Un produs Blogger.

joi, septembrie 22, 2016

Neimpozitarea pensiilor și plata de la buget a CASS din pensii, în lucru la Camera Deputaților

65 comments

PL-x nr. 335/2016

Proiect de Lege pentru modificarea Legii nr.227/2015 privind Codul fiscal

Nr. înregistrare:
- B.P.I.:510/13-09-2016
- Camera Deputatilor:335/19.09.2016
- Senat:L196/04.04.2016
Procedura legislativa:cf. Constitutiei revizuita în 2003
Camera decizionala:Camera Deputatilor
Tip initiativa:Proiect de Lege
pentru modificarea L. nr. 227/2015
Caracter:ordinar
Procedura de urgenta:nu
Stadiu:trimis pentru raport la comisiile permanente ale Camerei Deputaţilor
Initiator:51 senatori, din care:
- neafiliaţi:Cristache IulianIovescu IoanIsăilă Marius OvidiuMocanu Victor,Pelican DumitruSaghian Gheorghe,
Toma IonVasiliev Marian,Vochiţoiu Haralambie
- PSD:Agrigoroaiei IonelAndronescu EcaterinaAnghel AdrianBadea Leonardo,
Bodog Florian DorelBujor Dumitru MarcelBumbu Octavian-Liviu,Butnaru FlorinelCadăr LeonardChiriac Viorel,
Constantinescu Florin,Corlăţean TitusCoste MariusCroitoru Cătălin,
Deneş Ioan,Dumitrescu Cristian-SorinDumitrescu FlorinelDuruţ Aurel,Federovici Doina ElenaFifor Mihai-ViorelFilip PetruFirea Gabriela,Ilieşiu SorinJipa Florina RuxandraLazăr Sorin ConstantinMohanu Nicolae,Popa FlorianPurec Ion SimeonRotaru IonSilistru DoinaSuciu Matei,
Tămagă ConstantinTeodorovici Eugen OrlandoVoinea Florea
- PNL:Rogojan Mihai-Ciprian
- PLC:Anghel Cristiana-IrinaBanias Mircea MariusBarbu Daniel-Constantin,Durbacă EugenEhegartner PetruNistor VasileNiţă Mihai
Consultati:
Format PDF - 209 kbExpunerea de motive
Format PDF - 137 kbAvizul Consiliului Legislativ
Format PDF - 258 kbPunctul de vedere al Guvernului
mai multe documente la caseta electronica a deputatului
fisa de la Senat

Derularea procedurii legislative

Data     Acţiunea
SE
06.09.2016   adoptat de Senat
adoptare cu respectarea prevederilor art.76 alin.(2) din Constitutia României










Format PDF - 39 kbForma adoptată de Senat
CD
19.09.2016   prezentare în Biroul Permanent al Camerei Deputatilor
nu s-a aprobat procedura de urgență solicitată de inițiatori










Format PDF - 30 kbAdresa Senatului
Format PDF - 21 kbAdresa iniţiatorului
   înregistrat la Camera Deputaţilor pentru dezbatere
   trimis pentru raport la:









Comisia pentru buget, finanţe şi bănci
termen depunere amendamente: 26.09.2016
termen depunere raport: 29.09.2016
   trimis pentru aviz la:









Comisia pentru politică economică, reformă şi privatizare
Comisia pentru muncă şi protecţie socială
Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi















--
Sursa foto: PixaBay (CC0 Public Domain)

65 de comentarii:

Trofin spunea...

Imi pare rau , dar nu am gasit articolul prin care se propune CD scutirea de impozit a pensiilor. Oare , nu inteleg eu textul proiectului de lege ?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Traiasca shogorii (cumnatzii) cu shunca, ceapa si palinca pentru initiativa parlamentara! Moara liberalistii in pushcarii cu tot neamul ala a lor prost pentru contras la bunastare! Acum, fapte, nu vorbe si voi crede doar pe cuponul de pensie!

Anonim spunea...

De cea a-ti scos articolul cu decizia de pensie de 600 ron ?

VMarian spunea...

Articolul de lege se gaseste aici http://www.huhurez.com/2016/09/senatul-eliminat-impozitul-si.html. Propunerea legislativa este a doamnei Anghel nu a U.D.M.R..

