Un produs Blogger.

sâmbătă, februarie 13, 2016

La Sibiu, arhanghelii vestitori ai OUG 57/2015 luat-au aminte cuvintele ocarâtoare ale col(r)Stefan Tudosie

50 comments
Aveti stima noastra, domnule colonel Stefan Tudosie.
Daca doriti sa vedeti un punctaj cu problemele ridicate de vicepresedintele SCMD coordonator pentru Zona Centru, presedintele Filialei 1 Sibiu,puteti accesa acest link.

50 de comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Arhanghelii sunt heruvimi, ingeri cu aripi! Astia sunt vulturii lui Ibsen, marele dramaturg norvegian, pe care-l voi cita din memorie: ,,Acolo, jos, sunt vulturii care mananca incomensurabile inimi de oameni''...

wassy_g spunea...

huhurez
Si la Ploiesti,campania de aburire a esuat.

micutzul spunea...

Domnul colonel Tudosie este un ofiter adevarat , pregatit , sincer , demn si cu respect imi permit sa il felicit pentru ceea ce a spus.
In alta ordine de idei trebuie remarcat modul jenant de pregatire al acestor intalniri , la care erau infiltrati nesimtiti care sa bruieze efectiv cuvintele care nemultumeau pe cei de la tribuna.
Au avut insa de a face cu un adevarat ofiter care nici nu se lasa intimidat , nici nu baga in seama ,, sosetele murdare,, care cuvanta asa cum l-i se dicteaza.
Doresc sa va uitati cu atentie la cei de la MApN...Este de remarcat cat de bine hraniti sunt, cate sunci au pe ei si cu cata scarba se uita la cei din sala...Parca se intreaba ,, ce dracului mai vor si astia ? Intarziem la masa ....si este moca,,.
Coloneii aceia cand au dat ultima oara proba fizica ? Lor nu le este rusine sa se prezinte asa grasi in fata subordonatilor ?
Dupa tot ce spun pe bloguri astept cu nerabdare ordinul de chemare ....Dar nu il pot onora... Tot din cauza lor....Din 2010.
Dar ei nu stiu ce este aceea rusine caci daca stiau nu veneau la aceste mizerii de intalniri...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Hai sa spunem ca intr-o locatie ar putea aburi si prosti pe cineva. Doar cu o conditie se va putea intampla si asta: Auditoriul sa fie format din senili si autisti, ori laudaci si aplaudci platiti!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Domnule pseudoministru al Apararii, M. Motoc, intrucat un tehnocrat care face politica activa nu-l putem considera ministru,

Militarii rezervisti ai Armatei romane va dau ordin cu somatie, pentru ca sunteti un civil politic vremelnic numit si de majoritatea neacceptat, sa le raspundeti urmatoarelor intrebari:
Ce cauta ofiterii activi ai armatei romane prin salile Caselor Armatei in aceste peregrinari politice?
Daca un tehnocrat nu-i politic, de ce da ,,ordin'' Armatei sa faca politica precum o campanie electorala, trimitand ofiterii ca la balci sa se expuna public?
Acesti ofiteri nu au program de cazarma, un cait de programe sa-si execute problemele de serviciu in slujba apararii patriei?
Este constitutional ca Armata sa faca propaganda politica prin locatiile ministerului si pe cheltuiala statului?
Este normal sa-i expuneti ilaritatilor, oprobiului public, degradarii morale si al injosirilor in fata maselor de protestatari rezervisti nervosi si disperati pentru masurile legislative anti constitutionale si anti umano-militare?
Este normal ca Armata de rezervisti sa fie intr-o permanenta stare de frustare si atentata emotional prin masuri nejustificate de abuzuri si amputari legislative?
Somatia noastra vi s-a adresat cu oligativitatea de a ne lamuri aceste aspecte negative sa le explicam si familiilor noastre, rudelor si opiniei publice care ne compatimesc pentru crasele abuzuri la care ne expuneti in permanenta! Aceste abuzuri ucid zilnic camarazi dintre noi prin crize cardiace severe, atacuri cerebrale sau pe fonduri de stres emotional, pe care noi le numim crime cu intentie din partea celor care le initiaza, dezvolta si le savarsesc!
Semneaza militarii abuzati, frustati si desconsiderati de catre Dv si guvernul politico- tehnocrat, iresponsabil si anti democratic

iceparu spunea...

