Un produs Blogger.

miercuri, decembrie 05, 2018

Hellvig și caschetele galbene, în tribună, luptătoare SRI, pe jos...

37 comments
Macron este contestat de "vestele galbene", Iohannis defilează cu "caschetele galbene".
Johannis și-a prezentat echipa de campanie electorală.
Purtător de cuvânt, Marincea, responsabil cu circul, Organ.


37 de comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Ca am vazut stiri tâmpe cu "De ce nu au decolat F-16 pt parada din Bucurest, S. Manastire este cap de lemn, de lista, mai treaca mearga, sunt civili si vor stiri!
Dar, ca un "profesionist" d'aci critica si batjocoreste arma din care zice-se ca a facut parte, dati-mi voie sa scriu ca ori este rau-voitor ori necunoscator!....unii kiar vorbeau de piste decolare/aterizare incalzite....etc
De fata cazuta din masina SRI nu a scris nimeni: i-a inghetat manutza, avea manusi sintetice - fara priza, si-a rupt o unghie, si-a deranjat rimelul, i-a cazaut lentila de contact, obligatoriu albastra, sau s-a desprins o geana falsa?!
Nu stim nimic! Tacere absoluta la emisie!
Casketele galbene stau mereu in proximitatea centrului de putere, numai ca, acum au facut unul, kiar doi pasi in spate!
Pe cand mai multi pasi si sa rupa randurile? ...nu de alta, dar se aude draftul unei noi legi pt ei!
Si o noua Academie de Informatii NATO, la Bruxelles! Sa vedem cati preparatori, asistenti, lectori si profesori vom detasa?!

Leon spunea...

Huhu Rezea, nu este nicio surpriza ! Presedintele Iohannis este inconjurat de cei care l-au ajutat sa urce de la Primarie, la Presedinte PNL si destul de repede, Presedinte de Tara..!

Mihai spunea...

Stimați spectatori și telespectatori.
Aveți ocazia să vizionati ce se vede la televizorul lui Huhurez concesionat /setat de la sediul PSD de după primul colț.
Ca să nu iasă cu fluierături psd-istii care au avut curajul de a se afișa la Alba si-au tras se pare o cascheta de vânător de hoți pe cap.
Huhurez, eu îți recomand să postezi mai bine un topic prin care să faci chemare către cititori și comentatori să doneze 4 euro prin sms la 8864 cu specificația "SPITAL " pentru construirea din donații a spitalului destinat copiilor bolnavi de cancer.
Ar fi mult mai eficient .
Si după ce se termină ăsta facem tot din donații și unul de arși.

Iulian Mareș spunea...

Leon
...și tot ei îl vor trimite, .... cel mult la catedră!

Iulian Mareș spunea...

Comemoram azi 1 an de la moartea MJ Sale, Regele Mihai-I!
Dacă am fi fost monarhie constituțională nu am fi ajuns aici!
Cred, în continuare, că aceasta este singura și ultima soluție pt relansarea României!
Am ratat clipă și viitorul nu-l putem controla!

Leon spunea...

Ca urmare intalnirii ( de taina..) a Presedintelui cu prietenii sai liberali de la Alba Iulia, in Sedinta de plen a Camerei Deputatilor de astazi, opozitia incearca ,,debarcarea,, Presedintelui Liviu Dragnea de la conducerea acesteia.
Pentru ca tot Guvernul Romaniei este plecat la Bruxelles si cladirea a ramas goala, cred ca era mai bine sa fie instalat guvernul din umbra al opozitiei, acum era momentul potrivit ,dar aceasta sansa istorica s-a ratat..:))
T3, uite ca mai vii si cu propuneri constructive: se pot trimite, LUNAR, SMSuri cu mesajul SPITAL la 8864,de 4 euro sau la 8844,de 2 euro. Hai sa trimitem si noi astazi..!

Iulian Mareș spunea...

Să doneze pt spitalul de arși domnul KWI, cei 320000€ însușiți dubios cât și încă 300000€ obținuți din meditații cu care a cumpărat 5 case!
Nu este corect așa? După ce vad și verific Ordinul de Plată, voi dona și eu 1€!

Iulian Mareș spunea...