Gerge C. spunea...

Cred că este vorba de Pl-x 335/19.09,2016 (adoptat de Senat ca L 196), trimis pentru raport la Comisia pentru buget, cu termen 29.09.2016)

Unknown spunea...

@Trofic este vorba de Plx Nr.335/2016.

George spunea...

Cinstit sa fiu nu imi vine a crede de aceasta corecta initiativa parlamentara Ar fi o reala dreptate facuta pentru toti pensionarii Sa luptam si fim alaturi de deputati in sustinerea si aplicarea acestei legi

Unknown spunea...

Fapte nu vorbe!!!! Asteptati votul nostru pe promisiuni???? Luati-va adio...ne-am saturat de gargaristi.Parlamentul si Senatul promi, ca nu-i doare gura, oricum vine guvernul si zice ca n-are bani. Sa vedem cuponul si dupa aceea vorbim...pana atunci, asteptati.....

Huhu Rezea spunea...

Scuze!Până mă obișnuiesc cu setările blogului,am postat din greșeală o altă inițiativă de modificare a Codului Fiscal.
Cei inițiați își dau seama de ce.

Huhu Rezea spunea...

Nu este scos. Este ultimul pe prima pagină.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Felicitari D.le Huhu Rezea pentru noul format al blogului care bate recorduri dupa recorduri in a fi cat mai modern! La prima postare, ii laudam pe hoangheni si ii indopam cu bunaciuni pentru marinimie! Acum le iau pomana din strachini si-o dau cu lumanare la cei din PSD si ceilalti initiatori marinimosi! Le las si la sogori cate-o ciosvarta, dar nu si palinca, sa nu scoata cosoarele din chimire si sa le ia beregatile celor din ,,regat!''

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Aha, si sa nu uit: Liberalistii, tot in pushcarie sa-si afle obstescul sfarsit, de-a dracu'! Hando baseasca a mica isi freaca de-amu pulpanele pe la DNA cu muma-sa a vitrega, Mooe Woodrea! Ce le mai put carnurile alea siliconate a pushcarie si lor! Ihai si tulai, Doamne, ca tare au mai halit din ficatii si banisorii nostrii, matracucile astea!

CEZAR spunea...

Nu-mi place formatul..!
Atat de incarcat ..intrece o sorcova ...

Huhu Rezea spunea...

@Corneliu
Am crezut că ai comentat fără să citești articolul, dacă n-ai observat că Udmr a depus altă inițiativă, nu despre neimpozitarea pensiilor

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Nu conteaza, onorabile ca, vorba mea si a Corinei, fapte, si nu vorbe, si numai cand o sa-i dau o limba...cuponului de pensie sa-i simt gustul de curcan indopat si inhipt la tzapoi, rumenit la gratarel, abia atunci o sa cred!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Corina, vor aproba, ca si asa sunt cufuriti rau de tot, mai ales liberalistii care deja au luat-o la vale la sub 30%, si vor mai cobora la fundul closetelor, iar noi, in cabinele de vot, o sa tragem ushoooooor, ushooooor cu doua degetzele...apa!

iceparu spunea...

Odraslele Chiorului la DNA.A naibii viata.Cand era el mare si tare DNA era cristal .Acum intoarce foaia .Cand mintea?Atunci sau acum?
Cu toate ca subscriu anularea impozitului pe pensie sunt sceptic ca acest lucru se va realiza.
Cornele@sunt liberali si liberali.PNL este necesar dar nu cu o asemenea conducere care este anti popor.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Sunt liberali chiar foarte buni acolo, unul ne-a ajutat la pensiile militare, insa infectia si buba neagra se afla la ciocoii partidului, mai ales jegul penal, Aluna Burghiu! S-au mai bagat si scamatorii aia basanisti! PNL era bun cand era pe mana lui Tariceanu.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Mi-am schimbat numele de profil, pe cel relativ real, dar nu pot nicidecum sa-mi bag poza de profil de pe Google! Nu puteti, D.le Huhurez, sa mi-o transferati pe cea de pe Google aici pe profil, sau de pe fb, dar mi-ar placea mai mult cea de pe Google?...

