7 aprilie 2014

Adăugat în:

Echipele din Divizia I dau faliment in timp ce Mitica primeste parandaraturi de la cei care televizeaza meciurile

Scria Lupus in urma cu aproape un an,  pe 31  05 2013                            Contractul de asociere dintre RCS-RDS și o firmă a lui Mitică Dragomir, în valoare de 1.7 milioane euro, încheiat chiar în anul în care firma de cablu a cîștigat licitația de transmisie TV a meciurilor din Divizia I, ar trebui să pună pe jar cluburile din prima divizie pentru a-l ejecta din funcția de președinte al LPF pe oracolul din Bălcești.
Cel puțin atît să suporte acest detestabil personaj dacă din partea organelor de cercetare penală sunt slabe speranțe să-l trimită în instanță.
Reacția DNA+SRI la dezvăluirile Sorin Alexandrescu-Mugur Ciuvică despre comportamentul incorect în piață al operatorului de cablu este explicabilă. Nu trebuie pierdut din vedere că RCS-RDS intră în casele a peste 60% dintre românii abonați la telefonia  fixă. Dacă îți este util, un asemenea operator trebuie apărat, nu?
Reținerea directorului Antena I este primul avertisment pe care sefa DNA și SRI îl transmit celor care au sprijinit așa-zisa lovitură de stat  de anul trecut împotriva lui Băsescu.
Vrea guvernarea Ponta-Băsescu să declanșeze un nou val de proteste de genul SMURD-Arafat? 
Contractul RCS- Mitică aici

1 comments:

ionel spunea...

Mitica ne rade in fata de 24 de ani si nimeni nu se sesizeaza. Poate acum ia venit randul!