Un produs Blogger.

vineri, noiembrie 14, 2014

Flashmob pontist in Piata Victoriei din Timisoara

20 comments

20 de comentarii:

Mihai spunea...

Flaymuci drogati-aplaudaci de penali .Azi psd-isti,miine pdl-isti. Conteaza doar” sa pice” o pomana.

Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Mihai spunea...

Taraful psd in concert la antene. Dirijor Gîdea. Scenograf Visan. Repertoriu;minciuni si baliverne pentru naivi si usor manipulati din vorbe. Compozitia si conducere cor-Firea.

Huhu Rezea spunea...

Campanie electorala civilizata, nu huiduieli ca ale haidamacilor johanisti-basisti in aceeasi piata din Timisoara.
Le-a placut si celor care spuneau ca voteaza cu fricosul de Johannis. Si mincinos. Desi trebuia sa se duca la A3 a mintit putini ascultatori DIGI ca Ponta a refuzat sa mearga la DIGI. O tara intreaga stia ca joi era dezbatere la A3, nu pe DIGI 24.

Mihai spunea...

Ia de aici mai Pupaza-Cucuvea Vopsita civilizatie sudica .
Tu crezi ca omul esta extrem de riguros si civilizat avea ce cauta in balacareala de mahala antena 3 sau RTv.
Tu crezi ca pe la noi merge ca pe la sudistii astia ,azi ne injuram de mama ,miine ne pupam. Nu prea tine.
Citat din IOhanis drept raspuns la intrebarea ziaristilor de ce nu a atacat si el cu jigniri adversarii; ”DECIT SA FIU MÎRLAN MAI BINE PIERD ALEGERILE”

Inca mai aveti mult de invatat . Nu-i totuna sa spui in Europa ca esti din Transilvania sau din Romania.


Ia de aici nivelul tarafului psd si a sustinatorilor. Cu tot respectul pentru putinele emisiuni bune ale postului .
https://www.youtube.com/watch?v=S97NyXYOe-4

Mihai spunea...

PS
Si ca sa stii mai bine ce vezi tu acolo sunt majoretele din liceele timisorene scoase in strada de profesori care sunt amenintati ca daca nu aduc voturi nu primesc cele 700 lei pomana.
multi profesori refuza banii si nu semneaza listele de frica sa nu trebuiasca sa-i dea inapoi fiinnd bani europeni pentru care se cer justificari. La noi insa nu trebuiesc justificati se pot folosi dupa bunul plac al profesorilor adica si de un mic si o bere.

Cucuvea Vopsita nu ai vrea sa publici cumva si rezultatul alegerilor din Afganistan sa vezi cit de iubita ții gasca de mîrlani si mitocani pe care o sustii.
Explica totul despre punerea in putinta a votului in strainanate.

mos alecu spunea...

Interesant este ca cei mai "ghiolbani" in exprimare sint sustinatorii moderatului/civilizatului ... Inclusiv telectualii din (b)elita pirtapeviciano/li(cur)iceano/ples(co)iano/poreano... etc...
Cei care maninca c...t pe-aici sint niste "caca-maca"_care atita-i duce mintea ...

mos alecu spunea...

Un dobitocel ne spune ca_cum_ca : "Nu-i totuna sa spui in Europa ca esti din Transilvania sau din Romania." ...
Pai sigur ca da ! E'ropa catolica vrea sa rupa Transilvania (catolicizata) de la Romania ... Asa cum v-au pacalit sa va greco-catolicizati , asa vor sa va pacalesca_ca voi sinteti altceva decit Romania ...
Idiotilor !
------------------
Si , daca E'ropa crede ca Transilvania-i alltceva decit Romania , atunci ma c.c in E'ropa voastra , dobitocilor !

Huhu Rezea spunea...

Bai, zda in uluca!
Voi stiti ce inseamna respect pentru milioanele de telespectatori ale unor posturi de televiziune?
Nemtalaul venea la cele doua posturi pentru sine si pentru acele milioane de telespectatori, nu pentru posturile de televiziune.
Duminica veti constata ca ii vor lipsi chiar acele milioane de voturi.
Discutam duminica seara despre comoditatea sau civismul transilvanenilor.
Nu si-au pierdut toti mintile incat sa voteze pentru cel care s-a aliat cu Tokes, cel care propovaduieste pierzania ardelenilor.

tigri2 spunea...

