Un produs Blogger.

luni, aprilie 18, 2011

Monica Caloianu, noul sef al Departamentului Juridic al SCMD

6 comments
Urmariti-o, in luna ianuarie, intr-o inregistrare din emisiunea Danei Grecu in care, impreuna cu generalul Panaitescu, fost judecator militar, discuta pe tema pensiilor militare.
Incepe sa vorbeasca dupa minutul 21`.

http://inregistrari.antena3.ro/view-14_Jan-2011-La_Ordinea_Zilei-19.html

6 comentarii:

ELENA spunea...

E omul cel mai indicat pentru aceasta functie. A fost propunerea mea in noiembrie 2010 (dl. gl. Abraham inca nu intrase in contact cu noi). N-a fost sa fie atunci, dar iata ca este acum. Mai bine mai tarziu, decat niciodata. Oricum, e o tipa exceptionala!

akord75 spunea...

@elena
Am urmarit inregistrarea emisiunii din 14 ian
E parerea dvs.Banuiesc ca nu trebuie sa fim de aceeasi parere in mod obligatoriu?
Mai mult de atat, pe unii nici nu-i(mai) intereseaza.

ELENA spunea...

@all
eu nu am urmarit nicio inregistrare.
Dar mi-am dat seama IN DIRECT de nivelul de cunostinte si de experienta doamnei. Si nu o zic din solidaritate feminina. Doamna a avut, in structura din care a facut parte, functie identica cu a mea la nivelul MApN (ce? a se citi pe Goagal!!!!). La un moment dat, in toamna, noi 2 aveam opinie separata de a celorlati membri ai C. Director dar, din fericire, aceeasi. Asadar, noi facem parte din categoria celor care au practicat ani la rand ceea ce altii acum abia descopera. In fine, asta ne-a fost / ne este meseria. Nu toata lumea are capacitatea de a fi inginer sau informatician!
Oricum, sunt ferm convinsa ca va face treaba buna pe aceasta functie.
Pe cine nu intereseaza, sa nu citeasca despre dumneaei. Fireste, nu trebuie sa fim de aceeasi parere. Daca nu ar fi contradictie, nu ar fi dezvoltare/evolutie...

Plano10 spunea...

@Elena
Din noiembrie 2010?
Atunci, parca, nu era postul vacant.
Ori, tu ai cumulat doua functii in SCMD, pana la sfarsitul anului trecut?
Daca apuca sa vina d-na Caloianu inca de atunci... faceati o echipa de femei strong in SCMD. Isi pierdea si Mircea Dogaru filele de istorie cu tenta sindicala.

Plano10 spunea...

@ELENA
Ce s-a-ntamplat cu tine? Nu observasem ca ai postat si a doua oara... si inca pe acelasi post.
Inseamna ca incerci o mare satisfactie prin numirea acestei doamne la conducerea juridicului sindicalist!
Cum a convins-o MD sa introduca acele plangeri penale impotriva atator personalitati portocalii, de la guvernare si din Servicii? Nu se uita baschetbalista la acele plangeri. Este obisnuita sa arunce la cos.
Poate urmatorul Procuror General va face ceva, dupa ce Kovesi va primi cartonasul rosu.

ELENA spunea...

Plano
Nu am cumulat nimic, eu eram vicepresedinte si imi doream cu disperare o anume organizare la Deparatmentul juridic, mai ales ca se apropia termenul de 28 decembrie 2010 si simteam ca singura nu mai pot face fata. Am cunoscut-o pe dna col. si am constatat ca gandim, fara nicio rezerva, la fel. Cand vorbea d-ei parca vorbeam eu si invers! De fapt, vorbea experienta nostra juridica acumulata de-a lungul anilor.
Si, uneori, un jurist corect poate sa spuna si lucruri care sa nu placa auzului...
Da, am propus-o pentru conducerea Deparatmentului, n-a fost sa fie atunci (dar nu pentru asta mi-am dat demisia), este acum si e OK!