30 iunie 2011

Adăugat în:

Basescu: Militarii... vinovati de marea diversiune cu teroristii, la Revolutie.


TRAIAN BĂSESCU spune tot ce stie, daca se lasa tras de limba in aparitiile televizate pe posturile mogulului GC Paunescu.
Aseara, se zice, s-a dat in stamba pe 10 TV... cu nasu!

Din declaratii despre huiduielile de la Iasi, celebrele huiduieli ale SCMD-istilor care au impus OUG nr.1/2011, de revizuire a pensiilor recalculate cu ABAC-ul, huiduieli pe care, acum, le declara diversioniste, desi, atunci, recunoscuse ca erau indreptatite, Basescu o coteste spre Revolutia din 1989 si rezolva, dintr-o fraza, enigma "teroristilor" din decembrie 1989:

"Din păcate, oamenii sunt uşor de manipulat, şi de televiziuni, şi vă dau şi exemplul pensiilor militare. Ce n-o să uit niciodată - pensionari militari la Iaşi, fluierând în timpul imnului de stat că le-au scăzut pensiile şi în realitate noua lege a mărit pensiile la 90% din pensionarii militari", a afirmat preşedintele Băsescu la 10TV.

El a mai spus că, în opinia sa, a fost "exact manipularea de la Revoluţie, cu teroriştii".

"Şi atunci tot militari s-au ocupat de marea înscenare, «teroriştii, trebuie să înarmăm poporul, împuşcaţi-vă între voi» şi tot acelaşi tip de pregătire au avut-o şi liderii militarilor care erau pe la televiziuni şi explicau cum militarii au fost umiliţi, spunând că le-au tăiat pensile, iar în realitate le-au crescut pensile prin recalculare şi aşezare pe noua grilă", a mai spus Traian Băsescu.

8 comments:

constantin spunea...

INTRIGI+SCANDALURI+ATACURI LA PERSOANA+BARFE+JIGNIRI+INCULTURA+VICLENIE+RAUTATE+INCOMPETENTA+DISCORDIE = TRAIAN BASESCU, CONDUCATORUL STATULUI ROMAN

Plano10 spunea...

@constantin
urmare
=votantii si sustinatorii partidelor care sustin in Parlament Guvernul Boc

TANO spunea...

noi nu am avut revolutie am avut o lovitura de stat. a prins vreodata ilici scumpul tau conducator vre-un terorist?

Plano10 spunea...

@Tano
Ti-am scris si pe blogul tau ca Revolutia include si lovitura de stat si lovitura militara.
Cine dracu` a vazut vreo revolutie reusita... fara lovitura de gratie data de Armata si Serviciile Secrete?
Bucura-te ca nen`tu Base a descoperit terroristii!
Iliescu a fost manipulat de "teroristii "gasiti de Base.

micutzul spunea...

Am scos arma, am verificat/o si sunt gata sa/mi apar conducatorul mult iubit. Dar nu stiu ce sa fac , sa o iau spre Targoviste, sa o iau spre Constanta, sa o iau spre Yemen ? Cred ca cel mai bine e sa plec in concediu .

Don Corleone spunea...

@micutzul
Eu zic sa o iei .......peste tot.(hi,hi)

CEZAR spunea...

Vezi ca l-ai confundat cu Scufita -Rosie (ho,ho,ho)

micutzul spunea...

@ Don Corleone
Nu pot sa o iau decat intr/o singura directie sau altfel spus spre o singura destinatie. Daca tu esti obisnuit sa o iei in alte moduri, este strict problema ta si nu iti face propaganda. Pe mine , cel putin , nu ma intereseaza. ( ha, ha, ha !)