Baieti.Atia isi bat joc de noi.Ne-au ras si la medicamente gratuite.Am trecut pe la farmacia de la care primeau medicamente gratuite militarii pensionari.Nu ne mai da deoarece MAPN nu a mai alocat fonduri.

micutzul spunea...

@corneliu
Toate aceste masuri sunt planficate si concertate pentru indeplinirea unui plan clar. Care este categoria sociala care a avut coloana inca din 1989 ? Cea care a oprit interventia trupelor straine din est (Rusia) si din vest (hunii) si a zadarnicit lovitura de stat iliesciana , ducand la o democratie nedorita in Romanistan ? Care e ctg. Sociala care a oprit definitiv miscarile minerilor care au destabilizat tara si care au batjocorit , la acel moment , MI, ? Care este alta ctg. Sociala care a fost nimicita ,, Pas cu pas,, ? Dar nu mor caii cand vor ...porcii. Sa ii fereasca Bunul Dumnezeu sa se ridice tara. Pentru ca domnilor si doamnelor civili o sa vina randul vostru sa fiti batjocoriti, sa va pierdeti drepturi si implicit proprietati. Acum nasteti si cresteti sclavii viitorului. Pas cu pas...
O sa vina vremuri grele... Obiectivul principal... Distrugerea tarii...
Imi pare sincer rau ca oameni care au jurat credinta tarii si neamului sprijina destramarea... Dar nu sunt decat niste jigodii...
,, Vino moarte vino..,,

Elisav spunea...

Corneliu,bune intrebari.Poate nu ar fi rau de gasit o solutie pentru a-l da in judecata pentru abuz si pentru incalcarea constitutiei pe acest sot lunar de judecatoare blonda si cine stie...Dar nici pelicanii care au acceptat rolul nu sunt mai breji!

CEZAR spunea...

PS..Micutzule ...am auzit ca la Timisoara ..Tu..ai fost ala care i-ai desfiintat ..pe gusatii de la minister ..!!
Sau pe tine te apuca vitejia dupa ce se consuma ..evenimentul .....
Mai cunosc ...nu ai fi primul ....!!

micutzul spunea...

@caesar
Bai mosule tu nu intelegi ca nu ma atingi nicicum ? Tu ai fost una din sosetele murdare la intrunire ? Bai cand iti spune unul nu e o problema , dar cand iti spun mai multi trebuie sa mergi la medicul de familie sa iei trimitere... Sau la E.C.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Micutzule: Când ignoranţa lor le fată pui,
Ar vrea ca drepturile să ni le-agaţe-n cui!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Elisav: La ,,dreapta'' judecata din Romanistan/
E ca si cum ti-ai anina de gat un bolovan!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Ceazarica: La Cimisoara, ca la Cimisoara:
Murit-a porumbelul si inviase cioara!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Iceparu: Medicamentele nu trebuie sa invie,/
Ci lipsa lor motiv de parastas sa fie!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@wassy-g: Ei la Ploiesti au fost primiti urat
Si le-au turnat cu damigeana gaz pe gat!

CEZAR spunea...

