Un produs Blogger.

marți, iulie 31, 2018

TT-ul l-a luat în cătare și pe Sf. Augustin, ocrotitor de cucuvele roz

30 comments

30 de comentarii:

Leo spunea...

Si sa aiba dreptate , nu mai are timp.
De fapt , nu le are pe ambele.
PS
Si in plus , TT-ul fara inchizator si decalibrat bine de "Venetia", nu ne spune nimic despre cum legea nu a fost cunoscuta timp de 2 saptamani in Romania , iar ca dupa 14 zile când au aflat ceva , au aflat-o gresit si "paralel" cu textul ei.
Dai TT-ule , ca mult nu mai este pana ce Roamania isi va gasi zambetul.

Huhu Rezea spunea...

@Leonard
Nu te-ai invățat minte de la revocarea lui Kovesi?
Intr-o jumătate de an, cu tragerile de timp ale lui Werner cu tot, o ochit-o pe Cucuvea. De ce crezi că în doi ani, cât timp, cel puțin, mai stă PSD la putere, nu are timp să-l propună la revocare pe moșul Lazăr?
Cât despre Comisia de la Veneția, din care face parte și TT, ca profesor universitar, te rugasem să nu bănănăi numai pe site-urile propagandei. Mai citește și contrapropaganda la statul paralel!

Iulian Mareș spunea...

Leonard,
Tu ai citit câți bani a făcut Lazar în 2 ani?
Vrei sau nu, considera-l scos din lupta, kiar "mort"!

Leo spunea...

TT-ul nu stie ca PROTOCOALELE pot fi declarate ILEGALE numai printr-o hotarare a unei Instante ? Pai daca nu stie acest lucru minor , pe care chiar si eu il cunosc , ce mai cauta personajul once more time to Venice commission ? Uite asa exportam incompetenta si impostura , iar tarile civilizate "se rade" de noi cu gura pana la ureichi. ele "se rade" , iar noi ne întoarcem in vremurile de dinaintea Rascoalei din '89.
Ce bine era pe vremea lui :
"Dai Turcine ca te fac ministru !"

Huhu Rezea spunea...

@Leonard
Iar te-ai uitat în gura(muia) spurcată a unor ageamii în drept, care au nesimțirea să-i dea lecții unui profesor în drept, judecător constituțional la CCR... mai bine de 10 ani.
Protocoalele SRI cu Parchetele,CSM si cu ICCJ au încălcat drepturile omului și drepturile procesuale ale inculpaților, care nu au avut parte de un proces echitabil.


Art. 124 din Constituție
1) Justiţia se înfăptuieşte în numele legii.

(2) Justiţia este unică, imparţială şi egală pentru toţi.

(3) Judecătorii sunt independenţi şi se supun numai legii

Deși revizuirea unor astfel de procese se poate declanșa și pe actualele prevederi ale Noului Cod de Procedură Penală, nu stică nici o prevedere expresă în acest sens. Păi, tocmai declanșarea unor procese de revizuire dă posibilitatea instanțelor să analizeze individual, nu la general, în ce măsură actele procedurale, instrumentate în cercetarea penală și cea judiciară în baza Protocoalelor secrete, care au stat la baza condamnării unui cetățean l-au privat pe respectivul de un proces drept, echitabil și transparent.
Nu impune nimeni instanțelor să anuleze din oficiu toate hotărârile judecătorești de condamnare date în perioada de acțiune a Protocoalelor secrete, evident ilegale și neprocedurale.

Stelian P. spunea...

