Un produs Blogger.

joi, aprilie 10, 2014

Liberalii, o turma condusa spre prăpastie de o oaie capiata

0 comments
Un lider PSD remarca zilele trecute ca Antonescu a greșit grav când a ascultat de sfatuitorii care i-au spus ca bătălia pentru prezidențialele din 2014 se va da între stânga si dreapta si ca bătălia va fi câștigata de cel care va reuși sa coaguleze in favoarea sa, in turul 2, forțele de dreapta. Acesta a fost principalul motiv pentru care Antonescu a decis sa rupă USL, nemaifiind sigur de victorie, ca reprezentant al acestei alianțe, in condițiile in care reușise sa ostilizeze o buna parte din electoratul social-democrat prin declarațiile nesabuite pe care le-a dat din septembrie anul trecut.

Culmea este ca Antonescu si Basescu au avut aceiași sfatuitorii pentru ca si Demisul a  vanturat aceasta idee.
Adevarata bătălie se va da între cei care doresc continuarea regimului Basescu  si cei care, fie de stânga , fie de dreapta, doresc sa scape Tara de un asemenea regim de ura si invrajbire. Si la europarlamentare si la prezidențiale romanii ii vor sancționa pe cei care se identifica, fie si întâmplator, cu ceea ce este in prezent regimul Basescu.
Antonescu poate fi scuzat ca si-a pierdut rațiunea când si-a dat seama ca electoratul social democrat nu-l mai vrea. De neînțeles sunt ceilalți lideri liberali care se duc ca niște inconștienți pe calea pierzaniei, marcată de Crin cu damf de base.
Cum au putut sa voteze mai toți ieșirea de la guvernare, ruperea USL, rușinea de a-l scoate pe  Mircea Diaconu de pe lista PNL a europarlamentarelor, excluderea lui Stroe? Nici părăsirea PNL de către fostul lider Tariceanu nu i-a trezit la realitate.
Candidatura separată a actorului Mircea Diaconu, decisă de instanțe,  va lua multe voturi de la liberali. Aceste voturi sau cele care prisosesc după atribuirea mandatului vor fi redistribuite celorlalte formatiuni care vor trece pragul, proporțional cu procentele obținute.
Si...uite așa ...se vor ruga actualii lideri liberali de Tariceanu sa-i vindece de alergia provocată de mirosul imbatator de crin.

Niciun comentariu: