Un produs Blogger.

marți, februarie 02, 2016

Initiativa rezervistilor din Zalau ar trebui urmata in toate judetele si sectoarele

106 comments

 senatori de Salaj Gheorghe Pop (USL) si Alexandru Vegh (UDMR), respectiv deputatii Lucian Bode (ARD), Seres Denes (UDMR), Iuliu Nosa (USL) si Mirel Talos (USL)
vineri, 29 ianuarie 2016


INTALNIRE CU PARLAMENTARII SALAJENI PE TEMA ORDONANTEI 57/2015


                        


                   Azi, 29 ianuarie 2016, SCMD Filala 1 Zalau, impreuna cu reprezentantii ANCMR si Asociatia Nationala Cultul Eroilor “Regina Maria”, Salaj, am avut intalniri cu parlamentarii PSD, PNL si UDMR. In urma discutiilor purtate toti parlamentarii au fost de acord ca suntem discriminati fata de celelalte categorii cu pensii de serviciu si ne-au asigurat ca modificarile  aduse prin Ordonanta 57, Legii 223 vor fi respinse in Parlament.

          PRESEDINTE SCMD Filiala 1 Zalau

                   Col(r) Anton COTOI

106 comentarii:

CEZAR spunea...

Asteptam sa se ..manifeste Hurzicatii..!!!

calin spunea...


S-a facut publica si initiativa celor din Suceava cu o mentiune, cel putin curioasa:
"Va precizam ca singurii reprezentanti care au refuzat participarea au fost cei de la ANCMRR din M.Ap.N."
Oamenii au initiative, se framanta...daca ar fi mai multi si daca ar auzi cei care trebuie sa auda ar fi OK.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Eu, daca am luat initiativa pe cont propriu sa ma adresez unei categorii cat mai mari de perlamentari, indiferent de partidele din care fac parte, de resentimentele, patimile si optiunile unora am fost desconsiderat si pus la zid! Decat sa fi fost criticat, aceste energii ar fi fost mai bine de dirijat catre oamenii politici cu decizie, caci stand doar sa critici faptele bune ale unora, timpul trece fara initiative si ne vom trezi ca Ordonanta ne va reteza drepturile de-o viata! Eu nu m-am lasat dezarmat, si am continuat sa le scriu si altora pe pagina ascunsa, cu rugamintea clasica de a se lua in considerare propunerile adminului blogului ,,Huhurez'' pe marginea Art. 40 din OuG 57, inca din luna Decembrie...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Fac din nou apel la camarazii cerebrali ai acestui blog sa-mi urmeze sfatul de a se adresa cel putin unui parlamentar cu rugamintea de a fi ajutati in aceasta problema, iar daca sunt critici la propunerea mea, v-as ruga colegial s-o faceti dupa ce va trece si acest hop hotarator pentru viitorul pensiilor noastre, intrucat va fi destul timp sa ne dam cu cratitile si tigaile peste freze!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Cezarica, bagati-le urzica-n tendoane!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhurez: Ati citit ultima postare a lui Marian Neacsu? O recomand tuturor, daca nu i-am stalcit prenumele. Are puncte tari, chiar dure, si propune o coeziune si chiar o unire a tuturor militarilor rezervisti sub un singur stindard si interese!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Bufniţa Gropea cu girofar intermitent la ocarine, cu coloana oficiala la chefuri si şpriţane, indiferent la problele noastre, schimbator precum crivăţul, cu dosul in mai multe luntrii si partid din mascarici fugari din toate partidele, umbla cu cioara vopsita si miloaga, in toiul noptii, pe la Cotroceni pentu milă si a fost lasat la mana parlamentarilor sa i se decida libertatea! Daca i se pune in fata, in aceste momente, sa semneze o tradare impotriva noastra, o face clipind foarte des si scuipand subtire in sanu-i de cartoafa! Peste bolta cu stele false cade usor cortina...Rau faci, rau ti se face!

Anonim spunea...

Corneliu asta e simplu .Problema e ca toti rezervistii vor sa fie sefi.Iar serviciile vor sa-si puna sefi acoperitii lor pentru a o putea controla ( uniune, federatie sau ce-o fi) .Si mereu serviciile inving..

Anonim spunea...

Corneliu sa zicem ca invingem iar OUG 57 va fi modificata in bine pentru militari (desi stiu sigur ca nu se v-a intampla) Apoi ? S-a schimbat guvernul Soros intre timp? Ce ii opreste sa dea o noua OUG.? Sa nu spui ca banuiesti guvernul Ciolanis de morala sau bun simt ? Vor da rapid o noua oug.Solutia (si aia tot temporara dar de o durata mai lunga) este : proteste masive in fata ambasadelor stapanilor coloniei ca guvernul Soros sa prinda de frica si sa nu indrazneasca sa isi mai bata joc de militari (cand i se sc...).

Sebi spunea...

Se zvoneste prin targ ca va veni in curand o lege a pensiilor, dupa cea a salarizarii unitare, care va face praf cam tot ce exista in prezent: fara pensii speciale, fara tot haosul actual. Cu un alt algoritm, cu o alta etica. Asta ar insemna ca zbaterile actuale sunt de prisos, chiar acceptand ideea ca apuca cineva sa primeasca vreo pensie pe 223, prin 2018, inainte de a merge la marele somn.
Nu sunt genul care sa bag strambe, tocmai de aceea intreb: Stie cineva ceva mai concret despre asta? Huhurez, ce ar putea insemna o noua lege a pensiilor? Pe care pricipii s-ar baza?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Maxim One: Dezintegrarea noastra se poate vedea si aici, si pe blogurile sindicatelor rezervistilor si cam peste tot. Cozi de topor au fost si vor mai fi. Dar, ca naiba, serviciile care se ocupa de scindari si cotite iau si ei solde, si vor fi la ramdu-le pensionari si afectarea e in aceeasi masura si pentru ei. Mai periculosi sunt generalii cu stelele luate in galop si la apelul bocancilor, pusi pe bani grei sa ne sape din interior si pozitionati acolo la ei, in Ministerul Apararii pana-si dau duhul! Ii dor in fund daca le scad pensiile, avand solde de tradatori sa apere interesele guvernantilor in detrimentul nostru, mai mari decat pensiile, pana cand vor crapa natural sau de boli! Un exemplu de tradator l-am mai comentat noi aici, molia cu studii sovietic-lomosonoviste, dar cate putregaiuri ca el nu sunt!?

CEZAR spunea...

Potecarul ii obsedat acum de Soros !!
Ce sa faca si el daca ..Putin nu a mai atacat ..Romanika ...hi..hi..hi ..??
Ce mai harti ne-a tras el .cu lovitura principala ...misiunea imediata ..si urmatoare ceva manvre in cleste ...o dubla invaluire ..etc ..
Eu i-am raspuns atunci foarte sintetic : ba esti prost !!!!...hi..hi..hi ...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Maxim One: Iesirea in strada este foarte buna, dar sa fie pe timp favorabil si impreuna cu ciobanii, forestierii, conţopistii pusi pe faras din serviciile publice si alte categorii pentru ca efectul sa fie triplat si spaima inoculata pe masura! Hotarat greva azi, iesit in strada in cel mult 3 zile! Dar iesit in strada ca in Ucraina si plecat acasa cand semneaza armistitiul de predare si abdicare a guvernarii cu alegeri anticipate sa scapam dracului de ei, ori o guvernare de uniune nationala, din reprezentantii tuturor partidelor parlamentare, pana la alegeri! Ati auzit si Dv, D.le Col. Dogaru et Comp.?

Anonim spunea...

Cretinel ( adica porcare de GAZ Cezar) ti-am mai spus ca nu sunt Olescu ca banuiesc ca lui ii zici ''potecarul'' .Comparatia cu Olescu pentru mine nu e onoranta deoarece consider ca a tradat ca un las si a disparut ca magarul in ceata dupa ce a militat pentru modificarea (in rau) a legii 223 .

Anonim spunea...

Corneliu, Dogaru doar executa ce i se ordona (de cei care l-au recrutat ) Iar serviciile au acum conducere perciunata.Acum intelegi ale cui jocuri le face Dogaru.Nu astepta ceva bun de la asta .Chiar daca ar vrea nu poate deoarece e si el tras de sfori in toate partile iar marja lui de miscare e limitata.

tehnocrat spunea...

Felicitari rezervistilor din Zalau. Atitudinea responsabila a acestora, reprezinta o palma pe obrazul lui ciolosi. ciolosi este din Pericei jud. Salaj.

Unknown spunea...

dl h /va lasa sa vorbiti degeaba , asa srticati orice informatie care ar putea sa fie in aceasta perioada ,nu va fi decat o lege a pensiilor pentru civili ,in care se vor scoaste pe toti care primesc ajutoare , nu pensii , sant tot felul de asa zise pensii care incarca bucetul asigurarilor , vor ramne partea cu contributia , primul pas a fost facut prin legea pensiilor militare care nu av ea ce cauta in legea unitara , asa ca dl acela sa nu mai bade strimbe , fiinca si asa santem destul de stresati ...dl h face bine ca de data asta va lasa sa va balacariti..fiti mai seriosi

tehnocrat spunea...

Olescu "a tradat ca un las si a diparut ca magarul in ceata" ?!.
Daca MS 132 este chiar MS 132/2010 atunci a incalcat niste prevederi legale: HG 781/2002.
Posibilul sau nefericitul beneficiar a unei amenzi consistente.
In ultima postare a lui Olescu, acolo unde este trecut titlul MS132/2010 sunt doar file albe, lipsite de continut.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cu doua bloguri mai jos, o veche scula a MApN infiltrata pe aici sa ameninte si sa jigneasca persoane in numele acestei institutii, a postat o nemultumire a MApN in presa on line ca pe blogurile acestea un Anonim ar fi afirmat ca MApN nu are onoare! Vai, mie, onorabila institutie, de fapt angajatii ei, voi repara eu greseala Anonimului si ma voi pune in genunchi sa va aduc onoruri, osanale, plocoane si inchinaciuni ca emiteti ordonante criminale care sa ne nenoroceasca pensiile militare! Va pup talpile ca nenorociti militarii si-i aduceti in starea medicala de handicapati, asa cum am patit si eu, dupa care le dati un sut in cur cu pensii mizerabile de muritori de foame, le luati casele si-i lasati pe strazi, ii aduceti la starea de cersetori, mai saracilor imbuibati si gusati si mai mult politruci decat militari cu functii in slujba noastra! Schiloditii in razboaiele din afara granitelor si in afara intereselor de Aparare a Patriei, va pupa mânurile cu respect ca i-ati schilodit si ca acum mor de foame din pensiile de boala, ca si mine pe care m-ati bagat cu forta in subteranul unei mine de carbuni si de aproape treizeci de ani va bateti joc de mine si de soarta mea mai rau ca de un caine! Meritati sa aveti onoare pentru toate actele astea barbare s lipsite de omenie, mai ales acum cand va pregatiti sa ne omorati cu alte taieri copy paste made Basescu, mai ales cu intentie de genocid pe astia cu handicap si pensii mici, dar si ceilalti care vor umple gros cimitirile cu cei care la primirea primei pensii amputate vor face infarcturi, atacuri cerebrale si alte agresiuni emotional traumatizante! Va multumim pentru intentia de a ne ucide sadic si cu sange rece sa scapati de o povara in persoana pensionarilor militari, in loc sa ne bucuram de restul zilelor in decenta, liniste si bucuria de a ne creste nepoteii! Va multumim din suflet ca sunteti niste mincinosi perversi propovaduind prin sedinte publice si mese rotunde ca aveti grija de rezervistii in suferinte si saraci si drept rasplata am sa-l rog pe Domnul Dumnezeu sa va acorde recompense in natura cu cate o portie generoasa de gripa porcina, in mare trend la ora actuala, si care sa va aduca mari bucurii personale! Doamne, ajuta! Amin.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Maxim One, am rugamintea sa te uiti la ce a postat Dogaru, dar cu atentie, si vei vedea ca Ordonanta este postata la revendicari cam aproape de coada si revendicarile sunt in coada de peste si neclare! Ce denota asta? Ca sa intelegi, am sa-ti destainui un secret, dar nu-l zice si la altul sa mi-l fure: Sa-mi dea mie unul acum un porcoi de parai sa-mi trag fermuare la mestecatoare, crezi ca n-as face-o, mai ales stiind ca pensia pe langa oferta e doar un mizilic? Sau: Ala care scrie mereu in numele MApN, postand abjectii in numele acestei institutii la adresa necunoscutilor fata de el si ridicand osanale Ordonantei 57, o face pe buzunarele goale? De aia MApn nu are bani sa dea la saracii Armatei, pentru ca-i cheltuie pentru imaginea unor persoane de la varf care se bat cu caramida in chiepturi ca se dau de crucea mortii pentru saracii si handicapatii Armatei, mancandu-ne noua banii de la gura, fara nici un fel de rusine! Si sa se dea grandi ca viata tuturor rezervistilor va fi un rai de nedescris dupa aplicarea Ordonantei criminale! Aia e!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Sebi Toderascu: In secret e foarte posibil sa se lucreze la un plan ca toate pensiile sa intre in acelasi sac, cum a facut Basescu si i-a nenorocit pe rezervisti! Noroc ca handicapatii si traumatizatii psihic, care acum vor sa faca asta, vor pleca la toamna! Este foarte sigur ca se va intampla, daca romanii vor vota partidele de dreapta, si sigur peste 100%! Incercati si veti vedea cu siguranta si acest lucru!

tupak amaru spunea...

cineva de aici facea referire la ce se preconizeaza cu sistemul de pensii ?
tendinta este de a adopta sistemul PROST ( model al Bancii Mondiale ) . ce ironie , numele nu este o gluma ci o abreviere .
pe acest model se actioneaza cu 4 variante de lucru , evident cea mai plauzibila fiind cea in care sa fie desfiintate toate pensiile "speciale " , inclusiv ale magistratilor .
pardoxal , studiul are sustinearea " pensionarilor de bine " .
cred , ideea este urmatoarea : inocularea fricii si a starii de nesiguranta , in privinta iminentei "prabusiri " a sistemului de pensii ,
propunandu-se ca alternativa sistemul privat - evident salvator .
miza?, peste 10 miliarde euro anual ! de aici si incercarea unora mai destepti decat noi de a se plasa in categoria pensiilor speciale , adica ale celor garantate de stat ( una din variante accepta unele categorii de pensii speciale ).sunt 4 variante A,B,C ,D - multe date falsifiacte si prezentate tendentios , pentru atingearea scopului dorit .

vezi " Centrul Roman de Politici Europene " www. crpe.ro
" Centrul de resurse pentru politici publice " www.ce-re.ro

"Alternative si compromisuri in sistemul romanesc de pensii pentru urmatorii 20 de ani".

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Cezarica, Potecaru si-a inghitit limba pentru ca posta aberatii la L 223. Cand a aparut OuG 57, si-a inghitit limba pentru ca a aparut parca croita dupa propovaduirile si demersurile lui! Misto?

tigri2 spunea...

SA NE CUNOASTEM DUSMANII,DIN RANDURILE PRIETENILOR

AZI : 02.02.2016 au avut loc discutii intre membri sindicatelor militare si ale politistilor cu membri Comisiei de Aparare din Senat cu privire la art 40 din OUG 57 care propune modificarea Legii 223 / 2015. In urma discutiilor au rezultat urmatoarele :
-ROMIL,sindicatul politistilor si gruparea lui Tudor Marian (grupare desprinsa din SCMD-Craiova) au sustinut mentinerea Art.40 din OUG 57 ca fiind corect.
-SCMD+Gruparea Gropan si Societatea civila au cerut anularea art 40 din OUG 57/2015.
-A.N.C.M.R.R. si-au refolmulat cererile si chiar au cerut ca Pensia Suplimentara sa fie calculata inafara pensiei militare de stat,propunand 16% in loc de 3;6 sau 9%.
In cursul acestei saptamani Comisia de Aparare din Senat va lua o hotarare pe care ne-o vor comunica ,iar luni 08.02.2016 se va discuta in Senat.

tigri2 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
tigri2 spunea...

***Potecaru ,despre care faceti vorbire ,cel care administra blogul R-26500 Elita este col (r) Gelu Olescu,s-ar putea sa fie maior...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Abia astept sa cada guvernul tehnocrat, si voi scrie sute de rapoarte noului ministru al Apararii si noului prim ministru sa excluda din minister toate cozile de topor care au contribuit la ticluirea pungasa si criminala a Ordonantei 57! Atunci voi lua initiativa unei petitii on line pe aceasta tema, sa se adune zeci de mii de semnaturi, sa se faca anchete si sa se elucideze cine sunt calaii nostii infiltrati in minister! Vom cere sa fie judecati pentru boicotarea unei Legi organice, constitutionale, chiar sabotarea acesteia! Blogul ,,Huhurez'' sa reprezinte o tribuna a democratiei si libertatii de exprimare, constitutionale, in care sa infieram, sa dezavuam si sa dezvaluim culiselei acestei miselesti actiuni indreptate impotriva pensionarilor militari! Am sa cer si anchetarea tuturor consilierilor care de-a lungul timpului mi-au aruncat zeci de scrisori la cosul de gunoi sa nu ajunga la ministrii Apararii, perindati vremelnic pe acolo! Dar si la Arhive, unde in urma a numeroase petitii (zece) sa-mi caute intrarile in subteran, m-au gasit in mai multe mine din mai multe judete ca detasat (rasul lumii) si nici azi nu au confirmat decat ca am insotit trupele la si de la mina, cu toate ca handicapul medical mi se trage de la aceste intrari obligatorii!

F16 spunea...