@Huhu
M-am uitat si eu in muia altora care isi permit sa-l contrazica pe dl. profesor....si iata ce spune Decizia nr. 377/2017 a CCR:

"85. Desigur, nimic nu împiedică legiuitorul să augmenteze/elimine unele motive în temeiul cărora se poate promova o cale de atac extraordinară, cu condiția să nu submineze securitatea juridică și ordinea publică; însă, o asemenea reglementare, din punctul de vedere al aplicării sale în timp, poate viza numai procesele aflate pe rolul instanțelor judecătorești, nu și cele care au fost finalizate prin pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitive. Așadar, trebuie realizată o necesară distincție între facta praeterita - reprezentată de o hotărâre judecătorească definitivă, care se bucură de autoritatea lucrului judecat - și facta pendentia, reprezentată de cauzele aflate în curs de judecată. În caz contrar, s-ar ajunge la situația în care stabilitatea raporturilor juridice la baza căreia stă hotărârea judecătorească să fie vulnerabilizată/fragilizată prin posibilitatea mereu iminentă de a se reglementa noi și noi motive de revizuire care să pună în discuție sau să ducă la desființarea hotărârii judecătorești definitive, ceea ce este inadmisibil."

Cu alte cuvinte cei 2 ani (pura speta) pe care i-a primit cineva prin hotarire definitiva.....

Stelian P. spunea...

PS Cunosc titlul Deciziei dar in continutul ei se fac zeci de trimiteri la alte legi si decizii deci cred ca articolul pe care l-am citat are un caracter general. Sper ca nu am incalcat AUTORITATEA domnului ministru.

Huhu Rezea spunea...

"Stelian P
Am văzut că întreaga propaganda a binomului, proppagandă care îşi târăşte ultimele clipe de existenţă, a îeşit în faţă, ca la comandă, cu Decizia CCR nr. 377/2017, cu toate că respectiva decizie se potriveşte ca nuca în perete cu intenţia TT-ului de a completa motivele de revizuire din Codul de Procedură Penală.
Decizia 377/2017 a declarat neconstituţionale câteva dintre motivele de revizuire în procesul civil, introduse prin Ordonanţă de ministresa cu Prună în muie(gură) din guvernul lui Cioloş.
In civil operează principiul neretroactivităţii legii, pe când în penal operează principiul legii mai favorabile făptuitorului/ invinuitului/ inculpatului/ condamnatului -in dubio pro reo
Nu mă indoiesc că profesorul va ţine, cât de curând, un curs public de alfabetizare juridică a propagandei.

Leo spunea...

Da,va tine un kurs ? bine ca mi-ai zis ca va tine un kurs.
Ca sa plec de acasa.
La mare.

Stelian P. spunea...

@Huhu
Am asistat cu mare placere la cursurile domnului profesor cind ne explica cum cunoaste el la centima numarul celor eliberati din puscarie ca a doua zi sa se declare surprins. De asemenea mi-am luat notite cind acelasi profesor afirma ca in SUA congresul nominalizeaza procurorii nu presedintele. In fine, deoarece am lipsit la multe din lectiile lui va rog pe dvs. sa explicati ce inseamna SUB AUTORITATEA vs. in subordinea sau in coordonarea. Poate (sigur !!) nu inteleg ce a statuat CCR. Poate imi explicati dece al doilea om in stat (cel care ni la propus pe domnul profesor) ne vorbeste fara sa clipeasca despre regimul parlamentar din Romania. Cine invata pe cine ?

Huhu Rezea spunea...

@Stelian P.
Nu vreți voi să recunoașteți, dar v-a cam îndoit TT-ul cu operațiunea de scoatere a Cucuvelei Roz din Cuibul protejat de werner cel leneș, cel cu muieți-s posmagii?

Stelian P. spunea...

@Huhu
Abuzez de rabdarea dvs. dar cind ma gindesc in ce companie lucreaza domnul profesor ma apuca tristetea. Cine se aseamana se aduna ? Ministrul apararii vorbeste despre rachetele balistice dindu-i apa la moara lui Putin, ministrul transporturilor ne spune foarte doct ca autostrazile alunga investitorii, ministrul educatiei se exprima ca un agramat, un secretar de stat ne spune despre tricoaie iar cea care ii conduce si ii evalueaza pe toti e vai !, cireasa de pe tort. Si sa nu-l uitam pe directorul care ne spune ca dispora e formata din hoti, curve etc.
Iar dvs. ii sustineti.

