Un produs Blogger.

miercuri, iulie 11, 2018

Blogul se închide!

49 comments
Pentru că sunt câtiva cititori talibani anti social democrați, care au raportat blogul pentru conținut necorespunzător.
Să fiți sănătoși!

49 de comentarii:

tehnocrat spunea...

V-am transmis niste mesaje scrise, le-ati luat in daradere. Acest blogg s-a dorit o cale de urmat impusa. Cand ati pierdur masa, nu mai erati de actualitate si nu mai puteati infuenta masa, ase ca nu mai era nevoie de acest blogg.
Noi merem pe drumul nostru, oricum nu nu-ati inflentat cu nimic. Fiecare pasarica pe glasul ei piere. Ceasuri bune sa-aveti dumneavoastra si familia dumneavoastra.

Leo spunea...

MAESTRE,
Cine sunt acei indivizi si ce "continut necorespunzator" au reclamat ei ?
Eu sunt sigur , ca reclamatiile sunt facute de "spargatorii de oglinzi" despre care eu am scris deseori . Spargatorii de Oglinzi sunt din zona CLOCARILOR , deoarece altfel nu se explica rational cum ar putea cineva care a beneficiat de sute de pagini de consultanta juridica profesionista , sa faca un asemenea demers.
Daca închizi BLOGUL , atunci COCARII si-au indeplinit misiunea prin "spargatorii de oglinzi " care le arata manevrele lor de batjocorire a legilor pensiilor militare.
NU CEDA MAESTRE , ca ei asta vor.
TOATE PANZELE SUS MAESTRE !

karadeniz spunea...

Reclamațiile nu duc la închiderea unei pagini de internet decât dacă sunt justificate. Deși moderați comentariile, lăsați să treacă comentarii jignitoare și insulte la adresa unor persoane publice, cum ar fi cele ale pseudojurnalistul din Onești, și nu numai, care, culmea, pe pagina sa de Facebook nu publică nimic de acest gen, ci își depune elucubrațiile pe paginile altora. Insulta publică făcută de un militar descalifică automat toată breasla acestora. Cei de la putere, bine meditați de profesioniști știu că de la discursurile lui Dogaru încoace și de la declarațiile publice ale tot felul de ifrimi care l-au imitat, armata este compromisă în fața opiniei publice și cu un așa aliat de partea lor vor face ce vor fără ca noi să avem șanse de a ne mai impune în fața lor.

gheo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Leo spunea...

Draga MAESTRE,
Schimba repede titlul " Blogul se inchide" ca a devenit anaconic acest titlu si in plus este si un titlu trist.
Acum e VESELIE ca s-a deschis , dupa ce a fost in "maintenance" 2 zile.
Mi-a spus prietenul de la SEX Shopul Favorit , ca sigur a fost "atacul" diviziunii de gulerati , prin interpusi. Stiu mai multe , ca de asa ii sta bine unui "specialist tehnc" din subdiviziunea 63(2) din anii când guleratii care azi otravesc viata, se jucau cu putulica in nisip. Grea copilarie au avut de au ajuns in asa hal de dgradare umana.

MisuS spunea...

Daca accepti inchiderea blogului inseamna ca au castigat EI. Iar
EI nu par a fi niste simplii corespondenti. Sunt mai de sus si mai de la centru. Eu sunt unul din sustinatorii tai, chiar daca nu- ti impartasesc toate ideile. Daca te pot sprijini o voi face. P.S. Au fost atacate si celelalte bloguri militare si chair si unele postari pe Facebook.

totoiany48@gmail.com spunea...

Daca es mai poate face ceva,luptati sa nu se inchida blogul(mai corect va rog sa nu inchideti aceasta sursa de informare pentru pensionarii militari )
Multa sanatate si succes.

Unknown spunea...

Sunt si putini cititori superficiali, dar acest fapt nu tebuie sa conduca la efecte asupra acestui blog. Acest blog este foarte util in tematica pe care o dezbate si constituie o sursa profesionista si experimentata permanenta de informare(printre putinele existente pe web pentru pensionarii militari actuali sau viitori ) a celor interesati in domeniul respectiv. Sub nicio forma nu trebuie acceptata inchiderea sa.

