Un produs Blogger.

sâmbătă, septembrie 19, 2015

Basescu, deconspirat de Silvian Ionescu, fost ofiter CIE

25 comments
Silvian Ionescu
In esenta, fostul ofiter de informatii al Centrului de Informatii Externe din Departamentul Securitatii Statului, intrat in politica in 1989, fondator al FSN, membru marcant al PD-ului condus de Basescu, ne spune ca Basescu a fost in perioada in care a activat la Anvers, in Belgia, colaborator cu aprobarea PCR al temutei UM 195, unitatea de Contrainformatii(CI) din Centrul de Informatii Externe al DSS. Cu alte cuvinte era un colaborator al unei unitati de politie politica care ii urmarea pe diplomatii romani aflati in misiune la ambasade, intre care se aflau si cadre acoperite ale CIE. Era o activitate asemanatoare cu cea a CI-stilor din unitatile noastre militare.
Am putea spune ca Directia de Contrainformatii Militare Interne, care l-a recrutat pe Traian Basescu, pe vremea când era elev al Scolii de Marina din Constanta, l-a dat in primire Unitatii de Contrainformatii din Centrala Externe a DSS. Se intelerge,  acum, de ce CNSAS nu-i mai gaseste dovezile de colaborator al securitatii.

Totusi, cam multe greseli gramaticale pentru un ofiter de informatii externe, domnule Silvian Ionescu. Ca sa nu va compromiteti, platiti un redactor sau un corector pe Facebook.



Am spus-o de mai multe ori:firea de lichea lui Basescu nu-l lasa sa nu gafeze!
Sa ranjesti la moartea tribunului e blasfemie, dupa ce l-ai folosit si in 2004 si in 2008 ca sa iti faci majoritatea si la Bucuresti si la prezidentiale!
Mai mult,sa faci alianta TU PERSONAL,intuitu personae,cu Profesorul,cu Tribunul,si apoi sa ii faci "solutie imorala"si sa te maimutaresti acum cu OPREA,e uluitor,e 
nemernic!
Sa-l faci pe VADIM,DUMNEZEU sa-l odihneasca!,DELATOR cand tu insuti aifost "COLABORATOR MEMBRU DE PARTID"al CI-ULUI DIE,inseamna sa fii o jigodie fara de pereche!Adica tu ii turnai pe toti romanii care iti treceau prin fata.Am tacut zeci de ani pentru prestigiul tarii.AJUNGE!
Ca sa intelegeti,el,BASESCU,era turnatorul tuturor matrozilor care treceau prin ANVERS si cumparau si ei lantisorul de aur mai ieftin decat putea el.Asta era jale!I In timp ce el,BASESCU,ciordea din curse zeci de mii de dolari din bunkeraj,shipchadlering si altele!Stiu ei toti comandantii cum se chiverniseau pe banii prostilor!
Cati nebuni mai avem,sa creada ca inca LEPRA ASTA mai e necesara neamului?
Mi-asi dori ca toti cei ce agreaza cele de mai sus sa inteleaga tacerea mea anterioara,sa ma ierte,dar mai presus de toate sa dea "SHARE" pentru ca tot mai multi sa stie adevarul despre aceasta monumentala JIGODIE!
Chiar nu scapam de comunisti,cum sugera chiar el!


Recunosc ca mi-a fost teama de cum ma va judeca publicul,nu de magariile netrebnicului matelot!
In ultimile 24 de ore sunt mai bogat cu 125 de cereri de prietenie.Am si sase injuraturi.Nu doresc in veci unanimitatea si accept ca exista si multe alte opinii chiar divergente.
Ma simt eliberat si cu constiinta curata a spovedaniei in fata neamului.Atata mi-a permis juramantul militar si respectul pentru cea mai inalta functie in stat.
Imi gadila urechile niste zvonuri ca ipochimenul a inceput ceva investigatii la adresa mea si a familiei mele.Sa-l fereasca Cel de Sus,sa indrazneasca macar sa se gandeasca!
Voi fi crunt in dezvaluiri!

25 de comentarii:

Anonim spunea...

