Un produs Blogger.

sâmbătă, aprilie 23, 2016

O fi secta lui Basescu sau reteaua "agent of changes" din justitie?

28 comments


Principiile statului de drept ne obligă să respectăm decizia oricărei instanțe judecătorești, cu precădere atunci când este una definitivă, dar, în același timp, avem dreptul și chiar obligația să exprimăm un punct de vedere politic, mai ales că o facem pentru apărarea democrației și a pluralismului, aflate de mai multă vreme în România într-un pericol vizibil și notoriu.
Procesul intentat lui Liviu Dragnea, ca și decizia ÎCCJ, sunt acțiuni eminamente politice, ele reprezentând un unicat nedorit în lumea civilizată. Practici democratice devenite tradiționale au consacrat rolul partidelor de a mobiliza cetățenii la vot pe baza convingerilor politice și argumentelor conținute în programele și proiectele cu care liderii de partid se prezintă în campaniile electorale.
Dacă am lua drept model de comportament politic pentru viitor acuzațiile aduse lui Liviu Dragnea în dosarul „Referendum”, partidele ar fi paralizate și nu și-ar mai putea desfășura comunicarea cu cetățenii.
Aceste interpretări absolut originale sunt parte a unei acțiuni concertate, prin care în procesul alegerilor intervin instituții de forță ale statului care cenzurează „de facto” puterea politică, în loc ca lucrurile să stea invers. Am putea spune că, sub lozinca luptei anticorupție, instituții de forță ale statului fac o preselecție nemaiîntâlnită a candidaților și viitorilor aleși.
De multă vreme, am fost o voce singulară în a trage semnale de alarmă privind dezechilibrul puterilor în stat și acapararea nedemocratică a puterii politice de către forțele oculte. La semnalele mele, în marea ei majoritate, clasa politică s-a mulțumit cu rolul de spectator. Cred că, indiferent de apartenența politică, a venit momentul când trebuie să acționăm solidar pentru salvgardarea libertăților câștigate cu multe sacrificii la Revoluție.
Pe lângă aspectele menționate, condamnarea lui Liviu Dragnea în dosarul „Referendumul” poate induce în mod pervers la o concluzie revoltătoare: la referendumul din 2012, românii NU l-au vrut demis pe Băsescu, pentru că în realitate Liviu Dragnea ar fi falsificat indirect rezultatele votului.
Călin Popescu – Tăriceanu,


Reiau aici un articol  de pe blog , de la inceputul lunii,  despre autodenuntul judcatorului Danilet.
Secta sau reteaua i-a executat pe principaliivactori ai referendumului de demitere a lui Basescu

Multi se intreaba de unde tupeul unor reprezentanti ai parchetelor si ai instantelor judecatoresti de a aplica discretionar si selectiv legea penala?
Altii se intreaba de ce ambasadorii americani de la Bucuresti sustin incalcarea principiului separatiunii puterilor in stat, condamnand orice incercare a Legislativului din România de a restabili echilibrul intre autoritatile statului si de a tempera abuzurile pe care si le permit unele institutii ale sistemului judiciar?
Oare de ce a fost aruncat la gunoi votul a peste 7 milioane de români la referendumul din 2012?
Raspunsul il avem dintr-un interviu pe care Cristi Danilet, judecator in CSM, l-a acordat in luna noiembrie 2013 in Ziare.com, la intoarcerea de la o reuniune de la Praga a CEELI Institute (Central & Eastern European Judicial Exchange Network), o organizatie non-guvernamentala aflata in legatura directa cu Departamentul de Stat al SUA,interviu pe care l-a reprodus pe blogul sau sub titlul Afara cu coruptii!” – interviu Ziare.com.
Citam din acel interviu:

-Reporter Ziare. com; Ce s-a discutat la reuniunea de la Praga?
Judecator Cristi Danilet„Statele Unite investesc in mai multe programe din Europa pentru dezvoltarea democratiilor si in special a celor din tarile din centrul si estul Europei. Unul dintre programe este cel din cadrul CEELI Institute (Central & Eastern European Judicial Exchange Network), o organizatie non-guvernamentala aflata in legatura directa cu Departamentul de Stat al SUA.
In 2008, eu am participat in Statele Unite la un program similar, la finalul caruia mi-am obtinut si certificatul de magistrat pregatit in domeniul anticoruptiei judiciare. Acum insa se doreste mai mult decat atat, si anume institutionalizarea in Europa a acestui tip de pregatire.
La Praga s-au reunit judecatori din tarile aflate inca in tranzitie dupa caderea comunismului. Au fost invitati cate 1-2 reprezentanti din 15 state, pentru training si schimb de experienta. Doi judecatori cu cariere in magistratura de peste 20 de ani, unul din SUA si unul din Olanda, ne-au spus cum stau lucrurile la ei, incepand de la independenta justitiei si mergand pana la chestiuni de integritate. Ne-au vorbit despre cat de curajosi trebuie sa fie judecatorii in functie.
Intentia este sa se constituie un fel de retea europeana pentru aceste state, iar noi, la randul nostru, sa devenim un fel de experti pentru colegii nostri din tara. „Agent of changes” se numesc, adica oameni care pot sa schimbe lucruri la ei in tara.
Din Romania am fost invitat eu si doamna judecator Camelia Bogdan, despre care s-a scris in presa cu ocazia celebrului dosar Sorin Ovidiu Vintu. Noi am fost de acord sa facem parte din aceasta retea, urmeaza sa ne intalnim cu totii din nou in luna decembrie.”

Constatam din spusele judecatorului Danielet ca SUA si-a creat o retea de agenti in randul magistratilor din România, care nu se supun numai juramântului pe Constitutia României ci si unor comandamente straine, necontrolate de vreo autoritate româna.
Putem astfel avea raspunsul de ce DNA aplica selectiv legea penala  si tine la sertar dosare in nelucrare, de ce unii judecatori dau sentinte aiuritoare, ca in dosarele „ICA” si „Microsoft”, de ce judecatoarea Camelia Bogdan a fost teleghidata in cateva zile sa judece dosarul ICA.
Isi propune oare vreun parlamentar sa ceara infiintarea unei Comisii de ancheta pentru identificarea intregii retele americane din rândul magistratilor si care sunt obiectivele pe care le urmareste in România?    

28 de comentarii:

brenda spunea...

o fi secta lui basescu sau ce o mai fi , daca acest popor suporta ,atuncin credeti ca mai are importanta ceva? in 1989 au iesit in strada fiinda nu erau lasati sa se umileasca cersind loc de munca la porti straine, dar copii lor aveau case ,un loc de munca asigurat , mandria de roman a apus .DLE H .nu vedeti ca acest popor se lasa umilit , macelarit in toate felurile? armata nu mai este , asa ca ce rezervisti , ce pensii militare , sant o haita de tradatori .

Nasul spunea...

Problema nu e ca SUA sprijina lupta anticoruptie ci ca majoritatea magistratilor sunt agenti acoperiti si dau sentinte la ordin.Si cei din CSM si cei din instantele superioare sunt agenti chiar a doua trei servicii straine.Exemplu magistratii recrutati de sri care acum este doar un departament Mosad si apoi recrutati de CIA .Saracii judecatori de la instantele superioare nici ei nu mai stiu care ordine sa le asculte deoarece de multe ori sunt interese divergente.Si inamovibilitatea totala a judecatorilor e o alta aberatie deoarece judecatorii pot da ( si dau la greu) sentinte gresite intentionat si nu raspund in nici un fel. Nici macar pecuniar.Cat despre recentul scandal dintre ''cubul negru'' o firma Mosad si CIA pentru ontrolul sforilor de care e trasa Kovesi stapana politicienilor corupti romani , adica toti ,e alta poveste .Soros s-a suparat ca cativa miliardarii perciunati au incercat sa treaca peste el si sa traga si ei de sforile Codrutei. De aici si scandalul.

ifrim spunea...

