Un produs Blogger.

miercuri, decembrie 19, 2018

Parchetul l-a Prea Indosariat, CCR l-a declarat Prea Conflictual, Parlamentul îl va canoniza Inalt trădător

32 comments
Astăzi, CCR a constatat că blocangiul de la Cotroceni a comis două conflicte de natură constituțională cu privire la recenta remaniere guvernamentală propusă de Veorica.
-In primul rând, a refuzat să emită decrete de remaniere a ministrilor Stănescu și Șova, rezumându-se să respingă nemotivat noile propuneri, respectiv pe Lia Olguța Vasilescu și Laufer.
-In al doilea rând, peste câteva zile, a refuzat să constate vacantarea funcțiilor de ministru  de la Dezvoltare și de la Transporturi și nici nu s-a pronunțat asupra nominalizării noilor ministri propuși, respectiv Lia Olguța Vasilescu și Drăghici(cel nominalizat să formuleze și sesizarea de Inalt trădător)
Acum, este nevoit să urmeze pas cu pas indicațiile CCR.


Când dirijorul este prea entuziasmat....dă cu baghta în cap instrumentiştilor.

COMUNICAT DE PRESĂ


19.12.2018
I. În ziua de 19 decembrie 2018, Plenul Curții Constituționale, învestit în temeiul dispozițiilor art.146 lit.e) din Constituție și ale art.11 alin.(1) pct.A lit.e), precum și ale art.34, art.35 și art.36 din Legea nr.47/1992 privind organizarea și funcționarea Curții Constituționale, a luat în dezbatere cererea de soluționare a conflictului juridic de natură constituțională între Președintele României, pe de-o parte și Guvernul României, reprezentat de prim-ministru, pe de altă parte, determinat de refuzul revocării şi, respectiv, numirii unor miniştri, cerere formulată de prim-ministru.
Curtea Constituțională, cu majoritate de voturi, a decis:
1. A admis cererea formulată de prim-ministrul României și a constatat existența conflictului juridic de natură constituțională între Președintele României, pe de o parte, și Guvern, reprezentat de prim-ministru, pe de altă parte, generat de refuzul Președintelui României de a emite decretele de revocare din funcție a doi miniștri și/sau de a emite decretele de constatare a vacantării funcțiilor de ministru ca urmare a demisiilor celor doi miniștri;
3. Președintele României urmează să răspundă, de îndată, în scris și motivat, propunerilor înaintate de prim-ministrul României cu privire la numirile în funcția de ministru. 

32 de comentarii:

iceparu spunea...

Huhule cu scuzele de rigoare ma abat de la subiect fiindca nu ma pot abtine sa nu-i comand celui ce se recomanda Draghici."civilule ,marsi la cacat".Din 1990 incoace ati praduit tara si acum va dati fecioare.La curul vostru ar fi trebuit sa stea cate un militar si cu "patul armei loviti".

Huhu Rezea spunea...

Nu cred că va fi vreo amnistie sau vreo grațiere până când nu vor fi judecați și condamnați toți cei care au comis abuzurile din justiție, care au condamnat la comanda și au acoperit mari fraude de corupție care au devalizat țara...și care au folosit serviciile și magistrați în scopuri politice pentru eliminarea adversarilor.
De ce ar vrea Dragnea și PSD să-i scape de răspundere penală pe Băse, Kiovesi sau pe Iohannis?
Nici nu vrea să vină Năstase peste el, din nou, în partid. Totuși, în 2019 Năstase scapă de interdicția de a fi ales și de a alege.
Cât despre Dragnea, acesta scapă la CEDO de condamnarea pentru referendum, iar infracțiunea de abuz cu angajatele de la Teleorman este deja prescrisă datorită zelului lui Iohannis de a trimite la CCR legea de modificare a codurilor, ca urmare a deciziilor CCR. Aşadar, actele procedurale prin care parchetul a redeschis dosarul Bombonica nu mai sunt acte care incep un nou termen de prescripție, pentru că abuyul deja se prescrisese.
Nu ştiu dacă ţi-am dat veşti bune!