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
micutzul spunea...

Si cei care se lasa condusi de antipopori ce sunt?

micutzul spunea...

Tanti , va rog nu va suparati dar cam in ultimul comentariu sub numele dv. toate cuvintele au fost scrise perfect gramatical ceea ce ma duce la ideea ca schimbul e mai bine pregatit...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Huhu Rezea: Dupa ce m-am barbierit si apoi m-am gandit, uite ca le-am bajbait pana le-am nimerit, numele l-am redat, dar la poza am ratat! Cine ajuta un biet copil sa-si posteze poza de profil?

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Trofin spunea...

Imi cer scuze , dar initial era publicat alt text pentru legea in discutie. Acum este clar.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Deci, de astazi inainte, Corneliu va fi Cornelius Flavius Ifrim, iar in poza de profil vor fi flori ca si sentimentele mele lipsite de rautate si ganduri ascunse fata de toti camarazii de arme postatori aici si nu numai! Sa ne fie de bine la toti! La blog nou, si numele aproape nou! Cine poate sa ma ajute sa-mi bag poza de profil de pe contul meu Google, sau fb, Corneliu Ifrim? As prefera cea de pe Google, ca eu ma chinui de cateva ore si imi ies alte scarabutze!

ifrim spunea...

Cezarica da' greu mai esti de satisfacut! Cand ti-a placut tie ceva? Esti ghita contra,anti si- mpotriva!Ba chiar este f. frumos blogul!

Pop Iuliu spunea...

Doamna Eufrosina se exprima cum poate, nu trebuie sa ne supăram întrucât uneori trebuie sa anagramat sau sa deducem logic ce dorește sa scrie.
Remarc încă o data devotamentul Adminului acestui blog pentru a menține viu spațiul - Agora- pentru pensionarii militari. Mulțumim domnule Huhurez!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Micutule, depinde si de ochelari: Sunt de citit, dar si de distanta, cum port eu de la varsta de 20 de ani, dar in pozele de profil nu-i pastrez pe ocarine, si poate ca si i-a schimbat din greseala! Mai sunt si ochelari gramaticali, atunci cand ii pui vezi diacritice si o gramatica de filolog, mama, mama! Se gasesc in bazar la sovieticii moldoveni, poti scrie si in chirilica, dar daca butonezi poti scrie si in manciuriana! Si asta poate fi o motivatie, sa stii dumneata!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Hopa! Au iesit in strada manipulantzii lui Soros si ai liberalilor! Au luat cu asalt Parlamentul! Asa va fi condusa Romania de acum? Guvernul Ponta tot astia l-a dat jos! Deci strada conduce Romania, ca in tarile bananiere si talibane! Daca Parlamentul a decis ca Oprea nu poate fi manarit de DNA care este abuziv, asa sa ramana, ca in Constitutie! Cand se va schimba Parlamentul Constitutia altfel, asa sa fie!

tigri2 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Adi 4 you spunea...

