Un produs Blogger.

luni, martie 07, 2016

ACUZAȚII EXPLOZIVE ALE FOSTULUI ȘEF US SECRET SERVICE: DNA face dosare politice, Kovesi nu e corectă, SRI și SIE sunt folosite politic

57 comments
Fostul șef al US Secret Service, Darren White, care a lucrat timp de 5 ani în România, aduce grave acuzații DNA, DIICOT, SIE și SRI. El spune într-un interviu acordat lui Robert Turcescu pe unde.tv că dosarele sunt făcute la comanda politică și să serviciile secrete lucrează tot la comandă. Mai mult, el o acuză pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, că nu este corectă, neutră și obiectivă și ca atare nu merită un nou mandat la conducerea Direcției Anticorupție.
usa2Deseori oamenii pe care îi vezi anchetați de DNA, DIICOT și alții sunt tințe politice. Aceia sunt oameni pe care sunt supărați din diverse motive. Așadar, acele structuri, chiar și serviciile, SIE și SRI, sunt deseori folosite în scopuri politice și nu pentru a face ceea ce trebuie să facă prin construcția lor. Am îndoieli serioase despre anchetele actuale și cele în desfășurare demarate de DNA, DIICOT sau oricare altă structură pentru că majoritatea tințelor lor sunt politice. Sunt oameni pe care îi iau în vedere versus o investigație legitimă. Am rezerve în legătura cu investigațiile acestora. De obicei sunt represalii din cauza politicii, a afirmat White.
Am lucrat 5 ani în România și ȘTIU că majoritatea tințelor lor sunt tințe politice versus o investigație criminală legitimă, a mai susținut fostul șef US Secret Service.
Am îndoieli că Laura Codruța Kovesi are abilitatea de a fi neutră, corectă și obiectivă. Am îndoieli serioase legate de asta, a mai precizat White, care a mai susținut că, în opinia sa, aceasta nu ar mai trebui să obțină un nou mandat la DNA.
INTERVIUL INTEGRAL CU DARREN WHITE REALIZAT DE ROBERT TURCESCU:
DIALOGUL PE SUBIECTUL KOVESI:
Turcescu: Crezi că doamna Kovesi trebuie reconfirmată ca şefă la DNA?
Darren White: Am îndoieli serioase cu privire la abilitatea ei de a fi neutră,
corectă şi obiectivă. Am îndoieli serioase legate de asta.
Turcescu: Dar probabil că ştii că doamna Kovesi are o reputaţie bună
în România şi o popularitate uriaşă!
Darren White: Da, din punctul de vedere al publicului, da.





57 de comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

De prisos sa nu afirm ca madam Kovesi este o sclava umila a politicului! A fost supusa sluga in genunchi a bahicului si conflictualului, Basescu, acum a lui Klaus Iohannis! Ce-l mai chinuie pe Ponta cu dosare sa nu mai acceada din nou la putere, ca si dupa ce s-a instalat ca prim ministru! Asta e. Pe Dragnea il joaca pe sarma, dar cel mai grav ca basistii au protectie la dosarele penale! Sunt sute de basisti penali tinuti deoparte de vizorul ei! S-ar impune de urgenta demiterea si un control sever la dulapurile cu scheleti! Nu, doamna, Kovesi?

Anonim spunea...


"Gaura” de la pensii depășește în premieră 4 miliarde de euro – 2,6% din PIB.
În 2016 deficitul la pensii ar putea ”înghiți” deficitul bugetar aflat la limită
Soluția: Întoarcerea la principiul contributivității plus ajutoare sociale punctuale
Dupa
Dupa cei de la gursdeguvernare.ro:
Singura soluție care se mai întrevede acum la acumularea unor sume nesustenabile de plată prin subvenții de la buget, cu anularea oricărei perspective pentru generația care lucrează și va ieși peste 10-15 ani din activitate, este revenirea la plata pensiilor după posibilitățile date de colectarea taxelor. Plus suplimentarea cu venituri pentru cei nevoiași strict pe considerente sociale de la bugetul de stat.
Citeste art complet,aici:

Unknown spunea...

De ce nu vine cu exemple concrete si cu alte probe din care sa rezulte ca persoanele cercetate sunt nevinovate si tinte politice? La valoarea lui sa ne convinga ca Udrea, M. Basescu, Bica, Cocos, Voiculescu, Nastase etc. au fost curati ca lacrima si au fost trimisi in judecata si condamnati fiind nevinovate tinte politice. Halal sef SECRET SERVICE. Cred ca a ajuns schzofrenic ca Gorbaciov.

Unknown spunea...