Neicusorule @ Micutzu..la E.C....mai ca asi merge !!
Cand ma gandesc ..cat m-ati scuipat (tu in mod deosebit )..ca vezi doamne , nu ma purtam galanton ...si nu ma dadeam cu Chanel five..!! Te-ai dat tu...hi..hi..hi...
Tot si-a realizat ..dar tot ..bravo ei ..ca gugustiucii lupta incontinuare ...!!!
E JENANT AMICE...modul in care puneati problema pe vremea lu L-164 ...modul in care o punetri acum...!!
Ca sa rezum : Totul sta in pensionarii militari (in pensia lor ) ...taria armatei , integritatea statului ..totul si toate se duc dracului ..daca nu se da ..150%...???!!!.
Nota Bene...acum HAULITI ..dupa ceva ce nu ati avut niciodata ...!!!???
Sa ne intelegem bine ...NU AM EU CEA MAI MARE PENSIE DIN ARMATA..dimpotriva ..
Am certitudinea ca muzicantii aia de la Tv (stie Dogaru sa se faca de ras ! ) cu CD + 50% bonus cred ca ne intreceau pe toti ! Si pentru ce mai ?? Ca au CANTAT toata viata ?? Ei sunt BAZA ARMATEI.?
..Asa a fost si cu L-164... Normal ca si eu vreau mai mult ..dar mai usor ba..ca-mi face greata (cunosti ca unii pe baza sporurilor in cele 6 luni saltau de la 3500 la 15.000..???) In mod sigur ...NU...
Si apoi cu Onoarea si demnitatea ..mai incet bai ca borasc drakului ...
Asa va discreditati si va faceti de rusine ....

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Referitor la Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, care vrea sa-i ajute pe militari, dar imediat tehnocratii au si pus ochii pe el sa-l schimbe, sa nu utati nicidata ca, in Romanistan, orice fapta buna se pedepseste!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Cezarica:Fară trombon şi tobă în Armată/
N-am fi decât o tristă gloată!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Cezarica:Onoarea si Demnitatea noastra/
Sunt vorbe goale aruncate pe fereastra!

Huhu Rezea spunea...

cezar si micutzul
Nu va prea cunosc opiniile de prin anii 2010-2012, perioada pe care va contrati acum. Care dintre voi e amator/oare de five?
La preluarea acestui blog, prin 2013, stiu ca, impreuna cu @Cezar, ne contram cu cei care plângeau dupa L 164 si nu-si doreau decât abrogarea dispozitiilor pentru militari din L 263/2010 si repunerea in vigoare a L 164.
A urmat lungile dureri ale facerii L 223/2015.
Nu am fost un adversar al pensiilor militare, dar am avertizat inca de pe atunci ca o data redeschisa problema ne putem astepta la orice, inclusiv la o noua tracasare inevitabila oricarei recalculari de pensii.
Pe mine m-a multumit activitatea Comisiilor de aparare din cele 2 camere ale Parlamentului care au indreptat in favoarea militarilor multe dintre prevederile proiectului guvernamental.
Potrivit Legii adoptate de Parlament, cuantumul pensiei militare putea ajunge la cei cu vechime cumulata de 45 de ani la 109% din baza de calcul, inclusiv cu pensia suplimentara si la 130,8% din baza pentru sporul OMM.
Aici a rabufnit orgoliul si invidia lui @Cezar.
Cu vechime sa, se pare ca nu trecea nici de 95%.
Acum, pe OUG 57, se bucura ca si cei cu vechime mare nu mai trec de 100% decât cu 1-2 procente, chiar si cu OMM.
S-a integrat pozitiei oficiale care sustine ca L 223 era inaplicabila (bine i-a zis @tigri ca exista principiul patrivit caruia legea se interpreteaza in sensul de a produce efecte, nu de a produce blocaje) si ca ar ajunge, exagerând desigur, la 150% din baza.
Nu stiu cine i-a slintit mintile, dar a reusit.

Unknown spunea...

dle H ,ce este zbaterea asta de a trimite in toata tara sa ii prostesca pe pensionari , cred ca astia ascund ceva si pentru civili ,zicandule ca daca a lovit in militari dece sa nu ii loveasca si pe ei , si civilii ies la pensie anticipat , calculuyl pe puncte ,mai ales acolo unde sant salarii mari , dau pensii mari , deci zicadu-le asta civililor ,atunci sa vedeti harmalae , sa vedem ce fac ai nostrii luni si marti ...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Huhurez: Procentele din legi au fost facute
Doar ca sa işte certuri si dispute!