Iulian Mareș spunea...

Karadeniz,
Nici eu nu sunt în consens cu literatura pură practicată de Oferim.
Kiar l-am atenționat de multe ori, dar el a lucrat la Cp.7 basculantei!

Viss spunea...

Mâna de ajutor întinsă unor oameni în nevoie prin sfaturi juridice și informații utile nu justifică limbajul violent, care îndeamnă la ură, prin care îți promovezi convingerile politice. Mă mir, însă, că te surprinde faptul că ți se atrage atenția. Chiar așa surprins să fii? Gândește-te cu câtă satisfacție aprobai comentarii pline de injurii, minciuni, înjurături, dar care îți promovau punctul tău de vedere pesedist.
În fine, m-ai cenzurat argumente politice solide care ți le demontau pe ale tale. Înțeleg și asta, doar e blogul tău. Dar... nu te da victimă a cenzurii, la rândul tău.
Dacă renunți, o să pierd o sursă credibilă de informații despre pensiile militare. Ar fi păcat!

Niky spunea...

Cu toată sinceritatea, sunteți unul dintre cei mai buni si echilibrați apărători ai drepturilor noastre!Va rog sa blocați accesul nesimțiților pe blogul dumneavoastră !!! S-ar putea ca acești nesimțiți sa vadă ca vor avea parte de adevărate austerități cu alții!

Marian spunea...

Cineva spunea în urma cu 18 ani ,,m-a învins sistemul,, Sper ca nu și pe dumneavoastră. Dacă se închide blogul ne luați una din cele mai importante surse de informații. Vă doresc multe sănătate.

dora spunea...

@Huhurez,
Distinse domn, vă amenință cineva atât de tare încât asta este hotărârea domniei voastre?
Sau, sunteți scârbit de comentariile celor care postează?

Huhu Rezea spunea...

@dorina
Pentru scârba provocata de unii comentatori am remediu .. o felie de lămâie.
Pentru monitorii google asmuţiţi de cititori prin apăsarea unui simplu buton nu am nicio putere, mai ales dacă si ei sunt #rezist.

Leo spunea...

MAESTRE,
Sunt putin ingrijorat de talica deoarece in ultimul an ai dat cam 4 semne de slabiciune.( 2 in urma "povestilor Woodo ale lui T2) , un semnal a fost in legatura cu cheta pt. Flavius si acest ultim semnal de cateva zile. Vezi , ai grija ca asa incep problemele "pas cu pas" , in timp si dintr-o data precum sare dopul de la sampanie. Eu le-am luat ca semne de epuizare nervoasa mai ales ca , in urma cu putin timp ne spuneai plin de optimism ca "Blogul va dura mai mult decat autorul lui" . Deci , vreau sa spun ca eu observ o trecere cam anormala de la OPTIMISM , la opusul lui si închiderea gazetei. Este ceva care seamana cu ceva denumit stiintific ca fiind "sindrom bipolar" , dar este doar o analogie. Totusi , trebuie sa ai grija oleaca si de talica , sa te menajezi si sa nu te mai enervezi la , de exemplu ceva ca "povesrea soaptei" de @tehno. Si Viss vede ca esti amabil , deoarece a scris o intreaga epistola in care , mai pe de parte te-a apreciat.
Eu cred ca am gasit secretul armoniei : Laud , Laud si slavesc la F&M si desi nu ma recunosc si nu cred , am scapat de probleme...............
VANT IN VELA !

Mitzuca spunea...

Cred că Gheorghe Dinică spunea odată: "lume multă, oameni puțini". Pentru acești "oameni puțini" ar fi bine să continuați. Dacă aveți încă putere și munca pe care o faceți pentru noi nu constituie o corvoadă și, mai ales, nu vă provoacă neplăceri, vă rog să continuați. Sunteți singura mea sursă de informații adevărate și în timp real. Încercați să "rezistați"!

iceparu spunea...