Daca DNAul a fost infiintat prin lege sub mandatul lui Nastase cand USL-ul avea 70% in parlament de ce nu au purces la procedura inversa , ce parchetele normale nu stiu sa ancheteze coruptia? Daca tara e saraca si nu sunt bani la buget nu e necesara o structura mamut cu cheltuieli imense .A da am inteles nu sunt de acord portarul si soferul de la o anumita ambasada! Oricum exista varianta empatiei cu persecutatii unei parti, a spectrului politic si sa obtina mai multe voturi, poporul a inceput sa filtreze actiunile ce tin de cosul zilnic al familiei.

Unknown spunea...

Poate s-ar gasi cativa parlamentari care sa accepte aceasta idee de constituire a unei comisii care sa identifice respectiva retea din randul magistratilor, dar ce sa ne facem cu restul parlamentarilor care sunt sunt santajabili si care se supun acestor agents of change. Atata timp cat vor fi parlamentari corupti, strainii vor face legile la noi in tara si vom avea din ce in ce mai multi insi tip Danielet, Bogdan, Macovei, Iohannis, Ciolos & company si cate si mai cate cozi de topor.

Nasul spunea...

Ifrim acun il faci victima pe unul din cei mai bogati politicieni din Teleorman? Mai gandeste-te de unde are banii.

Unknown spunea...

Sincer am accesat de mai multe ori acest blog crezand ca reprezentati intradevar interesele militarilor .In ultimul timp am citit postari cu tenta mai mult politica <<<cu cine si p e cine trebuie sa votam ,,,,,,,CA NU SUSTIN ALTE PARTIDE DECAT PSD PENSIILE MILITARE.Personal nu am vazut sau poate nu sunt destul de informat despre o actiune concreta a unui senator sau deputat PSD care sa se zbata concret pentru militari.Toti de la toate partidele sunt pentru interesele lor.Referitor la Tariceanu care este si el incoltit de justitie ,si este de o moralitate indoielnica si pregatire profesionala ( familie si scoala) În catalogul clasei a XI-a G, anul scolar 1968-1969 Călin Popescu Tăriceanu, pe trimestrul I are media 5 la Română, media 5 la Economie politica, media 5 la Fizica, media 6 la Chimie, media 4 la Biologie si tot atât la Matematica. În trimestrul II, la Limba română: profesoara Soroiu îi incheie media 4.Nici profesorul Gall n-are ce face cu elevul său - media 4 și la Fizică. Ionașcu, de Istorie, e mai ,darnic" și Călin ia media 5. Media clasei a XIa e 6.18 și corigent la fizică pe vară cu 4.67, media anuală. Cele mai multe dintre mediile anuale ale celui ce-avea să devină premierul Românie și șeful Senatului sunt cuprinse între 5 și 6 - 5.00 la Matematică, 5.00 la Biologie, 5.33 la Română, 5.33 la Economie politică și 6 la Chimie. După ce își dă corigența în vară, Tăriceanu promovează în clasa a XIIa G.Apogeul îl atinge „intelectualul” Tăriceanu, în anul al doilea de facultate când rămâne repetenthttp://www.comisarul.ro/articol/dna-lamureste-de-ce-un-imbecil-ca-tariceanu-corige_741538.html{. ,chiar nu as dori sa dirijeze el justitia si nici altcineva din politic.Daca acest personaj pentru unii reprezinta un model .atunci ne meritam soarta.Personal ca om simplu nu doresc ca nimeni din politic sa dirijeze justitia .Cred totusi ca ar trebui sa gasim solutii,actiuni pentru a ne rezolva interesul nostru pensile militare. Cu regret daca am deranjat pe cineva.

brenda spunea...

si atunci cei care vad ca santeti bine informati , dece stati DEGEABA ? unirea este puterea , atunci uniti-va si faceti ceva , adica va lasati batjocoriti de alde codruta si ai ei?in 89 dece a iesit in strada poporul ,ala care a iesit , scos in strada , acum dece nu mai iese . le place sa horbacae in intuneric si sa pescuiasca in ape tulburi , atunci sa le fie de bine

Unknown spunea...