Nu mai înjurați aiurea guvernul tehnocrat!!! Nu vedeți nici măcar acum ca psd e în spatele bătaii dem joc la adresa noastră???!?!?? NU VEDETI CA SE PISA PE NOI SI AI DOARE IN COT DE NOI?EI NU DORESC DECAT SS ARUNCE FIRIMITURI PRODTIMII VOTANTE!!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Tigrisorule, departe de a te acuza! Nu e genul meu, mai degraba am eu un dinte in alta parte cu altcineva. Chiar am o simpatie si nu-mi doresc relatia de camaraderie umbrita cu numic. E unul care nu demult m-a balacarit ca insult prin atitudinea mea, nu prea mai apare pe aici, dar se bocea intr-un rand ca-l sufoca si pe el Ordonanta! Nu-i nici cel care se da activ si posteaza pro minister ca apucatul. Sunt doar opinii. Eu m-am referit ca Dogaru cere eradicarea Art. 40 fara a intra in detalii serioase si sa specifice de ce de tot, si nu partial. Apoi inaintea acestora, sunt alte revendicari civile, bag seama. Nu te fac mincinos sub nici o forma, iar tot ce scriu sunt cele ce ma apasa pe suflet nu de ieri sau de azi, pentru ca de 27 de ani sunt supus unor lipsuri, discriminari si neglijente criminale, strigatoare la cer! Nu doresc nimanui prin ce am trecut si tot trec in toti acesti ani, iar cutitul rabdarii mi-a ajuns la os. Sincer, in Col. Dogaru nu mai am incredere! Deloc. Ori face presiuni pe o schema sindicala eficienta cu sprijin masiv al intregii societati, ori cauta alte solutii incisive sa ne garanteze succesul. Eu chiar imi cer scuze daca consideri ca n-am fost onest si sincer, dar repet ca n-am absolut nimic personal cu tine, si nu ma supara criticile aduse, ele fiind de multe ori indreptatite si cat sa nu mai ies din tiparele obisnuite sa nu deranjez! Oricum, toate opiniile de aici, si ale mele, sunt palme serioase peste obrajii celor care sunt platiti cu bani grei sa hotarasca pozitiv in numele rezervistilor, respectiv angajatii si comanda MApN, care pana acum doar ne-au adus prejudicii emotionale si psihice cu hotarari dintre cele mai dezastruoase!

Unknown spunea...

Maine este ultima zi cand se pot trimite propuneri sau observatii la "Ordinul pentru aprobarea procedurilor de recalculare şi actualizare a pensiilor militare de stat" afisat pentru dezbatere publică pe data de 25.01 - link http://www.mai.gov.ro/index05_1.html

Unknown spunea...

Respectele mele Zalaului!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Tigrisorule, cum poate fi maior, cand de fapt este colonel? La Apelul Solemn, de seara, se si pot scadea gradele?

Iulian Mareș spunea...

@Tigri2
Categoric ca OUG57 prin pct 40 este ilegala, chiar daca unele prevederi sunt bune!
A accepta modicari de la art 40, inseamna a recunoaste ilegalul, dar in acelasi timp ne place noua ceva si vrem sa ramana.
Lectia care trebuie sa o ia hotii este sa dispara intai art 40 si apoi om mai vedea. Juridic vor gasi o forma fara sa aduca atingere!
Cand a fost emisa OUG era vacanta parlamentara?
Potecarul nu este col. sau mr. Olescu, este mr Petre Padina in Demo!
El stie ca a fost odata la Fagaras si a invatat bine! :-)

Huhu Rezea spunea...

@Iulica
O lege nu poate fi ilegala. Poate fi abuziva, neconstitutionala, dar nu ilegala.
Iar sunteti ca asta vara cu sa lasam legea asa cum este, chiar daca are hibe?
De ce respingere a art. 40 când, in Parlament, cu acelasi efort, se pot scoate din ordonanta abuzurile si se pot pastra modificarile corecte aduse Legii 223/2015.
Vreti sa dati si viitorilor guvernanti motiv sa intre cu cizmele in legea pensiilor militare?

Anonim spunea...

Corect tupak.Felicitari pentru mintea destupata.

CEZAR spunea...

Nu stiu ce a patit Domnul Branzovenescu ..dar se vede si din avion ca-i foarte confuz...ca sa nu zic mai mult ..

Iulian Mareș spunea...

@Huhurez
Eu ma intrebam daca guvernul putea da in continutul oug ilegalitati?
Si uite ca le-a dat!
Ok, in art 40 se pot aduce toaate modificarile necesare pt respectarea literei L223 si atat! Ce este in plus sau minus cum se numeste? Ca este doar o OUG versus lege organica!
Eu nu-mi explic cum de nu s-au lamurit toate aspectele pe parcursul elaborarii ei caci a fost timp garla si cand a fost trimisa in Parlament sa nu aiba hiba?
Ei, tot colectivul de elaborare ar trebui sa si-o ia, indiferent din ce structura fac parte!
Pana la urma, la angajare ar trebui completat un formular:
-vrei pensie?, platesti contributie! Nu vrei...nu platesti!
-vrei sa fii asigurat medical! Platesti cass! Nu vrei..nu platesti?
Chiar m-am saturat de toate schimbarile legislative din tara asta!
Sau, mai stii? Asta se si urmareste!?
Repet, parca am un fel de lehamite!
Sa stabileasca dracu odata, dar sa ramana asa macar pt 20 de ani!

Anonim spunea...

dedicatie @ Corneliu

Da ! olescu a fost este si va ramane maior......dar asta e grija ta corneliu?
Mai bine mai scurteaza-o cu balariile ..ca tare rau te mai plictisesti!!
si apropo: acum pe bune!! din 1989 pana acum chiar nu ai facut nimic....Pai in locul tau pe vremea aia dupa anii '90 eu ii spargeam pe toti.....tie ti-a placut sa te vaiti!! Cati ani aveai in anii 1990....vre-o 30 parca.....eu atunci in locul tau deschideam macar o "afacere" cu blugi si rulmenti la turci.Orice era posibil.Si tu astepti sa se schimbe iar guvernul ca sa ii bombardezi cu sute de scrisori cum ai bombardat toate guvernele si parlamentarii de pana acum 25 de ani.
Eu iti raspund: ASA SI.... ??
Don Corleone
Stiu ca nu-ti convine dar adevarul mai trebuie si spus.Este??
PS si la cati parlamentari te lauzi ca(virgula) cunosti ,eu ma ingrozesc.Eu nu cunosc nici unul.Cunoaste HUHU pentru noi toti la un loc.
PS2 prin '90 aprilie m-am apucat de taxi particular.....scoteam in 2 zile libere dupa o tura juma de salariu de ofiter pe o luna ca avea lumea bani cacalau.....si a venit un ordin prin '91 de la nea spiroiu cu.....ce bine o sa fie...ca demnitatea ca onoarea....ca bla bla.....saaaaau trecerea in rezerva in 24 de ore>Normal ca am ales in continuare cariera militara.Tu ce faceai atunci Cornelus?? Iti spun eu!! Rontaiai pensia la 30 de ani abia impliniti si o mai si "bateai in cap" Sa nu spui ca nu aveai ce face pe vremea aia ca NU te cred.
CAPISCI ???
Nu-i nevoie sa raspunzi.Te-am "citit" si am mai spus ca nu suport mincinosii.

tehnocrat spunea...

Pct. 40 din OuG 57/2015 este neconstitutional deci este ilegal. Constitutia este legea suprema in stat. A incalca o lege, este un act ilegal. OuG 57/2015 nu este inca o lege, acest act administrativ emis de guvern, poate fi respins sau modificat de Parlament sau aprobat in forma actuala.
In ceea ce ma priveste, eu doresc anularea in totalitate a pct.40. Daca nu se respecta Constitutia in Romania si noi suntem de acord cu acest lucru, ar trebui sa renuntam la calitatea de militari si la gradele detinute.
Una este statul de drept si alta este ce ne place sau nu ne place in domeniul legislatiei pensiilor militarilor.

Mirage 2000 spunea...

Domnilor, cred ca ati sesizat ca sindicatul plitistilor, reprezentat de Coarna este deacord cu Art.40 din ordonanta, v-ati intrebat de ce?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@@@F16, Daca PSD a aruncat firimituri, PDL ce-a facut, sau mai degraba ce-a aruncat in 10 ani de jaf ca in codru si foamete? Sau astia, tehnocrati, ce arunca? PSD a marit salariile si pensiile de mai multe ori, cat de cat, a reparat multe nedreptati ale PDL! Pensia marita o ai de pe urma PSD, Legea 223 elaborata in guvernarea lor, buna proasta, dar te-a scos din pensie civila si te-a bagat in cea militara, nu? Apoi a scazut preturile pe care PDL le crescuse prin TVA cu peste 24%, iar astia, tehnoretardati, luna viitoare cresc preturile cu peste 30%! Vor sa razuiasca toate pensiile si salariile, sa ia cainii de la stani, sa scumpeasca lemnul catre producatorii de mobila cu de peste 3 ori, dar si alte crime sociale...Te rog sa ne inveti care dintre cele trei guvernari a facut bine si care a facut rau! Poate ca suntem prosti si nu te intelegem!

Anonim spunea...

Ca sa revin
Te rog sa nu-mi porti pica nea Corneliu,dar ai si tu partea ta de vina maaaare cat roata carului.
Si daca imi porti pica asta e!!

si renunta ca cuvintele "complect","fermuare" si la zecile de cacofonii stalcind in asemenea hal limba RO ca esti ziarist la ziarul de tiraj mondial "ora 25" din Onesti
Vezi ca seful tau Ghioc Vlad te-a scos din caseta redactionala
Un mafiot ca multi altii si ca tine
Don Corleone

Anonim spunea...

ultimul pamflet este din 19 martie 2015(mai e un pic se face anul)....si nici unul din ele nu e semnat.Halal Corneliu...halal!!
Don Corleone
Na ca tot nu-mi plac mincinosii!!

tehnocrat spunea...