As vrea sa va multumesc d-le Corneliu pentru buchetul de flori l-am primit cu drag si sa stiti ca nu m-am referit la dvs. cand am spus ca cei care nu au fost la miting sa se abtina, pentru ca am inteles ca sunteti bolnav, ci la cei care din varii motive nu au fost dar mai si comenteaza.
Si pentru D-dul Cezar am cateva cuvinte nu ca m-ar fi afectat, pentru ca nu aveam cum sa fiu "securista" deoarece in anul 1990 m-am angajat in MAI, iar inainte de 89 am lucrat la un institut. Nici turnatoare nu am fost pentru ca imi repugna ideea de a-mi turna colegii sau prietenii, intotdeauna am spus ca nu este treaba mea. A, daca ar fi fost o poblema de siguranta nationala n-as fi ezitat sa o spun. In alta ordine de idei daca as fi fost "securista", asa cum am cunoscut eu cativa, sa stiti ca m-as fi mandrit cu asta. Unul dintre ei mi-as fi dorit sa-mi fie nas de cununie, dar ce sa-i faci nu intra in biserica. era bun prieten cu Trosca de la USLA. Unde nu ar mai fi securistii de dinainte de 89 si acum. Destepti, inteligenti, manierati, cultivati, patrioti. Nu zic ca nu au fost si cozi de topor asa cum sunt si acum in MApN, MAI, SRI, etc..

Unknown spunea...

in legatura cu articolul de azi, in sfarsit aud si eu un reprezentant al USA care gandeste si vorbeste corect. Mi s-a acrit sa ne spuna si ambasadori si oficiali ai USA si nu numai, ce trebuie si cum trebuie sa facem. Pietre sa mancam, sa ne taram ca serpii si nu ar trebui sa facem sluj in fata strainilor. Apropo de straini, trebuie sa fim mandri si avem de ce, pentru ca suntem f. apreciati in strainatate, pentru inteligenta, munca, cultura pe care le avem. Suntem vazuti ca niste persoane harnice, ospitaliere, deschise, calde. Avem atatea calitati si sa stiti ca suntem bine vazuti. De aceea ravnesc la tot ce avem, iar pe noi ca natie vor sa ne starpeasca, pentru ca le suntem superiori.Nu sunt deloc aroganta, dar stiu ce vorbesc.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Monica: Sarut mainile si imi scot palaria! Ma simt onorat si regret ca florile, deocamdata, nu pot fi decat virtuale! La un viitor miting, si daca voi putea sa ajung acolo, vor fi naturale! Cat despre Cezarica, el nu are intentii rele, ci doar se amuza si se tine de sotii, pe cuvant! E si el izolat de alti rezervisti, ca si mine, si refuleaza prin giumbuslucuri sa-si mai aduca aminte si de anii de liceu cand se tinea de pozne! Dumnezeu sa-ti ajute in viata, si cu pensia, pana la peste 110 ani, asa cum mi-am promis si eu sa ajung, caci de boli, ce a fost mai greu, s-au vindecat! Nu ma pot vindeca de atitudinea sfidatoare, ignoranta si grobiana a guvernantilor fata de noi si drepturile noastre constitutionale! Doamne, ajuta!

CEZAR spunea...

Cornelus..da-i inainte omule ..cu Mares-alul ..ocupati garilii ....

Unknown spunea...

D-le Corneliu v-am mai multumit pentru gandurile bune si o voi face ori de cate ori va fi nevoie, este bine ca sunteti un factor de echilibru, iar despre d-nul Cezar nu am stiut ca este asa de "giumbuslucar" (sa fortez putin limba romana) de acum incolo cand glumeste poate posteaza si un emoticon ca sa ma prind.😜

Draculea spunea...