Ce ne tot aburiti cu astfel de articole politice ? Liviu Dragnea este un infractor. Sa ne explice social democratul de unde a adunat averea fabuloasa de aici si pana in Brazilia in timp ce noi urlam pentru 2-3 procente in plus la pensie. Veniti sa vedeti mizeriile de sosele construite de firma lui de casa intre Constanta si Navodari. Ne rupem rotile de doi ani de zile iar el investeste banii nostri in Brazilia. Daca DNA se trezeste sa ancheteze nu inseamna ca este dosar politic. Multi dintre noi suntem aici pentru speranta unei pensi mai corecte. Suntem scarbiti de articole politice partizane pentru ca toti politicieni sunt la fel de compromisi. Ce tot dati citate din Tariceanu ? Sunt prosti. Ati uitat ce a facut pentru armata cand era cu Atanasiu la putere ? Niste nesimtiti. In ultima luna de guvernare a dat si gazul din Marea Neagra. La puscarie. Daca DNA face dosare politice, fie si asa, numai sa scapam de ei.

Unknown spunea...

LA MULTI ANI tuturor celor care-si aniverseaza astazi ziua onomastica

Huhu Rezea spunea...

Hoo...ho hooo!!!
Agentii si sectantii au navalit pe blog.
@ene
Dupa incyltura ta politica si juridica, ar trebui ca si tu sa fii socotit infractor, daca ai particupat la referendumul de demiteee din 2012.

ifrim spunea...

@Ivan.Nu-l victimizez pe Dragnea, s,a infiintat o structura de verificare a marilor averi, analizat dovedit si confiscare extinsa la tot ce nu poate fi justificat si lasat liber sa faca altii.Pe nababi cel mai tare e cand ii lovesti in avere, si magaria cu divortul pt. a proteja o parte din avere trebuie destructurata!

Huhu Rezea spunea...

@silycaru
Este o mare neobrazare sa intri pe blogul cuiva si sa ca strâmbi din nas ca nu scrie in fiecare zi ce doresti d-ta.
Citeste domnule ca ai sute de articole despre pensiile militare.
In plus, când esti neinformat e bine sa fi mai retinut in afirmatii. Pensionarii veterani, nu proaspeti ca d-ta, stiu ce a facut guvernul Tariceanu in anii 2007-2008 pentru indreptarea inechitatilor din decedata Lege 164/2001.
-A introdus sporul pentru grupele de munca si pentru cei pensionati inainte de aprilie 2001.
-A permis celor trecuti in rezerva fara drept de pensie sa primeasca pensie de serviciu la varsta standard reglementata de acea lege, numarul de Legea 19/2000.
-A crescut coeficientii de ierarhizare pentru toate functiile corespunzatoare gradului cu un punct, masura de care va beneficia si nerecunostinta ta la recalculare din anul 2017.
A redus stagiul complet de cotizare pentru barbati de la 30 la 25 ani, fiecare barbat militar câstigând 10% la sporul de vechime peste 25 ani.

ifrim spunea...

Pe langa cele prezentate de Huhu il respect pe Taricica pt. faptul de a se fi contrat permanent cu parpanghel cel chel ,demolation man, iar problemele lui personale cu nevestele si alte cele nu intra in aria preocuparilor mele.Nimeni nu e perfect.In afara de cel ce trebuie s-aduca barcile- napoi!

Unknown spunea...

Mulțumesc! Astăzi chiar nu a si vrea sa aud de politica și de politicieni de trista amintire.

Unknown spunea...