A trecut o luna de la primele cereri facute la centrele militare pentru noile grupe de munca. Chiar daca in 2015 s-a emis M123, pana in prezent nu s-a rezolvat nici o cerere.
In proiectul ordinului comun de a legii 223/2015 nu se face nici o referire privind modalitatea de aplicare a art.11 al.3 : grupe de muncacf HG 1294/2001 cu modificarile ulterioare.
Guvernul n-a emis in termen legal HG pt aplicarea art. 121 : plata diferentelor.
N-aveti impresia ca nu se doreste aplicarea in totalitate a legii 223/2015 ?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Admiratoarele imi mobileaza zidaria paginii fb cu motive politice sa am stuchit la limba, si bine fac! Pacat ca imi ia o ora sa intru in cetatea mea, si inca o ora sa elimin cateva picaturi de secretii, cu venin nobil, peste acestea! Onoarea e de partea mea!

Huhu Rezea spunea...

Pentru cei care au prins din zbor afirmatia ca guvernul nu poate reglementa prin OUG in domeniul legilor organice, sa citeasca art. 115 din Constitutie. In caz de urgenta poate, dar in urmatoarele limite:
Art.115
(5)
Ordonanţa de urgenţă cuprinzând norme de natura legii organice se aprobă cu majoritatea prevăzută la articolul 76 alineatul (1) .

(6) Ordonanţele de urgenţă nu pot fi adoptate în domeniul legilor constituţionale, nu pot afecta regimul instituţiilor fundamentale ale statului, drepturile, libertăţile şi îndatoririle prevăzute de Constituţie, drepturile electorale şi nu pot viza măsuri de trecere silită a unor bunuri în proprietate publică.

Huhu Rezea spunea...

Continuare
Se puteau aduce, prin OUG, modificari legii organice - L223/2015- in sensul de a se indrepta erorile de tehnica de legiferare; se puteau aduce si imbunatatiri drepturilor de pensie stabilite de lege, dar nu se putea taia din drepturile de pensie stabilite de legea 223/2015

Iulian Mareș spunea...

Hurez
Prin OUG57, nu mai conteaza cine a elaborat art 40-ca stim toti, guvernul a trecut Rubiconul!
Clar!
Scopul? Test la nivel national!
Am impresia ca va urma si altceva si atunci vom vedea clar...si aici ma refer la o alta putere in stat, la a carei temelii se sapa asidu!
De acord cu expunerea ta de la 05.07, dar care este Urgenta? Cine si cand a invocat-o?
Tara asta merge gresit si este condusa clar din afara, pt ca cei destinati pt "Campul Tactic" s-au deturnat de la functiile principale, au comis-o cum am mai facut-o in trecutul recent, au ales un binom aiurea, si-au dat importanta peste poate!
In anii 60 si ulterior 70-80 au facut la fel si tot cu sprijin de afara!
Nu se poate conduce fluturand anumite dosare pe care le-ai tinut cel putin 10 ani in sertar!
Istoria este ciclica si ei au uitat-o! Uitati-va ca pensionarii lor sunt cei mai putin vocali....stiu si asteapta!

Vasile Olteanul spunea...

Sunt profund indignat de ceea ce se petrece pe acest blog.Cred că inițial s-a dorit ca acest blog să fie un mijloc de coeziune pentru pensionarii militari și din păcate s-a reușit contrariu.Vina vă aparține in totalitate pt că aveți posibilitatea să stopati abuzurile.Nu vreau să cred că vă doriți dezbinarea!?S-a creat multă confuzie privind recalcularea pensiilor,fel și fel de formule care ne aduc la disperare.Numai CSP pe baza normelor de aplicare deține adevarul.Armata în esență este un rău necesar de aceea nu trebuie să atragem oprobiul nimănui,știm cu toții că pădure fără uscături nu există dar acele uscături să NU fie promovate chiar de noi.Limbajul unora este suburban,este inacceptabil și trebuie combătut cu fermitate.Sper ca pe viitor să puneți capăt abuzurilor și să permiteți numai păreri pertinente legate strict de subiect.Asa să ne ajute Dumnezeu!

tigri2 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
calin spunea...

@Vasile Olteanul
Am inteles! Sa traiti!

Anonim spunea...

''Vasile Olteanu'' Semneaza si tu ca pe vremuri ''Un grup de oameni de bine''In rest limbajul si continutul e acelasi ca pe vremea comunismului .La fel era si atunci cand scriati anonime securitati comuniste ''Suntem profund indignati ca x nesocoteste valorile inalte ale socialismului sub conducerea inteleapta a tovarasului'', bla bla bla etc, Apoi urma infierarea tovarasului care se abatea de la directia partidului si a securitatii.Voi astia politrucii ''militari '' activisti fara morala vopsiti acum in democrati (si odraslele voastre puturoase ), infiltrati in toate pardidele si organizatiile ati dus tara asta spre ruina totala.In ce gaura de sobolani stati ascunsi si iesiti noaptea ca serpii la atac ? P.S.Dupa limbaj pari a fi gen Iliescu de la organizatia aia toxica de slugoi care ii face pe toti ministrii aparari ''presedinti de onoare'' indiferent cat de rau intentionat sunt . Urate caractere mai aveti.

Iulian Mareș spunea...

@Vasile Olteanul......si nu prea!
-sunt total in acord cu tine, in privinta limbajului!
-confuziile nu s-au creat pe acest blog ci de cei care la 2-3 ani tot schimba legile
-daca tu consideri ca doar CSP detine adevarul absolut in materie este treaba ta si numai a ta. Iti voi explica mai jos:
-la elaborarea L223 a fost constituit grupul interministerial, din care au facut parte si specialisti/reprezentanti ai CSP...totul ok si s-a promulgat legea
-la elaborarea art 40/OUG57 a partcicipat si CSP, probabil cu acelasi personal desemnat anterior
Concluzia: -Cand au fost corecti si aplicati?
-al cui interes l-au servit prin art 40, in forma cunoscuta?
-care este elementul de consecventa in cele doua documente?...si aici ma refer la elemente definitorii si cele care au facut diferenta specifica.
Daca ai postat la ordin, te inteleg, daca ai facut-o din convingere.....nu prea!

PS-sa stii ca intr-un document cu texte, am gasit o afirmatie a lui N. Titulescu care spunea fara ingrijorare ca in ROU "de la ministru la taran toti injura de mama focului"!
Cand injuri te racoresti, dar, reiterez nu scuz calomnia, jignirea, persiflarea...etc

Anonim spunea...

Vrei sa ne spui ce pensie ai domnule ( probabil general ) 'Olteanu' si cat te-a ajutat pe tine Dumnezeu ? Asa poate ''iti intelegem ''revolta . Ca vad ca invoci divinitatea fara rusine dupa un denunt.Ai trecut repede de la ''omagiu nesters tovarasului si tovarasei'' la asa sa ne ajute Dumnezeu .Intrebarea mea e: voi politrucii militari aveti Dumnezeu sau invocati divinitatea doar pentru a va atinge scopurile murdare si a impresiona vulgul ? Rusine sa-fie chiar daca nu stii ce e aia.Sa va dea Dumnezeu ( pe care il invoci ca politicienii in sparlament ) exact dupa suflet.

Anonim spunea...

Stai ca m-am enervat.Citez ''armata este un rau necesar''Pentru cine este ""un rau '' Cumva pentru actuali stapani ai coloniei care ii trage cu parcelarea si autonomia ? Iar ''necesara'' tot pentru ei ca au nevoie de carne de tun in teatrele de operatii ca sa-si protejeze interesele lor ca interesele Romanistanului nu le protejeaza nimeni .Apropo sti cate contracte a dat licuriciul Romanistanului pentru reconstructia Irakului ? 0 barat.Polonia cu trupe comparabile trimise in Irak.a primit zeci de contracte in valoare de miliarde de dolari.Numai noi suntem considerati sclavi si tu politrucule ''Vasile'' vrei cenzura si batista pe tambal ( ca doar tu o duci bine nu ?).

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Doru Serban, vad ca imi porti grija, in loc sa te ocupi mai degraba cu atentionarea politicienilor pentru a ne ajuta! In 1990 aveam 35 de ani si umblam din spital in spital, dupa ce m-am accidentat in mina Lupeni si avusesem si o semipareza, ca daca eram sanatos acum aveam vechime civila si ma durea la basca! De atunci mi s-au dezvoltat sapte boli grave, dar nu dau explicatii publice cu starea mea. Vlad Ghioc era un tanar care facea paginatia si a plecat la Bucuresti, lasandu-ne cu ochii in soare. Era neglijent cand ne posta articolele, dar daca esti mai atent, deschide te rog ziarul in PDF, acolo unde este real ca in chioscuri, iar sub fiecare articol sunt semnaturile noastre, respectiv colegele Monica Sibisteanu, crainic si la Radio Connect fm, Cristina Nechita Boghici, Cristian Bibire care detine si un ziar personal ca redactor sef al acestuia, Claudiu Gaburel, Alin Asavei, care e si crainic radio, Otilia Pintilioaie care este si crainic la Kit TV si Radio Kit, Plantus Florinel care are un ziar virtual si scrie la trei ziare simultan, etc. La pag. 2, jos dreapta e colegiul de redactie. Mai sunt 2 avocati, un preot militar, care de fapt este realul sef, iar Vlad Ghihoc l-am numit noi fiind cel mai tanar, dupa ce-l nimisem cativa ani pe C. Gaburel, eu fiind seniorul tuturor. Unde nu vezi semnat, acelea sunt facute pentru a fi trimise si citite separat pe fb, fiind alta tehnica virtuala, dar repet ca Vaduţ era neglijent la postari si uita sa ne treaca numele la poatarile desfasurate. Din aprilie-mai anul trecut ne-a plecat paginatorul, de atunci nu mai apare ziarul postat, dar el a continuat sa apara pana in iulie, chiar sporadic pana in noiembrie, Claudiu Gaburel facand paginatia, dar fiind cu o functie foarte importanta intr-o institutie publica nu avea timp sa-l mai posteze in PDF pe fb. E usor sa critici, dar nu stie nimeni cat e de greu sa apara un ziar si cata munca presupune. Toti facem corecturi intr-un sistem rotativ de trecere din mana in mana, pentru ca scrisul pe calculator e una, iar la redactie trimis pe mail destainuie greseli pe care in pripa nu le vezi, ca si aici. Sunt ziaristi consacrati care mai gresesc, dar citeste acolo in ziar si nu vei gasi macar o diacritica nelalocul ei, iar aici nu fac etalari literare ci imi revendic drepturile. Lasati grija mea, si am mai spus-o, ca nu eu sunt dusmanul vostru, un om batran si bolnav, calcat in picoare si metodic de sistem. Eu nu am intervenit sa pun piedici nici unui napastuit de pe aici, iar aceste rautati va pot scoate in evidenta caracterele lipsite de empatie si solidaritate cu cel la stramtoare! Dusmanul comun este Guvernul tehnocrat si MApN care ne calca in picioare. Iar ziarul este doar o ocupatie pe care unii din invidie nu o vad cu ochi buni, nefiind in stare sa faca ce fac eu. Pamfletul este o opera literara, cati il pot scrie? Editorialul, interviul, etc sunt fleacuri...