DOMNULUI PRESEDINTE AL ROMANIEI

D-le Presedinte,sunteti si comandantul suprem al Armatei ,active si in rezerva,aplecati-va asupra Legii 223 pe care ati dat-o spre promulgare si pe care elemente antinationale incearca s-o anuleze prin tot felul de subterfugii legislative.va rugam nu le dati prilejul sa ne umileasca,suntem alaturi de dumneavoastra si oricand ,la necaz va vom sustine si sprijini.Noi AM JURAT CREDINTA TARII,avem aceleasi asteptari de la tara .Anulati art 40 al OUG 57 / 2015 incadrat in Legea 665 / 2016.Va multumim!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Domnul presedinte Lemn Ud arde incet, incet...Nu se consuma, nu transpira, nu se agita, nu face chiar nimic, nimic, nimic! Nici copii macar, pentru ca si facutul copiilor cere un consum de cateva molecule de energie. Focul mocnit trebuie sa tina muuuuuult, palpaind si sa nu incalzeasca inimi si suflete...Domnul presedinte casca săseşte, preluuuuuung, adââââââânc de-i crapă fălcile de capră nemţească, ca niste vreascuri uscate. Dupa care, se pârţoieşte luuuuuuung si puturos, apoi adoarme in izul vărzos-murăturos visand la case, viloaie, vacanţe luuuuungi si plimbarele leneşe, ca si el. Apelul kamaradului, Kiş, zboara pe la urechile-i clăpăuge, peste care s-a asternut o pănură ceţoasă si deasă, ca o pâslă de iurtă mongolă, si n-are cum sa-i auda plangerea kamaradului meu...Sanki! E hoţ mare de gaini catolice, presedintele meu, si se face ca nu aude, dar el stie tot, le stie pe toate, hoţomanul, dar il doare la bascul de Kaizer de prostimea si dobitocimea romana! Dormi adanc, domnule presedinte si ai grija ca sa te trezesti viu! Altfel, liberalii vor muri cu miile plangandu-te cu injuraturi ca nu i-ai adus pe ultima treapta a politiciii de unde se poate vara adanc laba mare si nesatula in visteria statului! Dormi si trezeste-te doar cand ti-o muri si ultimul tehnoretardat pe redutele in razboiul pentru mutilarea drepturilor romanilor. Dooormi adanc, ca un lemn ud din soba caruia ii e lene pana sa si trosneasca, precum pârţul ce tocmai l-ai tras la culcare! Somn pufos, domnule presedinte, strain de orice cauza a romanilor mutilaţi la drepturi, si ai grija mare ca sforaitul poate genera pierderi enorme de energie!...

uber spunea...

Monico
Ca te vad combativa, si sa-mi ostoiesc setea de cunoastere. Zici ca te-ai angajat in '90 la MAI. Din simpla curiozitate, cum te-ai angajat?
Ai fost la MAI si le-ai zis "Ba! ma angajez si io la voi, ce pielea mea!" si gata?
Sau ai fost recomandata de cineva care si-a dat seama ca MAI, pur si simplu nu-si poate desfasura activitatea fara expertiza ta, doar ai lucrat la un institut colea, exact ce-i lipsea MAI-ului?
Zici ca ai iesit de curand la pensie cu 25 de ani vechime. Ca sa iesi dupa cum zici tu, trebuie sa fi lucrat toti cei 25 de ani numai si numai in Alte Conditii sau cel putin in Conditii Speciale. Ca ce ai lucrat tu una care "te-ai angajat" venita de la un institut oarecare, de ai fost incadrata in atari conditii? Ai fost pistolar 1 la SPIR? Ai dezamorsat IED-uri? Sau ai frecat menta in vreun birou cu toate drepturile posibile si imposibile in detrimentul celor care chiar le meritau?
Mai remarc si spiritul tau civic iesit din comun, ai participat la demonstratia lui Dogaru chiar daca nu aveai nimic de demonstrat, dupa cum spuneai, doar asa sa te afli in treaba si sa faci un exercitiu de democratie.
Din cauza voastra a celor "m-am angajat" in numar extraordinar de mare ne aflam noi militarii si politistii de cariera in situatia asta mizerabila. Ati parazitat tot sistemul de aparare si ordine publica. Ai macar decenta si lasa-ne, nu ne tine tu lectii cu atat mai mult cu cat securistii dinainte de 89 erau, destepti, inteligenti, manierati, cultivati, patrioti.
Apropos la ce institut ai lucrat, la APACA?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Monica, repet sarutarile de maini cu ganduri bune! Si sa-ti iasa mucenicii minunati, pe care si eu ii voi framanta si-i voi face maine cu nuca si miere, dupa care o sa si impartesc vre-o cativa la vecinii mai necajiti!

iceparu spunea...

Petre Padina@ schimba medicul ca nu se vede nici o ameliorare.
Templier@MAESTRE cand vei demonstra tu ca ai contribuit la altceva decat la pensia suplimentara ,principiul contributivitatii DEVINE SUBLIM.Pana atunci ciocul mic.

totoiany48@gmail.com spunea...

DL.P ARE AGENDA INCARCATA CU NAVETA SI TURISMUL INTERNATIONAL MAI ARE SI CEVA CU A ....CASA SI CU PRIMA DOAMNA.
I SA SPUNA UN ...FLEAC ....
DACA ERA INTERESAT ZICEA CEVA PRIN DEMNE SI NU NE LASA SA ....FIERBEM.
SI CUM CREDETI CA SE PUNE RAU CU JULIEN CARE TREBUIE SA ASIGURE FINANTARE PT. PRIMARUL MAU PARLAMENTARUL MAU . A FOST O GLUMA O REPETITIE PT.INTAI APRILIE .

emillian123 spunea...

