Un produs Blogger.

luni, aprilie 07, 2014

Echipele din Divizia I dau faliment in timp ce Mitica primeste parandaraturi de la cei care televizeaza meciurile

1 comments
Scria Lupus in urma cu aproape un an,  pe 31  05 2013                            Contractul de asociere dintre RCS-RDS și o firmă a lui Mitică Dragomir, în valoare de 1.7 milioane euro, încheiat chiar în anul în care firma de cablu a cîștigat licitația de transmisie TV a meciurilor din Divizia I, ar trebui să pună pe jar cluburile din prima divizie pentru a-l ejecta din funcția de președinte al LPF pe oracolul din Bălcești.
Cel puțin atît să suporte acest detestabil personaj dacă din partea organelor de cercetare penală sunt slabe speranțe să-l trimită în instanță.
Reacția DNA+SRI la dezvăluirile Sorin Alexandrescu-Mugur Ciuvică despre comportamentul incorect în piață al operatorului de cablu este explicabilă. Nu trebuie pierdut din vedere că RCS-RDS intră în casele a peste 60% dintre românii abonați la telefonia  fixă. Dacă îți este util, un asemenea operator trebuie apărat, nu?
Reținerea directorului Antena I este primul avertisment pe care sefa DNA și SRI îl transmit celor care au sprijinit așa-zisa lovitură de stat  de anul trecut împotriva lui Băsescu.
Vrea guvernarea Ponta-Băsescu să declanșeze un nou val de proteste de genul SMURD-Arafat? 
Contractul RCS- Mitică aici

Un comentariu:

ionel spunea...

Mitica ne rade in fata de 24 de ani si nimeni nu se sesizeaza. Poate acum ia venit randul!