Un produs Blogger.

duminică, noiembrie 09, 2014

Solutie pentru votul din Diaspora

20 comments

Asa au votat românii in primul tur.Nu tot Ardealul este albastru, dupa cum nu tot Regatul este rosu.
Este dificil, chiar ilegal pentru turul 2,  ca intr-o saptamâna sa se mai organizeze noi sectii de votare pentru a se raspunde afluxului de votanti, mobilizati, mai ales, dupa mitingurile organizate in urmatoarele zile de basistii-johannisti.
Se poate actiona insa la variabila timp, in sensul de a se da posibilitatea românilor din Diaspora Occidentala(Europa si America) sa voteze in doua zile, sâmbata si duminica, fara a se putea depasi orele 21,00, ora Bucuresti, in ziua de duminica.
Ar fi o masura prin care Guvernul Ponta i-ar lasa cu gura cascata pe agitatorii lui Johannis. In plus, in felul acesta s-ar evita si posibilitatea fraudarii alegerilor prin exprimarea votului dupa cunoasterea rezultatului alegerilor din tara, asa cum s-a intâmplat in 2009. 
Dupa o astfel de masura pot sa demonstreze anarhistii cât poftesc.

20 de comentarii:

mos alecu spunea...

Pi di'adicatelea cei din Americania sa voteze noaptea ... Buna propunere !...

Se uita ca_cind la Bucale este duminica , ora 21 (seara) , prin vestul Americaniei este duminica , ora 09-10-11 (dimineata)... Deci cei din Americania ar trebui sa voteze incepind cu simbata ora 19 (la ei) pina duminica ora 09 (la ei) ...
Asta ar mai trebui ... c-ar urla toata "democraticiunea" ca_cum au fost ei impiedicati sa voteze ...

Huhu Rezea spunea...

Cei din Diaspora vor avea la dispozitie taota ziua de sambata, intre 7-21, ora locala, si duminica pâna la orele 21,00, ora Bucuresti.

Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Huhu Rezea spunea...

Dupa demisia lui Corlatean si scoaterea in evidenta a dispozitiilor legale care conditioneaza ca turul 2 sa se desfasoare in aceleasi sectii de votare ca in turul 1, solutia propusa aici ca in Diaspora Occidentala votarea sa se desfasoare sambata si duminica, cu inchiderea tuturor sectiilor de votare la orele 21,00, ora României, ar detensiona complet actiunile anarhiste declansate de regimul Basescu, muribund, si candidatul sau, nemtalaul Johannis.

Mihai spunea...

Uf, ce bine că am mai scapat de un panaramă de ministru.
Sub demisie - neputinta , nepricepere , lucru alandala (circ dimbovitean) , ”Marile Proiecte”eșuate cu ministri cu tot.
Noroc ca l-au gasit pe d-nul Melescanu (si mai mare noroc ca nu a iesit in locul lui Iohan), care probabil mai cu experienta si cu diplomatie va salva corabia transportata de pompieri (ISU).Numai sa nu -l ia cumva la remorca si pe facatorul de guverne sindicalist -cronicar istoric că-i strica toata treaba .
Si bineînteles daca va scapa de critica tribunului neimblinzit si a impresarului Magdei Ciumac.
Cu actuala organizare nici daca voteaza non stop nu rezolva situatia care, ghinion, a trezit mamaliga din somnolenta.
Si daca poporul uita aventura lui Iohan cu copii exportati (legal) s-ar putea sa mai fie o Mihaela -dragostea mea. Oricum ,mare neliniste in staful majoritate penal restul incapabil de coerenta.
Asa ca Huhurez vezi pe ce craca stai saptamîna asta. Din cite observ spaima a intrat si in mos Alecu a lui Google, dă doar un guițat scurt si fuga-n coteț nu cuiva sa-i prinda urma ”urmasii lui Traian” si sa-i mai taie juma din actuala pensie fiindca l-a sustinut pe ”pisicuțul” James Bond.

tigri2 spunea...

@avianyc
Sho pi dansii,acuma pana sunt cu izmenele in vine,da intr-insii pana nu se dezmeticesc,parca-s pestii cand infloresc spinii,iar cucuvaia este intre zi si noapte,nu mai vede bine,nu mai deosebeste soarecu' de Mos Tagartza.Sunt cu totii ametzitzi,or fi baut vinul de impartasanie sau a facut Mosul cinste crezanda ca iese Ponta si o sa-i mareasca pensia.

tigri2 spunea...