Șmecherie de securișt. Nu-Ți tine manipularea.

Unknown spunea...

@ Huhu Rezea

Cu toate ca am avut ceva "contre", v-am admirat si va admir rabdarea, cunostintele si ambitia de a nu lasa rezerva Armatei de izbeliste. Este clar ca ati deranjat pe "cineva", ceea ce demonstreaza ca "incapatanarea" dumneavoastra da roade. Va rog din suflet sa faceti totul pentru a tine deschis acest blog, cam singurul obiectiv, care distribuie informatii utile si, incet-incet, coaguleaza idei si actiuni. Daca pot sa va ajut in vreun fel, va rog sa-mi comunicati. Dealtfel, toti ar trebui sa va sprijinim. Cu stima si speranta !

Iosif spunea...

D-le H,

Ma sperriasem crezând ca am devenit indezirabil sau v-am provocat necazuri si mi-ati blocat accesul.
Nu cred ca e o buna optiune sa inchideti blogul. Poate schimbati adresa si selectati participantii la schimbul de opinii.
Oricum eu va multumesc pt.informatiile pe care ni le-ati furnizat si calitatea subiectelor puse in discutie.
Dupa parerea mea este un site echilibrat, centrat pe legalitate, util tuturor celor de buna credinta.
Pe Jurnalistii.ro gasiti un interviu pe tema pensiilor militare. Daca il considerati util publicati-l.


Cu toata consideratia,

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Detractorii se ascund dupa pseudonime si critica din motive de atasament pentru Cloaca, mama lor darnica si ocrotitoare cu niste pensii prea mari pentru caciula lor! Avand pensiile foarte mari, nu se compromit ei pentru 100-200 lei sa posteze revoltati pe aici si aiurea, suma care, pentru mine, reprezinta o avere! Ei doar vaneaza guralivii care le pun privilegiile in pericol! Eu, ceea ce fac se numeste pamflet critic, iar cand sar gardul mi se pune frana, asa ca sunt filtrat la postari, nu poate fi acuzat adminul ca scapa postari ofensatoare, dar eu reprezint un pericol pentru clocari si sustinatorii acestora, care semneaza sub pseudonime de lasitate, intrucat dezvalui un sistem ticalosit, impartial, discriminatoriu, abuziv si ilegal! Nu sunt un pseudonumist, viata mea a fost etalata, pentru ca n-am un trecut de infractor sau de gulerat plin de ilegalitati. Lasii nu fac asta...dar riposteaza vehement cand le critici cloaca, infectia, cea care le-a oferit pe tava drepturi cu mult sduperioare celorlalti ,,fraieresteni,'' si le frica de faptul ca batand toba prea tare o sa li se blocheze bunaciunile din care s-au servit pana acum, de fapt rapturi de la altii si acordate lor pe motive ascunse! Sunt haituit, urmarit peste tot si controlat la ce postez si ,,ma trezesc vorbind,'' cu o asiduitete demne de niste carieristi in a se ocupa de turnatorii, delatiuni si alte mizerii de toata jena si ridicolul, cu scopul clar de a apara doar un grup select si ascuns, care se hraneste setos din jegmanirea grosului rezervistilor, in stransa legatura cu cei care-i favorizeaza, ca pe o ,,elita'' careia ii pute de restul in nevoi si persecutati permanent la cuantumuri. Un pseudonim e o masca a tradarii, lasitatii si lipsei de curaj, deci la fel ca si ,,personalitatea'' purtatorului si, ca atare, pentru mine nu reprezinta absolut nimic! Chiar nimic.

instalatoru spunea...

Era si cazul! Ați desfașurat o propagandă de cea mai joasă speță, mincinoasă și abjectă, manipulând și dezinformând pe multi cititori, care este adevarat, abia asteptau rația de otravă, în favoarea unor dusmani ai armatei și ai atatului român! Nu știu câți sunteți și cum vă numiți în realitate, dar sper ca într-o bună zi să realizați cam ce ați făcut în deserviciul acestei țări! Fără considerație, Bercea Zorin.

karadeniz spunea...

