Un produs Blogger.

duminică, ianuarie 01, 2017

Discursul lui Grindeanu din 05 06 2015 arată de ce este el reprezentativ pentru noii social democrați.

10 comments
Discursul rostit la Timișoara este publicat de Evz. pentru a demonstra că Sorin Grindeanu este împotriva Justiției, astfel spus, pentru că ar fi împotriva Binomului. Fiecare înțelege ce vrea și cum îi convine. 
Il difuzez pentru a înțelege și mai bine care va fi raportul de forțe între instituțiile statului în următorii ani.
Președintele și Sistemul care l-a luat prizonier primesc reacția unui teribil „fanatic” social democrat, cum rar mai găsești printre cei din noua generație de PSD-iști. Nu este de mirare că acest Grindeanu l-a făcut uitat la Timișoara pe Ilie Sârbu și a adus acolo prima victorie în alegeri a PSD. Nu este el prea bun orator, dar demonstrează că are convingeri. 
Dacă il mai ține lângă el și pe Ionut Vulpescu, se conturează o nouă echipă de social democrați, care va avea curajul să și afirme că PSD este un partid de stânga, nu doar de centru-stânga.
Pentru liniștea sa, Klaus ar fi fost mai inspirat dacă o desemna  pe Sevil Shhaideh.   


  

10 comentarii:

F16 spunea...

Sa vezi maciuci ce ne da olguta!!!!

Iulian Mareș spunea...

F-16
Incepe sa imi placa!

Iulian Mareș spunea...

Fostul era aviator...pilot, parca!
Ma insel?

Ein Stein spunea...

Este esential ca actuala forta politica sa restructureze institutiile statului, sa recalibreze un aparat supradimensionat, sufocat de birocratie si profund incompetent. Imi amintesc de examenul pentru retitularizarea sefilor caselor de asigurari sociale judetene cand niciunul dintre directorii in functie nu au reusit sa ia examenul de titularizare, ala din Bucuresti a picat cu nota 1(unu) si avea un doctorat in domeniu, sau despre CNADNR unde doar 3% dintre angajati aveau pregatire in domeniu. Trebuie eliminati toti parazitii care s-au agatat de institutiile statului. Oare va avea Dragnea curajul si taria sa faca acest lucru?
Am vazut ca doamna Shaideh avea pregatire in domeniul informaticii, primul ministru numit are pregatire tot in informatica, fac legatura cu ce spunea Dragnea in campanie ca va aduce in sistem 2000 de IT-isti, cred ca are de gand o restructurare si o debirocratizare a institutiilor. Cu toate ca Dragnea e rupt total de realitate, nu exista pe piata 2000 de IT-isti disponibili si in niciun caz nu vor veni sa lucreze la stat pentru salariile de mizerie, macar are intentia. Sa fie intr-un ceas bun.
Romania are nevoie neaparat de institutii ale statului asezate si bine organizate. Un roman care in tara era vazut ca un asistat social si traind in mizerie in Germania reuseste foarte repede sa-si faca o situatie. Vorbim de acelasi roman, de ce in Germania reuseste si in Romania nu? Eu cred ca tocmai organizarea, legile si institutii mai putin corupte fac diferenta.

avianyc spunea...

Un mare adevăr zice ca la pomul lăudat sa nu mergi cu sacul.
Un mic noroc care a dat peste noi consta în faptul ca promisiunea cu CASS și impozitul au fost fixate în luna de miere. Pentru restul după cum o bate vântul. Gurile știutoare deja vorbesc precum ca totul a fost intenționat în vederea amânării și colectării în ianuarie prin înghesuiala la plata dărilor pentru prima etapa.
În campanie au spus ca au toate datele pentru buget, azi au spus ca nu au nicio data. Complicat cu jocurile astea murdare. Dacă nu v-a ieși lozinca cu "greaua moștenire" nu a fost abrogată. Numai ca Dragnea a recunoscut ca guvernul defunct i-a lăsat pe masă 10 miliarde Cash.
La justiție se vor da cu barda pana la punctul în care UE le va da peste degete.

Anonim spunea...

Nu vreau sa fiu nepoliticos:
indiferent cum il cheama ca-i femeie sau barbat.....sau martian ...pe primul ministru il cheama liviu dragnea.E simplu nu?.....doar ca nu-i scrie functia pe cartea de vizita si asta-l doare rau pe oltean......in rest nimic nou pe "a treia planeta de la soare"
c-o fi sevil/grindeanu/popescu/ionescu/...escu, tot dragnea e prim-ministru
PS apropo la blog: "nu sunt robot":):)

Huhu Rezea spunea...

@Doru
Mai uită-te tălică pe hartă!
Tiliormanul nu este în Oltenia.
Mai discutăm după un an sau doi și vom vedea cine este șef la PSD.

Iulian Mareș spunea...

Pana acum un profet mincinos care intoxica spatiul cu lozinci de genul "voturile se fura prin serverul de pe satelitul Selena" are bunul simt sa nu mai scoata capul lui tesit si nu-i mai vedem nici spinarea paroasa si argintie de primata, aproape in extintie!
Parte din cei 10mld lei vor achita hotararile judecatoresti privind taierile salariale ale "sefului opozitiei"!
Oare militarii au dreptul la restituiri, intrucat ceilalti bugetari le-au luat sau sunt pe punctul de a le primi, inclusiv dobanzi cuvenite?

CEZAR spunea...

Dorele..esti mai prost decat un robot ..scos din priza ...!!!!

CEZAR spunea...

PESE ..PE boc==(KAKAT in turca )...cum il chema ca ..premier ..pitic ..!!