Un produs Blogger.

miercuri, noiembrie 16, 2016

Cade armata de dive pedeliste

14 comments
Ana Maria Pătru, președinta AEP, reținută de DNA Ploești pentru fapte de corupție, face parte din pleiada de femei atrase în politică de Traian Băsescu si plasate în funcții cheie pentru drenarea fondurilor publice, ca o adevărată rețea de crimă organizată infiltrată în structurile statului. Comandantul acestei structuri a fost și este Traian Băsescu, șefa batalionului de femei a fost Elena Udrea. 
Ana Maria Pătru de Vâlcea este un fel de Crinuța Dumitran de Bistrița Năsăud, pupila  lui Oltean Sobolanîngât, plantată la ANR, amica procuroarei Alina Bica, toate arestate de Codruța.
Absolventă a Facultății de Drept a Universității private Româno-Americană, Pătru a exersat o scurtă perioadă funcția de consilier juridic la Directia Finanțelor Publice Vâlcea.
 Ascensiunea ei politică începe după alegerea lui Traian Băsescu ca președinte în anul 2004, fiind atrasă în PD de senatorul vâlcean Dorel Jurcan și „șlefuită” de moldoveanul Mircia Gutău, cunoscutul primar cu probleme penale al  Rm Vâlcea. 
Ca și celelalte dive pedeliste, Ana Maria are întreg background -ul cerut pentru accederea în înalta politică, inclusiv un masterat la Universitatea de studii politice și administrative, fosta  „Stefan Gheorghiu”, și, țineți-vă bine,  doua masterate de Securitate și Apărare Națională la Universitatea Națională de Apărare Carol I.
Căderea Anei Maria Pătru îi va aduce mult mai multe necazuri comandantului rețelei mafiote. Denunțătoarea Irina Vicol, patroana firmei Siveco, a mituit-o cu o casă în Voluntari și un autoturism, pentru  ca AEP să contracteze softurile cu care l-a scos președinte în 2009.
Citez din Revista Blogurilor:
„Irina Socol s-a întâlnit duminică cu Ana Maria Pătru având tehnică de interceptare asupra sa. Discuţia ar fi avut loc într-o cafenea timp de 2 ore, timp în care Socol i-a amintit lui Pătru despre discuţiile din trecut privind contractele. Se pare că această discuţie ar fi devenit o probă pentru DNA, anunță flux24.ro.”
Câți „scheleți” au găsit... oare, procurorii DNA în dulapurile AEP?
Patru(vărgată) cu famiglia la Pescărușul, după victoria mezinei la europarlamentarele din 2009

14 comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Se cam face curatenie in jurul comandantului..... comodore del Sicilia, sau Anvers!
I se reteaza radacinile si va fi simplu de doborat! Acum, depinde cati cad odata cu el si cine se salveaza! Cei care au scris corect in Sinteza zilnica/saptamanala sunt salvati......cei care au evitat subiectul, dar aveau date, sunt mancati!
Asa se intampla cand din mic devii mare, peste noapte si iti mai si arogi merite!

PS-partidele pot trimite cate persoane vor la cursuri la UNAP, caci ele platesc scolarizarea!....a fost un demers bun, dus in derizoriu din calitatea personalului selectionat!....universitatea romano-americana zici? Elocvent...ca si Dunarea de Jos, de Vest sau Spiru! Examene grila cu 1X2, la care studentii primeau din timp raspunsurile corecte!

Unknown spunea...

Atunci SRI este o gasca de tampiti , sa nu imi spuneti ca acolo sant atat de prosti incat sa se petreaca atatea pe sub nasul lor, mai mult ,cei de la STS au destule posibilitati sa verifice acele softuri sau cum le zice ,sa verifice inainte de a se produce toata talharia asta .Adica dupa atatia ani se gaseste cineva sa rasscoleasca rahatul in care santem bagati .Interesant ca oamenii stau linistiti in casele lor. DECi astia de se numesc presedinti sant niste , ce? .

CEZAR spunea...

Si inca mai sunt unii ..care-l mai sustin pe Basescu ! Inclusiv cadre militare ./.pensionate !
M-alul ..ne va explica doct desigur cum a devenit experta in aparare si securitate cu doua masterate la UNAP...!!!

micutzul spunea...

Nu va faceti griji. Se face loc pentru ai lor. Interesant ca nu se intampla nimic cu Udrea ,Olteanu, Videanu, Boc, Roberta ,Blaga , Cotoi...etc. Daca dosarele treneaza prea mult DNA se decredibilizeaza.

Anonim spunea...

Voi votati linistiti ce doriti .Softul de BEC implantat de Mosad ( prin reteaua de sateliti Monsad) ''centralizeaza"" bine voturile.

Anonim spunea...

Mares cum stii tu cum se face scolarizarea...Binenteles tu ai facut scoala ''pe bune.'' ,nu pe turnatorie si x si 0.

Iulian Mareș spunea...

Cezar,
Esti prostalan sau te prefaci?
Eu cred ca nu te prefaci!
Pt noi pozitiile de curs sunt scoase la concurs, real!
Dar, ce sa iti explic tie, ca te depaseste nivelul! ....nu faci obiectul! Clar!

Iulian Mareș spunea...

Micutzul,
Se prescriu faptele, mai corect!
Dar banii raman la ei!.....sa îi luam!....avem forme si mijloace!

CEZAR spunea...

A...raspuns m-alul !...doct !
Ai si tu ..cateva masterate sau te-a depasit gagica ..tu probabil ii carai mapa !!!

CEZAR spunea...

PS..
De ce iti zice unul care se pare ca te cunoaste bine ..de la locul faptei..
"UMERAS INUTIL..."
Prefer prostalau ..facut de tine care oricum nu are relevanta ...!!
Coldea C..stie de ce ....!!

Unknown spunea...

Se zice ca vor indexa pensiile pe 2017 cu 5,2%, atunci pensiile militare? zice ca nu din inflatie ci din crestrea salariu mediu pe economie, asa ca la noi?

tehnocrat spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

Cezar,
Ti-am explicat cum sta treaba cu acele cursuri urmate de civili si/sau politicieni la UNAP.
Cate cursuri am facut eu acolo, nu-i treaba ta!.....ai mail, iti trimit diplome scanate!
Cu jaful de Vasale....mergi cu el, ca el esti!
Luna asta lasa sa se inteleaga ca a activat in Garda de Coasta/Politia de Frontiera!....eu sincer na indoiesc, dar mai stii? Activand pe mare sau/si fluviu....era doar mus!
Nu ne-am cunoscut....fii sigur!...in fapt cercul meu de cunistinte nu include si Spitalul 9!
Deci pa!...in varianta pnl!
:)))

Coldea Calustian spunea...

Mares sigur nu ne-am cunoscut.Eu am avut subordonati competenti si cu obrazul fin nu umerase..