@ Mareș
Măcar de-ar fi literatură dar uite că nu e, cică e ”pamflet critic”. Acum critică de zor PSD-ul dar când îi dădea Năstase ajutoare financiare tăcea mâlc. Vezi poziția 7 din tabel. http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/44819

doc987 spunea...

Oooof....Credeam ca am devenit persona non grata...Domnule Huhu, va doresc sa aveti puterea sa depasiti acest moment si sa continuati sa ne oferiti informatii importante in in ceea ce priveste legislatia pensiilor militare. Daca puteti sa si raspundeti in conditii de respect reciproc, interlocutorilior care nu achieseaza anumitor idei ale dvs., ar fi perfect....Numai bine va doresc.

doc987 spunea...

Oooof....Credeam ca am devenit persona non grata...Domnule Huhu, va doresc sa aveti puterea sa depasiti acest moment si sa continuati sa ne oferiti informatii importante in in ceea ce priveste legislatia pensiilor militare. Daca puteti sa si raspundeti in conditii de respect reciproc, interlocutorilior care nu achieseaza anumitor idei ale dvs., ar fi perfect....Numai bine va doresc.

Leon spunea...

Asa cum si cei din Piata Victoriei s-au rarit la apelul de seara, si "rezistentii" pe acest blog sunt mai putini..!
Continuati cu acest blog cu informatii utile pensionarilor militari si nu numai !

Mihai spunea...

”Tactici si tehnici psd” - dimineata se inchide ,după masa se deschide.
Huhurez te-oi fi suparat ca ”idolii” tai , fara nominalizari la persoana,au asociat en -gross purtatorii de grade si fauritorii de securitate ca fiind nimic altceva decăt ”comunisti ,bolșevici ,șobolan”.Adica si noi -adică si d-ta -adică reparatii la pensiuță _ula.
Sa stii că ,comunist am fost dar de acum trec la ”șobolan” . D-ta ce alegi din variantele puse la dispozitie de ”mitingiștii” # Nu cedăm .”Șobolanii ”întelesei din cuvântari că ar trai mai bine si-n zilele astea sub ”domnia justitiei imperative psd” unde în curând ”dreptatea va da pe de laturi din judecatori”.Sau vor aplica solutia ”decat sa ne legam la cap cu legile lor mai bine-i achitam pe toti si scapăm de griji si acuzatii”.
Chiar vrei d-ta să-i lași șomeri pe @ Mareș ,Corneliu si mai ”roșu in obraji” @ Leon sau pe traspartinicul @ d-nul tehnocret.
Uite ,desi zisei cândva ca nu mai scriu pe aci dar ca bun vecin ma gândii să-ti sar in sprijin (prieenul/vecinul la nevoie se cunoaste) si sa te încurajez în ridicarea moralului spre a nu inchide pravalia.
Oricum noi stim că pe” câine” nu faci slanina așa ca dăi inainte .
Cu simpatie pentru persoana si blog.
Nu ar fi mai nimerit sa-l renumești ”La Huhurezul rosu”.
Cred ca stii dece ? Ar fi mai legat de OG 13 ............si acele ceasornicului .....
Hai ,numai de bine și dăi inainte!
”# Nu cedăm ”(antena 3) să fie cu tine.

Alex Ionut spunea...

Subscriu tuturor opiniilor pozitive exprimate prin postarile anterioare, prin rugamintea de a mentine functional acest blog de informare. Daca se poate ajuta in vrun mod, rog nu ezitati. Indiferent de decizia dvs. va multumesc si va doresc toate cele bune.

Gigi spunea...

@H.R.
Cândva,am spus aici,despre faptul că,atunci când un admin al unui Blog militar se decide să închidă Blogul, pentru beneficiarii acestuia nu este,sau nu trebuie să fie,motiv de bucurie ci de tristețe.
Acest Om,petru mine și pentru zecile de mii de utilizatori este un erou.Atât el cât și ceilalți admini de Site militare.
Deci,în concluzie,domnule Admin,schimbați titlul art.în,
Blogul nu se închide!
Mulțumesc!