Romel spunea...

Coruptia a fost adusa in derizoriu de oamenii platiti sa-l sustina pe Stapanul caselor care atat au tot vociferat pe aceasta tema incat pentru majoritatea oamenilor normali la cap problema s-a transformat intr-o lalaiala fara cap si fara coada. La aceasta situatie trista a contribuit din rasputeri si Sfanta Luluta care si-a batut joc de lupta anticoruptie pe care a transformat-o in „Cine nu-i cu Johannis e corupt, e penal, e infractor”. Si mai tine minte ceva. Daca cineva este etichetat drept corupt, nu inseamna ca asa stau lucrurile si in realitate. Dovada? Multitudinea de „corupti” trimisi in judecata si gasiti nevinovati de judecatori.
Intre sluga bolnava Iohanis agentul Corporatilor straine care ne jefuie zilnic tara si pe noi si Dragnea taran smecher de Teleorman , il prefer pe Dragnea oricind .

Militar de la 14 ani spunea...

Ni s-a aruncat pe piață un moment 0. Foarte bine. Să se înfăptuiască. Dar, concomitent, toți cei care au condamnări (inclusiv amendă penală), să nu mai poată ocupa vreo funcție publică, numită sau aleasă.
Așa cum legal se pretinde ca la orice concurs de ocupare a unei funcții să prezinți cazierul judiciar, așa să se întâmple și pentru funcțiile publice.
Trebuie să existe voință. Dar oare se vrea?
Vorba deputatului mitralieră "hai bă mă lași cu poporul".

Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Huhu Rezea spunea...

A turbat @Nicu T Avia
I-am publicat mizeria de comentariu pentru a înțelege de ce nu-i public toate frustrările acestui mizerabil cioben năimit în Mărginimea Sibiului. Câtă ură mustește în acest jeg de om!
După câteva zile apare din nou sub alt nume, trimis să-și facă norma de postac.

Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Dar pe nebunii nebuni, îi grațiază? 😂🤣🤔...căci eu de ăștia mă tem!
Deocamdată sunt lăsați să posteze din ospiciu!
Caricaturile necreștine întinează orice...Vor fi eliberării hoții, tâlharii, violatorii, criminalii! Așa guiță curvetul cu # pe creier!
Care nu dorește grațiere și sau amnistie sa doneze câte 1000€, pt că va urma infrigement pe problema detenției!
De când DNA a demarat acțiunile politice a început zevzera în țară!
Murdară treabă.,.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Nu am apucat sa citesc, dar îmi pot da seama....nu m-ar durea atât dacă nu aș ști că a fost unul de-ai noștri!
Pentru mine este că și mort! Îl deplâng....
Război hibrid! Coloana a cincea? Se pare că da....

Patrascioiu spunea...

Fara conotatie politica.Faceti un exercitiu de sinceritate.Cati dintre voi l-ati vedea pe acest LAUFER facand minuni intr-o functie de ministru?Poate ar fi bun de manechin sau muscadin dar ministru net.

iceparu spunea...

Mai baieti ma minunez cat a pus pe voi stapanire lupta politica.Mai aveti putin si ajungeti fanatici ai unei grupari sau alta.Chiar nu ajungeti la concluzia ca va risipiti energia fara nici un folos?Daca tot sunteti atat de dedicati intrati in partide poate va cade si voua ceva.Eu unul va garantez ca fara multi,multi bani nu veti ajunge nici macar consilieri comunali.

Iulian Mareș spunea...

Ice,
Sunt membru fondator al partidului MINUS, care a apărut drept contrapondere al celui numit PLUS!
Așa că pe direcția asta devine 0 Barat!
Ai vândut ceva likide pt sarbatori?

Huhu Rezea spunea...

@ice
De cinci ani îți explic ca și d-ta faci politică, fie și prin faptul că îi critici sau îi înjuri pe cei din PDF sau ca i-ai votat pe Base si pe server.
Te-a plătit cineva pentru asta? NU CRED.
Nici noi nu suntem platiti ca sa fim informați...sa stim cu cine votăm în cunoștință de cauză.

iceparu spunea...