HE , HE !!!!. DESPRE SCURSOAREA NATZIONALA BAS-BASAU-BASANAU EU SCRIAM INCA DE PRIN 2007 , PE SITE-UL REALITATEA , ALA CU LIANA PATRAS [ SAU CAM ASA CEVA] , CU ROGOZANU , TEODORESCU , PARCA SI INCA UN LIMBRIC !!!. MAMA , CE LIMBI DADEAU JAPITZELE ALEA BASOIULUI , ALATURI DE LIICHEANU , BARBOSU' FOST [SI] MINISTRU DE TOATE FELURILE , ,, INTELECTUALII'' BASAULUI. IN 2004 , CAND MAI ERAM IN ROMANICA - SI-N 2000 , CAND S-A ALES PRIMAR CU VOTURILE RACANILOR DE LA TARGAVISTE ADUSI DE BABIUC , FIU DE CATZEA - NU-MI VENEA A CREDE CE-MI AUZEAU URECHILE .,, EU IS CU BASASCU'', IMI SPUNEA UN MOLDOVEAN TREPANAT- CA TOT NEAMUL MOLDOVENESC , CARUIA DUMNEZEU I-A LUAT JUMATE DIN IQ PE UN MILENIU PENTRU A-L NASTE PE DOM NUL EMINESCU- , IN SIBIU , DACA AVEAI CURAJ SA ZICI CA O SA VOTEZI CU NASTASE SAU PSD SI CEI MAI PROPIATE CUNOSTINTZE MAI CA TE-AR LINSAT !!!.TREBUIA NEAPARAT SA VOTEZI CU BETZIVANU' CHIOR SI CU JOIANI SS , MALAKU' PLAVAN !!!. PENTRU CINE NU STIE , MALAKU' E TAURUL DE BIVOL , AIUREA CA-I SCOPIT !!!. N-AM VOTAT NICIODATA , NICI CU UNU' , NICI CU ALALALT , TUSEA SI CU JUNGHIU' , DA' CE FOLOS !!!. TURMA DE CORNUTE , OK , O MARE MULTZIME DE CORNUTE I-AU VOTAT SI-I VOR MAI VOTA . IAR DACA NU-I DESTUL , SECURANII SI MOOOOOOISTII DE PRIN AMBASADE SI UE AU GRIJA , CA DOAR NU CONTEAZA CINE SI CUM VOTEAZA !!! ,, LASA-TZI ORICE SPERANTZA , VOI CE ........ VA MAI INCAPATZANATZI SA MAI TRAITZI IN ACEA GAURA NEAGRA NUMITA ROMANISTAN '' !!!!.

Unknown spunea...

@Mocanu.
Va multumesc,d-le Mocanu!

iceparu spunea...

Silycaru@De acord cu Huhurez privind Tariceanu.Privind nevestele ,nu am auzit nici una sa se planga.SilYcarule ,ori esti adeptul moralei comuniste?in alta ordine de idei ,de unde ai tu cunostinta de notele elevului si studentului Tariceanu?Fabulezi in mod rusinos.
ENE@o fi Dragnea infractor dar daca infractiunea este in scopul debarcarii Chiorului il iert de toate pacatele.Gorghiu,buldogul etc.sunt tot atat de infractori precum Dragnea.Ia vezi tu "ofiterul acoperit"cantitat la primaria generala ,tanar frumos si liber ce avere are?Studiaz-o si pe Macoveica dupa care da verdicte.

Unknown spunea...

Singurul lucru pe care l-as imputa lui Tariceanu, intr-adevar este acela ca a concesionat resursele din M. Neagra inainte de verdictul de la Haga. Deci a concesionat ce inca nici macar nu era al nostru. Din punctul asta de vedere si eu am un mare cui pe el.

Nasul spunea...

O nimica toata In zona contigua si zona economica exclusiva a marii negre sunt hidrocarburi de peste 1000 de miliarde de euro.Nu puteau sa ramana coloniei Romanistan. Coloniile nu au dreptul la nimic.

Unknown spunea...

La multi ani tuturor FLORILOR!

Unknown spunea...

Ca pensionar din 2004 am beneficiat de toate cele insirate de domnul HUHUREZ,privind realizarile facute de Tariceanu in mandatul sau de premier si-i sunt recunoscator pentru asta,a ramas si astazi o personalitate marcanta a politicii romanesti.Cu privire la referendumul din 2012 am si acum un gust amar pentru factul ca votul meu ca si ale celor opt milioane si ceva de romani au fost aruncate la cosul de gunoi iar nemernicul de Basescu a ramas pe capul acestei mereu oropsite natii.Totusi ar fi bine sa nu uitam niciodata ce s-a petrecut atunci,de la tipetele Macoveiste cu furtul a doua milioane de voturi,bulversarea taranilor anchetati de procurorii aserrviti basaului cu biblia pe masina,de tipetele cu lovitura de stat vehiculata de slugile pedeliste ale basaului care azi ca liberali vopsiti s-au aciuit in noul P.N.L si stau la masa cu isterica de GORGHIU care-i cere demisia lui DRAGNEA de care a fost alaturi la referendum.Daca ne uitam si la erata data de curte constitutionala cu seful ei vestitul ZEGREAN propus basaului de NELUTU MEXICANU la decizia de condamnare a lui DRAGNEA data de vestita LIVIA STANCIU(vezi si cazul RARINCA) avem tabloul complet al vremurilor pe care le traim.Daca DRAGNEA pentru ca a indemnat lumea la vot a fost condamnat iar basaul si slugile lui care au chemat la boicot si nu a fost nici macar intrebat de asta inseamna ca basalaul a fost nascu sa ne ciuruie perpetu.