Stelian P. spunea...

@Huhu
Daca accept ca Deciziile CCR sunt obligatorii atunci sunt mai mult necajit decit indoit. Accept.

Huhu Rezea spunea...

@Stelian
Sunt câțiva nătângi în Guvernul lui Dragnea, dar trebuie să recunoști că TT-ul îî țintește numai în gură pe propgandiștii analfabeți. Si-au găsit nașul!
Cu un astfel de președinte nu și-ar mai permite niciun politician, funcționar public sau ziarist să se prostitueze și să se hlizeze în public în detrimentul interesului României

Cezar spunea...

@Stelian si alti băsisti...
Si surpriza:
GUVERNUL face RECTIFICARE POZITIVĂ !! A
A DAT BANI CU TOPTANUL..LA TOTI
CAND S.A MAI INTAMPLAT ASA CEVA.? CUMVA CAND DERBEDEUL BEȚIV NAȚIONAL CU DRAPELELE FALFAIND IN SPATE..ANUNTA
-25 % LA SALARII..-15 la pensii??
ASTA DUPĂ CE INCASASE CENTURA DE SIGURANȚĂ DE VREO 30 MILIARDE..!!!
SI SA NU UITAM
DANCILA A MĂRIT SALARIILE MEDICILOR CU 300%
ALE PROFESORILOR. CU PESTE 30%
Pensiile au crescut in raport de 3x..etc
De unde mai basistilor de unde ??
Deficitul bugetar scade..si garantat se va menține sub 3%
Pib...creste...
Nu cumva asta va doare tare?
NU CUMVA ASTA CONTEAZA SI NU TRICOAIELE...?
BASISTI..DE RAHAT...CARE NICI ACUM NU ÎNȚELEGEȚI CE ATI FACUT CU TARA ASTA IN 15 ANI

Stelian P. spunea...

@Cezar
"GUVERNUL face RECTIFICARE POZITIVĂ !! A
A DAT BANI CU TOPTANUL..LA TOTI"
Foarte bine. Ma intreb doar daca acest trend se va mentine la infinit. Ma mai intreb dece preturile au crescut INAINTE de a se vedea aceste cresteri in buzunare. Ma mai intreb daca inflatia nu roade din aceste cresteri.
"-25 % LA SALARII..-15 la pensii??"
La salarii nu am raspuns. Nicio pensie contributiva nu a scazut. Au fost recalculate (cu unele scaderi semnificative) pensiile speciale, pensii cu care amindoi luptam de pe aceeasi baricada.
"Pensiile au crescut in raport de 3x..etc"
Vad si aici si pe alte bloguri ca pensiile noastre au scazut in virtutea unor ordonante semnate de altii dar care stau pe masa majoritatii de peste doi ani. Spre linistea pesedistilor si a mea a scazut, deocamdata pe hirtie, cu 300 de lei. ASTEPT ACTUALIZAREA.
"De unde mai basistilor de unde ??"
Exact asta ma intreb si eu.
"Deficitul bugetar scade..si garantat se va menține sub 3%
Pib...creste..."
Cine imi garanteaza asta ? Pesta porcina face ravagii si guvernul da compensatii multumita stapinilor de la Bruxelles. Pina cind ? Inundatiile fac ravagii si tot raii aia de la Bruxelles ne dau bani. Vremea parca a innebunit. Razboaiele economice sunt la inceput dar Romania e o oaza de stabilitate neafectata de ceva. Cine ne garanteaza asta ? ROBOR-ul creste alarmant. Cheltuielile pentru aparare cresc (ne respectam semnatura) dar banii astia nu se iau de undeva ?
Cine ne garanteaza linistea, jignirile lui Cezar ?


Iulian Mareș spunea...