Unknown spunea...

pe 12 a avut si la pitesti o runda de discutii .acolo s-au ridicat punctual problemele acestei ordonante , vedeti ca acea comisie a dat niste raspunsuri la aceste probleme ridicate

totoiany48@gmail.com spunea...

VA ROG SA-I DATI VOIE LUI CAESAR SA POSTEZE CE DORESTE.
NOI SA-L IGNORAM SI SA NE VEDEM DE PROROBLEMELE NOASTRE FOARTE SERIOASE .
DEOCAMDATA ESTE BINE SA NU INCEPEM A GASI VINOVATI .
STIE CINEVA CUM AU DECURS LUCRURILE LA PITESTI?
SCUZE PT.MAJUSCULE.

tigri2 spunea...

CONCLUZII IN URMA DISCUTIILOR DE LA PITESTI DINTRE PENSIONARII MILITARI SI REPREZENTANTII MApN
Comisia a răspuns și a precizat următoarele :

- Reprezentantul SMG a afirmat că se lucrează la o procedură prin care să poată fi alese în cunoștiință de cauză cele 6 luni, procedură ce se va transmite la CMJ.
- există propuneri, amendamente pentru revenirea la procentele din Legii nr.223/2015 (adică 80%, respectiv max. 100%);
- procentele pentru indemnizația de comandă, respectiv salariu de merit vor fi cele corespunzătoare momentului trecerii în rezervă, corespunzătoare celor șase luni. Au recunoscut că nu este tocmai corect dar așa prevede legea?!!
- cuantumul rezultat din recalculare (pe Legea nr.223/2015 cu sau fără modificările din OUG57) se va indexa cu 5%. Cuantumul astfel rezultat se va compara cu cel aflat în plată. Se va menține în plată cuantumul avantajos.

Membrii comisiei au răspuns punctual problemelor individuale solicitate de participanți referitoare la diverse situații generate de emiterea unor decizii de recalculare/revizuire care le-au modificat drepturile de pensie precum și pentru clarificări privind acordarea vechimii corespunzătoare locurilor de muncă în care au fost încadrați.

CEZAR spunea...

@ Huhu..esti in eroare !
Eu nu am inghitit la legea -164 modul calcul odata ;
-la unii trei -patru elemente (peste 85%)
-la altii 5-6-7 elemente (10-15%)
Pe de alta parte ;
Sintagma ..PE ULTIMA LUNA ....
===========
Acum se tinde spre o L-164bis in care elementele definitorii ar dori uni sa fie ..SPORURILE
Sa speram .ca nu se va intampla ...
Liber la marirea procentelor ca sa-ti intre si tie pensia suplimentara si MM....

Iulian Mareș spunea...

Huhurez,
Te chinui in van!
Un individ scaldat in mediocritate si vechime f mica...este bolnav de sindromul Stockholm, clar!
El stie deja ce va iesi la recalculare si daca se anuleaza cuantumul cel mai avantajos va iesi zilnic in fata catedralei!

Iulian Mareș spunea...

Toto,
Apasa pe tasta Caps Lock!
In rest este ok ceea ce spui tu!

CEZAR spunea...

Cunoaste cineva cand se tine la Hurziceni ..??
Vreau sa aduc tot clanul carpacilor..sa-i spulber (sic)..pe gusati
Anuntati din timp ..maturati pista aeroportutlui (venim cu avioanele lu Carpaci )..si sala sa fie mare bai ...nu in birtul in care vomita Motanelul KK-cios ..
Hai pa ...

Anonim spunea...

Porcare Cezar ce ai cu sporurile La voi la GAZ nu luai spor de rusine ? Plus ca la masa furai din latura porcilor bucatile cele mai grase de te-ai ingrasat ca ''cocosel'' porcul lui Udrea .Vezi ca ''te dau in gat '' ce faceai la Gaz .