Anonim spunea...

Mare pierdere dacă se va închide.
Sper sa ramana activ acest blog.

Unknown spunea...

@ zorin bercea

Impusca-te. Daca ceea ce s-a intamplat pe acest blog tu numesti propaganda, ai probleme mari.In fond, de ce esti pe-aici, daca nu-ti convine, ca de vorba nu te-a intrebat nimeni.

instalatoru spunea...

@ Domnu' Binder! Mai u;or cu împuşcatu! Ştiu că nu aţi mai tras cu arma, de la ce o fi fost chestia din decembrie 1989, în duşmanii poporului şi aveţi o mică supărare pe chestia asta, dar am presimţirea că în curând, dacă se împlineşte dorinţa ayatolahului d-voastră, veţi avea ocazia! Sub pretextul discuţiilor, onorabile de altfel, despre pensii şi pensionarii militari de pe acest blog, s-a dus o campanie partinică furibundă pro PSD şi împotriva statului român, mai nou, parealel cu partidele din alianţa de guvernare! Orice acţiune de acest fel se răsfrânge şi asupra făptuitorilor, care acum constată că au fost nişte securişti din statul paralel, care trebuie să fie neutralizaţi, conform afirmațiilor celor doi lideri maximi! Nu asta este obiectivul noului front deschis de d-nii Dragnea şi Tăriceanu? Prin urmare, vă sugerez respectuos, să vă documentați un pic, înainte de a azvârli cu vorbe fără sens! Cum am mai spus, fără considerație, Zorin Bercea

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Uite ce se va intampla daca se inchide Huhu: Va fi bucurie mare in randul tradatorilor si lichelelor acestui blog si mai putin la clocari, caci sunt angajati la stat si ii dor la basca de noi! Sunt cativa tradatori pe aici cu pensiile foarte mari, care se fac ca posteaza ,,suparati'' si ei nevoie mare de ce se intampla, dar ma ochesc pe mine, pe Leon, pe Leonard si alti cativa clontosi ca sa ne spulbere prin metode de clocari infiltrati, de fapt niste ratati! Niste fricosi cu pensiile mari de pomana care le e frica ca se taie de la ei sa ne dea noua! Ma doare pe mine la coada si de ei si de pensiile lor si de viata lor inutila pe acest pamant! Bai, va jur ca, murind voi inaintea mea si cat mai curand se va intampla aceasta mare bucurie, n-am sa ma duc sa va mananc din pomana! Promit pe onoarea mea!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Onorabile, tot cei doi care v-au raportat si v-au facut rau mi-au facut pagina fb astazi praf, dar din 2000 de prieteni pierduti, am in trei ore recuperati aproape 400. Eu ii stiu acum bine cine sunt cei doi si ii astept la colt cat de curand sa le intorc cu multumiri ce mi-au facut! Isi zic ofiteri ai Armatei romane, da ramane de vazut cine le recunoaste si aceste merite, ca eu ma abtin public sa le spun ce cred despre gradele si persoanele lor!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Liviu Enache Binder, invitatia minunata a dumitale cred ca este pentru toti dusmanii blogului, asa ca am sa fac si eu un pustiu de bine sa-i invit pe toti acesti dusmani sa-si infinga cate un tzoi de fier in tartacute, si asa golite de continut si introdus acolo toata fierea si veninul acumulate din egoism si rautate de bosorogi in pragul mortii! Hai, ruginitilor, usurati-va de fiere si otrava prin apasarea tragaciului cu teava inhipta-n tampla tampa!

Iulian Mareș spunea...

Mă tot gândeam cine da idei insalubre palatului din apropierea statuii Geniului și dacă am putea skimba numele prostiei cum i-am spune?
Sunt sigur că tavia!

Karadeniz,
...mai uit și eu să pun "..."! Deh, nu am experiență în jurnalistică! :))

Unui aviator de (_)oi, zis și oIo!
Acum am înțeles... Tănăsescu în CO și ai fost reangajat! Sper că tu o să susții ceea ce a scris madama în carte și să nu te dezici precum ea!