D-lor-mai ales "Templier" -de unde stiti ca sunt 4 mld. Euro "gaura la pensii"? Nu-i credeti pe guvernanti -in general,..de regula... -MINCINOSI - cand afirma asta, avand INTERESUL "sa dea"- cati mai putin bani posibili-in zona pensiilor civile...!! Va spun asta- avand exemplu anul 2010, in 25 mai-cand Basescu a iesit la tv-uri-afirmand ca El, STATUL -cheltuieste cu pensiile si salariile bugetarilor=din BUGETUL DE CHELTUIELI SOCIALE-egal cu vreo =43,3 miliarde de Euro,aprox. 66 % din acest buget-adica vreo 28,6 mld. Euro/an(repartizate astfel: pensii= 36 %=aprox.15,6 mld. euro/an, salarii bugetari=27 % =11,7 mld. Euro, cheltuiel fixe= 3 %=1,3 mld. Euro, (deci total 66 % din bugetul de cheltuieli/2010=aprox.28,6 mld. Euro), atentie: la aprox.6 milioane pensionari si 1,4 milioane salariati bugetari/in 2010).PENSIA MEDIE/luna=OFICIALA- in 2010 = aprox.=750 de lei/luna,adica vreo 175 de Euro/luna, iar SALARIUL MEDIU BRUT PE ECONOMIE/luna -OFICIAL =2000 de lei,adica vreo 500 de Euro/luna. Luand-o de-ndoaselea cu calculele-ajungem la cifrele lui Basascu-adica o pensie medie lunara de 216 de EURO si un salariu mediu brut lunar de vreo 696 de Euro...!adica o "UMFLARE" a pensiilor si salariilor bugetarilor-vezi -Doamne -cheltuite de ...grijuliul stat...!,-fata de cifrele oficiale-cu 3 miliarde de Euro-la pensii si inca vreo 3 miliarde de Euro la salarii bugetare...! INTREBARE: UNDE SUNT BANII (6 mld. euro) DIFERENTA...?=INTREBARE VALABILA SI IN 2016...?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

As considera ca celor doua, trei doamne care posteaza aici sa le transmitem urarile noastre cavaleresti si barbatesti, de militari si politisti politicosi sa ramana in suflete si inimi cu o vesnica primavara, sanatoase, fericite si prosperitate intr-o viata luuuuunga, foarte lunga si lipsita de orice griji, macar acum de ziua danselor, si sa evitam situatiile mai putin incantatoare care sa le umbreasca aceasta bucurie a recunostintei noastre ca sunt femei, mame, sotii si rezerviste cu grade, ca si noi! Sa le oferim flori si zambete de ingaduinta si respect, virtuale, sarutandu-le mainile si scotandu-ne palariile admirativ si cu mandrie ca au reusit in viata, familie si pe plan personal! Doar sunt colegele noastre mai gingase si mai sensibile! Dumnezeu sa va ajute pe toate si pe toti! Va multumesc pentru acordarea acestui respect!

Iulian Mareș spunea...

Bzd
In MAI, totul incepe d la CS, de mai multi ani si inca retroactiv!
Deci, DA!..... a postat unu din MAI ca ordinul M123/2015 s-a aplicat la ei de mult!
Asa a zis, asa cred!

Unknown spunea...

Pentru cel care nu are loc de mine, imi este greu sa-i scriu pseudonimul ceva cu byBZD, este si ultimul raspuns la replica, ptr. ca nu am de gand sa polemizez cu nimeni.Deci ptr. stiinta dvs. am 31 ani de munca, nu am lucrat la APACA, am lucrat la un institut de cercetare, nu am sa-i dau numele, am lucrat ptr. o mare centrala a tarii ca sa ai dumneata energie,am lucrat in conditii deosebite. Pentru anul 1990 daca va mai tine memoria, in perioada aceea s-a angajat mult personal civil si nu ca m-am dus eu sa bat la portile MAI m-am angajat prin sotul unei foste colege de la institut. Cred ca v-am lamurit cat de cat si daca nu imi pare rau nu o sa-mi public autobiografia aici. In legatura cu acei oameni care au lucrat inainte in DSS, se pare ca nu ati cunoscut nici unul. Acum inteleg de ce acea raca intre Securitate si MApN. Mai bine taceti ptr. ca imi confirmati ceea ce banuiam.
Cu tot rsspectul, sper sa ma ignorati de acum incolo!

Unknown spunea...

D-nule Corneliu ati venit in intampinarea mea ca o mana cereasca. Dupa ce mi s-a urcat sangele in cap cu acel byBZD sau cum s-o numi iata cateva cuvinte frumoase. Sa nu-mi spuneti ca si acesta o fi un "giumbuslucar"? Sunt un om f. vesel si deschis si mai tin si la poante dar chiar sa nu-mi dau seama de glumele lor? Oricum va felicit si o invidiez pe doamna dvs. Faceti mucenici, tin minte ca ati mai facut zilele trecute bors de peste si varza. Este randul meu sa spun "jos palaria". Eu nu fac mucenici, insa am facut coliva sambata trecuta si am impartit. Va doresc numai bine, sanatate si multa liniste in suflet!

totoiany48@gmail.com spunea...