B'neata
silvian ionescu nu este cumva "acel" ionescu fost securist si mai apoi condamnat si extradat din Malaesia?.Chiar ca nu tin cu nimeni,dar atunci cand arunci cu c...t uita-te mai intai in oglinda.
sunt de acord ca base a fost facut cdt nava numai si numai cu acordul si obligatiile fata de secu.Altfel era imposibil!! silvian a ajuns consul in malaezia tot cu aceste conditii.Altfel era imposibil!!
problema e ca base a obtinut extradarea lui silvian si acum acesta e la racoare.Acum incearca sa se razbune.
Oaiii ce pute cand securistii se musca reciproc.Pana acum erau o gasca de "monolit".....acum se rup bucati din blana.

Anonim spunea...

am citit tot articolul lui silvian.E si asta o curvaaaa....mama,mama!!
DC
Nu ca base n-ar fi:):)
PS imi cer scuze: este vorba de silvian ionescu fost prefect al capitalei si ulterior director general al Garzii de Mediu(asta dupa '90bineinteles)inainte de 90 a scris adminu' despre el dar trebuie stiut ca in afara de a supraveghea transfugii romani din zona tarilor francofone(in care intra si anvers) era si ofiterul de legatura pentru cine credeti?.....pentru basescu.Ce mishto! Faceau echipa!
PS2 base l-a pus si prefect si director la garda de mediu.Oricum in 25-26 dec 89 "domnul" silvian era deja un FSN-ist infocat

Anonim spunea...

Inca o data imi cer scuze pentru confuzie

Anonim spunea...

era vorba de fapt de Silviu Ionescu fost consul in singapore.....de asta m-am pacalit,datorita asemanarii de nume

Anonim spunea...

silvian asta banuiesc ca are penzie barosana ca prea e zambaret,nu ca parlitu' de mine.No!apai sa fie sanatos!
o fi existand si sporuri de ciripit?
.....daaa lu' visinescu ii mai da pensie? ....intrebare retorica desigur

CEZAR spunea...

Este atat de EVIDENT ca cine se aseamana se aduna ....!!
Incepand cu ..ALCOOLUL....

CEZAR spunea...

Zice S.Ionescu ,seful lu Basau pe linie securistica ...Sa-l faci pe VADIM,DUMNEZEU sa-l odihneasca!,DELATOR cand tu insuti aifost "COLABORATOR MEMBRU DE PARTID"al CI-ULUI DIE,inseamna sa fii o jigodie fara de pereche!Adica tu ii turnai pe toti romanii care iti treceau prin fata.Am tacut zeci de ani pentru prestigiul tarii.AJUNGE!
Ca sa intelegeti,el,BASESCU,era turnatorul tuturor matrozilor care treceau prin ANVERS si cumparau si ei lantisorul de aur mai ieftin decat putea el.Asta era jale!I In timp ce el,BASESCU,ciordea din curse zeci de mii de dolari din bunkeraj,shipchadlering si altele!Stiu ei toti comandantii cum se chiverniseau pe banii prostilor!
Cati nebuni mai avem,sa creada ca inca LEPRA ASTA mai e necesara neamului?

Huhu Rezea spunea...

@Corleone
Nu se putea ca Ionescu sa-l aiba in legatura pe colaboratorul Baserscu. Basescu era in legatura unei unitati care-l „proteja” pe Silvian.

iceparu spunea...

Nu ca as avea simpatii dar parca nu toti ceistii au fost javre.Sa nu uitam ca in perioada anterioara anului 1990 actualii nostri prieteni umblau cu limba scoasa dupa informatii legate de activitatea armatei.Daca nu este legenda zice-se ca un atasat militar al unei armate straine a oprit la poarta unei unitati militare.Soldatul de la PC vazand o masina in poarta unitatii s-a grabit sa o deschida iar OSU s-a trezit cu masina CD in fata comandamentului unitatii.De aici a iesit un mare taraboi.Alta data un atasat militar a fost surprins in fapt de seara uitandu-se peste gard in curtea unei unitati militare.Prins asupra faptului a luat de la niste "civili neidentificati" o bataie pe care probabil ca o tine minte toata viata.Alta data un atasat militar se plimba in preajma unei unitati militare.In plimbarea lui in preajma unitatii intalneste un soldat pe care il intreaba ce face la care soldatul ii face cunoscut ca are misiunea de a supraveghea si a informa daca atasatul militar al unei tari straine este pe aproape.
Corleone chiar esti parlit?Nu o zic eu tu o spui.Adevar gura prostului graieste.