Da huhule dar eu nu sunt patimas si mai ales nu fac propaganda in favoarea unuia sau altuia pentru ca am constatat ca cel putin in Romania una se zice alta se face.Vezi tu patima insotita de ura macina sanatatea.Nu am simtit ca actualii si fosti guvernanti sa-si faca probleme de constiinta cand una promit si alta fac.Interesul bata-l poarta fesul.
Mares@tocmai partidul Plus ti-a dat un Minus la buzunar.Stai fara grija ca nu mor guvernantii de grija pulimii.Tocmai si-au umflat buzunarele.
Acolo unde ai dus graul te-au intrebat cu ce partid simpatizezi sau ti l-au verificat la calitate si impuritati?

Iulian Mareș spunea...

Analizand Laufer!
Este cu mult peste un absolvent de IEFS; cunostinte economice peste medie!
Tanar, ambitios, evreu, nascut, scolit si trait in tara, roman deci!
Nu in ultimul rand cu relatii FB in US si Israel!....si apoi, ministrul si secretarii de stat sunt functii politice, ocupate prin desemnare, de regula prin vot in parlament si nu scoase la concurs, intrucat democratia inseamna si existenta partidelor politice, din care unul/aliante castiga alegerile populare-trec la guvernare, ceilalti le pierd-trec in opozitie!

Iulian Mareș spunea...

Un presedinte adevarat isi iubeste todeauna militarii!

https://m.defenseromania.ro/presedintele-poloniei-in-vizita-la-brigada-multinationala-din-craiova_595231.html

Iulian Mareș spunea...

Ice,
Tocmai de aceea am initiat partidul Minus!
Da, cand am livrat graul am fost intrebat ce afinitati politice am si am completat un kestionar similar cu cel intrebuintat de nesimtitii de la BRD!
Cand le-am spus ce simpatii am, au trecut imediat puritate 99% si gluten 23, FB pt panificatie cat si pt samanta! Intrucat l-am dat spre finalul lui octombrie am obtinut 0,87 lei/Kg.

CEZAR spunea...

Nimic despre cuvantul lui LES..referitor la pensionarii militari ??
Parca avea mere padurete in gura cand Radu T. aducea vorba.!!
Este semn ca l-au prelucrat imediat si bine..cei de la botoane ...M-100 !
Tot ii dadea ca in 2016 pensiile militare ..au crescut ..substantial ..
Stie cineva ..cui???
In rest toate bune .
Cele mai bune ..capabilitati ..desigur..
Se prostesc si politicienii ( la invartit vorbele prin gura )..dupa Ciuca,,..hihihi..capabilitatoi desigur si cele mai bune ...

Iulian Mareș spunea...

Hopaaa!
Evaluatorul de generali, Les, doreste sa transmita ceva printre randurile scrise in mod italic (aplecat)?!
Alambicata exprimarea si in coada de peste rapitor!

https://m.defenseromania.ro/ministrul-apararii-gabriel-le-a-anun-at-ca-nu-ii-va-prelungi-mandatul-efului-statului-major-al-armatei_595238.html

CEZAR spunea...

@ m-Alul si @/I'Teparu..
Vai de capul vostru cu productia ..care productie ..a voastra !
Unul care de fapt ii falimentar..de aia zbiara dupa ajutoare de la guvern(sic),,cica incearca sa vanda graul si porumbul ..
Altul..care-i turmentat mai tot timpul spera..sa vanda niste lichide de sarbatori...
Vai de capul vostru...!!!
Baaai eu cu capritele mele fac ..istorie in an centenar.
DANONE..are la mine la saivan un recipient de inox sigilat cu sistem de refrigerare ! Zici ca-i racheta lu ..care vreti voi
Il ridica odata la doua zile...nici nu trebuie sa fie cineva acasa..nimeni nu poate umbla la produs(lapte )..il scoate din priza si baga altul nou !
Cand se apropie Pastele ..trebuie sa mai ascund din iezisori ..vine harapul din Dubai si ii vrea pe toooti...banii nu conteaza..
Vai de capul vostru...hi..hi..hi..

was spunea...

si uite asa generalul CIUCA nu mai sta in cort......poate pe la mitinguri la un ceai,sau are pensie de femeie serviciu la parlament?

