Un produs Blogger.

miercuri, ianuarie 18, 2017

Ce fac reprezentanții României care participă la ceremoniile de învestire a președintelui Trump

31 comments








Astăzi am avut o discuție informală foarte bună cu domnul Michael Flynn, viitorul consilier pentru securitate națională în noua administrație Trump.
Am discutat despre perspectivele excelente ale parteneriatului strategic dintre România și Statele Unite și despre faptul că securitatea națională și stabilitatea reprezintă doi factori esențiali pentru dezvoltarea și prosperitatea unei națiuni. L-am asigurat că actualul guvern de la București va respecta angajamentul României de a aloca 2% din PIB pentru apărare, iar dânsul mi-a confirmat interesul special al SUA față de România și dorința noii administrații americane de a dezvolta parteneriatul cu țara noastră.

31 de comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Eu ce mai pot zice?
Un inceput bun pt noi! Asta justifica si incercarea de minimalizare si aruncare in derizoriu a participarii celor doi!
In scurt timp vom vedea si efectele!
Stii....acum cam 4-5 ani se teoretiza in mediul militar adecvat un concept nou: Razboiul bazat pe efecte!
Iata ca acum putem fi martori ai Pacii bazate pe efecte, caci e loc sub soare pt toti!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Semne bune anul are, inca de la inceput! Sa fie schimbat si ambasadorul american intrat in oculta sorososta si se mai schimba lucrurile. Lulutza Cal de Monta, dupa venirea celor doi demnitari romani din America, probabil va fi detronata, asa cum afirma pe alta postare un coleg. Oaresce schimbari de atitudine vom observa si la Ciolannus Shmen, care va fi obligat sa danseze pe step bye step americanos.

Afara, in Bucale, golanii sorosisti, impreuna cu useristi din Shparlament, fac taraboi exchibitionist sub pretextul amnistiei, dar shmenul e ca sunt impotriva celor care vor fi la Truph invitati, va asigur eu de asta! Eu stiam ca poponarii, pardon, gaozarii se aduna in Parcul Operei, nu la Guvern, iar guristul Chirica Dilica de la Vama Putreda, greierele trubadur cu apucaturi paranoide, este un excitator de mase fara succes, daca n-o are si pe ma-sa betiva alaturi, Monicaca Morcovei! Nu-i venita acolo, pentru ca fiind prea tarziu au gasit-o evenimentele in starea naturala de manga bahica si-i trage la aghioase bashinoase la ora asta!

Faptul ca cei doi vor merge in America, va face sa se umple spitalele de nebuni si de urgente cu de-al de Aluna Burghiu, Tzurcana Berbeaca Sugatoarea, Chirica Guristul, Monicaca Morcovei, Bozgoreanu Vita Kobe 3000 euroi, Neamtzu Diliu' si alte lepre din sotzietatea tzivila cu alienati mintal! Oricum, Shmen cred ca acum are eruptzii de psoriazis pe fond de stres nervos ca nu se duce el tzoparc in stafful elitelor mondiale! Mai pune frana, bai, ca n-ai tu mecla de boss politique!

Succes acestei echipe de elita, INVITATA la investirea presedintelui american, si nu trimisa pe criterii de sorosism fascist sau masonic! Ai auzit, bai, Ciolosderos Bubos, care ai facut o gaura neagra de 12 miliarde in budget? Neam de neamul vostru de tradatori si mafioti sorosisti si masoni n-au avut honoarea asta, ce poate fi oferita o data intr-un milenium! Ti-au ramas lastarii in urma-ti, in Shparlament, dar te asigur ca in 4 ani se vor usca pe curpeni unul cate unul, ca fecaloidele uitate-n soare si bataia vantului!

avianyc spunea...

Au început vânzările ! In asteptarea primului ministru cu prețurile !!!!!!! Sîc !

Mitica spunea...

Nea Ifrime......jos palaria.....ca bine le zise-si la manifestantii de ocazie.....Oare cat o lua pentru i seara de demonstratie?? Dar oare stiu pentru ce demonstreaza??

Gigi spunea...

Cu cine este Dragnea, in foto de mai sus?
Dle,admin,H,ce faceti,trucati pozele? Se observa pixelul albastru!
Oricum,nu se pune,cei doi demnitari nu reprezinta tara,ci PAPUA NOUA GUINEE!!??