No ashe ma ala cu tzambra-n fofoloanca,fa-i la jeb pi mitici.

Huhu Rezea spunea...

Doar naivii pot sa creada ca nemtalaul ar putea castiga alegerile prezidentiale in România.
Sunt tot atâte sperante câte ar avea un român sa câstige in Germania.
Pasarila
Daca te uiti pe harta de mai sus vei vedea o multime de pete rosii pe harta Ardealului si Banatului.Exact acelea vor face diferenta dintre Ponta si Johannis pe intreaga tara.

Mihai spunea...

Las”că daca cistiga alde pisicutu va pune in aplicare si pomana pentru nea mos Alecu a lui Google si-i va mari pensia din impozitul pe prostitutie propus de inca o ministra habauca, gen demisionarul. . Singurul lucru pe care trebuie sa-l faca mosulica este acela de a le racola in numar cit mai mare si sa le programeze cit mai des la produs. Si bineinteles cu evidenta contabila stricta si verificabila de curtea de conturi.
Toata problema-i ca nu cumva banii din impozitarea prostitutiei sa-i dea pisicu pe plata abecedarelor care urmeaza sa se tipareasca in viitorul indepartat dapa care sa felicite ministrul care a supt la vulpe.
In acest caz mosului nu-i ramine decit sa dea pielea inapoi.

Mihai spunea...

PS
@ Pasarea nocturna ,care a dat solutia ca americandenii sa voteze doua zile la rind noaptea (ora 21 -ora Bucurestiului))) crezind ca si pe acolo sunt huhurezi, sa stii ca daca si mie ca-s din albastru imi tremura mina sa pun stampila pe Iohan imi inchipui cum va tremura voua care calcati pe rosu izmenele ca vine Iohan si face ordine si disciplina nemteasca in zonele de la intrarea Dunarii pina la varsare inclusiv pe afluenti pina la Carpati.













tigri2 spunea...

"Pasarea nocturna"?,poate "pasarica mosneagului?Sau pasarelele din creierul lui Mos Kleampatu,stolul...

Mihai spunea...

BREAKING NEWS

Mister!!!!
Speram sa fie de bine dar din surse bine informate aflam ca dom ”profesore” mos alecu fuse trimis in Diaspora sa le predea cursul Capitalismul de stinga in oglinda cu Capitalismul de cumetrie. Se pare ca in program are o conferinta si la DaimlerChrysler.

tigri2 spunea...

No dutie ma si nu ma informa,da tu vaz ca le stii pe tatie numa nu stii catie prunie ai in straitza.

tigri2 spunea...

Cu tinie vorovesc ma ,aiesta cu sharampoiu-n gauaza.Ni ni la el,meretziva-n supar die smecheri.

mos alecu spunea...

Vai de capul vostru limbistilor de c.r nemtesc !
Cu neispravitul asta vreti sa conduceti tara ?

Pina si Vili Brinza e mai desptept ca individul vostru ...
De unde dracu' ati gasit asa surogat pentru functia de presedinte al tarii ?

Intre individ si functia pentru care candideaza este aceeasi legatura ca intre margarina si unt , sau ca intre naut si cafea ...
Un simplu ersatz !

Si ersatz , si margarina , si folosirea nautului in loc de cafea fiind inventii nemtesti ...

Mihai spunea...

Ui că a aparut si Mickey Mouse
Mda ,Iohanis dominat de rigoarea nemteasca a pus ordine in discutie altfel se alegea praful de emisiune.
Cum s-ar fi descurcat Ponta fara fituici. Probabil suna ministrii.
Daca placerea voastra-i gargara ieftina de doi bani fara eficienta plus un comportament lipsit de cele mai elementare reguli ale bunecuviinte v-o respectam si ne vom conforma sub lozinca ;ne-a invins OTV -izarea.

mos alecu spunea...

Măi puţulică dobitocule ...
Ce rigoare nemteasca la cetateanul acela ?

La el se aplica vorba ardelenilor : daca un sas este destept , atunci este destept ! Dar daca este prost , atunci este mai prost decit doi romani prosti la un loc ! ...
Iar el a dovedit ca face parte dintre sasii care fac cit cite doi romani prosti la un loc ...

Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Mihai spunea...

Mickey retine te rog , formula corecta-i cam asa ; daca la prima casa gasesti un sas destept la a doua precis gasesti trei prosti.