Anonim spunea...

Felicitari Iulian .Multi vad putini inteleg.Atat.

Anonim spunea...

Coarna are fundul rosu .Sti de ce? De la barcile in care sta fortat .Si crede-ma sunt multe barci.Si e si de inteles cand primesti 20 000 de lei lunar de la sindicatul SNPPC un sindicat vandut .

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Iulian: De dinainte de a fi ales, Ciolannus 4+2 avea ordine clare ca ziua sa atace Armata si s-o slabeasca, mai ales din pensii si solde! Aproape instantaneu, dupa lovitura de stat la guvernarea Pontannelo, s-a si emis Ordonanta criminala 57, ceea ce denota ca ea era deja dospita, dar trebuia elaborata rapid ca taierea gatului sa fie instantanee si cu tinta precisa sa fie urmata de sute de infarcturi si accidente vasculare pentru rarirea randurilor! Tehnocratii doar pun in practica ce emana si ordona el, iar el primeste ordine de la masoneria perciunata, clica sorosista si Angela Hloci Golashi! E limpede?

Anonim spunea...

In Constitutie scrie si ca resursele naturale apartin statului ( poporului) si NU pot fi instrainate .ASA SI ? Le-au concesionat gratis politicienii pe toate strainilor pana la epuizare .

Anonim spunea...

Doru dupa tine Corneliu trebuia sa vanda rulmenti la turci ? aha acum inteleg haina militara pentru tine e doar o patura de vreme rea.Ce atata ''onoare demnitate'' etc ? Sa vindem rulmenti la turci ,sa facem taxi ba la nevoie sa ne si prostituam nu ? Trebuie sa ne descurcam cumva daca statul e mafiot . Si zici ca ''ai ales'' cariera militara ? Ai ales gresit tu nu ai fost militar niciodata ci doar te-ai imbracat in militar.

Huhu Rezea spunea...

@iulica
Urgenta nu era pentru recalculari ci pentru stabilirea drepturilor celor care se pensionau dupa 01 01 2016.
Problematice erau art. 30, cei 15% din art. 28, trimiterile gresite la alte articole dupa renumerotarea legii.
Am subliniat acest aspect pentru a se intelege cât de neinformati sunt cei care cer in documente oficiale neconstitutionalitatea de-a valma a art.40 din OUG 57/2015.
Concluzia: in limitele art. 115 din Constitutie, Guvernul poate legifera prin OUG in domeniile legilor organice.

CEZAR spunea...

QED...@ HuHu....!
Stau si ma intreb daca din blestemata de OG..iesea vreo marire acidentala ..cati o mai considerau ..NECONSTITUTIONALA..??
Sigur Don Branzovenescu si ..T-2.....

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Doru Serban: Sa-ti mai otravesc orgoliul spunandu-ti ca am prezentat si la Radio Connect fm local, iar la Kit TV prezentam dimineata o rubrica de pamflet, insotit de colega Cristin Boghici? Si ma intrebi de unde cunosc politicienii? Chiar si aceste posturi sunt ale lor! Nu media scrisa si audio-vizuala ia contact cu politicienii? Soferii de taxi afirma lucruri trasnite, pentru ca in timp ce ei mulg un volan, altii au preocupari intelectuale cu scrisul...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Maxim One: ,,Raul necesar'' este emanat de tradatori, lichele si perciunati! Stiind ca la Aparare intra sigur fonduri si nu se poate fura de acolo in stil mafiot, ca in economie, etc, ii rod la ficati! Mai sunt si impotentii, cei care in viatza n-au ridicat o piatra de jos, avand sclavi s-o faca, si vad in Armata acel efort inutil care, daca li s-ar aplica lor, le-ar fi mortal la lenea si comoditatea de care sufera!

CEZAR spunea...

Apropo de DEMNITATE si ONOARE...vorbe taica vorbe ..!!!
Puneti un capitan in fruntea Armatei ...!!!


Hoțiile generalilor din "lotul Dobrițoiu" încep să iasă la iveală.

Generalul Mircea Chelaru, fost șef al Statului Major General al Armatei Române, a fost condamnat definitiv, în dosarul "Case pentru generali", la:
* 3 ani de închisoare cu suspendare;
* plata a 943.000 de lei (circa 200.000 de euro), dintre care 93.000 de lei daune materiale faţă de MApN, iar 850.000 de lei foloase materiale realizate în urma obţinerii ilegale a locuinţei;
* prestarea a 100 de zile de muncă neremunerată în folosul comunității.

Generalului Chelaru îi plăcea să pozeze în om corect, principial. În 2005, când fiul său a fost arestat preventiv pentru trafic de influență, generalul declara cu emfază: "Între fiul meu și lege, aleg legea!"

Faptele arată însă că, atunci când a trebuit să aleagă între a comite o găinărie și a respecta legea, a ales găinăria.

Pe rolul instanței se află judecarea altor 10 generali și colonei, în frunte cu generalul Corneliu Dobrițoiu (fost ministru al Apărării, din partea PNL), care au obținut case de la MApN prin abuz în serviciu, fals și uz de fals, valorificându-le ulterior pe piața imobiliară.
LikeCommentShare
4 people like this.
Comments
View 1 more comment
Vali Vaju
Vali Vaju Nu va mai luați de afaceriști.
De nu le-ar muri mulți inainte
Like · Reply · 2 hrs
Ana Liana
Ana Liana asta a ajuns demnitatea de general al Armate Romane.
Like · Reply · 1 hr
Nicu Datcu
Nicu Datcu Unde e nea Caisă , ăla cu partidul "domnului General în slujba ţării" ?!?
Sper că nu o bagă p-aia , cu DOSARUL POLITIC ?!? Că hoţia era clară de-dinainte de constituirea dosarului...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Fac si ultima precizare si termin: Scrisul la ziar este voluntar, fara bani, fara salariu si stat de plata, fiind o tribuna a democatiei si libertatii de exprimare din localitatea mea, de informare corecta asupra evenimentelor locale si nu numai, el fiind deschis si celor cu talent la scris sa-si exprime opiniile! A fost conceput si ca o replica la ziarul puterii locale care aducea deservicii si dezinformari. Acolo am criticat, deopotriva, si greselile puterii si ale opozitiei. Ziarul a fost si va fi distribuit in mod gratuit, fara bani, mai ales pensionarilor si categoriilor defavorizate, institutiilor publice si particulare, in fond tuturor celor care stiu sa citeasca, taximetristii fiind cei mai frecventi cautatori si cititori ai acestuia!

Unknown spunea...

deci stiti cumva daca se modifica ,sau se corecteaza acest art 40? eu cred ca se stie deja de cei care au participat ieri la discutii . o tampenie sa dureze mai mult decat la a face o lege , dupa cate vedeti parlamerntarii au votat=o ffffff repede , atunci

Trofin spunea...