@ Cornelius, atunci cand Parlamentul a hotarat ceva, de ce s-a lasat calcat in picioare de Guvern cand au manarit o lege cu o OUG?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Am vorbit azi la telefon cu Arhivele MApN Pitesti. Daca faceti asta, trebuie sa aveti mare rabdare! Acolo au atatea telefoane interioare, ca nici ofiterii de serviciu de acolo nu le cunosc. Am cules de pe Google nr. telefon relatii cu publicul si singurele 2 numere interioare, dar nici unul nu m-a ajutat, decat 355, parca, dar sunt parca sigur ca altul a fost dupa asta, dupa ce am mai incercat cateva! In fine, va pot raporta tuturor ca acolo se lucreaza la greu la foarte multe dosare, nu cum afirma Tehnocrat de peste gard ca la foarte putine se lucreaza acolo, si asta mi-a confirmat-o la toate nr. interioare partenerii de dialog la distanta! Se lucra si la al meu, conform lor si a CMJ care de la distanta supravegheaza toate dosarele in lucru pe unde le au trimise pentru documentari, de pe internetul lor cu circuit inchis, si cica ar mai trebui cam 2,3 saptamani sa gateasca marea mea...vechime de-o schioapa! Chestia e ca toti au fost de o amabilitate si dispunere exemplara, si le voi da si lor FB cu felicitari! Ii cred ca au mult, foarte mult de lucru pentru marea masa. Deci, fiind desfiintate UM teritoriale, si-au trimis arhivele cu statele soldelor si tot ce tine de functii, grade, locuri de munca, detasari, grupe, coeficienti, gradatii si alte alea! Nici ei nu stiau ca au site pe Google cu nr. telefon si tare s-au uimit de un OZN-ist provincial si parca simteau nevoia sa ma trateze ca pe un oaspete, serios va spun! Nr. lor este 0213185367, dar greu aflati despre dosarul vostru, caci va veti plimba ca tiganul cu ursu' in lantz pe la mai multe telefoane de interior! Nu dati telefon pana nu va confirma CMJ ca aveti dosarul acolo, dar nici nu vi se va spune decat atat: ,,Aveti, va rugam, rabdare caci lucram la el chiar acum!'' Doar atat, impreuna cu politetri de la revedere si adio superbe, zau va spun! Restul sunt doar povesti vanatoresti, daca va zic unii ca aia shomeaza cumva, sau impletesc ciorapi la andrele sa nu se bata de musca!

tigri2 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

hai olescule ca acum 2 luni faceai trupe paramilitare din bosorogi in rusia.Ti-a trecut??
PS "galma" sa faci pe cine vrei tu in familia ta.Eu nu iti permit!.....si ca sa iti vorbesc cum vorbesti si tu: NESIMTITULE!!ca tu ai zis primul....si daca eu sunt T2 esti tembel rau ,dar rau de tot! stiu ca nu apare comentariul aici,dar e salvat si va apare unde trebuie si cand trebuie ca sa vezi cat esti de prost. si iti repet: galma e ma-ta.Cu mine sa nu-ti permiti asa ceva cartita de munte,ca nu te-am jignit cu nimic.Daca esti diliu te compatimesc pt ca oricum un diliu se considera cea mai"normala" persoana.....de asta exista "dilii"

PS Olescule eu am vb la tel cu T2(kiss) si tu imi spui ca eu sunt el? esti prost olescule? toti ne dedublam sau "esti cu capul"??
Serban
PS 2 sunt sigur ca olescu nu va publica si asta este pt T2.....asa ca sa stie si el cat rahat mananca si ce dezinformare face olescu.Acum 3 zile zicea ca eu SERBAN sunt CEZAR......am ras cu lacrimi!! recunosc ca atunci cand unii sunt prosti,sunt prosti! dar de ce trebuie "sa bata toba"??
serban

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Tigrisorule, Olescu a facut urmatoarea afirmatie uluitoare ca aproape nici unul pensionati inainte de 2010 si 2011 nu vor lua nimic la recalculare! Eu l-am intrebat cu decenta ca ce-l face sa afirme asta public fara un suport demonstrativ? Va dati seama ca L 223 ar fi discriminatorie absolut total pentru o categorie covarsitoare, pentru cei pensionati pana in 2011, dar generoasa cu o mana de favorizati, si atunci ce rost ar mai avea in peisajul cazon o lege partinitoare?! Hai ca blamam, criticam, dar nici chiar asa, caci ea n-are decat cateva inadvertente, in rest e foarte buna si poate sa fie reparata, incet incet de catre oameni cerebrali si patrioti! Olescu scapa fraiele cateodata, ca si cu Oprea vinovat de crima ca statea pe bancheta din spate, iar cat privesc implicarile in legile pensiilor militare, mie Opreq mi-a reparat pensia militara, ceea ce nu a facut-o nimeni pana la el, nici dupa el, bineanteles cu aspecte care erau atunci stipulate pe acele legi ale timpului! Pe Oprea, in consecinta, il gasesc nevinovat de foarte multe, dar n-a facut ce au facut basistii de au ruinat Romania! Sau ca liberalii care au tradat-o si se pregatesc s-o predea total pe mana strainilor!

