Un produs Blogger.

duminică, septembrie 11, 2016

Posibilul presedinte al SUA a lesinat unde au cazut turnurile WTCenter

11 comments
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3784098/Hillary-Clinton-rushed-9-11-memorial-service-following-medical-episode.html?ito=embedded
Candidatei Hillary Clinton i s-a facut rau la ceremonia de omagiere a victimelor atacului terorist care a condus la prabusirea turnurilor World Trade Center.
Imaginile surprind momentul in care candidata se impleticeste pe trotuar inainte de a fi impinsa pe bancheta masinii.

11 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Eu sunt de partea acestei doamne, in sensul ca este mai echilibrata psihic si emotional fata de contra candidatul cu orientari rasiale, cu o logica confuza si inclinatii conflictuale. Cred ca s-a implicat emotional excesiv, asa cum numai la americani se opoate vedea ca spirit de clan, cumulat cu un voiaj electoral foarte obositor si care necesita o risipa de energie uriasa. Hillary este de fapt o femeie puternica si rezistenta, desi varsta este de acum inclinata catre apus, dar sa n-o plangem cand un asemenea eveniment intempestiv ii poate trada si eventuale slabiciuni, acela sa nu fie de caracter si tinuta morala, mai degraba, pentru un viitor sef de stat puternic cum e SUA! L-as vrea asa impiedicat la picioare pe Iohannis, dar nu si la cap si in actiuni, asa cum il stim si ne-am convins toti romanii ca este, din pacate! Hillary s-a scuturat de praf, cum s-ar zice, si merge victorios tooot inainte, dar Iohannis asa va ramane blocat si impiedicat tot pe loc, pe loc, pe loc sa rasara busuioc cat va trai, si nici nu i se mai poate face nimic sa-si revina la realitate de catre nimeni...Ah, uitasem: Domnul popa cu sutana, da, are ce!

Unknown spunea...

Politistul bun si politistul rau in varianta SUA .In realitate cei doi candidati sunt doua papusi de paie (trase de sfori ) in mainile iluminatilor .Stiati ca trezoreria (FR) amerlocilor (care tipareste celebrii dolari si detine rezerve uriase de aur) nu apartinr SUA ci unor trei ( de fapt familii) particulari ? Si cine detine malaiul dicteaza tot in SUA ,Nato, FMI, BM etc .Presedintii amerlocilor sunt doar niste biete slugi.Dar vulgul (ca peste tot ) are nevoie de paine si circ ( alegeri).

Anonim spunea...

Nu-l simpatizez pe trump in nici un caz.....dar daca hillary a jucat un pic de teatru? sta si in firea femeilor si aduce si voturi in acest caz.
Eu doar intreb: A jucat o mica sceneta feminina si electorala??...ca doar nu suntem naivi,nu-i asa?.......la "calibrul" ei de om politic calita o viata in mizeria politicii o apuca "lesinul" asa brusc dupa 15 ani?? Mai sa fie!!....dupa 15 ani??
repet :eu am intrebat doar atat.

Unknown spunea...

http://ponturifierbinti.com/ne-pregatim-de-razboi-armata-desfasoara-secret-exercitii-de-predare-masa. 😁😁😁

Unknown spunea...

Asa , si ???. Au nu stii ca Dumnezeu ia la sine pe cei buni , uneori mai repede !!!. De ailaltzi are grija Satan [ marele Satan] sa traiasca mult !!!!!.

Unknown spunea...

Hillary . Killary. Hitlery . Citesc si eu prin presa !!!!!.

tigri2 spunea...

@karadeniz, ai fost marinar si ma mira faptul ca iei atitudine negativa si nejustificata impotriva unor camarazi din breasla" arme tehnice". O explicatie ar fi ca ti-ai petrecut marinaria prin birouri si n-ai urcat in viata ta pe vre-unul dintre catargele bricului Mircea si nici nu ai "trait" clipele groaznice ale unei furtuni pe mare sau ocean...asa si cu pilotii sau tehnicii de bord,navigatori,insotitori ,tragatori,etc. Nu ti-as dori vreodata sa te lase instalatia hidraulica sau sa se defecteze ceva prin munti,sau chiar la sol stiind ca in spate , in cabina de pasageri /marfa , mai ai vreo 25 de suflete nevinovate iar in cateva zecimi de secunda sa iei niste hotarari de care va depinde viata lor. Oricum ,zborul este periculor ff periculos de la pornire pana la oprire. Tine cont ca durata noastra de viata este redusa cu 30%, numarul de boli profesionale este imens , asta daca ai norocul sa scapi cu viata ,caci un sfert dintre fostii colegi sunt "plecati la escadrila din ceruri" la varste sub 40 de ani.Si acuma vrei EGALITATE, FRATERNITATE SI PUTEREA GRADULUI??? Pai atunci i-a te rog bolile si stresul meu, da-mi inapoi vreo 25 de ani si o sa-ti dau toate sporurile mele.
Chestia buna este ca nu un filfizon de talia ta va hotari ce si cum, nici macar nu vrei sa privesti legislatia altor tari (tari adevarate) in acest domeniu al pensiilor si categoriilor de pensionari. Tu ai vrea ca un colonel de infanteriu sa aiba pensie mai mare decat un maior de radiolocatie sau tancuri(care pe langa niste sporuri amarate mai au si clasificarea),unii incearca sa compenseze sporurile armelor tehnice prin tot felul de subterfugii,gen 'spor de carte"(poate de carte de poker), sau 'spor de stres de birou"( se streseaza ca nu mai este potent cu subordonatele) pe cand tanchistul radiolocatoristul , marinarul sau aviatorul sta cu viata atarnata de un fir de ata...sa-ti fie rusine ca gandesti precum un mucos!

Adi 4 you spunea...

Sunt foarte curios sa aflu cine va fi presedinte! Am citit de curand -Confesiunile unui cafegiu- o carte super, care mi-a amintit de copilarie... Pe la sfarsitul cartii exista un pasaj in care se spune ca masonii conduc America. Cartea a fost scrisa acum cativa ani si se spunea foarte clar ca niciodata nu va conduce America o femeie. Acum este o femeie in cursa pentru Biroul Oval. Ultima estimare este in favoarea lui Trump, dupa ce Clinton a condus constant. Daca pierde Clinton si castiga Trump imi va dovedi inca odata ca masonii si-au bagat picioarele peste tot, inclusiv la noi....

CEZAR spunea...

@ Doru SErban
Posibil ca doamna Clinton sa fi urmat exemplul lu Basescu ....
Doar asa si-a asigurat asta ..o cariera de succes !!( Vorba vine ca doar asa )

Unknown spunea...

Ady 4. Tine minte .Va fi numita presedinte mâtusa Clinton.Nu ca ar conta.

Dan B. spunea...

As vrea sa cred ca au ajuns-o blestemele mele!
Caci ea a fost responsabila cu politica externa a Departamentului de Stat, ea a bagat Romania in dezastru politic si economic, ea l-a reinstalat si mentinut pe Basescu la Palatul Cotroceni, in 2009 si 2012.
Ingerintele ambasadorilor americani, care au fost urmate de cele ale Olandei, UK, Ungariei, au fost aprobate de catre aceasta scarba razboinica.
Trump, cel putin, intentioneaza retragerea majoritatii trupelor de dincolo de granite.