Huhu Rezea spunea...

Pentru că niște Cucuvele roz au reclamat blogul la poliția Google, în viitor va funcționa numai în regim privat. Mulțumiți-le!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhu Rezea: De aia e bine sa selectati protipendada: Tot ei trimit oameni sub pseudonim sa ne starneasca, sa ne provoace, noi nu mai suportam ineptiile si tampeniile lor si trebuie sa le dam replica pe masura! Cucuveaua roz e o golanca, pardon d'express, golasa de pene daca, se ocupa de asa ceva, in loc sa vegheze la stabilitatea statului de drept si sa se ocupe de marii infractori dintre randurile lor si care ne incalca drepturile constitutionale! Aici sa posteze oameni cu judecata si care sa nu sustina incalcarea legilor care protejeaza statul de drept! Sa comentam decent, fara contre, toate problemele care ne framanta, in limitele bunului simt si cu argumente, fara provocari intentionate, asa cum tot vad la unii ca o cauta cu lumanarea!

Eu daca am nume, ei de ce n-ar avea? Poate, conform legii, sa depuna cineva plangere daca nu are numele real trecut, ci doar pseudonim, sa vedem si noi cine ne starneste cu postari provocatoare! Un anonim nu poate depune o plangere! Si mai, ales, ca nu au fost discutiile cu trimitere directa per numele cuiva in comentariile mele, de exemplu! Sunt lasi, egoisti si nu stiu sa piarda! Baga batul prin gard, zadarasc, apoi o iau la goana in hohote de crocodil si pe urma bocesc ca babele la politia Google, lasii! Nu sunt barbati, nu au testicole de bivol, nu sunt militari, sunt doar niste cumetre bocitoare in fuste cu pene de papagal!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Gigi, fii bun, te rog, si zi-ne si noua, cat mai are solda un securan activ care are fonctia marlaneasca de bagator de bat prin gard pe bloguri? Are sanse sa iasa la pensie, fara sa faca puscarie pentru abuz in serviciu si incalcari repetate ale libertatilor constitutionale ale cetatenilor acestei Republici Romanistane? Ma intreba un vecin care munceste pe branci si da taxe si impozite sa-i sustina si pe astia care lucreaza pe comanda politica si politieneasca, abuziva si bolshevica sa puna pumnul in gura!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Sa stiti ca nu sunt ingrijorat, absolut deloc, pentru faptul ca acum SMURD-ul cara cu salvarile userianazisti jmecheri, liberalisti perdanti, , iohanialisti autisti si alte lepre la Urgente, sa le acorde primul ajutor! Cum, marele lor shmenar, Ulpia Traiana Iohhana Shmenuiala nu-i acolo si este ignorat de Trumph, precum ultima zdreantza, ultima carpa, ultimul gibon din gradina zoologica? Dar, cum dracului se poate asa ceva? Daca la noi, in Romanistan, ,,penalii" sunt marginalizati, discriminati, bagati in lagare de concentrare si exterminare, haituiti si trimisi dupa gratii, au ei dreptul sa stea langa nummber one del Mondo, sa-si sorgheasca borsul de fasole cu praz, maliga, tochitura si muratoarele impreuna cu Marele Boss Trumph? Vai, noua, ca facem infarct si ne cacam pe noi tulbure, din cap pana-n picioare, ca mari inchizitori ai statului in pozitia de dreptzi, in care prigonind bagam la parnaie oponentii politici si toti pe toti cei care indraznesc sa miste in front si sa zica despre noi ca suntem mafioti, legionari, bolsevici, shmenari si abuzivi, ca doar asta este natura noastra ,,umana'' de cand ne-au rahatat mamele ca stapani absoluti peste lagarul de concentrare fara stapan, Romanistan! La Cotrocello, bufonul natiunii are diaree acuta, e sters la cur cu servetele parfumate si i se schimba pampersii din 5 in 5 minute, saracan de el, ca nu a fost invitat la marele eveniment si i-au luatara fatza marii penali ai pesedeului, dusman de moarte! Medicii nu-i mai dau nici o sansa, si se incearca un tratament de cativa ani in Spitalul cu zabrele, Jilava! Eu, aici in fatza calculatorului, ma sparg de ras, in hohote si imi zic in barba, ca pentru sine: Lua-v-ar dracul de lepre nenorocite! Asta-i doar inceputul bataii de joc ai pesedistilor impotriva voastra, canaliilor, dar o sa vedeti voi cate clipe din astea amuzante voi avea cand vor fi marginalizati si izolati acesti calai ai democratiei nationale, cand le-o fi lumea mai draga, doar asa ca sa fie facuti de ras si de bacanie, sa stie toata lumea cat de minunata si de buna e, uneori, sfanta si dulcea razbunare a natiunii!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Mai, fratilor, si ce misto stateau ei, Grindeanu si cu Dragnea, la masa cu primul om din lume! Dar cum Trump i-a acordat lui Dragnea atentie, ca adevaratului sef al statului, Romania! De fapt, Dragnea e , acum, seful statului acolo, fiind cel mai caopabil politician din Romania la ora actuala, lasandu-l pe adevaratul sef de stat in urma cu vre-o 10.000 de Km, si fro cateva sute de ani inapoi, cam in Evul mediu timpuriu, cam gradul de pregatire acual, dupa capacitatea si intelectul lui real, adicatelea cu IQ sub 50! E bunisor el, la mintea lui infantila, dar la gradinita va fi respins daca isi uita si poezia ,,Penalii PSD,'' spusa fara sa traga aer in piept si cu coada ochiului pe prompter, ca in campania electro-statica!