Huhurez Rez spunea...
miercuri, 3 februarie 2016, 08:59:00 EET

Foarte corecta explicatia cu privire la posibilitatea Guvernului de a emite ordonante de urgenta , inclusiv in domeniul legilor organice. A durat cam mult pana sa o oferiti cititorilor acestui blog , dar merita. Cineva i-a admonestat pe cei care au avut curajul sa vina cu formule si metode de calcul a pensiei . M-am simtit si eu admonestat. Dar , fara calcule sau analize la obiect nu poti sa emiti concluzii sau avertismente. Am mai trecut si pe la alte adrese si am intalnit doar ipoteze si opinii emise pe post de principii dar nimeni nu vorbeste de masuri intreprinse. Stiu ca dvs. ati intreprins masuri de corectare a art. 40 din OUG57/2015 si sunt foarte bune. O parte dintre ele le-am preluat si le-am retransmis si eu acelora care pot sa faca ceva. Sper ca , in final , ratiunea va invinge.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Sosirea mea pe blogul ,,Huhurez'' a inviorat si a dat culoare acestui blog prin actiunile mele ciudate, uneori versificate, in stil pamfletar, dar curajoase, de a ma exprima fara frica, deschis si in termeni duri asupra abuzurilor puterii asupra deciziilor legislative si constitutionale. Cauza mea este si a celor care cu onor posteaza aici. Stilul meu pamfletar si unic poate sa adune curiosi, sau chiar pe cei care au atractie la acest stil, iar faptul ca nu abdic de la cauza si insist asupra corectitudinii legislative poate incuraja intr-un fel sau altul pe cei timizi sau nehotarati pentru a-si posta neclaritatile si opiniile.Intamplator, sau nu, de la sosirea mea pe acest blog a crescut si animatia si numarul de postari, sau poate ma insel, dar eu cunosc acest blog de multi ani, cunosc si numarul de postari din trecut, insa nu m-am implicat stiind ca automat stilul personal va atrage ,,contras'' sau oamenii infiltrati ai puterii sa faca vraiste pe aici luand atitudine impotriva mea! Cand ai o cauza comuna si lupti pentru o idee, nu poti lua atitudine fata de camarazi. Cad esti trimis cu scopuri politice bagi cotite, contrezi, jignesti si cauti sa inciti oprobiul public sa-l elimini pe Corneliu-guralivul care deranjeaza puterea, serviciile si conducerea MApN cu etalarea realitatii si nemultumirilor rezultate din abuzuri, nu? Daca toti astia ar fi corecti fata de noi, as frana din vuvuzeaua ţipuitoare si le-as aduce atatea osanale, incat m-ar plati gras ca mi le mentin!

CEZAR spunea...

@ Corneliu ..
Eu nici pana acum nu am inteles pentru CE PLEDEZI TU..!!
Sa plesnesc daca mint ...!!!???

Iulian Mareș spunea...

Cezar,
Dar cine a spus ca gl Chelariu a fost sfant? Si smecherii &, dar ce au facut ei este un mizilic, categoric nu-i scuza!
Eu am alte repere...generalii Bejenariu, Olaru, Ghica, Apostol, Oprea!.....acestia si multi altii!
Mai poti adauga si tu!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Eufrosina Nedelcu: Cat adevar din postare: Corectarea acestei Ordonante simple, dar daunatoare, ia timp cat eleborarea unei legi organice! Deci At. 40 a dezvoltat polemici, critici si aprobari deopotriva! Asta denota ca nu suntem o masa manevrabila si usor de prostit, si ca disecam in amanunt fiecare cuvant si virgula din orice articol, fapt care poate duce la o decizie dreapta si comuna intr-un final! Sa fie o lectie dura pentru cei care emit hotarari legislative ca nu suntem o sleahta usor de prostit si manevrat, ca sunt aici persoane chiar mai inteligente si mai pregatite juridic decat ei, spre rusinea lor si oprobiul nostru!

Iulian Mareș spunea...

Cezar
Faci ce faci si......
Vom vedea ce va iesi!
Dar nu suntem in 1917 sa punem pe oricine in frunte!
Base, a mai pus un maior....si scartaie urat, chiar a inceput sa puta!
E cazul sa terminam cu animozitatile!
Este doar o invitatie! Realizezi, nu?

Anonim spunea...

hai sa va pun in discutie o tema logic falsa si pe scurt din OUG 57.Nu va plictisesc!

pe undeva in "motivarea oug57" se spune ......pentru stimularea/motivarea cadrelor militare pt o cariera cat mai indelungata....bla...bla...se scade baza de calcul de la 80 la 60% (cum spune nea tehnocratul motoc.

Eu raspund scurt si la obiect.
Pai bai nea motoc tehnocratita.Ai tras de baza de calcul in jos ca sa ramana pulimea in armata CAT MAI MULT! zici tu.Pana aici e corect dar logica e falsa!!
Deci: te-ai gandit mai mult de lungul nasului si de ziua de maine??
CINE ITI VA MAI VENI IN ARMATA PE VIITOR CU ASEMENEA CONDITII DE PENSIONARE?? Iti spun eu: va veni p***a spataru!!
Nici cu arcanu nu o sa mai prindeti peste cativa ani sgv si subof nici macar of. in asemenea conditii de pensionare.......umbla CMZ-urile prin/cu B.I.R.(birou informare recrutare)de-a'mpulea si degeaba prin scoli pt recrutare in LM si scoli militare...pierd timpul baietii ca lumea deja s-a prins
Don Corleone
aseara tocmai am vazut un film "jarhead3" si la un moment dat apare o replica
zice sergentul catre caporal:De ce dracu ai venit in armata USA.Nu stii ce futai e aici ?
raspunde cap: pentru ca si bunicul si tatal meu au fost sergenti si dupa 20 de ani au iesit la pensie si si-au deschis micile lor magazine. Si eu vreau sa ajung sergent
(deci dupa 20 de ani nea motocule, doar ca aia nu erau "aparat administrativ al parlamentului")
HUHU sunt sigur ca ai inteles.Fa tu "traducerea" cui trebuie.
Don Corleone
Aveti cunostinte pe la B.I.R.? ia intrebati ce au "recrutat"??
Eu cand am dat examen la LM Dimitrie Cantemir am fost 16 pe un loc.Si nimeni nu era acceptat cu medie generala mai mica de 7, minim 8 la mate si fizica si obligatoriu 10 la purtare.
Acum stiti cum e ? E jaleee!!
Don Corleone

raul spunea...

Mai domnilor dragi ,atata vorbarie ,pardon atatea tastaturi batute uneori fara mila si inutil,scurt pe doi :1-respectarea procentelor 80% si 100% ;
2-pensia suplimentara si Ordinul Militar adaugate separat de baza de calcul!
Astea sunt doleantele ,spuse clar .concis si cui trebuie!Suntem militari ce mama naibii,nu catze la marginea santului !Sanatate va doresc!

Anonim spunea...

@Maxim One spunea...

"Doru dupa tine Corneliu trebuia sa vanda rulmenti la turci ?"
@ maxim
Tu chiar nu intelegi,sau nu vrei,sau denaturezi....sau Doamne feri de varianta cea mai rea:):)
In 1989-1990 corneliu era pensionat militar si avea fo 30 de ani ca varsta...posibilitati de afaceri in 1990 nenumarate.La perioada ma refer!! reciteste postarea mea si fa minimul efort de a si intelege....ca nu-i greu
Don Corleone
Sa presupunem ca tu @maxim one ai fi fost in situatia lui corneliu in 1990.Aveai 2 brate/2 picioare /un creier bun si o varsta de 30 de ani.. ok.Ce faceai?? Stateai "pe coada" sa-ti pice para malaiata? Maxim one esti dezamagitor la maxim!!

Vasile Olteanul spunea...

Replica la comentariile vizavi de postarea mea.
1.Nu sunt fost sau actual politruc,sunt fost ofiter inginer cu gradul de maior,functie de colonel,absolvent al ATM,am lucrat 12-16 ore pe zi pentru o pensie nesimtita de 1800 ron dupa 3 indexari.Am fost pensionat pe baza OG7.Nu am avut solda de merit pentru ca nu am fost lingau.
2.Armata este un rau necesar,m-am referit la faptul ca nimeni nu-si doreste razboaie,noi cei care ne-am ales aceasta cariera,ne-am asumat toate riscurile dar dorim sa ne fie respectate drepturile(cu atat mai mult ca facem parte din NATO).
3.Daca legea 223/2015 are atatea imperfectiuni,sa fie abrogata si in regim de urgenta sa fie elaborata o alta lege,conform model NATO,ce mai stam sa inventam noi ROATA.
4.Cred in Dumnezeu dar nu sunt practician!
5.Nu doresc sa intru in polemica cu nimeni,vreau sa comunicam civilizat, nu sa facem caprarie ca la scolile militare,aici nu suntem sefi si subordonati ci doar simpli PENSIONARI care-si doresc o pensie decenta in raport cu activitatea desfasurata in cadrul MApN.

Anonim spunea...

@Corneliu spunea..miercuri, 3 februarie 2016, 10:23:00 EET
.....................................................

stii Corneliu este o vorba in popor: "Lauda-ma gura...." in termeni medicali se numeste altfel,cu totul altfel.Asta ca sa iti spun "complect":):)
Don Corleone

Vasile Olteanul spunea...

Replica la comentariile vizavi de postarea mea.
1.Nu sunt fost sau actual politruc,sunt fost ofiter inginer cu gradul de maior,functie de colonel,absolvent al ATM,am lucrat 12-16 ore pe zi pentru o pensie nesimtita de 1800 ron dupa 3 indexari.Am fost pensionat pe baza OG7.Nu am avut solda de merit pentru ca nu am fost lingau.
2.Armata este un rau necesar,m-am referit la faptul ca nimeni nu-si doreste razboaie,noi cei care ne-am ales aceasta cariera,ne-am asumat toate riscurile dar dorim sa ne fie respectate drepturile(cu atat mai mult ca facem parte din NATO).
3.Daca legea 223/2015 are atatea imperfectiuni,sa fie abrogata si in regim de urgenta sa fie elaborata o alta lege,conform model NATO,ce mai stam sa inventam noi ROATA.
4.Cred in Dumnezeu dar nu sunt practician!
5.Nu doresc sa intru in polemica cu nimeni,vreau sa comunicam civilizat, nu sa facem caprarie ca la scolile militare,aici nu suntem sefi si subordonati ci doar simpli PENSIONARI care-si doresc o pensie decenta in raport cu activitatea desfasurata in cadrul MApN.

wassy_g spunea...