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Iulian Mares: Cand o faci pe ministrul si vezi mij-ul o data pe luna/
Cateii de pe creier cu o Ordonanta se-aduna!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Tigrisor: Decizia e buna, sa fim fericiti,
Dar cati dintre noi fi-va muriti?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Eufrosina: Nu lua de bune si sa nu-i crezi/
Pana ce cuponul cu pensia marita nu vezi!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@@@ Huhurez, am citit postarea tigrisorului din care rezulta ca vor sa ne indrume catre niste 6 luni favorabile noua sa iesim castigati. Daca eu am trimis deja cererea si, prin absurd, ei trimit asa ceva, cea trimisa de mine se mai poate anula? Asta cand insusi Isus Hristos ar hotari asta, caci eu nu prea cred in minuni divine in direct!

CEZAR spunea...

rezervist revoltat13 februarie 2016, 19:55

Măi ,motănel ,dacă tot le stii tu pi toate ,cum se face mă motănel că nu cunoști tu noua formulă pe care se merge la pensie și care a fost lasată mostenire in minister de mai noul tău preten-tiz în faptă si gîndire Mareș-al, ca drept lucrare de exceptie (sub forma de apostolat)
Și iată-că șe spune ”apostolatul” lasat mostenire ministerului Mareș-al;

- de acum inainte ,adica după iesirea mea la pensie ,toti cei care vor iesi la pensie vor fi considerati doar ca simple cadre militare si ca atare vor avea doar drepturi de cadre militare (s.of,MM,Of) fara alte pretentii la drepturi de piloti,scafandri,medici,etc. Pensia se va calcula cu aceleasi elemente pentru toti indiferent de arma din care au facut parte. PUNCT.

Asa ca pretene motănel,avyanuc,karkadeniz si alti marinei si aviatori cît ati fost in activitate v-ati trăit traiul si mîngat mălaiul (5500 calorii ,ore de zbor ,ciocolata,,popotarese la tava,ospătarite pe sprînceană-cu-cu-r-e-fa-cere la cabănuța cu lac de pescuit). Acum gata și voi in rînd cu lumea după apostolatul lasat mostenire ministerului de Mareș-alul care gîndeste cu o octavă doar mai jos ca tine.
huhu..iarasi faci triere ..???...nu-i fair play...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ hUHUREZ:M-am exprimat poetic, prin acte de cultura,
Sa vada tehnocratii ca nu-i o adunatura!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Hujurez:Pe blogul lui Olescu se lupta pe viata si pe moarte /
Care mai de care sa aiba intai dreptate!

micutzul spunea...

@ huhurez
problemele mele cu C..aesar sunt vechi si l-au erodat . Cineva cunoscut noua ne-a tradat si acum face poze cu KI pe holuri la Cotroceni.Aici ii dau dreptate . Lui C..aesar....Dar nu voi mai intra in polemici cu el fiindca se pare ca are o problema... Unde ?
@tigri2
Omule tu mai ai incredere in tipii aia? Pai au vorbit cu ceilalti plecati in tara si probabil ca neuronul le-a zis sa fie un pic smecheri .Eu pot sa ii cred doar daca luau pozitie fata de OUG inainte sa fie supusa aprobarii .
Deci clar ma doare undeva de ce au spus ei la intalnire...
@ smecheri
Sa fie clar eu nu vreau sa imi creasca pensia . Vreau doar sa imi fie recunoscute drepturile conform functiei si gradului avute in concordanta cu cele ale activilor .
Vinovati de ceea ce se intampla cu rezerva ARMATEI sunt in principal cei din conducerea MApN, fara sa fac referire la alte structuri. Pentru aceasta solicit in continuare DEMISIA lor.

Iulian Mareș spunea...