Hopa ,a inviat Mos Karici,ce-ai cu Transilvania mai dobitocule,daca iti place Ponta cu mafiotii si banditii lui du-te de-l voteaza dar nu-ti arunca balele asupra celor care sunt impotriva CIUMEI ROSII.Tu mai Mitica de Dambovita,smecheras rupt in cur,cu ochii numai dupa tzaptzarap si dupa inselaciuni,ultimul mohican din europa,rusinea rusinilor,mai ai curajul sa ridici ochii din pamant,sincer ,am fost patriot,mi-am iubit si-mi iubesc tara dar mi-e rusine ca sunt roman si ca am ajuns under kkt cu tara si cu viatza din aceasta tara !

Mihai spunea...

PS Revenire și felicitari !

https://www.youtube.com/watch?v=S97NyXYOe-4

Recomandari; schimbare periodica post
Reclama; Digi Tv destul de profesionist si civilizat

Urmaresc; analizele politice cu E. Hurezeanu

Noapte Buna

tigri2 spunea...

Nu stiu de ce,chiar daca au aparut tractoare teleghidate prin satelit,si drone care urmaresc evolutia bolilor si daunatorilor din culturi,romanasul nostru 'rupt in cur dar fudul'ara tot cu plugul de lemn tras de boi si da cu prafuri contra colorado cu saculetul si cu naframutza legata la gura.Doamnee,daca sunteti PROSTI,mai bobor "credincios" si pupatoriu de cadavre de capra macar uitati-va in curtea vecinilor din VEST,cu banii care-i dati pe un concediu in paduchelnitza de pe litoral mergeti si voi la Viena,paris ,londra <Roma,si vedeti lumea ,vedeti cum traiesc altii,care nu au mai multa scoala decat noi,nu sunt mai isteti,nici mai destepti doar mai intelepti ,nu se lasa inselati de niste smecherasi de Dambovita sau sfatuiti moral de niste preoti banditi,asa ca Mosule esti un biet rapciug expirat,trezeste-te din pampersii aia putrezi,vezi viatza adevarata,oameni zambind care au ce le trebuie si au certitudinea ca viitorul copiilor lor este asigurat,nu te uita in sus si astepta mila Domnului ca daca Domnul ar fi asa cum se spune ar face in asa fel ca sa nu mai fie prosti ca tine...In fine ,sa concluzionez ,sa-ti spun ca tu ai ramas tot la batrana Dacie,o rabla ea ,o rabla umana TU,iar eu am trecut demult la VOLVO,eu sunt regele soselelor tu esti rugina de la tomberon,tu esti cu Tonta insotit de mafioti ,eu sunt cu Johannis si cu gulerele albe ale Europului iar daca luni aud ca ti-a iesit castigator"cadindatul "tau cel turmentat ,marti am luat avionul si nu ma voi mai apropia sub 1000[una mie] de km de RRRRomanika.

mos alecu spunea...

Chiar daca este de asteptat ca motanenul cacacios sa-si stearga comentariul ...
Măi , motanele cacacios !...
Iar te repezi ... si te lipesti de subiect ca flaimucul de bordura !
- eu n-am criticat Transilvania spunind ca nu sint de acord ca "Transilvania este altceva decit Romania" ...
- referirea la "greco-catolicizarea" romanilor din Transilvania nu trebuie sa te supere ; tu fiind (dupa etnie) unitarian ...
- nu trebuie sa-ti fie rusine ca esti roman ... tu esti CETATEAN roman , de alta etnie ... Ar trebui sa te bucure faptul ca romanii te-au primit linga ei ...
- vad ca te incadrezi perfect in constatarea facuta de mine referitor la limbajul "ghiolbanilor" sustinatori de ne-romani ...
------------------
Oare de ce dracu' si motanelul cacacios , dar si putulica dobitocul isi sterg comentariile ?
La motanel ar fi explicatia obiceiului rudelor lui (pisicile) de a-si ascunde rahatii ... Dar putulica ce motiv o fi avind de-si ascunde "productiile" ?

Huhu Rezea spunea...