HUHUREZ

Cei care nu si-au valorificat vechimea in munca pana la 10.01 2016,au acum surprize.C.P.S nu le mai recalculeaza pensia si ii sfatuiesc s-o valorifice in sistemul civil,la implinirea varstei standard.Parca legea spune altceva,ce parere aveti?

CEZAR spunea...

calin
31 ianuarie 2016 - 19:29

Regret ca nu m-am facut inteles. Am postat cat am crezut eu mai concis. Concluziile dumneavoastra sunt deplasate si departe de adevar.
– pana la aparitia OuG, parca, toti am concluzionat ca LPM nu se poate aplica celor pensionati inainte de 01.01.2011;
– toti am considerat ca LPM ar trebui amendata, daca presedintele nu a binevoit sa o trimita la reexaminare si a promulgat-o;
– sub presiune si, poate convins si el de „bunaciunile” legii, MApN pregateste un text sa repare ce se mai putea repara, astfel incat toti rezervistii sa se „bucure” de lege…solutia implementarii o stim;
– numai ca solutia gasita(OuG) contine „toxine” (cine le impune cu adevarat inca nu s-a dovedit, cu nume si grad!)care au menirea sa neutralizeze, sa puna la punct si sa trimita rezervistul roman la „locul pe care-l merita”…loc indicat cu manie, mai mult decat proletara, de o societate, asa zis civila, ce se afiseaza ostentativ in zona virtuala;
Concluzia (o repet): ce atacam ?
Va atentionez ca suntem in Romania! Legile sunt pentru prosti! Cinci ani de procese cu rezervisti la bara au demonstrat un singur lucru (cu foarte putine exceptii) – cat de pretuiti suntem de statul pentru care am jurat. Nici la CEDO nu mai gasim dreptatea, stiti asta foarte bine de ce !
Bine,sa zicem ca, datorita neconstitutionalitatii, pica art40. Va rog sa precizati dumneavoastra ce ar urma… Cand, cum si in cat timp, in an electoral, mai poate fi modificata LPM.
Prin OuG s-a modificat LPM (neconstitutional dupa o larga majoritate), dar acum este momentul sa actionam, cu toata forta, pentru a aduce modificarile necesare in art40, acum cand se discuta Legea de aprobare a OuG…
Nu stiu ce ati inteles dumneavoastra, nu stiu ce interese aveti, dar sa stiti ca buzunarele mele nu fac obiectul acestei istorii urate pe care, alaturi de confratii mei, o traiesc cu mare durere in suflet. Si ca sa folosesc o butada: cu ala mare judec bine, cu ala mic prost si fara…nu judec deloc !!!

Anonim spunea...

Da corneliu inteleg ziarul e gratuit distribuia e gratuita,tu lucrezi gratuit,paginatorul lucra gratuit toti erau angajati pe gratis(hai sa ne facem ca am vazut si scroafa in copac) dar eu intreb:
macar hartia,tusul,imprimarea,curentul electric /tipografia erau tot gratuite??
Mai bine tine minte o vorba dom ziarist pamfletar Corneliu: FOLLOW THE MONEY!! si vei afla ce/care era scopul cu "gratuitatile lu peste".
In spate se afla sigur un grangur care "decarteaza malaiul"
iti repet corneliu: Nu suport mincinosii!!
PS vrei pamflete bine facute??
priveste TVR1/B1/A3 &co.....nu ziarul din Onesti
Don Corleone
PS si mai destupa-ti mintea si cu Moise Guran la DIGI 24(emisunea biziday si mai ales ROMANIA FURATA)....poate te trezesti la realitate

Anonim spunea...

@corneliu

domnuuu ziarist in ceea ce ati scris mai jos nu exista si o tampenie??
Ia-n vedeti dvs ca eu n-am veleitati de "telectual"
aoleo ce rigle peste degete as fi luat de la toarsa invatatoare daca as fi scris asa
..................................................

"Ziarul a fost si va fi distribuit in mod gratuit, fara bani,......"

si ca sa fie "complect"textul, taximetristii aia din onesti.....or fi cu miile ca e orasul mare:):)
sunt cei mai "frecventi" cititori sau cei mai "ferventi"


gata: ti-am demonstrat "valoarea" si acum trecem la subiectul "complect" ca altfel ma da HUHU cu "capu' de toti peretii blogului"
Don Corleone

tigri2 spunea...

Huhurez blog s-a transformat in Corneliu blog,pacat,s-a dus si blogul asta precum Mehedinti Blog,Armya Space International,R-26500,fiecare avand cate un PMP,Horwath&Creatura Visatoare sau Mos Krici...

totoiany48@gmail.com spunea...

RECUNOSC CA NU SE REFERA LA TEMA ALEASA DAR DORESC SA ADRESEZ O INTREBARE CĂTRE DL.CEZAR/CAESAR.
NU ȘTIU NIMIC DESPRE CAZUL CHELARU.
STITI CE S-A INTAMPLAT ?, NU CE AM AFLAT DIN DOSARUL JUDECATORILOR.
SUNT COMVINS CA VĂ VEȚI SCHIMBA OPINIA DUPĂ CE VEȚI ANALIZA CAZUL.
SA VERIFICATI CATI DIN ,, CAPII,, ARMATEI AU RAMAS NE PEDEPSITI.

Anonim spunea...

Iar ai comis-o Vasile .Zici din nou ca ''armata e un rau necesar'' prin faptul ca nimeni nu isi doreste razboaie .Adica o tara daca are armata isi doreste razboaie ? De multe ori cel mai mare dusman al omului este chiar mintea sa .Si sa stii ca nu toti care au avut salariu de merit ( temporar) au fost pupincuristi.

Unknown spunea...

dle H v-am prins,,,,stiti mai multe si nu ne spuneti,aati zis ca cine nu a valorificat vechimea in civilie pana la 1 ian 2916nu ii mai recalculeaqza pensia ,,,,, de unde stitiiiiiiiiiii .? mai stiti si altceva ,,? poate ne mai spuneti si noua ....

Huhu Rezea spunea...

@Trofin
Ma bucur ca acum am reusit sa ma fac inteles, desi de aproape 2 luni tot repet ca nu intregul art.40 al OUG 57 este neconstitutional, pe motiv ca ca a operat indomeniul legilor organice.
In acest articol avem dispozitii intrinseci care ar fi neonstitutionale si daca ar fi prevazute intr-lege organica, nu numai intr-o ordonanta de urgenta. Ma refer la art. 30 care prin acel plafon de de 85% introduce arbitrariul in valorificarea a doua drepturi acordate de legea pensiilor militare-
-sporul de 1% pentru toti anii vechime cumulata peste 25 ani
-sporul pentru pensia suplimentara inglobat in plafonul de 85%.
@Wassy
Ai dreptate.Art.109 alin.(3) spune ca stagiile anterioare anului 2016 se pot valorifica pâna la recalcularea pensiei militare conform alin.(1).
Am vazut ca domnii de la Casa Sectoriala a MApN au facut o precizare confuza, in sensul ca stagiile nevalorificate pana la 31 12 2015 merg la Casele Civile. Nu strica sa-i descurajeze pe unii mai neinformati...ca sa nu le mai dea de lucru.
Voi rescrie un post pe aceasta tema in care ii sfatuiesc pe cei care au uitat sa valorifice stagii prestate inainte de 2016 ca o pot face inainte de emiterea deciziei de recalculare potrivit L 223, bineinteles daca stagiul nu se iroseste in plafonul de 85%.

Anonim spunea...

Gata eu m-am hotarat:
voi deschide un blog DOAR cu 2 postaci care dau informatii reale sprijinite pe argumente si la timp.
1-huhurez
2- d-nul Trofin

mai mult nu am nevoie, restul e apa de ploaie si gargara cat cuprinde
Don Corleone
PS @HUHU
Va contrazic in privinta chestiei cu:
"Voi rescrie un post pe aceasta tema in care ii sfatuiesc pe cei care au uitat sa valorifice stagii prestate inainte de 2016 ca o pot face inainte de emiterea deciziei de recalculare potrivit L 223,"
........................................................................................
Parerea mea:
Legea 223 este absolut clara in aceasta privinta si spune.."pana la intrarea in vigoare..." nici o vorba despre"pana la emiterea deciziei de recalculare"

Iar aia cu uitatul/uitucul poti sa o spui cui vrei.Nimeni nu poate fi atat de prost sa "uite" asa ceva>Uitucul de mine mi-am rezolvat totul inca de la inceputul lui septembrie.Simplu nu??(incluzand si cele 3 saptamani de asteptare pt sosirea adeverintelor cu contributii de la firmele cu sediu social declarat in alte judete deci adeverinte sosite de la alte CJP.Si totul gratis desi stiam ca e o taxa de 15 lei.Uite ca nu e.Taxa de 15 lei este valabila doar cand se deschide prima data dosarul de pensie si trebo umblat pe la alte CJP.Nu ca stateam eu in 15 lei,dar asa ca informare cred ca nu strica.
Pt firmele din judet se elibereaza adeverintele pe loc.Pt celelalte in 20-25 de zile.Ma rog ce spun eu acum e tardiv.
Sa aveti o zi buna

Anonim spunea...

art 109 al(3) Pensiile prevăzute la alin. (1) pot fi recalculate, în condițiile prezentei legi, și în situația depunerii de documente nevalorificate până la data intrării în vigoare a prezentei legi, iar drepturile de pensie astfel recalculate se acordă, în termen de cel mult 24 de luni, începând cu luna următoare depunerii documentelor.