Mda, hai noroc si sincere condoleante liberalistilor lu' Jupuitu' lu' Soros Baci! Au mortu' in casa, pe nasalie, dar asta e ,,veatza,'' ca sa parafrazez un cocalar liberalist si autist! Se boceste rau de tot, se plang unul pe altul pe umeri si cu labele pe sub fuste, e jalanie mare, ce mai! Doliu national la nivel de judete! Faza cu Truph si Dragnea, ca fratii impreuna, pupandu-se lasciv pe guritze, au facut ca dozele de anti rabice sa fie consumate din farmacii si sa fie aduse altele din Ungaria cu helicopterele SMURD! Sistemul este pur si simplu zapacit, aiurit, intrat in panica, iar cucuvelei roz i-au picat toate penele, acum fiind cucuveaua la bulu' gol!

Condoleante sincere, marilor perdanti, cu pamantul greu pe capacul sicriului! Aceste triste clipe se vor repeta zilnic, dar voi sa fiti tari ca fulearul si darji, atunci cand va ve-ti da demisiile, va ve-ti baga gheranoasele in garleje, va ve-ti pune funiile aninate si sapunite colac peste pupeze pe grebanoase! Fiti barbate, acum cand Dragnea v-o trage razand de voi pe la spate, draci preteni! Cocalarii de mare prestigiu negativ nu vor muri niciodata, chiar daca pamantul le va astupa gura! Deci, curaj, ca gaina la taietor! Vivat marlaneala care v-a ridicat in societate peste cadavrele oponentilor politici!

Gigi spunea...

Toata ziua nu am putut intra pe site.Nu stiu ce s-a intamplat.
@corneliu
Nu am inteles intrebarea!?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Azi mi-am luat bilet de voie sa platesc facturi din penzia mea moleculara, cele din care statul isi iau taxe si impozite sa plateasca gras institutiiile represive de incalcare grava a deminitatii umane si ale drepturilor constitutionale ale romanilor, iclusiv salariul Cucuvelei jumulite, roz bombon, si penzia nesimtita a Marelui Inchizitor, Coldrex.

Trecand prin fatza sediului limberalistilor, steagul lor icter-albastru-securist era coborat in berna si in bezna si cu o esarfa de doliu-lintzoliu in bataia vantului geros adiind duios. Ginindu-ma la nasolo prin fereasta, am vazut si auzit vaiete, boceli, urlete disperate, unii isi smulgeau podoabele capilare, altii se tavaleau pe jos cu spumoase la botoase, ca la moartea lui Kim Ir Sen, altii chiar isi inecau amarul in niste carafe mari cu tzighir altoit moldovenesc si rachiu de cacareaza!