Stelian,
Da, așa este, aveți dreptate 100%, iar soluția este una singură... Cioloș!
Scuze, Cioloș este o persoană, soluția este sigur NaCl!
Hai, sa din și serioși nu numai propagandiști deghizați!
Uite, eu nu-mi propun să te combat!
Rămâi cu ideile dumitale și cu încă 5%, adică în marja de eroare sociologică!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Cezarica, nu fa gafe: La rectificarea bugetara, nici un caz social din institutiile de forta n-a fost indreptatit, si sunt cu mult mai grave decat mine, unele cazuri! Fii mai atent cand faci afirmatii: Mereu, dar absolut mereu, se dau tot felul de adaosuri doar tot celor potentati, fereasca sfantul sa scape si la un nenorocit de orfan sau saracan ca ar sari guvernul in aer si Dragnea l-ar scoate pe tusa intr-o secunda, dar nu i-ar scoate afara pe cei din duzina de gafeuri jenanti! Asa cum sunt secretizate calculele la pensiile militare, asa sunt dispozitii foarte clare, clasificate, in care se interzice total orice ajutor de stat categoriilor sociale grave, in afara celor care voteza partidul din 4 in 4 ani! Nu e un mister, este o constatare la vedere, chiar pe pensia mea, care din 2010 a ramas definitiv blocata si neactualizata, pe cand cele mari au primit actualizari si de cate 5 ori pe an...Adevarul doare, dar asta e!

Iulian Mareș spunea...

Stelian,
Te rog să-mi mai povestești puțin basmul ăla urât și scârbos kiar, cu "Slujirea însăși" ...cu Nefertiti, cu protecție sau protejare?
Ohoho, ce vremuri bune....dar apuse!
Și acum întrebarea: dacă nu mai este Slujirea cui se mai face sluj?
Și protecția se realizează tot cu membrana subțire de cauciuc, eventual cu aromă(e)?

Leo spunea...

Pai caz mai grav decat al tau , nu poate fi decat cazul de targa...
Adevarul , prostia , hotia , impostura , incopmetenta , obedienta , slugarnicia , rachetele balistice de raza lunga , ..etc... NU DOR.
Nu dor , intr-o Romanie pe invers.
Nu numai ca nu dor , dar sunt ridicate la rang de "valori nationale"
" de la Nistru , pan la Tisa
Tot Romanul plansumi-sa
etc...

Gigi spunea...

Asistăm de câțiva ani buni,mai ales din 2009,cum cei care i-am pus în fruntea bucatelor împart roadele adunate de popor cu sudoare,între ei,între anumite categorii sociale,sarindu-i pe alții.
Dacă au trecut 7-8 ani și încă statul nu s-a achitat de obligațiile legale față de noi,de unele drepturi obținute prin lege,atunci nu cred că mai este nimic de spus.
Când tu,stat, introduci într-o OUG,care între timp a devenit Lege,că drepturile noastre se acordă numai în caz de deces al beneficiarului,mai e ceva de spus?
Găsiți un text dintr-o lege din vechiul regim unde prevedea aceasta aberație.
TT-ul se luptă,carte stie,dar mă tem că se luptă numai unde vrea.
A,poate pt.el unele prevederi legislative emise care nu respectă prevederile constituției, Deciziile CCR și dacă vreți cele mai elementare norme de bun simt,nu sunt așa de urgente sau consideră că altele sunt mai urgente decât urgențele.
Sperăm ca după ce termină cu"urgențele"să se aplece și asupra acestor încrengături legislative care au dus Legea pensiilor militare într-un labirnt.
Dar,după cum ne-a spus stăpâna care împarte roadele în domeniul asig.sociale,până prin 2022 nu avem vreo șansă.
Încă ceva,dacă se numeste DREPT AL OMULUI,mai este loc de discuție? Atunci să-l numească altcumva,nu drept.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Cezarica, pe blocul militarilor fb dai cu bata pe la spate, ca Iuda? Noroc ca sunt protejat energetic...Vrei sa-ti deschid dosarul pe acolo ca sa te potolesc? Am date valoroase de la ,,prietenii'' din...diaspora, timisoreni care au haladuit cu tine la Revolta cea Mare cu puscoacele catre civilii neanarmati, si au cautat noaptea cu felinarele un TAB ,,ratacit'' din cauza la zaibarelul en gross, prieteni care te cunosc mai bine decat te tii tu minte, asa ca ciocul mic si stai pe burtica intrucat e apa mica! Daca ai practica turnatoriei, cu mine n-o sa-ti mearga deloc! Cioc?!