DOAMNA MAI USOR CU ....
VA TREBUIE OCHI SA VEDETI ANUMITE DETALII LA ACELE SPECIMENE .
NICI ATUNCI NU SE GASEAU COZI DE TOPOR IN MAGAZINE INTELEGE TI DA ?
NISTE TRADATORI .
CEI DE AZI POATE INCEARCA O MODIFICARE .

Viss spunea...

Am urmărit acest blog timp de 3 luni cu speranța că o să aflu chestii. Care să mă intereseze în perspectiva iminentei pensionări. Ghinion. Aici se ceartă niște moși.

Iulian Mareș spunea...

Vis,
Asa e tata, dar unii sunt retarzi!
Pune intrebarea si din 3 rapunsuri vei gasi pe cel just!
Evita pseudonimele si psihopatii!
Sunt si oameni de valoare, chiar daca se aprind rapid...ca fulminatul de mercur!

Iulian Mareș spunea...

Viss,
Alta data si tu sa fii sincer...esti pe blog din 2013!

Danny spunea...

Viss, daca tot ai urmarit aceste discutii, ia aminte sa nu ajungi si tu ca ei.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Monica, multumesc! Bâzdâgania încurcată se află intr-un exercitiu de democratie pe care-l intelege doar el. Eu ma fac ca nu-l nteleg, tocmai pentru a nu-l deranja din ce cugeta cu barbatie si stoicism! Daca asa considera ca e bine, de ce l-am deranja cu prea multa atentie? Nu sunt si alte lucruri carora sa le dam importanta? De pilda, eu gatesc frecvent pentru ca doamna mea nici nu poate sta pe picioare de la boli, si asta ma amuza foarte tare, placandu-mi chiar mai mult decat alte activitati casnice, si ma inteleg foarte bine cu oalele, cratitile, si alte alea de gatit! Imi vine sa le sarut pe toate si sa le botez cu cate un nume! Cand gatesc cant, fluier, sunt foarte fericit si degajat si poate sa se darame totul in jurul meu! Invelesc sarmalele ca o cumatra si ma pricep cam la toate prin cea bucatarie. E mai minunat decat intr-un bar sau cu vre-o gasca facand rele, oricum sunt un om care ocolesc situatiile critice. Si, uite asa, o postare poate fi incantatoare fara a-i reprosa ceva cuiva si sa-i acresc zilele...Nu-i mai bine asa, desi sunt convins ca voi fi luat in bascalie? Ursul trece, cainii latra si eu voi trai mai mult decat cainii!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Viss: Cu tot respectul, nu-ti pierde sperantele, pentru ca sunt foarte multi camarazi de treaba si te pot informa, incepand cu adminul si mai sunt o multime care, daca i-as numi, poate as gresi sa uit vre-unul! Intreaba, si ti se va raspunde, insista si vei afla ce doresti, dar nu abandona niciodata ideea de a afla ce te intereseaza, pentru ca asa am patit si eu pana sa aflu o multime de lucruri, care pot fi unele utile, altele fascinante sau poate dezamagitoare, dar iti vor fi folositoare in scopul urmarit cu asiduitate! Succes!

Iulian Mareș spunea...

Cezar cinzeaca,
Posibil ca eu sa ocup si garile dar crasmele infecte, pline de homlesi si wc garii ti-l las, ca prea tii cu dintii de ele!
Iar ai baut pe datorie? Iar dormi langa pat molfaind o coaja de paine uscata?
Pt ca bei si nu platesti si saptamana asta trebuie sa ranesti la wc, ca sa-ti faca reducere 30%!
Hai, mai rage de dorul lui Oprea, inegalabilule mr Petre Padina, spaima cocalarilor!

Iulian Mareș spunea...

Pe facebok, s-a rasucit si dep. Mircovici! A si gasit motivarea!

Iulian Mareș spunea...

Dar, de ce a fost demis ofiteru. Secret Service/SPP din functie?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Cezarica, pana la gari, ocupam bucatariile sa umplem cu bucate oalele! Uite, chiar acum am luat de pe foc o ciorba cu carne de vita si am facut o stevie cu spanac, urzici si leurada cu oua ochiuri la tigaie, dupa ce am fiert verdeturile. O mancare la comanda sotiei si care-i place foarte mult, fiind asortata si cu un pilaf de orez cu carne de pasare. Uite asa, pe cateva zile, pe langa altele, m-am asigurat ca am timp si de calculator, iar in seara asta printre picaturi am si postat pe aici! Si maine ma ling de nuca si miere pe degete de la prima ora, asa ca sa moara cumetrii si cumetrele pofticioase dupa mucenici copti la tava in cuptor si dezmierdati in bunaciuni dulci! Mama lui de colesterol!

iceparu spunea...