O doamna bine de tot, chiar tzapana de buna la jumuleala, incerca diperata si histerizata sa-si scoata elesticul de la bikini, in incercarea disperata de a se spanzura la sanki, intr-o oglinda la indemana, ca sa-si traga un selfie de provocare a milei, compasiunii si empatiei nationale pe fb! Portarul mi-a raportat sa plec de acolo ca e mare jale si tristete inlauntrul acelui pantece de fataciune limberalista, si e posibil ca de atata mare durere sa se ia la bataie intre ei, ori sa se arunce prin ferestrele parterului, disperati in incercarea de a se face ca se sinucid! Ce mai, durere mare de te bufnea rasul in aceste clipe de mare tristete!

Daca nu era gerul Bobotezei afara, aveau sa fie pietele Bucalelui pline de manifestanti indoliati, indurerati si in jalanie de moarte ca ,, penalul'' Dragnea s-a pupat si a halit cu Truph bors de fasole cu praz, maliga si tochitura la ceaun, iar cadavrul lor de protocol, impaiatul calator cu duhul si mare shmenar de casoaie sta ca prostanul mototol in fotoliu sa vada pe TV marele eveniment! De atata durere nemargimita, saracanii de ei mai gaseau puterea sfasietoare sa mai dea foc la fro doua, trei cluburi sa friptureze la rotisor cateva 'je de tineri, sa-si ia portia de ghiogareala de la jindari, sa sparga cordoane ombilicale, sa bata si sa njure bagabonti de pesedisti, etc! Ce pacat6 ca gerul le-a incuract aceste marete fapte comise in semn de solidaritate cu stapanului lor bolnav de diaree si cufureala in pampersi de ciuda ca n-a fost el, in calitate de capi del tuti capi del Mafia statala represiva si opresiva! Pacat, mare mare pacat ca n-a gasit si pastile sa-si opreasca hemoragia din pampersi! A imputit, probabil, tot Cotroccellul, mai rau decat toata Groapa Glina, morgile si fabricile de oase la un loc!

Va rog, asadar sa pastram un moment pios si dureros de ranjet indracit si manzesc de reculegere si de solidaritate cu marii perdanti, astfel sa le demonstram solidaritatea noastra de bun simt la marea lor nesimtire! Va multumesc razand pe burta! Ah ce durere imensa: Ma dor falcile, dragi camarazi de suferintza!

A, sa nu uit: S-a dus dracului penzia mea amarata! Coldrex, tie ti-o ajunge penzia aia nesimtita dupa ce-ti vei plati toate hangaralele, ca mine? Doamne, pupa-Ti-as talpile Tale, cum de astia care baga oameni nevinovati in morminte si calca in picioare Drepturile Omului au atata noroc si bani la viata lor?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Gigi, prin tine, am intrebat sistemul, care ne blocheaza blogul pe aici, cam cat castioga pe luna sa ne blocheze comentariile. Nu-i cu directie pe persoana ta, dar am batut saua ca sa inteleaga calul, adicatelea ei, saua fiind intrebarea! Am luat si eu un nume de pe blog sa intreb retoric o cucuvea despre starea lui de bine cand noua ne face rau! Toate cele bune cu sanatate, ca problemele mele critice au drept destinatar sistemul ticalosit si mafiot, nu persoane din anturajul blogului!

Huhu Rezea spunea...

@gigi
Asa am setat eu blogul, ca sa poată fi citit numai de invitați. Mulțumiți-le celor care au reclamat că aici criticăm regimul discreționar instaurat de Binom.
De invitat nu pot invita mai mult de 100 de cititori.Lista de invitații este deja funcțională de anul trecut.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cucuveaua jumulita de handralai nu poate fi anchetata de Papa, Truph sau Prea Fericitul Daniel pentru marile abuzuri savarsite, croncanea ea azi de pe-o craca de palmier TV. E imuna la gripa, SIDA, pojar si anchete. Mai zice ea ca este Hristos de Romanistan, daca tot se poarta aceste etichetari ca: Ipsos, regele manelelor; Ciment, regele babuinilor nomazi; Glet, regele pestilor; Tencuiala, regina traseistelor de pe centura, Coldrex, regele cocalarilor institutionali... Atunci, de ce n-ar fi ea Hristosul Cucuvelelor jumulite, regina bunului ei plac?

