Pentru cei din Țaratul româno-bulgar al nevaccinaților

"Referitor la vaccinare! Libertatea de a decide (mă vaccinez/ nu mă vaccinez) în legătură cu sănătatea și propria viață nu înseamnă și libertatea de a crea o stare de pericol pentru sănătatea și viața altora!", transmite Tudorel Toader, rectorul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.
Un produs Blogger.

luni, august 22, 2016

Clasamentul pe natiuni dupa lungimea penisului si marimea sânilor

5 comments


The Penis Size Worldwide (country)


Average Breast Cup Size in the World
5 comentarii:

 1. Voi vreti sa radeti de Mares .😂

  RăspundețiȘtergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 3. @Bontas, daca o aveai si tu mare, nu comentai negativ! Sfat: Ai grija de nevasta daca te simti in inferioritate centimetrica! Sau n-o trimite la munca in Vrancea! De ce?

  Stiati ca mocanii de la munte, muntenii de fapt, ca mocani e porecla, au sculele zdarova? Zona montana a Vrancei e renumita de ghiolbani zdarova: Nereju, Naruja, Vrancioaia, etc! Doamnele pot fara grija sa faca promenade pe acolo, ca nu sunt violenti si nu violeaza, in schimb nu refuza propuneri! Na, ca m-am trezit vorbind si fara sa vreau am sa cresc PIB-ul Vrancei din Turismul de promenada!
  Cat despre mine, avand burtica de om bine hranit cu ,,E''-uri, nu mai ajung cu metrul s-o masor sa vad in ce categorie europeana, sau mondiala, ma itegrez, insa va asigur pe Dumnezeu ca n-am primit niciodata reprosuri de la 'jde amantele ce s-au perindat in pelerinaj pe la capishonul, pardon, capela mea sixtina!

  RăspundețiȘtergere
 4. @ Vasilica, hopa: De unde stii c-o are infinitezimala?!!!

  RăspundețiȘtergere
 5. Ma uitam acolo pe harta la culori: Nu vad culoarea neagra la care se integreaza Bontas! Culoarea poate fi insotita sonor de marsul funebru ,,La moartea lui Lenin!''

  RăspundețiȘtergere