Anonim spunea...

asta cu "privitul" peste gard e un fel de "las fierbinti" cu celentano si aspirina.Un atasat militar asta facea: Calarea gardurile UM-urilor ca sa vada CE??
Si vine "unul" si povesteste el cum atasatul militar al unei tari straine se "uita peste gard in curtea UM xxxx" Asta-i ca-n basmele alea cu "laserele romanesti" care au oprit invazia sovietica in '68
Bine ca am aflat cum ganditi.La nivel de prescolar
DC
satelitii de spionaj militar exista cu mult inainte de anii '80.
Fara parere de rau va spun ca va parasesc,daca s-a ajuns la asemenea "basme" idioate nu am ce sa mai caut pe aici......scrieti ce vreti la adresa mea ,dar eu nu voi vedea ce scrieti

Anonim spunea...

CU CE SE OCUPA. Meseria a fost, potrivit CV-ului lui Silvian Ionescu, ofiter in DIE (Departamentul de Informatii Externe) inca din 1974, cand a terminat Facultatea de Comert
eu nu mint huhurezule: cand vorbesc stiu ce spun
ramai cu gunoaiele care mai posteaza pe aici...Adio ca m-am dezintoxicat de bloguri>cata dezinformare exista pe bloguri nu exista nicaieri in lume.Iti doresc mult succes in ridicarea odelor puscariasului Filip Teodorescu
Paaaa!!!

si iti dau si link-ul ziarului tau favorit
http://jurnalul.ro/special-jurnalul/silvian-ionescu-securistul-de-la-mediu-11335.html


Exterior. Cu alte cuvinte, ii avea in sarcina pe romanii care fugeau afara. Disidentul Liviu Turcu povesteste insa, intr-un articol publicat in Jurnalul National, ca Ionescu a fost "unul dintre ofiterii Serviciului de Informatii Externe, dar, asa cum avea sa se constate mai tarziu, si ai Securitatii interne (sic!), care s-au plasat instantaneu in valtoarea evenimentelor din 23-25 decembrie in noile nuclee FSN organizate teritorial sau institutional". "Cu titlu ilustrativ poate fi mentionat cazul lui Silvian Ionescu, seful Serviciului tari francofone (deci si mult discutata Belgie in cazul Traian Basescu) din cadrul Departamentului Europa al CIE si care, fiind cu unitatea operativa acoperita in imediata apropiere a sediului PCR si primariei de sector, a devenit instantaneu unul dintre cei mai ardenti «revolutionari»", scrie Liviu Turcu. Ionescu ar fi fost chiar ofiterul de legatura al lui Basescu la Anvers, spun Constantinescu si Ciuvica.

Anonim spunea...

iceparule m-am prins
atasatul militar cu grad de cel putin colonel(de obicei general) se catara pe garduri ca sa vada apelul de seara si intrarea la masa a militarilor.Asta DA spionaj!!
Deh ce sa zic: gandire de militian!!

Anonim spunea...

@iceparu
ai vorbit la 13:32 fix ca la divertis saltimbancule

Unknown spunea...

mai corleone .esti un nenorocit, daca armata a avut oameni ca tine ,atunci nu ma mir dece tara asta a ajuns asa, pe DL FILIP TEODORESCUm sa il pupi in c ... ca esti o hahalera , si mai du-te in p.....mati

tigri2 spunea...

Pe langa drum ,pe langa gard, exact ca pe b(OLOAGA) ELITISTULUI DE R-26499.Aia o tin una si buna cu windows10,iar aici cu activitatea unor scormonitori in balega uscata . Chiar credeti ca intereseaza pe cineva? Peste vreo trei saptamani ,Normele sunt gata ,sa vedem cine are "gatul lung" sa priveasca "peste gard" si sa vina cu oarece informatii...atunci sa va vad.

CEZAR spunea...