Anonim spunea...

Bravo Cezare ma uimesti.Incepi sa gandesti ca un om .O fi si meritul meu ca te-ai lasat de vodca genocid.

Anonim spunea...

si art 109

Art. 109 are următorul conținut: „(1) Pensiile militarilor, polițiștilor și funcționarilor publici cu statut special recalculate în baza Legii nr. 119/2010 privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor, revizuite în baza Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 1/2011 privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniți din sistemul de apărare, ordine public și siguranță națională, aprobată prin Legea nr. 165/2011, cu modificările și completările ulterioare, stabilite în baza Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, cu modificările și completările ulterioare, cele plătite în baza Legii nr. 241/2013 privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniți din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională, cu modificările ulterioare, precum și pensiile stabilite în baza Legii nr. 80/1995, cu modificările și completările ulterioare, devin pensii militare de stat în înțelesul prezentei legi și se recalculează potrivit prevederilor prezentei legi, în raport cu vechimea valorificată prin ultima decizie de pensie.(ultima decizie de pensie pana la data de 01.01.2016 n.m.)

unde ati gasit sintagma "pana la eliberarea deciziei de recalculare"??(dupa 01.01.2016 n.m.)

calin spunea...

E ora mesei si nu e de criticat. Comentariile se modereaza mai greu. Oricum, acum 3 ore Dogaru si-a publicat aventura din Parlament. Interesant. Dar are un dar de a nu prezenta o concluzie lamuritoare, ceva de speriat. Bun, s-au cam stiut pozitiile participantilor...dar, membrii comisiei de aparare din senat ce pozitie o fi avut?

Anonim spunea...

Tigrule de hartie fa-ti tu blogul tau si posteaza singur acolo .Te forteaza cineva sa citesti postarile lui Corneliu daca nu iti plac?

Trofin spunea...

Pentru Huhurez:
Cred ca ar fi bine sa publicati un extras din aberatiile pe care continua sa le sustina , drept pozitii capitale , mr. Dogaru , pe blogul SCDMR , blog inchis opiniilor, cu privire la discutiile pe care le-a purtat la Comisia de Aparare din Senat. Respectivul domn este total deplasat fata de interesele pensionarilor militari. Daca va fi lasat sa abereze in continuare si sa influenteze negativ politicul este posibil sa ne trezim cu o ordonanta de suspendare pentru n luni a aplicarii Legii 223/2015 sau o alta nastrusnicie.

calin spunea...

@Maxim One spunea...miercuri, 3 februarie 2016, 15:50:00 EET
"Bravo Cezare ma uimesti.Incepi sa gandesti ca un om .O fi si meritul meu ca te-ai lasat de vodca genocid."
Pentru a inlatura orice confuzie, te rog sa precizezi la care post te referi in privinta lui Cezar. Multumesc !

Huhu Rezea spunea...

@Corleone
Nu te amagi ca o sa-ti aplice legea pensiilor militare retroactiv din luna octombrie 2015, daca tu ai depus, docomentele din luna septembrie anul trecut.
Pentru documentele depuse in septembrie iti recalculeaza pensia pe L 263/2010 , in puncte de pensie, si drepturile iti vor fi acordate dupa 01 10 2015.
Nu te mai incadrezi in art. 109 modificat, alin.(5) si (6). Te incadrai aici daca documentele pe care le-ai depus in septembrie le depuneai in ianuarie a.c.
Poate intelegi acum de ce am zis sa le depui pana se da decizia de recalculare pe 223.

meri spunea...

Pe site-ul SCMD dl. Dogaru explica ce s-a intamplat ieri la intalnirea reprezentantilor militarilor cu membrii Comisiei de Aparare. Pozitia SCMD mi se pare cea corecta, legala si de bun simt. In perioada 2010-2015 dl. Dogaru a fost singurul care s-a luptat pentru interesele militarilor. Este usor sa stai pe margine si sa critici. Din pacate orgoliile si interesele personale ale unora sunt mai mari decat apararea intereselor celor pe care pretind ca ii reprezinta iar militarii sunt la fel de dezbinati ca intreaga societate. Nu cred ca ne mai facem bine daca nici in astfel de momente care afecteaza viata fiecaruia pe termen lung nu pot sa colaboreze. O ordonanta (57/2015) adoptata hoteste, in maniera Boc nu trebuie sa ramana. Onoare si demnitate inseamna si respectarea legii, fara compromisuri.
In alta ordine de idei, din surse neoficiale, reprezentantii CPS ii linistesc pe cei care li se adreseaza, ca le ramane in plata pensia actuala si sa zica mersi ca au acum o pensie buna pentru ca bugetul MApN nu mai poate sustine pensiile militare.

Huhu Rezea spunea...

@meri si alti amatori
Puteti comenta comunicatul domnului Dogaru despre intâlnirea cu Comisia de aparare din Senat in postul urmator.

Anonim spunea...

@ huhu
stimate domn am primit deja in septembrie ultima decizie de pensie(in care scrie in ultimul patratel din dreapta sus"modificata" cu luarea in calcul a stagiilor lucrate in civilie...si de pe urma ei primesc si pensia un pic majorata.....dar vechimea a crescut binisor.Nu stiu ce sa mai fac ca sa va conving.
si da am primit si tabelele anexa pe baza carora s-a modificat pensia pentru stagiul lucrat in civilie.
Deci am doua randuri de anexe cu venituri
1- cf activitatii in armata(primite odata cu trecerea noastra pe 263)
2- cf stagiilor in domeniul civil(impartit la 20 cf l 263) dar v-am zis e subtire la bani dar merge la vechime

cele de la pct 2 au fost adaugate celor de la pct 1 cf l 263
asta-i tot!! eu belesc ochii in documentele dupa care iau pensie de 4 luni si dumneata spui ca nu se poate?? Mai sa fie!!

Anonim spunea...

@huhu
intentia mea nu era sa demonstrez nimic cu vre-o pensie luata retroactiv din oct 2015....nici pomeneala
am subliniat doar ca n-ai cum sa fii "uituc" pana la 01.01.2016.Asta nu e uitare e prostie!!

Huhu Rezea spunea...

@Corleone
In seara asta in mod sigur n-ai baut lapte. Pai,reciteste raspunsul meu.Nu ti-am spus ca ti-au calculat stagiile din documentele depuse in sept in puncte de pensie, deci nu pe legea pensiilor militare.
Eu voiam sa spun ca daca acele documente le depuneai dupa ianuarie 2016 ii scuteai pe cei de la Casa sa-ti mai faca si calculul pe L 263 si-ti recalculau intreaga pensie potrivit art. 109 alin(5) si (6) din Legea 223, modificata.?
Alin. (6) imparte stagiile realizate inainte de 01 01 2016 in stagii valorificate in conditiile alin (5) si stagii nevalorificate in decizie de recalculare potrivit aceluiasi alineat. Acestea din urma, impreuna cu cele realizate dupa 01 01 2016, se valorifica la Casel civile.

Bucataru Ciprian Paul spunea...

Dle HUHUREZ: bucataructin@yahoo.com .Buna ziua. pina la urma ,se va reusi aprogarea sau modificarea art.4o din Ordonanta,criminale si aberante,sau nu?ce este de facut.Mai asteptam cu trimiterea cererilor catre CSP?eu am cerut,pentru a doua oara la IPJ,sa mi triomita conf.Ordonantei, Soldle/salariile brute,realizate la functia de baza,din ultimii 5 ani si ei mi au trimis tot veniturile brute lunare realizate pe ultimii 5 ani,asa ca,cred ca o sa mai astept,o sa mai faca odata la IPJ ,o sa ma uit ce mai spuneti dvs.Va multumesc.Toate bune! poate se resuseste modificarea sau abrogarea art4o,macar in ce priveste calculul de plecare a Bazei de ca;lcul,8o% si plafonul de 100%.astept raspunsul dvs. si inca unul de acum citeva zile,Doamne ajuta!

Huhu Rezea spunea...

@bucataru
Crezi ca pe legea 223 ai alte venituri impozabile in ultimii 5 ani? Sunt aceleasi pe care le ai in Nota de calcul , anexa la Decizia de revizuire pe oug 1/2011 sau de pensie pe L 263/2010.
Orienteaza-te dupa acelea.
Casele de pensii sau institutiile militare nu sunt obligate sa-ti actualizeze soldele lunare brute din ultimii 5 ani. Le vor actualiza doar pe cele din lunile alese sau , daca nu alegi, pe cele din ultimele sase luni.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Bucataru, eu n-am mai stat peganduri si le-am trimis orientandu-ma dupa decizia de pensie si stiind ca atunci am lucrat ce am lucrat! Nu dau ei mura in gura, pentru ca e chiar ordin sa nu se implice si ca esecurile noastre sa fie garantate si ca se vor schilodi cat mai multe pensii din cauza necunoasterii, neandrumarii si ale celor 6 luni din urma aplicate de ei celor naivi, bolnavi, necunoscatori sau ignoranti cu propriile pensii! Asa ca nu mai astepta, orienteaza-te cu ochiometrul si valea la posta cu hartia in plic!