Sistemul abuziv si mafiot rezista la toate cutremurele, pana le-o cadea tencuiala si caramida pe freze! Incet, dar sigur,intram in normalitate. Jupanul diriguitor al Oarbei cu balantza n-are destul sange in scula sa le-o puna-n mana! Poate mascheaza o tactica bine pusa la punct si sa nu bata la ochii celor care ies in strada si dau foc la cluburi. Rabdare si tutun, deci! Planul pesedist, pana acum, se desfasoara bine financiar si va trebui sa intre dur si in partea legislativa pe Codul de procedura penala, de revizuire a Constitutiei din temelii, poate si de un Referendum de demitere a neobrazatului abuziv, daca se vrea liniste in aceasta gubernie. Eu, poporul, toata lumea vrea acest act de dreptate.

Cand tai capul balaurului, el se mai zvarcoleste, se zice, pana la apusul soarelui. Dar, el se va zvarcoli pana la disparitia intregului sistem mafiot si represiv, inclusiv al liberalistilor de pe harta, ca a taranoilor cretini si demodati! In zvarcolirea acestui diavol se vor angrena multe institutii si nu va fi liniste si pace, va asigur de asta. Gratierea printr-o sentinta corecta in instanta a lui Dragnea va aduce un surplus de aplomb si va incuraja PSD-ul sa tina piept cu tarie acestor reziduuri sociale si politice, care lovesc tare inainte de moarte. Dar decesul lor ne va aduce, in sfarsit, pacea mult visata! Doamne ajuta!

Gigi spunea...

S-a introdus din nou cenzura? Pai,atunci haideti sa vorbim de fotbal,de agricultura,de femei si alte stiri mondene,ca tot se poarta!
@corneliu
Cred ca, cei care iti toarna tie gogosi sunt cei care baga batul si sunt pe acele state de plata.
Ca sa iti dai seama cine sunt acele persoane trebuie sa ai capacitate de perceptie si flerul necesar pt.ai putea depista.
Daca, ma banuiesti pe mine,ti-ai gresit persoana.Niciodata,nu as trada un camarad,indiferent ce ar putea sa se intample cu mine.
Eu, nu vorbesc ceva, iar dupa aceea fac altceva!
Binenteles,daca acel camarad este corect,cinstit si nu duce spre as trada tara!
Este ultima data cand iti raspund.
Nu meriti!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

GIGI, De ce nu ma crezi ca n-am intentionat sa ma refer la tine? Regret ca m-ai inteles gresit! Puteam sa ma adresez foarte bine lui Avianyk, Cezarica sau M. Lupi, eu am ales un partener de dialog imaginar dintre voi asa, la deruta, iar tu erai mai aprope vizual, si sa te uiti ca asa este. Chiar adminului puteam sa ma adresez, ca prin acest de fapt monolog sa ating sistemul, si nu pe tine sau pe altul! De ce te-as invinovati cu ceva, daca de fapt nu mi-ai atras atentia cu nimic si ti-ai postat un punct de vedere, ca oricare altul! Eu nu bag pumnul nimanui in gura si nu dictez nimanui ce sa scrie, poate chiar sa critice pe cine doreste ca e dreptul acestuia sa nu-i placa ceva sau de cineva, ca pe mine ma enerveaza doar sistemul ticalosit si mafiot, si nu palmasii de rand! Gandeste-te bine si analizeaza serios ce am scris aici, dar si mai inainte, si vei realiza ca nu m-am referit la tine si nici nu te-am pus in nici o situatie nefavorabila. Si ca sa ma crezi, am sa-mi cer scuze ca te-am pus intr-o situatie interpretabila, dar fara sa vreu!

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Existand posibilitatea sa nu mai vad neroziile unor postaci de serviciu, in slujba pisibila a gl. sexi, nu pot decat sa fiu mai linistit!

Iulian Mareș spunea...

Asa cum anticipasem si am si scris, de ieri, Klem este istorie! Numai el nu stia sau voia sa creada!;)))

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Iulian: Klei Tanase, a mancat kkt pana a plecat! Un dusman al Romaniei, un mafiot sorosist care a sustinut neconditionat incalcarea democratiei in Romania, un dusman al poporului roman pupat in cur de dreapta politicva tradatoare si mafiota, ca si el!