Doamna Mocanu ,citesc cu placere" Vitralii".Fiti fara grija.Am avut si noi securisti nostri.Cu unii, atributiile de serviciu ne-au obligat sa colaboram dar nu in sensul in care o faceau militienii.Cu unii am fost chiar colegi.Chiar si fostii dumnevoastra colegi au avut" securistii" lor.Nu am inteles dece in 1990 au fost pusi pe liber cei cu scoala de ofiteri la Baneasa si nu cei cu pregatire de 3 luni. Spuneti fostilor securisti daca ii mai intalniti sa plateasca acatiste spre pomenirea MAPN si lui Vantu.Ei stiu dece.
ByBZ@.ma fac avocatul doamnei.Dupa 1990,anumite institutii de securitate nationala au facut angajeri de personal din viata civila in principal cu pregatire psihologie.Cum in acea perioada era liber la plecare, nu trebuia cine stie ce interventii sa fii angajat.
Viss@Citeste printre randuri.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Stire bomboasa: Mooe Woodrea este invtata de onoare pe la colocviile si reuniunile tehnoretardatilor, in calitate de specialista(!), si fost ministru, sa le explice oligofrenilor ce si cum dreaku' sa furi fara sa se cunoasca si alte alea bezele! Mare minune, fratilor! Adicatelea, penala asta cu poalele in cap, cu parul lung si mintea scurta e specialista! In ce, daca nu cumva in pozitii coitale, cu precadere in 69, bag seama! Asa ca s-o lasam sa se dezvolte pe aceste subiecte si sa trec la alt subiect pe linia fierbinte:
Madam Monicaca Morcovei, paharnica bahicului si conflictualului Basanau, cu pupatoarea mai absorbanta decat buretii de mare sau sugativa de cerneala, da ordin statului sa investeasca in institutia femeii cu cap de cal si cu sifonierele doldora de scheleti circa 1 miliardoi de euroi in papusoi pentru pande de dupa cot, ascultari pe sub iatacurile cu gafaitori amorezi si ambuscade flagrante pentru probe la scheleti pe care le fac secretosii neam cu noi! Era atat de beata cand i-a venit ideea asta, incat a uitat ca se afla la closet si se certa cu cea din oglinda baii ca nu-i ascultata, crezand ca se afla in Sparlament si dand o dare de seama cu impuneri de oronante de credit ministresei 2 lei pentru a-i aproba delirul din puţul gandirii personale! Femeia noastra politica ne amuza ori de cate ori scapa cu picioarele in ligheanul cu apa si se uda, dar de data asta chiar ca ne revolta, de parca ea ar fi un primar ordonator de credite din banii de acasa! Si uite asa ne vom intreba de ce nu mai sunt bani suficienti de penzii, pentru ca in Romanistan orice lepra are liber in a face comanda pe banii statului, ca un client dintr-un restaurant la un picol!

Huhu Rezea spunea...

Dupa cateva ore de tacere, Binomul si-a revenit si a pus cainii maidanezi sa schelalaie la americanul care a rupt lanturile omertei. Cica a fost dat afara din Serviciul Secret american, n-a plecat la crere.
Daca a stat 5 ani in România intr-o functie speciala, in cadrul Ambasadei, omul este bine informat despre realititile din tara noastra.
Nici nu mai conteaza ca nu mai este functionar american.

Iulian Mareș spunea...

Doamnelor Monica & Brenda,
La multi ani, cu sanatate si numai bucurii din partea celor dragi dumneavoastra!

PS
Nu mai zic nimic, ca este unul, pe aici, care va musca, si-mi va zice ceva de ochi albastri...si, culmea ai mei sunt chiar albastri, deci, la propriu nici nu ma pot apara!

Iulian Mareș spunea...

Asta inseamna ca:
-fostii ambasadori US cunosteau situatia reala, dar dadeau comunicatele primite din Centrala
-US da un semnal dur, cum ca s-a depasit limita si persoanele la care se face referire au devenit nefrecventabile....
Chiar si eliminat din sistem, el ramane bine ancorat!
Nu da interviuri decat aprobate!
Va mai povesti cate ceva...astept faza cu base chiaun la ambasada, sa ceara sprijinul ca a fost suspendat!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Darren Whitte, fost sef al pandacilor americani, din coperta de postare de mai sus, are o afacere in Romania cu Adrian Sarbu, care este cercetat de DNA, cu tot cu afacere. Sa fie asta supararea distinsului domn din tara Licuriciului pe madam Kovesi? Ca daca nu era implicat oneros, avea sa-i ridice osanale lui madam Kovesi, asa cum le sta bine licuricilor sa laude tocmai ce nu le plac romanilor ca sunt anormalitati in Romanistan!