Tu chiar crezi ca se va aplica ...???Mai ales de pica ..Ponta ..!

tigri2 spunea...

Este lege promulgata nu propunere electorala,se va respecta legea .altfel se produce anarhie.

CEZAR spunea...

Si profesorii au avut lege promulgata ..de marire a salariilor cu 50 %.....!!!
Si au luat-o ...in mana ...!!!

CEZAR spunea...

Nu stiu cum sa-ti (sa va ) spun , dar societatea ..,,civileasca " Va fi incantata sa auda din nou de la basisti ca ..,,pula ..pula ..pulaaaa"...vorba frumoasei cantarete portugheze ..Sabrinaaaaa..!!!
Deci anarhie la ..fel ..cu ce zice ..portugheza ...!!!!
Distractie insa la ..maxim ....!!!

maiag spunea...

daca pica guvernul si vine altul,greu se mai respecta calendarul,singura salvare este OPREA n de alta factura,vom vedea pensii dupa noua lege cind o sa ne vedem dosul coAIELOR FARA OGLINDA.premier,daca vine alt guver

CEZAR spunea...

Norma de hrană creşte de la 1 octombrie 2015

Potrivit unui comunicat de presă al MAI, norma de hrană destinată militarilor şi poliţiştilor va creşte începând cu luna octombrie a acestui an.

Astfel, norma de hrană pentru militari şi poliţişti va creşte de la 25 lei/zi, la 32 de lei/zi, iar pentru personalul civil din domeniul securităţii naţionale de la 19 lei/zi, la 25 de lei/zi.

Demersul de recalculare a normei de hrană a fost realizat de către specialiştii din domeniul apărării, ordinii publice şi siguranţei naţionale, conform prevederilor legale.

Menţionăm că Ordonanţa de Urgenţă 26 din iunie 2015, iniţiată de ministrul Afacerilor interne, Gabriel Oprea, şi aprobată de Guvernul României, a eliminat interdicţia de recalculare şi punere în plată a normei de hrană pentru angajaţii sistemului de securitate naţional

CEZAR spunea...

Este usor de constatat ca se mentine aceiasi smecherie ...se mares ..,,aditionalele "care nu au treaba cu ..pensionarii !
Solda mai la pulivara ......

maiag spunea...

am vorbit cu mai multi soldati cu contract si mi au spus ca au salariu brut in jur de 15 mil,traesc din norma de hrana si ajutorul de kirie care este de 4-5 mil
concluzia este ca salariu brut este foarte mic si la ofiteri,asa ca nu trebuie sa avem sperante prea mari,sunt curios cit are un maior si un lt colonel salaroiu brut fara spor din armata terestra

maiag spunea...

nu cred ca mai devreme de 2017 se va primii ceva in afara de indexarea ,inflatia este mica,asa ca nu va creste cu mai mult de 2-3 la suta in 2016.daca pica ponta,vine alt prim ministru,posibil skimbari in guvern,se skimba si calendarul sigur,vad ca DAOGARU e disperat ca nu platesc baietii cotizatiile si este sabotat,de fapt nu mai are nici o influentza,este un papagal care nu l mai baga nimeni in seama,da din coate si mai are niste fraeri care kiar nu inteleg de ce mai platesc cotizatii, sa dovedit ca data trtecuta nu a facut nimic pentru cotizantii,poate ca ainfluentzat intr uj fel aparitia noii legi

Huhu Rezea spunea...

Cred ca Silvian Ionescu este ingrijorat ca, nici dupa câteva zile de comentarii, Televiziunile nu au inteles ce a vrut el sa spuna despre Basescu. Ii tot dau cu Ionescu...omul de legatura al colaboratorului Traian Basescu.
Din toate lucrarile publicate de CNSAS despre structura Securitatii rezulta ca unitatea de contrainformatii din CIE, cea care l-a folosit pe Basescu, la Anvers, era UM 0195. Urmele colaborarii lui Basescu trebuie cautate de CNSAS in arhiva acestei unitati.
Troncota a lansat supozitia ca Ionescu Silvian l-a avertizat pe Basescu ca va vorbi despre comertul clandestin cu armament care s-a derulat prin Portul Anvers.