Iulian Mareș spunea...

Corneliunsson,
Dacă nici A. Năstase nu te-a avut la inimioara!... să te fi trecut pe primul loc, în tabel!
Dar, poți să-l dai in judecată, kiar și după atâția ani!
Ce, Luluța nu instrumentează dosare și de la 1907?
Detalii, pe link-uri:

http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/44819

PS- știi cât aveam eu solda lunară in acel an?...și eram șef secție.

Stelian P. spunea...

@Huhu
Sustin si eu parerea majoritara ca ar fi pacat sa inchideti blogul. Poate ar trebui sa fiti mai atent la comentariile de genul „impusca-te” care strica tot ce faceti si arunca, daca mai este nevoie, noi gunoaie la adresa rezervistilor.
Parerea mea este ca monitorii Google au reactionat la mizeria cu huiduielile la adresa Simonei. Ati suparat pe multi atunci. Poate ar fi mai bine sa procedati ca un barbat (sau sa urmati pilda sefilor dvs. de partid) prezentind scuze in loc sa aruncati vina pe altii.

@Cornelius
Nu mai doriti moartea altora (cu aprobarea sefului de blog) ca este foarte posibil s-o incercati dvs. inaintea celor trecuti pe lista dvs.
"Detractorii se ascund dupa pseudonime" ? Oare Huhurez e un pseudonim sau numele real ?

iceparu spunea...

nu o sa vezi ca-si cere scuze un vechi securist.

Leo spunea...

Citez :
"Oare Huhurez e un pseudonim sau numele real ?"
Raspunsul scurt la intrebare este ;
HUHUREZ este o INSTITUTIE. (si punct.)
Raspunsul mai elaborat este :
HUHUREZ , este o platforma de instruire si de consultanta intr-un domeniu specific si dificil al pensiilor militare. Si acest domeniu este anume facut dicil , adica este OCULTAT de gulerati ca ei sa maniPULEze cum vor ei informatia din acest domeniu. Apoi , HUHUREZ , mai este si o platforma de cultura generala mai ales in zona limbii romane , dar si istoriei si uneori si aritmeticii de perspicacitate.
Pe scurt , HUHUREZ v-a luminat mintea in multe domenii. Am auzit eu ca , va deveni si un brand pe castroanele de Horezu , alaturi de Cocosul acela cu cioc albastru.
Va fi HUHUREZUL de Horezu !
PS
Eu as fi preferat sa fie chiar si "SACALUL de Horezu"

Iulian Mareș spunea...

Stelian,
Hai, lasă vrăjeala!
Huhurezul este mascota operațiilor Psy!

Corneliunsson,
Era o fată, cică dansatoare, care, că și tine, se plângea pe la Tv că i s-au furat prietenii pe Facebook, dar ea avea 60000!
Că să nu mai orăcăie, administratorii i-au dat și în plus, dar ea a făcut plangere!
Poate, tu nu le-ai făcut înștiințări, conform legislației, că nu le folosești datele personale! 😂🤣🤗🤔

Octavian Ailoaie spunea...

@Huhu

Blogul mi-a fost foarte util pentru informare in perspectiva pensionarii.
Va rog sa reveniti asupra deciziei inchiderii.

Va multumesc.

doc987 spunea...

Don Huhu, cu promisa asta inchidere a blogului , matale cred ca ne arati pisica, vrei doar sa ne sperii....Oricum, indiferent de ce hotarare o sa luati, ve-ti ramane in inima mea ca omul care sa luptat cu statul paralel si sa lepadat de liniile directoare trasate de partid....Ganduri transmise , asa, ca vecin....ca pe la amandoi trece paralela 45....

calin spunea...