Mihai spunea...

măi Mareș , mai bine l-ai fi sfătuit pe Pricină ca la viitorul ultimatum să dea o pomană pentru L 223 ,garnisita cu fanfară, fasole la cazan , vin de Babadag-Murfatlar și-o batușit moldovineasc.
Pentru fasolea la cazan vă gratula cu reteta Corneliu iar pentru vinul de Babadag-Murfatlar rezolvati cu micutzul .
Și uite asa în mod sigur adunati sub CNSC un sfert de București.
Era sa uit ,poate la urmatorul ultimatum îi soptești lu guru sa bage în scripte si pe cei de la Dacia Pitesti.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Iulian Mares: Ti-am raspuns la intrebarea de ce a fost demis omul cu aeroport pe capatana si pandar pe sub paturile amorezilor, cu microfoanele pitite in prezervativele cu arome de fructe, Darren Whitte: Are afaceri cu Adrian Sarbu, cercetat in mai multe dosare cu infractiuni multiple, si se pare ca fela madame de politicieni pe cardanul cabestanului!

CEZAR spunea...

Iulian Mares7 martie 2016, 16:43

Duminica, personal am vorbit cu Pricina, despre un mars pe trotuar, pe la ambasadele NATO, cu stationare 10-15 minute! A zis ca vorbeste cu Dogaru si a ramas asa....Pacat!
-------------------
Asta-i Domnule ! mare lucru sa fii specialist ..strateg ..de birou ....!!!!

Iulian Mareș spunea...

Mm Avyanik
Dar fa-o tu, ca stii economie si finante la nivel mondial!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Tigrisorule: Daca-i aplic eu o fasole la cazan, sau o ciorba de burta meseriasa de nu se mai poate, o sa-mi faceti toate parastasele dupa ce-oi da coltul la varsta de fix 110 ani, asa cum mi-am propus! Doamne, v-ati linge pe degete si ati da cu caciula de pamant! Pentru cei care faceti ciorba de burta singuri acasa: Cand puneti dresul cu oua, smantana, otet si usturoi, sa nu fie oala pe foc, ci data deoparte ca sa nu se branzeasca, apoi pe ochi mic si papaind mai lasi un pic, dupa aia iei oala de pe foc. La fasole, cand devine ca o conserva la aspect, iei de pe foc si-i atingi un pic de usturoi si amesteci toata oala sa iasa ca la armata, si mananci cu gogosari la otet de la borcan umpluti cu boabe de struguri, care cand ai luat capacul te da cu capul de coltul mesei de aromele placerilor ca de amor! Iar la culcare, vei avea tot atatea orgasme cate inghitituri si linguri de fasole ai mancat peste zi, isotite de salve de Artilerie cu obuziere de coasta! Trage Bateria in asternuturi la Maria!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Iuliane, te rog sa dezvolti subiectul cu Mircovici detaliindu-l, pentru ca, in afara de mine, majoritatea ar dori sa auda aceste probleme arzatoare! Multumesc~

Iulian Mareș spunea...

Pisica 3 salutand!
Daca nu suntem amici, sa nu fim obraznici!
Conotatia apelativului "mai" are si o incarcatura de intimitate recunoscuta, ceea ce intre noi nu este cazul!
Am mai scris...nici nu citesc din comentariile tale, nici nu contrez...asa ca te invit sa faci la fel!
Ok?

Unknown spunea...

Va multumesc ptr. urari, iar eu va doresc multa sanatate si sa va dea Dumnezeu tot ce aveti nevoie. Cum ar spune d-nul Florin Condurateanu "Va pup pe suflet"!

Draculea spunea...

***Cornele ,eu am fost ,de cateva ori ,invitat la Buzau,unde o gasca de la ARPYA se aduna acasa la prietenul si Colegul Doru Dragoi ,fosti piloti,ingineri,tehnici ,generali si MM
si se incinge un chef cu ciolan si fasole,ciorbe de peste si de burta ,eu le mai duc cate o palinca ,ei au vinuri de Pietroasele si se incinge cate un chef ostasesc..pacat ca eu nu mai consum alcool de vreo 10 ani ,dar eram specialist de clasa in domeniu.

Draculea spunea...