Trumph i-a azvarlit pe toti la closet si a pus oameni cerebrali. Sper ca, de acum in colo, sa nu mai avem inca o trompeta nociva de sustinere a mutantului tradator si smenar de case penal!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Iulian: Ma bucur daca n-o sa mai vad oamenii serviciilor care zadaraste cainii cu batzul prin gard. Unii erau deja consacrati pe aici sa ia in gura coaja la cacat ca sa puta pe blog, dar ei l-au mancat cu totul pana s-au innecat si la dracul au plecat!

reddog spunea...

Se pare ca unii de pe aici se p!ictisesc teribil...
Daca tot sunt la pensie stau in casa, freaca motanu' si scriu pe net :)
Ar putea sa se faca utili, deszapezind prin jurul casei.
Pot folosi la alegere mapa sau lopata, in rapport cu functia avuta in activitate.
Forza Dinamo!
Nu Gratierii! :)

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Forzza, Steaua!
Sa fie gratiati crestinii! Hristos ne-a invatat sa fim iertatori si sa ne iubim intre noi, ca fratii! Ura naste monstrii si duce la pierzanie! Puscaria nu indreapta, ci indobitoceste si reprezinta cea mai inalta scoala de infractionalitate!

Noi inca nu avem puscarii care sa reeduce, ci doar sa indobitoceasca si sa agraveze starea infractionala! Au murit, anul trecut, 98 de persoane in puscariile in care detinutii stau ca sardelele! Bosorogii in puscarie reprezinta degradarea morala a unui stat pierdut! Mamele cu copii multi in puscarie reprezinta distrugerea celulei de baza a societatii, Familia!

O gandire redusa, retrograda si inapoiata nu poate opri procesul de normalitate la care a aderat PSD pentru repararea societatii distruse in care traim azi! Distrugerea fiind facuta de catre o dreapta politica decrepita, semi analfabeta, discretionara, alienata mintal, inepta, mutanta si oligofrena fascistoid! Jos dreapta idioata si mafiota care a distrus Maica Romania!

Iulian Mareș spunea...

Redule
Conform principiului NKVD, orikand si tie ti se poate face un dosar penal, daca se apleaca suficient asupra ta!
Nu fii suficient, ca atunci cand te tezesti este deja prea tarziu!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Sa nu creada cineva ca tot ce scriu apare si aici, caci atunci cand sar capra, si stiu si cand o sar, si recunosc, nu mi se permit postarile, dar nici nu sunt infantil sa ma pun sa bocesc si sa fac zarva ca nu mi s-au postat ineptiile, caci astea sunt, daca nu li se permit publicarea! Dar, eu sriu nepatimas, fara ura viscerala, fara incrancenare, nu iau apararea leprelor politice care au distrus destine si vieti si au razuit cu buldozerul tot in calea lor si nu ma raliez obscur unor doctrine care vizeaza negativ masa mare a romanilor! Recunosc de la o posta incrancenatii in idei fixe, fascistoide si patimase, caracteristica celor din dreapta inepta si mitocana, fac si distanta intre acesti tolomaci nevindecabili si cei din serviciile bninomului mafiot, insa ambele gripari sufera grav de o boala incurabila: Au o lipsa totala si strigatoare la cer de cultura si educatie! Va asigur ca boala asta nu se trateaza decat intr-un singur mod: Invatatura si citit biblioteci intregi, pana la vindecare!

Iulian Mareș spunea...

Redule,
De acord cu tine.....dar trimite pe contul M. Finante cel putin 80 mil. €, pt apropiatul infrigement din mai!
De nu, taci pe veci....

reddog spunea...

