Un produs Blogger.

duminică, septembrie 15, 2013

Secretarul de stat Gherghina a convins comisiile Camerei Deputatilor sa respinga abrogarea cap IV din Legea 329/2009

3 comments
Proiectul de lege initiat de un grup de parlamentari USL permite reintroducerea cumulului pensiei cu salariul in sistemul bugetar, indiferent de valoarea pensiei. Se adreseaza tuturor pensionarilor, dar vizeaza in special disponibilizatii din structurile de aparare. Putini civili puteau sa primeasca pensie pentru limita de varsta mai mare ca salariul mediu pe economie. De alffel, Legea 263/2010 permite cumulul pensiei cu salariul doar pensionarilor pentru limita de varsta.
Proiectul va fi supus din nou votului plenului in cursul saptamanii care urmeaza.

 

3 comentarii:

Huhu Rezea spunea...

Iaca_ca nu-i (blogul ...) nici surd , nici mut si nici chior ...

Dar unele (noi) ziceri dovedesc ca are , totusi , (macar) un pic de "hipoacuzie" , un pic de "mutenie selectiva" si ceva miopie ...

Se zice ca : "Putini civili puteau sa primeasca pensie pentru limita de varsta mare ca salariul mediu pe economie." ...

De aceea erau pline mijloacele mass-media de "proteste" ale actorilor , profesorilor , medicilor si ale altora , pe tema interdictiei cumulului pensiilor lor cu salarii (tot pentru ei) in sectoare bugetare de activitate ???

Si se mai zice : "De alffel, Legea 263/2010 permite cumulul pensiei cu salariul doar pensionarilor pentru limita de varsta." ...


Da ! Dar care-i legatura cu interdictia impusa de L.329/2009 ???

Huhu Rezea spunea...

Putintica rabdare pâna facem partajul cu Lupus.

S-ar putea sa aveti dreptate. De aceea, probabil, nu vrea Gherghina sa lase proiectul sa treaca.Sunt prea multi pensionai care vor sa munceasca.
In Rusia nu poti sa mai vezi prin muzee vreo tânara rusoaică. Toți supraveghetorii sunt pensionari.

Huhu Rezea spunea...

@Theodora
Plano10 există, e drept că blogul său actual cam staționează. Lupuș pare că și–a schimbat doar părul. Mai nou se poartă penele.