La multi ani, pentru mama lui Rares Ionut,Brenda! Primavara in suflet si in viata,cu bucurii si pensie cat mai lunga ! Sa nu fii mahnita ,acesti politruci ,care ne conduc sunt trecatori,exact ca frunzele toamna,se vor duce ,in fundul iadului si vor apare candva serafimii si heruvimi9i sa ne aduca o viata tihnita si cu satisfactii.Timpul curge fara incetare iar istoria va asterne tarana peste toate relele.Va pup pe suflet!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Lui Brenda, tuturor doamnelor, chiar inca o data Monicai, mamelor si sotiilor Dumneavoastra, stimati postatori, fiicelor si nurorilor si tuturor femeilor din viata fiecaruia, le ofer toate florile, gandurile bune, primaverile de vis cu sanatate, prosperitate si fericire! Doamne, ajuta

Viorele, nici eu nu beau, dar daca voi avea ocazia sa intru in gasca asta de pe aici, reunita candva, o voi face laaaaaaata! Pusca si cureaua lata ce frumos era odata! Si-o sa mai fie, ca doar nu suntem morti si nici bolnavi de moarte!

Unknown spunea...

Domnule Kis din pacate sau din fericire vom fi globuri de energie cand istoria va asterne tarana peste toate relele. Saraca tara bogata! Macar copiii nostri sa apuce...

Unknown spunea...

Ei, d-le ICEPARU in cazul asta ce cusur avea Filip Teodorescu?

Iulian Mareș spunea...

1 din All
Mai bine strateg decat marlan, mai bine in birou decat la ranit in wc garii!

PS
.....puteai cere scuze unor doamne, alaturi de urari de ziua asta speciala! Adica, sa fii normal ca baebat! Tu ai primit urari de la RH?....sau te-a abandonat domnule/a?p

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhurez, cred ca trebuie sa va dau dreptate: Americanul stia adevarul despre mafia basista, a vrut sa dea pe afara ce stia dar i s-a impus omerta, apoi i s-a dat a tre-a cizma ca nu era de acord sa sustina binomul si toata mafia! Poate a vrut sa impuna chiar DNA-ului sa judece dosarele basistilor, dar facandu-se asta, se facea SUA de rusine ca zece ani au asustinut binomul si basismul pe la toate Portile ca ar fi curati ca lacrima, plus sustinere la prezidentiale si referendumul de demitere a bahicului si conflictualului matelot~ SUA poarta intreaga vina si raspundere pentru deraierea Romaniei 10 ani, asa cum au intervenit pe tot Globul pamantesc daramand guverne si generand razboaie si extrapoland miscarile si gruparile teroriste. Tot SUA l-au impus si sustinut pe Iohannis, alaturi de flocoasa in curul gol de la Berlin!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhurez: Rectific: ,,Focoasa'' in gurul gol de la Berlin!

Iulian Mareș spunea...

Doamna Monica,
avea un mare cusur si col Filip Teodorescu!
Avea un mare cusur care îi putea aduce chiar moartea!
Cusurul de a fi Român si de a nu fi mai insistent cu demascarea celor care au defectat, dar avea si sefi peste el...care voiau altceva!
Asta putea sa-l coste si viata!
Dar, este in viata si ce pot spune? Sanatate!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Vedeti ca mai sus Adminul a postat o ,,noutate'' mai veche cu Rportul Comisiei ce astazi se supune discutiilor si votului la Art. 40 a OuG 57, sau ce s-o mai intampla astazi pe acolo!

Iulian Mareș spunea...

Cornele,
Niciodata un ofiter sau fost ofiter dinntr-o structura secreta/speciala nu vorbeste decat pe plan primit din Centrala!
Hai, sa nu fabulam! Contractul este pe viata!
Întelegi?

iceparu spunea...

Doamna Mocanu nu vreau sa va stric buna dispozitie. Uite ca v-ati descoperit aliat in persoana lui Iulian Mares.Invidia colegilor mei se datoreaza faptului ca inainte de 90 ati trait mai bine decat restul lumii.Spuneti-mi .Daca un coleg al meu calca intr-o groapa il dadeati? Sigur ca da.Uite ca al meu coleg nu o facea deoarece dumneavoastra aveati justificare.Instaurarea fricii va adus numai avantaje.Noroc cu partidul ca v-a limita din putere.Una peste alta ati dus-o ca in Pampas.Dupa 90 ati avut o perioada de incertitudine dupa care ilustri anonimi.Noroc cu binomul,pana cand partea din binom isi va face necesarul de structura.Lasati-l pe Teodorescu ca el avea telefon si la toaleta.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Stiu, Iuliane, chiar si porumbeii ,,scapati,'' cica pe gura, sunt scapati cu aprobare de la Centrala sa mai inmoaie inversunarile si ura indreptate catre SUA din cauza bagaciunilor intolerabile sa darame sau sustina guverne nepopulare. Contractul lor e mai sever ca la noi, datorita pedepselor de zeci si sute de ani de puscarie daca incalca Omerta!