Un produs Blogger.

miercuri, iunie 15, 2011

Revizuirea pensiilor la MAI, iunie 2011. In loc de comunicate.....

0 comments
In loc de comunicate pe tema revizuirii pensiilor platite de Casa Sectoriala a MAI, oficialii institutiei dau declaratii la Agerpress.

"Peste 25.000 de pensii ale foştilor angajaţi ai Ministerului Administraţiei şi Internelor au fost revizuite de la începutul acestui an, ceea ce înseamnă 38%, au declarat marţi, pentru AGERPRES, oficiali ai instituţiei.


''Un procent de 38% din pensiile foştilor angajaţi ai MAI au fost revizuite până la această dată. Din totalul celor 65.788 de dosare ale pensionarilor ministerului au fost revizuite 25.087 de dosare. În procesul de revizuire a pensiilor foştilor angajaţi ai Ministerului Administraţiei şi Internelor lucrează 290 de persoane'', au precizat oficiali ai MAI.
''Au fost dezavantajaţi cei numiţi politic care au ieşit la pensie din MAI, dar care nu au lucrat în sistem decât doi-trei ani, şi nu angajaţii care au muncit peste 30 de ani în structurile ministerului şi care au înaintat treptat în grade. (...) Aproximativ 80% din pensionarii MAI au vechime completă'', a mai spus Chesnoiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu