???) blog ...
- ne va spune care este (daca este) legatura intre blogul Plano10 si acest blog
- va afisa si la acest blog un contor pentru numararea vizitatorilor ...
- va muta "formularul" pentru scrierea comentariilor la sfirsitul "sirului" de comentarii anterioare ...- ne va spune de ce nu au fost preluate toate articolele de la Plano10
- ne va spune de ce nu se mai poate accesa nimic la Plano10

Pina cind administratorul va spune despre cele de mai sus ... inteleg ca :
- Huhurez-ul va continua blogul Plano10 ... Ar fi greu de inteles sa nu fie asa ... N-am prea gasit bloguri cu aproape 4 milioane de vizitatori (aproape 200 de deschideri de pagina pe ora , in medie) ; adica foarte multa lume a cautat si accesat acel blog pentru a pune intrebari si a afla raspunsuri

Huhu Rezea spunea...

Ca s-au sters si "ultimele urme" ale blogului Plano10 ... inteleg !
Asa au procedat si niste baieti din antichitate ... care au ars biblioteca din Alexandria (Alexandria "egipţiană" , nu Alexandria teleormaneana) ; asa au procedat si niste "inchizitoristi" cu toate scrierile nonconforme catolicismului ; ba chiar ... asa au procedat si "baietii lui Hitler" ...


Ca nu se mai vorbeste nimic despre "promisiunea" aparitiei proiectului de lege a pensiilor militare de stat ... inteleg si asta !
Cum dracu "sa vorbesti despre funie in casa spinzuratului" ... adica in casa cuiva care va deveni beneficiar al prevederii "cuantumului avantajos"...


Dar sa nu vorbesti nimic despre Rosia Montana si maidanezi ?
Tocmai acum cind aceste subiecte estompeaza orice altceva care ar pune in discutie "marile (in)succesuri" obtinute de curvernarea pontaca ?

Tocmai acum cind societatea romaneasca s-a "impartit in ... patru cete ... de smititi si de misei" :
- pro-RM si pro-maidanezi
- pro-RM si anti-maidanezi
- anti-RM si pro-maidanezi
- anti-RM si anti-maidanezi


Sa nu se spuna ca aceste subiecte nu se discuta pentru a nu se face vreo legatura cu haita noastra de maidanezi !

Ei (maidanezii nostri) nu intra in categoria celor eutanasiabili !... Ei (maidanezii nostri) sint cei care ... "ăştia-s soldaţii , cu ăştia defilăm" ...

Huhu Rezea spunea...

Gata cu bloaga lui Lupus[un incapabil notoriu] i-am prezis sfarsitul de acum 10 zile...

Huhu Rezea spunea...

H-ales bules ,prafu' s-a ales de bloaga lu'Lupus...

Huhu Rezea spunea...

Sa chiorăsc eu dac'înţeleg ceva !
Dac'acest blog este surd , mut si chior ... de ce drac' o mai fi fost infiintat ?????

Huhu Rezea spunea...

uitati aici ce spun oamenii >> http://www.forumcnp.tubefun4.com/forum/viewthread.php?forum_id=4&thread_id=34&rowstart=160

Huhu Rezea spunea...

@moș alecu

Cred că Lupuș ori cine o mai fi
administratorul acestui blog e ocupat cu mutatul.

Huhu Rezea spunea...

Poate fi citit undeva proiectul noii legi a pensiilor militare?

Huhu Rezea spunea...

Nu a fost publicat recent niciun proiect.Despre alte variante ale proiectului puteti citi pe acest blog dând clik pe eticheta Proiect lege pensii militare unde sunt 8 articole.Etichetele le aveti in ordinea alfabetica in mrginea dreapta.

Huhu Rezea spunea...

O.K. , sa-l vedem trimis la comisii.

Huhu Rezea spunea...

Regret, dar declaratia pe care a postat-o @Panait mai sus a fost facuta de Mircea Dusa prin luna aprilie.

Cipriotos spunea...

Am inteles, ramanem optimisti pe viitor.