Un produs Blogger.

miercuri, noiembrie 12, 2014

Johannisul si lucrul prost facut.

9 comments
Lavinia, terminatoarea Klausului
O tara intreaga a observat cât de superficial si-a pregatit neamtul prima confruntare cu contracandidatul Victor Ponta. Daca n-ar fi pus un telefon pe masa ai fi zis ca a venit la confruntare cu mâna in fund, cum e vorba românului. Am crezut ca telefonul tine loc de prompterul  pe care ii vor fi suflate raspunsurile mai dificile. Pe parcursul dialogului Johannis a ramas cu privirea pierduta in neant, ignorând si ecranul aparatului de pe masa.
Primul groghi i l-a aplicat Lavinia Sandru, care l-a intrebat cum vrea sa ajunga presedintele tuturor românilor daca nu a vizitat Chisinau si Cernauti? Neamtul a raspuns catastrofal. El... care se arata ingrijorat de votul românilor din strainatate, se mira ca Lavinia nu stie ca aceia sunt români din alte state. Her Klaus,  dar românii din Germania, Spania, Italia etc, nu sunt tot din alte state? La sedinta de mustruluiala de dupa emisiune, cu Rares si Cosmin, Lavinia Sandru a spus ca daca i se mai da dreptul la o noua intrebare ar fi vrut sa stie ce mesaj are neamtul pentru ardeleni dupa ce i-a multumit lui Tokes pentru sprijin. Intrebarea cere raspuns, chiar daca n-a fost rostita in timpul confruntarii.
In final, Klaus a cerut electoratului sa voteze schimbarea. Daca ar avea proprietatea cuvintelor din lumea româna, ar intelege ca, de fapt, a cerut sa fie votat Victor Ponta, pentru ca el reprezinta schimbarea la regimul Basescu.

9 comentarii:

Mihai spunea...

Mda ,Iohanis, un tehnocrat dominat de rigoarea nemteasca a pus ordine in discutie altfel se alegea praful de emisiune.
Cum s-ar fi descurcat Ponta fara fituici. Probabil suna ministrii.Nici macar articolul din constitutie nu-l stia a trebuit sa-l caute.
Daca placerea voastra-i gargara ieftina de doi bani fara eficienta plus un comportament lipsit de cele mai elementare reguli ale bunecuviinte v-o respectam si ne vom conforma sub lozinca ;ne-a invins OTV -izarea .

Mihai spunea...

--zda asta de hahalera Șandru care parca era in extaz din pozitia capra la ponta nu mai putea de grija șoldovenilor in timp ce ea s-a dus sa nasca in Olanda nu cumva plodul sa se numeasca român.
Cealalta hahalera Gusa ce sa mai zici ca doar se stie atitudinea lui care a stirnit valuri de cerneala din partea militarilor inclusiv dedicatii speciale pe site-ul scmd.
Astia lauda pe Ponta tot schimonosit si blindat cu fituici in fata unui iohanis degajat ,calculat si fara staf in spate.
Si cine-i domn (iohanis) isi cere scuze cine-i mitocan nu-si va recunoaste niciodata minciunile si atitudinea mizerabila.

Huhu Rezea spunea...

Mai,'zda plânge-n gard, Realitatea este postul de casa al așa zisei drepte. Dacă nici astia n-au băgat propaganda johanista in ultimul an, de când Gusa și Udrea l-au înlocuit pe Vantu, apoi nimenea n-a băgat.Bani sunt bani, mai ales cu audiență lor liliputana, dar si-au dat seama ca au pariat pe o martoaga.
Nu poți sa fii un bun roman dacă te bazezi pe ajutorul lui Tokes si nu pe cel al romanilor. Așa sa va ajute Cel de Sus, ratacitilor de neam si tara!

mos alecu spunea...

Ni se spune ca_cum_ca : "O tara intreaga a observat cât de superficial si-a pregatit neamtul prima confruntare cu contracandidatul..." .

Nu !
El s-a pregatit foarte bine ! S-a pregatit din toate puterile lui !
Numai ca ... atita poate !
Mai mult nu incape in "creerele" lui !...
Atita a incaput , atita a retinut , atita a debitat ! Si gata !

Ce dracu'... nu se intelege ca intr-o sticla de un litru nu se poate turna o galeata de apa ?

Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Huhu Rezea spunea...

@-zda plânge-n gard
Sunt de acord cu tine in ceea ce spui despre prestatia catastrofala a jurnalistilor de la Realitatea, atât in confruntare cât si dupa, cu exceptia Laviniei Sandru.
Asta e televiziunea agreata de Johannis si pe care ACL isi permite sa cheltuiasca bani.
Fereasca Sfântu sa ajunga asta presedinte si cu mintea sa inceata sa ne reprezinte pe plan international.
El face discriminare intre românii de lânga moi, ramasi in afara granitelor prin intâmplari istorice, si românii care si-au parasit tara din motive economice.Nu simte româneste.