Chiar daca este in general, unul se va recunoaste, un centurion mediocru
Apostolatul = misiune indeplinita de apostoli.....

https://dexonline.ro/definitie/apostol
Vam spus ca-i mediocru!.....dar superficial?......rezulta....mica, cf vechimii!
Posibil....postulat, dar cine poate descalci mintea lui inveninata de ura si invidie!
Mai si ameninta cu tigani......uitand ca sunt destui langa el, pe str. Surorile....poate, poate!
Auziti motivare a veninului...caalorii, ciocolata, cabana pt refacere! ...asta este de la orfelinat?
Toti aveau cabane pt refacere, dar trebuia sa soliciti......el nu era primit, caci manca din mana!
Nu numai pilotii aveau refacere ci si altii!
Mizerabil centurionul si ca om!
Huhurez, bine ai mai descoperit motivul veninului aruncat de el, adica vechimea mult prea mica....
Oare de ce nu a plecat in alta garnizoana cand a inceput restructurarea? Ex. La Iasi!
Raspunsc corect: nu mai stia sa se intoarca acasa!

Iulian Mareș spunea...

Centurion
-stii scrisoarea aceea, de circula pe net,...adresata unui civil?.....ia incearca sa o citesti inlocuind civil cu centurion?.....numai daca poti citi si intelege, parca 75% ti se potriveste!
-eu cred ca umbli cu manusi pe maini, caci daca te musti, mori otravit, centurionule!
-stiu ca ai muncit din greu, aveai sandalele pline de noroi, dar si aici minti usor, nu era noroi ci balegar!
-postezi minciuni, mereu complice cu altii, pt ca tu, in fapt nici nu gandesti
-centurionule, nu e frumos sa postezi din alte legiuni, cu atat mai mult cu cat, impreuna cu un altul, de teapa ta, proferati minciuni!
-si sa mai stii un lucru, umil centurion....inflexibilitatea majora a gandirii si credinta ca doar tu detii adevarul sunt semnele clare ale nu numai mediocritatii si lasitatii ci si a suficientei, care te caracterizeaza!
-acum inteleg si de ce nu-ti repartizau locuri la refacere in cabane!.....tie iti trebuia o cocina!
-si ca vorbim de refacere.., ca sa stii si tu, centurionule, cabanele pt refacerea capacitatii erau pt cei care aveau concediu suplimentar pt refacere, incepand de la 9 zile in sus pe an!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Micutzul: Si eu doresc demisiile lor de onoare
A celor ce au intrat in pensiile militare!
Si, pentru ca sunt multi cei care acum îndură,
Pe langa demisii, sa se bata cu capul de bordură!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Iuliane: Apostolatul e actul dreptatii in Hristos,
Pe cand pocita Ordonanta o face invers si pe dos!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Cezarica: Sa se calculeze placinta de alivenci/
Cu sporurile luate din...ciuperci!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Huhurez: Ar trebui sa postati aici inerpelarea din Senat din 12.02. a.c. a senatorului Neculai Bereanu catre ministrul Claudia Ana Costea, care o intreaba pe ce baze a modificat Legea de la 80% la 65%, solicitandu-i imperios sa i se dea raspunsul in scris! E dura rau de tot aceasta interpelare, si cred ca i-a dat frisoane si insomnii acestei femei-barbat cu testicole de taur din fruntea Ministerului Muncii! Ca sa raspunzi acestei intrebari materialist-stiintifice si intelectuale, trebuie sa ai discernamant, verticalitate, luciditate, controalele neurologice, psihologice si psihiatrice la zi, ca daca vrei sa explici repetitiv si oligofren ca 65% este mai mare decat 80%, ca 85% este mai mareţ decat 100%, atunci trebuie sa devii intr-o secunda pacient psihiatric cu spume la gura, legat burduf cu bdyguarzii si politia si dus de urgenta cu SMURD-ul pentru internare si tratament la Spitalul clinic de psihiatrie Nr. 9, Alexandru Obredgia!

Huhu Rezea spunea...