Gigi spunea...

@Întreb și eu că prostu' așa când n-am treabă:
Cum e să fii cmd.suprem al unei armate când tu ai declarat cu sub.și pred.
că,armata a fost(este) o pierdere de timp?

Iulian Mareș spunea...

Gigi,
Până una alta și atribuțiunile astea îl cam încurcă....el visa doar la vacante pe meridianele și latitudinile globului...avioane personale, iahturi de protocol și case, multe case.... cât mai multe!

Gigi spunea...

Păi,vezi d-ne I.Mareș de ce anumite persoane susțin că nu trebuie sa vă mai de-a ăștia drepturile la ieșirea la pensie?
El,dacă vinde 100 de iezi cu 400 de lei/buc.+ lapte,poate să stea liniștit tot anul.Nici nu se mai obosește să bage cardul în bancomat pe 10 ale lunii.Eventual,odată pe an să verifice dacă nu cumva i-a furat cineva,se mai întâmplă!
Câtă cantitate de grâu trebuie să vinzi d-ta cu 0,80 lei să mai faci un ban în plus?
Dar,impozit o plăti?
Lăsând gluma la o parte,am văzut în piață o băbuță,amărâtă de la țară care încerca să vândă și ea o sticlă cu vin la prețul de 10 lei doi litri.
Și câtă muncă este la vie.
Ce vrei,d-ne,riscurile meseriei!




Iulian Mareș spunea...

In plus, Cezar cântă toată ziua dintr-un fluier de os, la un capăt ros și duhnește a sădilă de-ți ia aerul!
El mulge și acum oile, săracile, crezând că dau lapte mai tot anul, că văcuțele! Mai nou oile lui beau cacao că să mulgă direct capucino!... nu

Patrascioiu spunea...

Domnul Cezar e pe invers.Vinde iedul cu 400 și capra cu 200.Ovreu ce mai.

Patrascioiu spunea...

Mares@ te percep ca om cerebral.Chiar crezi in istoria ăsta cu Soros?Crezi ca Soros știe cine e Dragnea?Dragnea viseaza ca e Trump sau Putin.

Iulian Mareș spunea...

Domne,
Nu contează că este Dragnea sau Ionescu....
Contează ce a înfăptuit Soros prin rețeaua lui...crezi că ungurii și israelienii îl desfid așa de dragul lui Dragnea?
Uite că și în US este acuzat de establishmentul decizional!

Iulian Mareș spunea...

Știe cineva, KWI a fost cu colindatul sau cu capra la Palatul Victoria?...a plecat cu gaura de la covrigi!

ifrim spunea...

Membri guvernului sunt harnici ,plavanul plimbaret nu.Tanti Veorica sa planifice sedintele de guvern juma' sambata juma' Duminica.Klauss six hause trebuie sa aleaga intre a participa la sedintele de guvern ori a se deplasa la geonuchiul de capra ot Sibiu.Mai face tara economie.Ori mai bine la ora 01.00am!

Iulian Mareș spunea...

Ifrim,
10+!
"Numai sa fii autist" (expresie prezidențială) și să mai mergi ca țapul țâfnos la ședințele de guvern!

Iulian Mareș spunea...

Azi, la Parlament, oaia de Sibiu, Turcana, bolnavă de gălbează și boala lui Kalake și-a vomitat repertoriu și după moda țiganilor mai avea să-și ridice fusta-n cap și să ne arate miju!
Școlită la Moscova, se vede treaba că nu poate depăși condiția de tipul secretara-amanta-barfitoare cu gură de mahalagioaică!
A făcut SIBIUL de râs; eu nu știu cum unii useri mai pot locui în acest oraș, pângărit iremediabil de una din fiicele sale, ce se vrea cu ștaif!