Femeia șnur ( fără ț..., fără c...), trăită sub biroului lui Frankenstein, Stolojan, se dă în stambă țigănească de Șelimbăr!
Că nu a muncit nimic la viața ei, cu contract, ea orăcăie precum broasca prin CD! DC orăcăie? Pt că brațul legii se apropie de barbatu-său și ea în legătură cu f. multe contracte de "consiliere", pe sune amețitoare!
Un nou caz Bica/Udrea?
Nu mai iau în calcul densitatea fff mica a materiei cenușii, lucru cunoscut și în PD și în PNL, dar muncește bine cu gura! ....în CD, căci este și deputat!

was spunea...

monarhia nu e o solutie veZi CAROL 2. oricum a abdicat de n ori conform legii lor nu EXISTA urmas legal decat poate PAUL, SOLUTIA E ALTA , AM RATAT O IN 89 VAE VICIS

Patrascioiu spunea...

Mares la capitolul istorie ești repetent.Vezi ca PMR constituit din PCR și PSD au militat pt. abolirea monarhiei.Vezi ca te împiedici pe scări.

ifrim spunea...

@Tigri3.Mult mai eficient ar fi ca din donatiile de care amintesti sa ne facem propriul spital pentru rezervisti si in retragere caci suntem mai multi bolnavi fata de categoriile amintite ca doar nu suntem in iad sa ne perpeleasca in catran pentru a face noi spital de arsi.Ici colo cate un caz izolat.Doar daca ai de gand sa-ti dai foc in semn de protest in fata sediului PSD si-ti iei masuri preventive!

Leon spunea...

Astazi vazuram la TV. ultima "revolutie" din Camera deputatilor avand in prm plan pe cei trei: TO(LO)MAC, care nu vede BARNA din ochii TURCAN(EI) de Sibiu ! Toti Doamne si toti TREI. Daca n-ar fi de plans, ar fi de tot rasul..!

Huhu Rezea spunea...

Și cât investire Hellvig să convingă opinia publică de la noi ca el nu mai este liberal! Numai Chiriac și Radu Tudor...cât efort făcuseră! Fotografia spune mai mult decât un an de propagandă.
Păcat că a tăvălit prin mocirla de Sibiu o duzină de generali lipsiti de verticalitate.Dupa Johannes, din cauza de obediență vor fi trași pe linia moartă.

Dan spunea...

Lăsați tâmpeniile că ăștia tocmai vă impozitează pensia cu 10% cass 🙄!

Mihai spunea...

@ Leon
Mi-am făcut datoria.
Receptivitatea unora lasă de dorit.
Pe unii care înțeleg că achitarile se dau la A3 îi înțeleg.
Nu vor face curând un lucru de care să fie mândră națiunea.
Mulți se vor dezmetici în momentul în care apare ordonanța cu măsurile fiscal-bugetare pe anul pe anul 2019.
Aștept taxă pe gazele de la esapamentul centralei termice pe gaz.
Poate așa razbesc cu minciunile.

ifrim spunea...

Si la turci s-a incercat acelasi scenariu de preluare a puterii cu forta dar Erdogan le-a atrofiat nervul zambirii arestand zeci de mii de generali,procurori,judecatori,profesori,medici etc.Propaganda cica drepturile omului,ca dictatura si alte cele dar nu sufla un cuvant ca bugetarii de lux isi forteaza norocul sa puna ei presedinti,guverne,ministri obedienti cu dubla mansa.La metode marsave anticonstitutionale musai reactie in oglinda proportionala cu gravitatea precum la legitima aparare!

Iulian Mareș spunea...

Nu știam că Fara kip=Fără cap?
Daca găsești o singura propoziție in statut, in care PSD este continuatorul...
Deci scrii idioțenii, că să nu te trimit la doctrine...numai repetentii ekivaleaza social cu socialism!
Ești din spatele blocurilor!
Nu are treabă social-democrată, că doctrina și partid cu monarhia constituțională! Baga la cap, numai dacă poți!

Dan B. spunea...