@Corneliu
Nu stiu cine si-a batut joc de acel deputat.
Pe lânga ca nu cunoaste prevederile dspre ordonantele de urgenta se mai adreseaza si cui nu trebuie.
Nu a avut nicio treaba minizstresa muncii cu ordonata dusa in Guvern de Motoc si Toba via ministresa de finante, careia nici nu ma sinchisesc sa-i retin numele....ci doar renumele de "Doi lei".

CEZAR spunea...

@/Micutzul...
Ce sa-i faci prietene...asta se numeste EVOLUTIE !!
,,De la facut poze cu trandafirii tai galbeni ..la facut poze cu Trandafirii cotrocenisti ...
Dar lasa ..ca nu-i asa ?? Ai fost si atunci in curentul ..TRENDY...nu ca boul de C.zar ! Nu mai punem la socoteala faptul ca ai si castigat ...pe aberatiile lui Cezar ! A..da ..nu ai primit suficienta ..demnitate si onoare ...hi..hi...
****** In alta ordine de idei , cred ca ar trebui sa zicem ceva si despre fractura in logica si modul de actiune al unor ...mares-ali ..!!
Trecand peste faptul ca imi atribuie mie zicerile cu ,,APOSTOLATUL"....nu nu am zis eu ci al de semneaza ! Eu cred ca stie el ce stie ..indiferent ca-i ,,apostolat "..sau ,,postolat ....!!!
Sa ni-l imaginam pe Mares-al prin 2014...cand inca mai impingea aerul cu pieptul prin M-100 !! Ce credeti ca ..gandea (sic)..despre pensiile militare...??
Vedeti-l acum si nu oricum ci in deplina cardasie cu ..cu ..(imi este rusine sa zic ..dar trebuie )..Motanelul KK-cios ..!!!
Daa..acum ,,trebuiesc" sporurilr de aer infect de birou ..periculozitatea de creion pix si rosu opt ..periculozitatea de a veni la serviciu cu masina personala ...etc ....
Onorul la Mares-al ...Dreapta impreeeeejuuuur..!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Huhurez, dansa este legata ombilical prin guvernul tehnocrat, si voi face si o referire foarte pertinenta: Atat domnia sa, cat si ceilalti ministrii, daca sunt verticali, cerebrali si corecti sa aleaga doua variante majore pentru pastrarea demnitatii si onoarei lor: Avand, sa presupunem, calitatile mentionate, sa-i impuna colegului Motoc sa renuntel in a se face de ras si de batjocora cu aceasta Ordonanta oligofrena, neantemeiata si dezechilibranta cu posibilitatea de a discredita intregul guvern democrat ca fiind incapabil, retrograd, rau intentionat si cu apucaturi fascistoide! Ca daca eu as fi un asemenea demnitar si nu s-ar rezolva pozitiv ineptia Ordonantei 57, recte Art. 40, as alege o a doua varianta, dupa ce n-as putea convinge un incapatanat din fruntea ministerului, mi-as da de urgenta demisia sa nu fiu asmilat unui asemenea guvern de papusi muppets, tradatori si incapabili! Cine are demnitate si onoare o va face, cine nu-i decat o sluga de masoni perciunati si de sorosisti, lingatori umile de de clante si solde patate de sange si noroi, nu o va face!

Anonim spunea...

"Iubiti-va Tara Romani,Fiti Patrioti!Aparati-o chiar cu pretul vietii!" Soldatul Adrian

https://templierblog.wordpress.com/2016/02/14/iubiti-va-tara-romanifiti-patrioti/

Gygy spunea...

Cadru activ fiind, banuiesc cum a fost la Timisoara din cvarimotive: un Cristian Dinulica opurtunist din nascare, cacare, obisnuit ridicandu-se pe cadavre militare a supt-0 si a lins-0 poate va agiunge si el jeneral. Adica, toti sefii au dreptate si pensionarii militarii sunt fraierici!!