Un produs Blogger.

vineri, mai 23, 2014

Aici vom putea citi rezutatele partiale ale exit poll-urilor de duminica, 25 05 2014, la europarlamentare

8 comments

PESURSE.RO următoarele scoruri obținute de partidele politice și candidatul independent Mircea Diaconu până la ora 18.00:
PSD: 44%
PNL: 13%
PDL: 13%
UDMR: 6%
PMP: 6%
Mircea Diaconu: 6%
 ********
Rezultate partiale la orele 14,00
Parasutele lui Basescu risca sa nu treaca pragul de 5%

Viorele = 42 lei
Crini  =14 lei
Iarba verde=11 lei
Lalele = 8 lei
Bilete teatru = 6,5 lei
Parasute = 6 lei
********

La orele 10,30, la un volum de 6,2%, mercurialul era:

Viorele-42 lei
Iarba verde-15lei
Crinii-13 Lei
Mere -9  lei
Lalele- 4 lei
Actor- 4 lei
*********
 Prezența la vot până la ora 10.00, conform BEC: 4.61%
În mediul urban s-a înregistrat o prezența până la ora 10.00 de 4,30%, iar în mediul rural de 5,03%.
 *******
Ultimul sondaj al Operations Research, realizat înainte de alegerile europarlamentare 2014, arată că Alianţa PSD-UNPR-PC (Partidul Social Democrat - Uniunea Naţională pentru Progresul României - Partidul Conservator) va obţine victoria la scrutinul de duminică.
Din sondaje se vede ca, totusi, prea multi români voteaza cu  partidele populiste  de la noi, PDL si PMP ( 20%) amicele conservatorilor si populistilor europeni, care se opun intrarii României in Schengen. Astia s-au opus si intrarii României in UE 
Excluzându-i pe activistii interesati, cred ca multi dintre votantii acestor partide sunt neinformati si nu stiu ca votând Base voteaza pentru un nou guvern european antiromânesc la Bruxelles, asa cum a fost Comisia Europeana populara a lui Baroso..
 

Ultimul sondaj CSCI:

Asa au votat cititorii DCNews

Estimari DCNews
Echipa DCNews a elaborat o prognoză pentru alegerile europarlamentare 2014, din 25 mai. Estimările au fost elaborate pe baza experienței analiștilor DCNews și opiniilor unor politologi consultați, ținând cont de rezultatele la precedentele alegeri europarlamentare, locale și generale. Rezultatele partidelor și ale candidaților independenți diferă de cele oferite în prezent de casele de sondare a opiniei publice. -
See more at: http://www.dcnews.ro/alegerile-europarlamentare-2014-prognoza-dcnews-rezultatele-fiecarui-partid-i-ale-candida-ilor-independen-i_442128.html#sthash.vZTgx9nW.dpuf


8 comentarii:

Socrate spunea...

Te zbati rau de tot neica HuHuRez !. Crezi ca cei care mai trec pe aici sunt din aceia care mananca prin curtile bisericilor pomenile oferite de pochii bolsevici sau scuipa in public. Cum poti sa spui ca cei care voteaza cu PDL sau alt partid din spectrul popularilor sunt antieuropeni? Cat poti fi de lipsit de caracter in manipularile dumitale ?. M-am implicat cu o profunda greata in aceasta manipulare ordinara. !.

Huhurez spunea...

@Trofin
Te credeam un tip mai cerebral, dar prin acest comentariu te tradezi a fi un superficial in probleme de interes national, asa cum sunt toti votanti partidelor conservatoare si populare.
Eu am zis ca Baroso si Comisia Europeana constituita in ultimii 5 ani din nenorociti populari europeni s-au remarcat prin actiuni ostentativ antiromânesti. Blocarea intrarii românilor in Schengen si influentarea partizana a sistemului democratic din România sunt doar câteva din actiunile antiromânesti ale popularilor europeni.
Nu stiu daca nu cumva inconstient sau dezinformat esti in tabara popularilor, in conditiile in care ai atâtea variante politice care servesc interesul national.

Huhurez spunea...

Asadar, doar 6% dintre români sunt PaMPalai si mai cred inca in Basescu.

mos alecu spunea...

27.05.14 11.05

Hopa 'şa !... Dar unde-i "Talibanilor de dreapta li s-a urcat la cap capitalismul pe pâine" ????

Huhurez spunea...

M-a averetizat Google ca propag violenta impotriva talibanilor.

mos alecu spunea...

27.05.14 19.40
Asta ce-o mai fi insemnind ???
"În atenția tuturor membrilor A.N.C.M.R.R.

Stimaţi camarazi,

Unii dintre dumneavoastră au primit, în ultimul timp, decizii de
pensie prin care se micşorează cuantumul drepturilor stabilite potrivit
Legii 241/2013, cu diverse sume, fără a se preciza motivul...."
( //ancmrr.ro/comunicat-nr-41-din-27-05-2014/ )

Emillian spunea...

D-lor !! ...Inca n-ati inteles ca mai exista (...din TOTDEAUNA !...) INTELEGEREA Basescu- Ponta (FSN= PSD +PDL+FRACTIUNILE din PDL) ?? Nu va mai chinuiti sa dezbateti CEEA CE ACESTIA AU FACUT, FAC SI VOR FACE....!!

Emillian spunea...

P.S.- "EI"=FSN ( cei de mai inainte amintiti )- sunt (cred eu, dupa cum se arata "semnele") cam fifty-fifty cu ESTUL SI WESTUL si , in plus- MAI AU DE FURAT IMPREUNA !!