Unknown spunea...

La multi ani tuturot care poarta nume de floare.

emillian123 spunea...

Domnilor si Doamnelor: sunt convins ca politizarea problemei noastre -a pensionarilor militari- ESTE O MARE EROARE ! Asa cum am mai scris aici - eu FIIND PATIT-va pot spune ca TOTI -GUVERNANTII-DE ORICE "CULOARE"- au facut "PROSTII"-in ceea ce ne priveste direct(in cazul meu:"furaciuni" - de-a dreptul din pensie, prin: "erori"-evident premeditate- de calcul-la: 1.stabilirea pensiei initiale,2."actualizarea" si/sau indexarea pensiei, 3.recalcularea si/sau revizuirile succesive ale pensiei-prin FURTUL- pur si simplu- din veniturile lunare individuale-baza de calcul la recalc./revizuiri,...etc.)-si toate acestea- amintite aici- DEMONSTRABILE- cel putin- pentru perioada de dupa 1999... si pana in prezent..(=AZI:26. 04.2016...!) Acestea fiind zise:lasati politica la ea "acasa" si sa fiti... CIRCUMSPECTI...!

emillian123 spunea...

P.S. 1..sa nu-mi spuneti ca guvernul USL:PSD+ PNL-in oct.2013- mi-a "dat"-pensia cuvenita/platita" din dec.2010 (dupa ce- tot acest guvern mi-a "taiat" pensia in vara lui 2013 -si inca de 2 ori, "luandu-mi" ceea ce mi-a "dat"-compensator ?-guv. Ungureanu-in baza HGS-1019/2010-e adevarat-cam aiurea). Darea "asta" din oct.2013-cam "cu cantec..."-e-intr-un fel -o recunoastere tardiva si tacita ca TOATE OPERATIUNILE DE RECALCULARE SI REVIZUIRE (numai ale pensiilor militare) -IN FELUL IN CARE SAU FACUT: adica ...SI PRIN TAIERI DE PENSII- din anii 2010-2013- au fost-MARE ATENTIE- NECONSTITUTIONALE (un motiv de neconstitutionalitate -este in felul in care s-a APLICAT legea 119/2010-MARE ATENTIE-care prevede 2(doua)algoritmuri diferite si-opuse- de recalculare : 1.pt.pensiile militare-art.1,lit.a-b=CU TAIERI de pensii, si 2.celelalte pensii speciale,FARA TAIERI de pensii lit.c-h)...! 2. guv. Tariceanu-in anii 2007-2008=un guvern minoritar, a fost tinut "in viata" -de : mare atentie_-celelalte partide ale FSN-ului..!din parlament, pt. ca-daca nu ati inteles pana acum TOATE GUVERNELE MINORITARE SUNT TINUTE IN FUNCTIE-PE TERMEN SCURT(1-2 ani)-inaintea alegerilor- pt. a se PUTEA REZOLVA PROBLEMELE SPINOASE,CARE IMPLICA RASPUNDERE si, la nevoie- sa fie "ciuca bataii" si motive de campanie electorala perpetua; 3.Si -daca mai vreti:cireasa de pe tort: Tariceanu, presedinte (public) de partid "liberal"(?..!?)-ce sa vezi-TRECE CU ARME SI BAGAJE -DREPT IN BRATELE "INAMICULUI", ATACANDU-SI "fostul"(?!?) partid si oameni...! Asa ca inca o data- FITI CIRCUMSPECTI,sau lasati politica la ea "acasa"(...UNDE O FI...ACASA...?)

emillian123 spunea...

