Un produs Blogger.

joi, decembrie 03, 2015

Ioi...câte teroriste si câti teroristi iredentisti sunt la Târgu Secuiesc!!!

1 comments



Miercuri, 2 decembrie 2015, câteva zeci, poate sute, de conlocuitori unguri „pasnici” din Târgu Secuiesc au tinut sa marsaluiasca prin oras in semn de solidaritate cu conationalul lor terorist, strigând „Eu sunt Beke Atila” chiar si dupa ce teroristul fusese arestat preventiv  de Instanta Suprema. Acesta este semnalul cel mai ingrijorator pe care autoritatile  il primesc de la o populatie ostila statului român.
Noroc ca SRI-ul de astazi este mai tare decât fosta Securitate  din 1984. Atunci Securitatea, despre care se spunea ca supraveghea tot, n-a putut sa previna atentatul cu bomba plasata,- unde oare, de catre un ungur, daca nu sub saua calului grupului statuar Mihai Viteazul din Sf. Gheorghe? Atunci victima a fost, intâmplator, un biet copil maghiar, care se juca cu mingea prin Piata.
Acum tinta teroristilor unguri de la HVIM ar fi fost copii români care, in ziua de 1 Decembrie, Ziua Nationala a României,  participau  la acţiunea “Români pentru Români” şi spectacolul “Suflet Românesc” .  Dar cu intenţia de a “împuşca doi iepuri dintr-o lovitură”: să rănească câţiva copilăsi dacă se poate şi, totodată, să atace lucrarea organizatorilor (care au strâns 1000 de steaguri tricolore pentru aceste eveniment, într-o campanie care se desfăşoară de mai multe luni de zile), şi – după cum reiese foarte clar din stenogramele puse la dispoziţie de DIICOT – de a da vina pe “terorişti” pentru bomba din pubela de lângă statuia lui Gabor Aron, aflată peste drum de Casa de Cultură unde se desfăşura acţiunea patriotică românească. - See more at: http://roncea.ro/#sthash.JSzPDVWD.dpuf”


Pot ungurasii solidari cu teroristii din Târgu Secuiesc sa priveasca in ochii copiilor nevinovati carora le era destinata, las, bomba iredentista artizanala? Daca atentatul reusea poate, in ticalosia lor, ar fi participat la un miting de comemorare a victimelor.


Un comentariu:

Anonim spunea...

Nu uita ca bozgorii salbatici se trag din hunii migratori al lui Atila si erau obisnuiti acum mii de ani sa bea sange crud de cal. De altfel grofii bozgori au fost cei mai mari criminali ai populatiei romanistane ( vezi Traznea) bastinase. Bozgorii au o gena defecta si nu prea inteleg de vorba buna iar cuvintul mila sau respect fata de alte populatii le e strain .Alltfel sunt la fel de lasi ca si romanistanii acum ( care fug afara in loc sa lupte pentru tara lor ajunsa acum colonie praduita de perciunati) .Dar macar bozgorii nu au guvern si presedinte sclavi ai lui Soros cum avem noi.