@tigri
Ai luat si tu in gura lozinca cu plecatul din tara precum boarfele care se hranesc cu sperma.
Ca si ele, vei ramâne aci, pentru ca iti place. :);)

tigri2 spunea...

Mosule ce...[vroiam sa zic tanar],ce prost esti ,geaba te repezi precum gaina la muci sau ca muta la pula,ca tot dobitoc de Dambovita ramai,cat despre istorie si despre realitatea din Ardeal ,esti strain si eu sunt roman ,indiferent din ce pula ma trag ,m-am nascut in romania din mama romanca si tata maghiar dar nascandu-ma ,traind si invatand pe acest teritoriu ,l-am iubit si-l iubesc,mai mult decat tine si am dreptul la el mai mult decat tine,'nationalismul'tau de fatada nu-ti face cinste,nici tie ,nici altora...cand eram copil ,lazlo Tokes ,fiind pastor in Dej ,venea de sarbatori pe la noi ,si-l intreba pe tata daca m-a invatat "mioteoncul"{tatal nostru] si-l certa ca nu-l stiam prea bine,apoi am facut LMul si am fost peste 23 de ani pilot ,mi-am slujit tara,Romania ,cu cinste si onoare ,n-am putorit intr-un birou mucegait ca si tine.Acum cativa ani am primit o invitatie de a merge la Budapesta pentru a primi cetatenie maghiara,am refuzat-o ceea ce tu nu ai fi facut daca kknarii din kirkizia ti-ar fi cerut-o,asta este diferenta dintre mine ,ardeleanul si tu smecheras rupt in cur si prost ca o gaina.Eu cand aud despre Avram iancu sau Gheorghe Doja ma infior si-mi dau lacrimile pe cand tu si cei ce-i sustii va vindeti tara si bogatiile lor pentru o amanta si un viloi,futuva-n gura de tradatori.

tigri2 spunea...

Mai tzeranilor ,la Cluj,20.000 de romani canta,acuma,"Treceti batalioane romane carpatii"-"In sens invers".

Mihai spunea...

@ Halecu pensia smecherita pe piine

Eu cind sterg se vede.
De data asta Cucuveaua Vopsita in loc sa ia matura la minunatiile ce le torni pe hirtia neviolata a facut invers. Cauza probabila ,cred ca nu a putut inghiti hapul( adica au fost prinsi cu pantalonii in vine) și de frica sa nu-l dea afara de la partid din pozitia de raspindac ,a rezolvat problema ca in diaspora.
Daca ai citit pe silabe si nu ai reusit sa parcurgi te descurci cu el.

mos alecu spunea...

Sarmanii sustinatori de ne-romani !
Turbeaza de furie cind se vad cit de putini sint ! Putini si fara nici o sansa de a-si impune idolul ... sau idiotul ...

In loc sa se intrebe de ce sint ei dobitoci si sustin un ne-roman ... ei isi arunca laturile in capul celorlalti ...
Idiotilor , ceilalti nu sint vinovati pentru ca sint multi ! Sint multi pentru ca nu sint dobitoci ca voi !

Si , daca voi sinteti mai putini ... inseamna ca inca e bine !
Nu s-a indobitocit intreaga tara !
Cei mai multi sint intregi la cap ...
Voi fiind exemplele edificatoare de uscaturi din padure ... Exemple edificatoare de erori ale naturii , erori pe care evolutia le elimina de fiecare data ...

mos alecu spunea...

Tot pentru sarmanii sustinatori de ne-roman ...
Cind cei ca voi , decerebrati , au impus , prin numar , pe taranistii legionari , sau pe Ţap , sau pe DA-istii băşineşti ... ati auzit din partea celorlalti timpeniile pe care le scoateti voi pe rîturi ?
Nu !

Iar acum multora dintre cei care optasera pentru legionarii-taranisti , pentru Ţap sau pentru băşineşti , "le-a venit mintea la cap" ... Voi , dobitoci fundamentali , "nu si nu" !
Voi sinteti consecventi in dobitocie ! Sinteti incurabili !

Unknown spunea...

dupa alegeri .upa rezultat . daca casiga ponta , sa vedti ce aiureala o sa fie , huliganii platiti cu banii de la basescu o sa ne faca tara de ras ..