Anonim spunea...

astazi vecin al meu subcomisar politie primit decizie la 2 luni dupa trecerea in rezerva=4200lei net/29ani efectiv/42cumulati.......tinerel de altfel si provenit din subof cu facultatea de drept absolvita acum vreo 15 ani......eu zic ca-i bine.Voi??
serban
PS nu cereti nume prenume,etc.Daca ma credeti bine,daca nu ma credeti tot bine

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Adi, te cred in durerea ta pe care ti-o imparasesc, dar strada plina de derbedei liberali platiti de Soros poate sa aduca mari necazuri! Asa a cazut un guvern legitim ales de o majoritate covarsitoare! Toti alegatorii aceia azi sunt acum frustati ca li s-au furat optiunile constitutionale, ca si mine! De la caderea guvernarii Ponta toate s-au dereglat! Stiai ca desi Ponta a scazut preturile, de cand sunt astia si-au revenit toate la loc? Si doar TVA e scazut! E doar un exemplu, dintre alte mii, si intareste regula ca strada este o incalcare grosolana a statului de drept si a Constitutiei!

Dragu Alecu spunea...

















Imi plac comentariile dv. si le urmaresc cu interes.!

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Bine? E foarte bine, o pensie absolut decenta!

Huhu Rezea spunea...

Din păcate, Olescu are dreptate în privința OUG 57. Dacă nu-l crezi pe el, înseamnă că nu crezi nici în ce spun eu aici, de aproape un an, că, pentru pensionarii trecuti în rezervă la limită de vârstă, înainte de 2005-2006, pensia recalculată va fi cu pânã la 28% mai mică decât cea care s-ar fi cuvenit pe Legea 223, inițială, si cu 18-20% mai mică decât cea pe Legea 164/2001.

Anonim spunea...

analfabetismul in scris sau vorbit este inacceptabil.
nimeni nu poate spune: "nu conteaza cum scriu,conteaza cum gandesc......care gandire??
serban
PS toti intelegem o greseala/2/3 de tastare,dar de aici si pana la analfabetism grosolan e cale lunga....se vede de fapt si din "ideile" exprimate
totusi poate sunt necesari si asemenea "telectuale".....asa ca sa stim cine "vorbeste".
Si ca fapt divers: cu cat sunt mai prosti cu atat sunt mai insistenti.Ati observat?

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Dan B. spunea...

Cum dracu se face ca iar se cauta statele de plata, cand, in 2011, ele au fost scoase din arhive si inregistrate datele privind veniturile in evidenta CSP? Ba chiar am primit, in anexa deciziei de pensie, venitul lunar din fiecare an de activitate!
Asa cum ma asteptam, au inceput sa curga noile decizii de pensie, un sef de sectie din Academie (in tinerete, mi-a fost profesor) avand un cuantum mai mic decat in dec. 2010 cu peste 200 lei. Recalcularea dupa Legea 223/2015 ii diminueaza pensia, caci la vechimea cumulata se acorda doar 1% pentru fiecare an peste cei 25 (era 2%); OUG 57/2015 mai scade si ea baza de calcul de la 80 la 65% din valorile luate in considerare. Si, colac peste pupaza, cuntumul favorabil, aflat acum in plata, este „inghetat” pana la .......calendele grecesti, daca nu „da coltul” inainte.

Dan B. spunea...

Noul format al paginii este inadecvat, era mai facil uzul celui vechi. Nu numai ca ocupaspatii mari fiecare comentariu, dar si este ingreunata verificarea topicii si ortografiei inauntea publicarii.

Anonim spunea...

Am crezut că ești mai inteligent ca Olescu. M-am înșelat.

Adi 4 you spunea...

@ Huhu, nu ai de ce sa-ti ceri scuze, asa este la inceput! Este cel mai modern blog, facil si intuitiv de -umblat- pe el. Iti citesc blogul din 2015, dar anul acesta m-am inscris aici. Peste tot in societate, mai sunt unii puturosi care s-au invatat cu ceva si sunt foarte, dar foarte reticenti la ce este nou! Ai reusit ca pentru fiecare -postac- sa aiva casuta lui bine definita, iar in plus, cine vrea, poate raspunde celui care a facut postarea, sau poate posta ceva independent. Majoritatea sunt incantati de renovare, nu stiu cati ai Gica contra! Pot face o propunere? In zilele de week end, daca nu este nimic important despre pensii, posteaza ceva cultural, cum ai pus despre Transfagarasan? Avem o tara frumoasa, poate mai invata si altii ceva in afara de balacareli, si daca mai continua cu trimitere la origini da-le avertisment public cu banarea postarii, iar la trei postari sa le blochezi contul pentru 10-30 de zile. Toate cele bune si bafta!