Mihai spunea...

Cucuvea vopsita, daca te maninca-n c_r poti sa cobori si tu din virful surii pe gard ca mai este loc suficient.
Voi astia la care va place bilciul si nu lucrurile asezate cu rindiuiala si ati fost superincîntati de mizeriile de emisiuni puse la cale de staful pontist prin patru televiziuni partinice(noroc ca a avut loc doar o dezbatere), ati mai vazut in lumea asta civilizata din San Francisco pina la Berlin emisiuni cu dezbateri de acest nivel cu asa organizare si cirpe de moderatori. De asta suntem de risul lumii findca asta va place sa promovati doar mizeria si bilciul.
Voua nu va place o dezbatere de nivel civilizat pe o platforma neutra cu accesul intregii mas media (radio-tv-etc) ,cu moderatori de exceptie , pe timpi si teme de dezbatere in urma carora lumea sa inteleaga ceva. Asta-i ceva civilizat si propus de un om civilizat Iohanis. Daca nu-l oprea Iohan pe ponta toata emisiunea o batea cu tema predilecta Basescu-n sus, Basescu-n jos ca in rest l-au ajutat fituicile. Daca Iohanis era mai tupeist si limbut il facea praf de nu se regasea nici dupa o luna. Ce sa mai zic daca avea o confruntare cu Basescu. Il facea praf cu fituicile lui cu tot cum l-a mai facut pe astfel de teme .
Ati mai vazut voi undeva in lumea civilizata vreun candidat care sa mearga la dezbatere cu arhiva dupa el ca sa-si sustina pledoaria cu materiale intocmite de staf. Sau care sa implice biblia intr-o dezbatere publica plina de minciuni si reprosuri . In mod sigur nu decit la noi.
Eu sper ca totusi adormita televiziune romana impînzita cu dinesti si alte specii rare sa organizeze totusi o emisiune cu posibilate de preluare si vizionare de toti romanii, cu moderatori agreati ca sunt destui,cu tematica si timpi destinati la standarde si nivelul competitiei.
Asa ar fi normal si nu bilci organizat prin niste jafuri de televiziuni de niste stafuri(ambele) care par mai mult tot din zona bilciului si a mizeriei umane fara frica de porunci.

Mihai spunea...

Cucuvea Vopsita ,daca as fi avut posibilitatea ți-as fi intrebat ”pe fază” ”montata” moderatoare si la propriu si la figurat L.Ș.de ce se amesteca in astfel de discutii atita timp cit ei i-a fost scirba sa nasca in Ro si sa dea cetatenie Ro nascutului in Olanda. Halal constiinta si dragoste de neam si tarisoara.
I-a fost frica cumva ca daca va spune ca -i român prin occident se vor uita la el ca la un bandit si nespalat de Romania.
Stiti ca in Ardeal peste 25% din romani si-au luat cetatenie maghiara doar pentru a-și putea mai usor rezolva problema locului de munca (pîna nu s-a liberat piata muncii si pentru ro.) in Occident si circulatie libera in usa ,lucruri pe care statul ro condus de mafiotii de toate culorile nu au fost capabili sa le faceliteze românasilor nevoiti din cauza saraciei (pauperizate) sa plece pentru un trai mai decent si o bucata de piine la familie.
Asta trebuia sa vada rapandula cu c_r -n n luntrii L.S. .Si mai putea sa vada rapandula ca acesti ro care sterg la c-r prin occident si aduc bani acasa le-au fost inchise in nas portile ambasadei RO sub amenintarea bastonul politist strain pentru simplul motiv ca dupa 4-5 ore de asteptare nu a
reusit sa intre in sectia de vot. Asta-i respectul statului ro. pentru cetateanul pribeag si neajutorat care aduce bani in tara. Rusine. Rusine. Nici macar scuze decente. Acestea sunt lucruri grave si nu cine-l sustine pe Iohan si pe care nu-l baga nimeni (nici ungurii) in seama prin Ardeal de asta si candideaza din partea Hu.
Asta-i schimbarea asteptata de la Iohan presed. independent schimbare pe care ciuma rosie si portocalie sau albastra nu o va oferi in curind romanilor. Astia nu sunt decit niste gunoaie de gainarii in stare doar de gargara mizerabila si atit. Fapte IOK, daor in masura in care-i impinge cu forta occidentul de la spate.

Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.