Un produs Blogger.

miercuri, noiembrie 26, 2014

Cu klausi si cu johani, traim secolul in zece ani

11 comments
Caricatura, de rezervistul Cristinel Vecerdea



O chemare noua, azi, tara strabate:

'De aceea, prevenirea, descoperirea infracţiunilor de corupţie şi pedepsirea infractorilor sunt deziderate ale oricărei justiţii şi cu atât mai mult al celei din România. Fără o justiţie independentă şi funcţională, o naţiune poate trăi de zece ori un secol fără să aibă o formă de stat, fără un stat de drept adevărat şi fără domnia legii nu putem avea democraţie şi nici separarea puterilor în stat. Cu o justiţie eficientă însă, o naţiune poate face paşi uimitori, ca şi cum ar trăi un secol în zece ani'  sagen Klaus Johannis la Simpozionul anticoruptie

Cu Ceausescu sef de cetate
Traiam cincinalul in 4 ani si jumatate.
Azi, cu klausi si Johani
Traim secolul in 10 ani.

11 comentarii:

Mihai spunea...

Daca asta a fost munca acestui rezervist prin armata atunci imi explic de ce atita impotrivire a sistemului civil pentru legile pensiilor militare.

Huhu Rezea spunea...

@avianyc
Cu ce te deranjeaza umorul, domnule subofiter?

Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Mihai spunea...

Cred ca-s si am fost de zece ori mai ofiter implicat ca tine Ku-Kur-ez.
Daca pentru tine reprezinta umor mi-e mii scîrba de asa vietati care mai vor si pensie si grupa de munca la nivel pilot plantator de stilpi de inalta tensiune pe virful muntilor.
Nu am vazut pe acolo vreun mare ziarist sau caricaturist militar sa ne imortalizeze munca plina de suspans .Noi desi am ramas in anonimat vine curentul la priza si lumina in tavan pe cind cu tabloidele pline de povesti fermacatoare scoase din indrumatorul de partid s-au sters multi la ...... s-au si-au impachetat sculele.
Ba unii sar ca ulii la bietul MM plin de transpiratie care-mi dirija troliul ca sa fixeze stilpul la milimetru cerind sa-i micsoreze pensia fiindca nu-i pot depasi pe ei col. de birou povestitor sau caricaturist.
Halal ”caricaturi” de programul rabla intre care te inscrii si tu cu succes.

mos alecu spunea...

avianyc spunea...
Facu-i un semn
luni, 24 noiembrie 2014, 17:12:00 EET
avianyc spunea...
umor mi-e mii scîrba ... povesti fermacatoare ... s-au si-au
joi, 27 noiembrie 2014, 12:49:00 EET
------------------------
Chiar si pentru un mm (fie el si de aviatie) greselile de mai sus , neputind fi puse pe seama "vitezei' , sint deranjante ... Putulica dobitocule ... vezi ca "se ride" lumea de tine ...

Mihai spunea...

Of ,of, uite ca a aparut si pmc(grad de functie) Alecu.
Și eu care credeam ca el s-a urcat pe cladirea Enel.

Huhu Rezea spunea...

@avi
Mai ciobane, chiar nu ti-e scârba de avatarul tau si de modul mizerabil in care scrii româneste?
Nu e de mirare ca ai votat cu un neamt.

Mihai spunea...

@ H_Alecu&HuHu
1.V-am promis ca daca cistiga Iohan o sa va predau in mod obligatoriu cu mare placere si gratuit Saxon Dances si Ciardaș. Grija mare ca se apropie momentul.
2.In locul vostru as aprecia mai mult expresia gindirii pragmatice vizavi de expresia gramaticala.
3.Bloaga asta ”comunista” ar trebui sau confiscata sau nationalizata urgent.

Mihai spunea...

@ Hu_HU & H_Alecu pensie jmecherita

Cu tot respectul, măi ”ingrămaditilor” și ”tari de cap”, nu vă spusei io intr-un coment anterior ceva din care sa trageti invataminte.
Se vede ca nu va duce capul la asa ceva si atunci va repet lectia,poate,poate.
Premierul David Cameron scrise si el, de mînă (ca de) ,o scrisoare plina de greseli de ortografie, in semn de respect și omagiu, unei familii care si-a pierdut copilul in Afganistan.
Ce trebuie sa invatati voi de aici;
-in primul rind faptul ca numai la un astfel de nivel de exprimare gramaticala poti sa patrunzi in politica,instututii guvernamentale,agentii,secretariate etc sau chiar sa ajungi in virful ierahiei, lucru pe care eu mi-l asum.
-în alt rind voi trebuie sa intelegeti ca sunteti total depasiti de situatia actuala ca atare nu mai faceti fata in astfel de structuri.
Eventual doar daca va mai ”consulta ”cineva in privinta L 164.
De asemenea și credibilitatea vi s-a diminuat-erodat drastic ,eventual daca va mai crede-admiră vreo baba tuciurie cu inca doi-trei dinti in gura vinzatoare de barabule în Piata Rahova.

Huhu Rezea spunea...

@ Nyc aviator
M-as bucura daca te-ai retrage
de pe blog.
Decât sa agramezi, mai bine mergi sa vinzi cacareze despre johanisi pe Podul Minciunilor din Sibiu.

Mihai spunea...

@ Huhurez
Ultim drept la replica

Trei corecturi asa ca sa nu ramîi in intuneric.

”Mai ciobane”= Mai ciobane,cu piscina-n curte pavata cu granit.

”sa vinzi cacareze despre johanisi”= sa stii ca astia de pe la Sighi stiu sa faca din „cacareze ”chiar si ”oloi de masline” sau biogaz in spatele șurii pentru incalzirea centrala vizavi de cei care ”cumpăra ” ”totul” de-a gata.

”Nu e de mirare ca ai votat cu un neamt.”= vezi comunicatul de presa emis prin care am spus clar ca nu voi participa la vot deoarece nu doresc sa dezavantajez prin votul meu vreun candidat intrucît ii consider ca fiind cu minusurile si plusurile fiecaruia doi candidati merituosi.
Drept pentru care ma declar mai echilibrat in gindire si actiune decît sustinatorii de neortodocși.
De asemenea inainte de a parasi bloaga propovaduitoare de nemunca as vrea sa spun ca nu consider si nu am considerat ”Dreptul” o știinta atita timp cit spune ca se poate si asa și asa și care pe linga asta este la indemîna oricui vizavi de ceea ce se studiaza pentru a duce societatea din punct de vedere economic si nivel de trai inainte.
Ramîi cu bine cu aceasta bloaga care va deveni scena de Muppets Show cu huhurezi si moși.
Cînd nu mai ai vînzari poti sa mă provoci.