Cezar spunea...

Hai Corneliunsson ..baga !
Oricum nimeni nu te baga in seama..

Iulian Mareș spunea...

Nero,
Eu îl cred pe Corneliunsson! 🤔...o ști el ceva! O fi ceva..., vei fi făcut tu ceva....🤔

CEZAR spunea...

Normal ca am facut ..!
Eram in misiune de lupta ...NU CA ALTI CU BURTA LA PLAJA IN CONGOOOOO !

Iulian Mareș spunea...

Nero știe cum este în Congo!
Pai, el nu știe nici unde-i Africa!
3 ani de burtă, coate și spate și este destul! Sau suficient?
Atât de la el, mai mult de la Domnul!...kiar și de la domnul doctor!

PS- dacă ați avut vaga impresie că pe Facebook este diagnosticat altfel, veți avea o deziluzie!...tot nimeni în drum!

Iulian Mareș spunea...

Ia Corneliunsson, să vezi de unde provin pensiile mari:

https://www.bugetul.ro/surse-ce-salariu-ar-avea-noul-iubit-al-laurei-codruta-kovesi/

Mihai spunea...

TT și ”ultimul cartuș” dar cu teava pe invers.
Voi avea 1% incredere in acest ”specimen de prof” doar atunci când v-a legifera ca procurorul trebuie sa fie ”avocatul” statului ,să stea in sala de judecata in linie cu avocatul apărării si sa ofere prin lege procurorului statutul de ”avocat al statului” similar cu statutul unui avocat de sedinta al apărării ,dând astfel acestui ”avocat al statului” numit si procuror posibilitatea sa apere statul prin culegerea de informatii ,date ,etc in dosar similare cu posibilitatile avocatului apărarii ,indiferent din ce mediu le culege (SRI,SIE,denunt legal cu probatiune ,mediu social,etc,etc).
In fata unei cercetari penale nici o usă nu trebuie să fie inchisă daca avocatul statului si cel al apărarii considera ca elementele respective sunt utile in desfasurarea unui proces echitabil.
Până atunci însă ,cale lungă si ........lege ca infractorii cazati ”neomenește” să fie despăgubiti. E bine așa dom Huhurez ? Ce zici?

CEZAR spunea...

T-3 zice......"atunci când v-a legifera ca..."
ANAL..fabetuleee..:D...:D

Iulian Mareș spunea...

De aproape 3 luni TT a solicitat tuturor instanțelor să aducă modificări în sala de judecată, astfel încât procurorul și avocatul să fie poziționați la același nivel, adică al parietalul, inclusiv ușa folosita de judecători sa fie cu regim exclusiv pt judecători!
Uite așa, zi cu zi, câte 1%, aduni procentele necesare să domini și cei mai înrăiți cârcotași!
Acuma, că protocoalele SRI-alte structuri au fost/sunt toxice constituie o evidență, daaar să vedeți Planurile de Acțiune, semnate în baza protocoalelor dintre structurile centrale! .... Cât de bine sună expresia: Va urma!😂🤣😎

PS-Vedeta Lăncrănjan, oare ce rezultate a obținut la selecția pt DNA?....sau, aflăm că submediocritatea nici nu a fost clasificată!... și cum rămâne, că era și "lector", biiine, că nu kiar Hannibal!