Sa nu umblam cu fineturi ...cu apropouri ...cu trimiteri ...cu subintelesuri ...cu amentinari ...cu reprosuri ...cu invidie ...cu indiferenta ...cu superioritate ...cu deznadejde ...in zeflemea ...cu amenintari ...cu reacredinta ...cu lipsa de respect ..........chiar de sine! Suntem, toti, in aceiasi oala! Unii au iesit sus cand a inceput sa fiarba...O sa se raceasca! ........Erau mii de pensionari care se plangeau si acum 15 ani... activii de atunci si pana mai azi au tacut ...acum au devenit vocali, fiind in situatii similare! Activii de azi, inca tac! Cat o mai ducem asa? Nu mai avem comandanti, nu mai avem vointa de a ne tine impreuna......ne-a doborat tara care ne-a promis si... i-am jurat!
Huhule! Nu ne lasa in paragina! Nu ne lua o parghie prin care sa simtim macar, daca n-om mai reusi nimic, ca mai existam! Mai mult decat niciodata cred ca nu mai conteaza cuantumul, ci existenta unei ...specii care se cheama "rezerva armatei" si o vad pe cale de disparitie... cale de o lege! Nu-i deloc complicat! Depinde de noi!

Daniel Craciun spunea...

Va rog sa reveniti asupra deciziei inchiderii. Cu stima !

iceparu spunea...

Nu intelegeti nimic.Individul e un fost securist batran care isi apara cu strasnicie identitatea.Nu are nici o pregatire militara.In slujba lui sunt cativa indivizi cu ceva pregatire juridica care nu fac altceva decat se limiteaza a va aduce la cunostinta prevederi din legi fara insa sa va dea si solutii cum sa castigati in instante.Spuneti cati i-ati urmat sfaturile si ati avut succes in lupta cu CPS?Nici unul.Stati fara grija.Nu inchide nici un blog.In primul rand blogul ii aduce ceva venituri.In al doilea rand se pune bine cu puterea prin propaganda pro PSD.Indirect va face ca fosti apartinatori asa zisului stat paralel.

Mihai spunea...

@ Huhurez
Daca inchizi ,deschid eu unul aici cu titlul ”La Sibianul”.
Încerca sa-ti exprimi ”convingerile” pe el ....că te avertizez de pe acum ...că-ti tai aripile si-ți leg pliscul.

Huhu Rezea spunea...

O analiză a comentariilor din ultimii 3-4 ani de pe acest blog scoate la iveală faptul că mai mult de jumătate dintre ele aparţin rezerviştilor băsişti, iohanişti, #rezistenţi, altfel spus anti social democraţi.
Uitaţi-vă la ei cum se dau în spectacol şi pe acest topic!
Analiza aceasta a facut-o şi PSD!
De ce i-ar mai preocupa pe pesedişti interesele electoratului adversarilor lor politici?

Mă gândesc că ar fi cazul ca o perioadă acesti anti să nu mai aibă o tribună de manifestare.

instalatoru spunea...

duminică, iunie 17, 2018
Huhu Rezea spunea...
"O analiză a comentariilor din ultimii 3-4 ani de pe acest blog scoate la iveală faptul că mai mult de jumătate dintre ele aparţin rezerviştilor băsişti, iohanişti, #rezistenţi, altfel spus anti social democraţi.
Uitaţi-vă la ei cum se dau în spectacol şi pe acest topic!
Analiza aceasta a facut-o şi PSD!
De ce i-ar mai preocupa pe pesedişti interesele electoratului adversarilor lor politici?
Mă gândesc că ar fi cazul ca o perioadă acesti anti să nu mai aibă o tribună de manifestare."
După cum am mai spus, sub pretextul consilierii unor rezerviști, desfășurați o propagandă partinică, pro PSD, partid care nu este preocupat de pensionarii militari, decât în masura in care unii dintre acesștia sunt afiliați politic! Chiar te ia cu frisoane! În secolul 21! Doamnelor și domnilor Huhurezi, nu aveți remușcări? Scuzati-mi întrebarea, cum naiba ați putea avea așa ceva...

Huhu Rezea spunea...

Un analfabet politic funcţional crede că este ceva infamant să ai convingeri social democrate.
Atâta il duce mintea, atâta scrie!
Du-te zorinele să te consilieze site-urile penelist pedelizate!