Domnule Mares
Nici eventuala gratiere nu rezolva problema penitenciarelor romanesti.
Conditiile raman aceleasi.
Si penitenciarele merg in pas cu societatea, nu poti avea conditions de lux in inchisori cand stim cum arata si ce probleme au, spre ex, spitalele si scolile romanesti.
Cat despre justitie, cu siguranta exista abuzuri si erori judiciare, dar de aici si pana a considera ca in puscarii sunt numai nevinovati sau oricine poate ajunge acolo pur si simplu ca asa vrea un procuror e cale lunga.
Basescu are un mare merit pentru ca a sustinut DNA, initial probabil si pentru a plati polite.
Azi il vedem nemultumit pentru ca apropiatii sai au probleme cu Justitia.
Asta e un semn bun.
Cat despre presedintele Iohannis, al carui votant sunt, a dezamagit oarecum dupa alegeri dar personal daca uneori sung dezamagit ma calmez repede cand ma gandesc care era alternativa... :)
Am spus toate astea can sa stim cum stam pe barricade. :)

Iulian Mareș spunea...

Redule
Contextul folosirii cuvantului oarevum imi creaza sentimentul de...fara limite!
Cine a spus ca cei gratiati sunt nevinovati? Eu, nu!
Trebuie aratat ca miscam ceva in acest domeniu si gratierea este cea mai ieftina solutie...si de inceput!
De nu....fuguta la M. Finantelor... sa va vad pe lisra, dupa KWJ si imblanita Pruna....precum si Plicusor Dan!
Asta e!....nu eu v-am rugat sa îl votati...asa ca va rog sa fiti solidar cu alesul!
El va plati in case....

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Roscovane, si eu l-am iubit cateva secunde pe Base cand a infiintat DNA-ul. Pana intr-un minut, cred ca l-am iubit, dar deja in minutul doi era hotarat ca DNA -ul sa-i fie o institutie de razbunari pe oponentii politici! Iata astazi rezultatul: un DNA compromis total si care a bulversat intreaga societate, punand Romania pe butuci! DNA e foarte bun cu un sef pus pe maximum 2 ani si controlat sever de Parlament, insa cum actioneaza el astazi, nu se mai poate, frate! Sper ca actuala putere sa faca lumina si ordine, dar sa fie alungata de acolo Kovesi, ca altfel prapastia se va adanci pana la colaps! Legea gratierii a venit in plic de la Europa, la pachet cu cea a amnistierii. Circula pe fb si o poti gasi pe pagina lui Huhu Rezea fb postata de mandea! Pana in februarie va fi discutata public de oricine, si mie imi place asta, sa nu se mai vorbeasca despre ea ca favorizeaza. Sper ca cei din societatea civila sa nu dea dovada de atitudini obtuze ca, oricum, Europa ne obliga s-o adoptam!

Huhu Rezea spunea...

@Corneliu
Direcția Anticorupție în cadrul Parchetului General a fost creată în timpul lui Adrian Năstase. Băse și Macovei i-au schimbat doar denumirea și CSAT i-a întărit ilegal competențele.
Din rațiuni umanitare, amnistiile si grațierile au o ciclicitate de 5 ani.
La noi nu s-a mai dat o grațiere colectivă din anul 2002. Inuman!
Parlamentul trebuie să intervină și să ceară ministrului de justiție demiterea șefei DNA și a procurorului General care, în loc să vină cu propuneri la proiectul de lege contestă oportunitatea grațierii.
Grațierea este un act politic care nu este de nasul procurorilor.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhu Rezea, timpul mai sterge memoria, stiam ceva dar incep sa confund anii. Multumesc pentru reamprospatarea batranei mele memorii! Eu nu prea il plac pe actualul ministru al Justitiei.Nu are scula tare. Seban Nicolae era mai nimerit, e si jurist si are si nerv in el. Astept tare nerabdator ca aceasta guvernare s-o debarce pe incompetenta si abuziva Kovesi. Dar, sa dea si o lege sa-i schimbe pe sefii DNA la 2 ani, si sa fie numita si revocata de ministrul Justitiei oricand, la orice ora pentru compromiterea demnitatii si abuzuri. Schimbarea Constitutiei este mai necesara ca oricand sa se intrepte multe nereguli, neclaritati si sa nu mai existe portite pentru abuzuri. Astazi, singurele frane sunt Kovesi si Iohannis. Referend-umul de demitere sa se faca pana in primavara, altfel vom avea numai Bamboo, Colectiv si altele, pentru ca Ponta acum a afirmat, chiar acum o secunda pe feb ca ,,Romania va arde pana tot controlul revine la Iohannis si sistem!''