Anonim spunea...

Textul meu era: Corneliu, am crezut că ești mai inteligent ca Olescu. M-am înșelat.

Huhu Rezea spunea...

@Buzescu
Mulțumim pentru informație!
Erau mulți sceptici când, de vreun an de zile, le tot spuneam pe acest blog că pensiile recalculate pe OUG 57 vor fi mai mici decât pe Legea 164/2001.La mulți vor fi mult mai mici față de cuantumul recalculat/ revizuit pe Legea 119/2010, OUG 1/2011.
Să fie mulțumit profesorul că a scăpat ieftin, cu numai 200 lei. Revolta rezeviștilor se amplifică pe măsura ce apar noi decizii de recalculare.

Anonim spunea...

@bontas
de lene....nu are legatura cu analfabetismul daca imi e lene sa tot apas "shift"....de aia!!...si nici macar "caps lock" acum intelegi? ca eu scriu in mare viteza si nu am timp de "rahatele" (acum o sa intrebi de ce nu am scris rahatele cu "z" sau cu "ţ"?
bontas il scrii cu "ş"....ca nu se vede sau te cheama chiar "bontas" cu "s".....daca esti prost nu mai insista!
serban

Anonim spunea...

bine ca am aflat. te cheama "bontas" exact cum ai scris, nu-i asa?

micutzul spunea...

Mai omule tu chiar nu intelegi ca nu poti sa te compari cu cei din politie sau SRI daca ai facut parte din MApN? Nu vrei sa intelegi ca sunt venituri total diferite ?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Onorabile, va cred in esenta, dar eu vorbeam de Lege, nu de Ordonanta care este criminala sine, fiind singura incriminata si de mine, dar sunteti de acord ca L 223 era, sau este buna, fara Ordonanta?

tigri2 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Huhu Rezea spunea...


Mai dă-ți și tu uneltele la despăducheat, ca să ieși din blocaj.
Orice se invață, inclusiv noul mod de căutare pe blog.

tigri2 spunea...

Pai trimite-mi niste instructiuni de utilizare, "lumineaza-ma " si pe mine cu marinimia dvs.

Anonim spunea...

Cu parere de rau trebuie sa afirm ca Armata nu mai e ce a fost odata. Am depus cerere de pensionare in baza art19 din legea 223 la CMJ Constanta in 12 Februarie si inca nu am primit decizia! Mai cunoaste cineva situatii asemanatoare? Sapte luni mi se pare totusi prea mult. La CMJ Constanta oare mai lucreaza cineva?

Dan B. spunea...

De ce crezi ca ar trebui schimbata menirea site-ului? Vrei ceva turism sau cultural, ai netul la dispozitie. Nu se aglomereaza pagina cu tampenii. Sunt destule site-uri care au aceast specific, intra si desfata-te acolo!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Inteligenta nu se masoara, se etaleaza! Anonimule...
Dar macar fa-ma curios pe ce principii mi-o spui, ca nu stiu la ce te referi...

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Dragu Alecu spunea...

Astept cu rabdare, aparitia pensiilor militare recalculate, ale anului 1996, atunci cand am iesit si eu la pensie.!

Anonim spunea...

dupa cutremurul de azinoapte ,parca ar trebuii sa nu ne mai stresam cu nenorocitii astia de isi bat joc de rezervisti ,sa zicem sa ne mancam pensia pe care o avem multi ani .

Unknown spunea...

A murit deputatul MIRCOVICI aseara,singurul care mai lupta pentru penssia noastra,dumnezeu sa l ierte iar noi dumnezeu cu mila

Anonim spunea...

maine in comisia de munca si protectie sociala se discuta si acesta si Plx82\2016 deci maine 27 sept inca o emotie ,poate sufletul dlui MIRCOVICI e cu noi