P.S. 1..sa nu-mi spuneti ca guvernul USL:PSD+ PNL-in oct.2013- mi-a "dat"-pensia cuvenita/platita" din dec.2010 (dupa ce- tot acest guvern mi-a "taiat" pensia in vara lui 2013 -si inca de 2 ori, "luandu-mi" ceea ce mi-a "dat"-compensator ?-guv. Ungureanu-in baza HGS-1019/2010-e adevarat-cam aiurea). Darea "asta" din oct.2013-cam "cu cantec..."-e-intr-un fel -o recunoastere tardiva si tacita ca TOATE OPERATIUNILE DE RECALCULARE SI REVIZUIRE (numai ale pensiilor militare) -IN FELUL IN CARE SAU FACUT: adica ...SI PRIN TAIERI DE PENSII- din anii 2010-2013- au fost-MARE ATENTIE- NECONSTITUTIONALE (un motiv de neconstitutionalitate -este in felul in care s-a APLICAT legea 119/2010-MARE ATENTIE-care prevede 2(doua)algoritmuri diferite si-opuse- de recalculare : 1.pt.pensiile militare-art.1,lit.a-b=CU TAIERI de pensii, si 2.celelalte pensii speciale,FARA TAIERI de pensii lit.c-h)...! 2. guv. Tariceanu-in anii 2007-2008=un guvern minoritar, a fost tinut "in viata" -de : mare atentie_-celelalte partide ale FSN-ului..!din parlament, pt. ca-daca nu ati inteles pana acum TOATE GUVERNELE MINORITARE SUNT TINUTE IN FUNCTIE-PE TERMEN SCURT(1-2 ani)-inaintea alegerilor- pt. a se PUTEA REZOLVA PROBLEMELE SPINOASE,CARE IMPLICA RASPUNDERE si, la nevoie- sa fie "ciuca bataii" si motive de campanie electorala perpetua; 3.Si -daca mai vreti:cireasa de pe tort: Tariceanu, presedinte (public) de partid "liberal"(?..!?)-ce sa vezi-TRECE CU ARME SI BAGAJE -DREPT IN BRATELE "INAMICULUI", ATACANDU-SI "fostul"(?!?) partid si oameni...! Asa ca inca o data- FITI CIRCUMSPECTI,sau lasati politica la ea "acasa"(...UNDE O FI...ACASA...?)

emillian123 spunea...

Domnule HUHUREZ :...vad ca ma cenzurezi..! Intreb: nu e adevarat ce scriu..?; daca e adevarat-e prea dur,astfel incat "electoratul... militar" NU TREBUIE SA STIE ?,pt. a fi "dus -tras de nas" ...?; ma mai intreb (chiar daca e retoric...!-si cu ORICE RISC..!!) care ar fi INTERESUL ADEVARAT al acestei atitudini...?!

emillian123 spunea...

P.S. 2: ...toata SANDRAMAUA... SE DUCE DE RAPA....!,vad ca unii REZISTA PE REDUTE...!(prin anii '72-73 -intr-o anumita imprejurare- am auzit niste "rezervisti" care-stiind ei ceva-spuneau ca in caz de ,citez cu aproximatie-cadere a guvernului-evident din aceea vreme, SUNT PREGATITE -CEL PUTIN 5-6 GUVERNE SUCCESIVE DE "SCHIMB"...!....!)

emillian123 spunea...

1.Domnule HUHUREZ-vad -totusi- ca nu m-ati cenzurat..! multumesc! 2.Cineva- ma "certa"- acum ceva timp- cand spuneam ca FSN TRAIESTE BINE, si =PSD[+PDL,+PNL(=azi-pot sa spun-cu convingere- de 99.98 %=intregul PNL)+restul partidelor din parlament...]; ieri 28 apr. a.c.-la "Nasul TV" am revazut "marea adunare"de pe arena de footbal din Bucuresti-din 2014-cu ocazia "lanasarii" candidaturii lui Ponta -la presendintia tarii-si daca auzul nu m-a inselat-sonorul inregistrarii nefiind foarte clar - se aude -totusi-destul de bine -cum Ponta multumeste-printre altora, si... "FSN-ului"....!