Un produs Blogger.

luni, august 22, 2016

Clasamentul pe natiuni dupa lungimea penisului si marimea sânilor

4 comments


The Penis Size Worldwide (country)


Average Breast Cup Size in the World








4 comentarii:

Unknown spunea...

Voi vreti sa radeti de Mares .😂

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Bontas, daca o aveai si tu mare, nu comentai negativ! Sfat: Ai grija de nevasta daca te simti in inferioritate centimetrica! Sau n-o trimite la munca in Vrancea! De ce?

Stiati ca mocanii de la munte, muntenii de fapt, ca mocani e porecla, au sculele zdarova? Zona montana a Vrancei e renumita de ghiolbani zdarova: Nereju, Naruja, Vrancioaia, etc! Doamnele pot fara grija sa faca promenade pe acolo, ca nu sunt violenti si nu violeaza, in schimb nu refuza propuneri! Na, ca m-am trezit vorbind si fara sa vreau am sa cresc PIB-ul Vrancei din Turismul de promenada!
Cat despre mine, avand burtica de om bine hranit cu ,,E''-uri, nu mai ajung cu metrul s-o masor sa vad in ce categorie europeana, sau mondiala, ma itegrez, insa va asigur pe Dumnezeu ca n-am primit niciodata reprosuri de la 'jde amantele ce s-au perindat in pelerinaj pe la capishonul, pardon, capela mea sixtina!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Vasilica, hopa: De unde stii c-o are infinitezimala?!!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ma uitam acolo pe harta la culori: Nu vad culoarea neagra la care se integreaza Bontas! Culoarea poate fi insotita sonor de marsul funebru ,,La moartea lui Lenin!''