Iată ce înseamnă să fii deputat, mai ales unul cu functie de conducere, și să tragi chiulul de la ședințe.
Oare, ce-o fi avut Dragnea așa de important de făcut, încât să lipsească de la prezidiul Camerei Deputaților, ba chiar nici în imobilul acesteia să nu se afle? N-o fi avut timpul necesar giugiulelii cu proaspăta-i sotie tinerică și fac „bis” în localul din sos Kiseleff?
Apoi, este evident că la puciul din Camera Deputaților si-au dat concursul Iohannis, cel care a sincronizat actiunea mdmei Țurcan din plen cu cea a Ancăi Jurma, astfel încât vicepresedintele PSD sa fie chemat telefonic urgent, din plen, la DNA.
Nu-i mai puțin adevărat că Mihălcescu Carmen s-a urnit către DNA cu o rapiditate rar întâlnită, iar explicația ei, cum că a venit să bea o cafea cu procurorii, mai că-mi vine a o crede, eu bănuind-o parte a jocului binomului.
Ceea ce s-a-ntâmplat la Camera Deputaților a fost planificat din timp, mai ales că și guvernul era plecat la Bruxelles.
Urmează Tăriceanu?

iceparu spunea...

E rasul plansul.Inteleg ca avioane F-!6 nu pot decola din varii motive.Inteleg ca cedeaza senila unei MLI ca doar e fier.Hai ca poate cade si o facuca din autovehicul.Dar cum naiba ajung subunitati MApN ca defileze alaturi de masinile gunoierilor ,sa dea onorul unui obscur primar dintr-o comuna amarata,garzi militare de onoare la ceremonii funerare a unor fotbalisti,cantareti etc.Mares asemenea performante apartin generatiei tale.
In zilele trecute am fost la SMC.E spital militar numai cu numele.Practic e asediat.Armata a fost la munci industriale si in agricultura.Nu zic ca era bine dar nu se compara cu transport de cosciuge.
Va tot preocupati de luptele pentru ciolan dintre politicieni si pierdeti din vedere ce se intampla cu noi.

Leon spunea...

T3, trimisei si eu cuvantul SPITAL, prin SMS la nr.8844, 2 euro valoare, dar ATENTIE, acest SMS retine in fiecare luna 2 euro, fara alta interventie din partea mea. Cred ca il voi lasa sa ,,curga,, 10-12 luni..!
PS. Ai fost de fata la intalnirea sibienilor Barna, Turcanu si Iohannis, si unde au pus la cale detronarea lui Dragnea, la Alba Iulia sau la Sibiu, si daca in Sibiu, la care casa din cele Sase ?

Iulian Mareș spunea...

Ice,
Cei care au decorații de stat beneficiază de ceremonial militar pt înhumare!
Primarii nu beneficiază de onor militar...doar de la prefect in sus, parcă!
O comuna are firma de curățenie și a defilat cu mașinile de gunoi, adevărat, dar nu în rând cu armata!
Hai sa nu o dam in bășcălie...
Cat despre F-16, eu am scris ceva, mai multe să spună un aviator, pilot sau Th! Sunt mai autorizați decât mine!
Daca vrei sa afli pdv meu, ei afla așa: o singura parada militară, impunătoare, în capitală! Atât! Să duduie bulevardul! Ce a fost anul asta nu mi-a plăcut....parada orgoliilor!
In rest, depuneri de coroane, alocuțiuni, .....etc

ifrim spunea...

De Mos Niculae soroci a uitat sa vireze opozitiei bitcoinii,nu au bani de globulete si beteala si vor acces la PIB prin hold up(rapt).HuhuRezea fii vigilent nu parasi scaunul din fata monitorului iti fura astia blogul !

val3ros spunea...

https://xpm.ro/proiect-de-o-u-g-marca-boc/

vom plati din nou CASS?

Iulian Mareș spunea...

Doamne,
dar nemtii astia nu se mai opresc din furat?!....si din ipocrizie?
Ieri o mare firma de masini, afacerea EADS, fura si emigranti, iar acum si o prestigioasa banca!
Pai pana cand, doamna Merkel?


https://ioncoja.ro/fura-si-nemtii/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+ioncoja+%28Ion+Coja%29

Mihai spunea...

F16 este un avion bun dar pretențios în exploatare. Cam depășit pentru actuala etapă.
Precum rachetele de aviație care trebuie păstrate în depozitare la temperaturi peste 5*C altfel dau probleme, așa și F16 necesită condiții de infrastructură mai deosebite decât să zicem pentru un Mig 29.
De asemenea priza de admisie amplasată sub fuzelaj poate crea probleme la decolare si aterizare in cazul in care sunt posibile exfolieri ale suprafeței acesteia.
Avioanele subsonice și supersonice cu prize de admisie în lateralul fuzelajului sunt mult mai pretabile cu la actuala infrastructura .
Condițiile de temperatura sub 5 grade nu înseamnă cauciucuri, etc ci înseamnă aparatura de bord și de navigație sensibilă la temperaturi sub 5 grade Exact ca si la rachetele de aviație în depozitare.


