Un produs Blogger.

miercuri, septembrie 02, 2015

Creste norma de hrana pentru militari, politisti si personalul civil din domeniul securitatii nationale

2 comments
Demersuri ale vicepremierului Gabriel Oprea pentru creșterea normei de hrană a militarilor și polițiștilor
Ca urmare a demersurilor viceprim-ministrului pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, norma de hrană destinată militarilor şi poliţiştilor va creşte începând cu luna octombrie a acestui an.

Astfel, norma de hrană pentru militari şi poliţişti va creşte de la 25 lei/zi, la 32 de lei/zi, iar pentru personalul civil din domeniul securităţii naţionale de la 19 lei/zi, la 25 de lei/zi.

Demersul de recalculare a normei de hrană a fost realizat de către specialiştii din domeniul apărării, ordinii publice şi siguranţei naţionale, conform prevederilor legale.

Menţionăm că Ordonanţa de Urgenţă 26 din iunie 2015, iniţiată de viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, şi aprobată de Guvernul României, a eliminat interdicţia de recalculare şi punere în plată a normei de hrană pentru angajaţii sistemului de securitate naţională.
Postat la ora 13:37, miercuri, 02 septembrie 2015
Direcţia Informare şi Relaţii Publice - Ministerul Afacerilor Interne



2 comentarii:

iceparu spunea...

E un lucru bun dar se poate si mai mult..Dece naiba nu se copiaza legislatia americana daca tot se considera ca SUA este cea mai democratica tara?Nu cred ca acolo sufla unul certat cu legea in fata politistului.

Mihai spunea...

Și cea germana pentru finante-fisc.