Un produs Blogger.

duminică, martie 08, 2015

Dupa ce-l umileste pe generalul Oprisor, Johannis il numeste, dupa 2 zile, consilier pe probleme de siguranta nationala

1 comments
Iohannis il ignora pe G-ral Oprisor

Inregistrare naucitoare de la inceputul Consiliului Suprem de Aparare a Tarii.

Președintele Klaus Iohannis dă mâna cu cei prezenți. 
O ia de la stânga de la premierul Ponta în jurul mesei  de la ședința CSAT.
Fiecăruia i se adresază în parte: Domnule prim ministru, Domnule ministru, Domnule Director, Domnule director adjunct, Domnule consilier în cazul de exemplu al lui George Scutaru, la aceea vreme consilier pe probleme de securitate națională și șeful Departamentului de Securitate Națională de la Cotroceni. 
Pe un singur personaj, Iohannis îl ignoră, nu îi întinde mâna, nu îl salută: generalul Ion Oprișor. Trece pe lângă el în mod ostentativ, dând mâna cu următorul general. Generalul Oprișor pocnește din câlcâie, dar o face cu ochii-n jos. Klaus Iohannis trece mai departe, dând mâna cu toți cei prezenți.
Unii zic ca Johannis, in zgârcenia sa, nu obisnuieste sa dea mâna de 2 ori cu aceeasi persoana, in aceeasi zi. Lucrasera impreuna la pregatirea  sedintei CSAT.
Vineri, la 48 de ore de la sedința CSAT, președintele Iohannis semnează decretul de revocare din funcția de consilier prezidențial pe probleme de securitate națională a lui George Scutaru și numirea în această funcție a lui Ion Oprișor.
La 23 decembrie 2006, Ion Oprișor a fost înaintat la gradul de general-maior (cu două stele) La data de 1 aprilie 2008 a fost avansat la gradul de general locotenent și trecut în rezervă.
Oare, sasul presedinte a primit ordin sa-l numeasca pe Oprisor intr-o functie atât de importanta? 


Un comentariu:

sergiu spunea...

Se pare ca Palatul Cotroceni a fost infestat puternic cu multa nesimtire basista,care se transmite foarte repede locatarilor.