Iosif spunea...

Dle H,

Printre caschetele galbene si puciurile din Parlament, Justitia continua sa ne dea sperante ca STATUL DE DREPT EXISTA INCA IN ROMANIA.
A treia actiune in Justitie castigata de Politie si Jandarmerie la Tribunalele din Ialomita,Galati si Brasov pe tema identitatii juridice
dintre salariile minime brute obligatorii pe tara si soldele de functie ale militarilor, FARA ALTE SPORURI SI ADAOSURI, RESPECTIV CALCULAREA SI ACORDAREA SUMELOR COMPENSATORII CU CARACTER TRANZITORIU PRIN RAPORTARE LA SOLDA DE FUNCTIE STABILITA DE 1450 DE LEI, RESPECTIV 1900 DE LEI CF. HG NR.1/2017 SI HG NR.846/2017.
http://portal.just.ro/62/Site Pages/Dosar.aspx?id_dosar=6200000000130863&id_inst=62,
Tribunalul Brasov, sectia 2a, contencios administrativ si fiscal, sedinta din 05.12.2018.
Va dati seama, stimati colegi, daca se confirma aceasta solutie juridica, ce consecinte extraordinare vor fi pt. procesul de actualizare a pensiilor militare la nivelul noilor solde de functie= salarii minime obligatorii, de pana la OUG 59 ?
Ce solda de functie compusa si alte inventii si inginerii finaciar-contabilo-juridice inexistente in nici o lege in vigoare?
Rog specialistii un punct de vedere mai avizat decat presupunerile mele.

Cu multumiri anticipate,

Leon spunea...

@Iosif, mai comentam dupa ce apare si Hotararea Curtii de Apel, care este definitiva !

Huhu Rezea spunea...

@Iosif
Nu ne dai și numarul dosarului?

Iosif spunea...

Dle H,
Revin, am si verificat pe site-ul Tribunalului Brasov, sunt 2 dosare cu acelasi numar, transferat de la litigii de munca la contencios administrativ,
Dosar nr.379/62/2018, data inregistrarii 08.06.2018, sectia a 2a civila, de contencios administrativ si fiscal.
Atentie, motivarea hotararii este aproape identica cu cea de la Tribunalul Ialomita pe care v-am amintit-o anterior.
Se contureaza o jurisprudenta pe aceasta speta favorabila militarilor.
Castelul din carti de joc al CPS , Directiei Financiare si Directiei Juridice se prabuseste vertiginos.
Iar in contencios administrativ functionarii publici raspund si in nume personal daca nu pot invoca o dispozitie scrisa a sefului ierarhic asa ca, ATENTIE.

Rog verificati. Cu stima,

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Ai in mailul oficial destul OUG financiare de sfârșit de an!....

Leon spunea...

Dosar nr.379/62/2018, Tribunalul Brasov, Sectia a II a Civila, Sedinta din data de 05.12.2018, Solutie: Admite cererea..!

Iulian Mareș spunea...

Guvernul se poate scoate printr-o OUG care să prevadă că la maximum 3 încălcării ale Constituției, declarate de CCR, Președintele/Demnitarul/Similarii sunt considerati și declarati demisi din funcții, ca urmare a faptului că nu mai au/și-au pierdut capacitatea intelectuală de a discerne!

Iulian Mareș spunea...

F-16, Block 52 este depășit?
Oare?
Ai argumente?
Avionică, motoare, arme?
La ce capitol te referi?
Nu de alta, dar explica userii, daca ai argumente....

Iulian Mareș spunea...

A murit generalul Nicuț!
Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Prea tânăr pentru drumul ăsta...

Cezar spunea...

La capitolul
Decolare imposibilă de pe aeroport...la 5 grade
Cine intra la bulau pentru mormanul de bani aruncati in vânt???

Leon spunea...

Cezar, la parada de la Alba Iulia au zburat si avioanele F 16 sosite de la Baza Borcea... intre timp se curatase pista de gheata..!
Ar trebui sa fii mandru de cele doua IAR 99 Standard care au survolat Arcul de Triumf, fabricate la Craiova..!!

Iulian Mareș spunea...

Padina,
Au fost cazuri când Eurofaiter nu a decolat vara, pt BIAS!
Aviația este o armă și scumpă și sofisticata!