Un produs Blogger.

duminică, aprilie 19, 2015

Schi la sfârsit de aprilie pe pârtia Alpina de la Vidra, Voineasa

0 comments
Cu putinul care a mai ramas din ce a furat ministresa Elena Udrea, la Voineasa, Vâlcea, s-a facut
o investitie mai mult decât necesara pentru iubitorii de schi, sanius si snowboard.
Dincolo de disputele politice, Guvernul Ponta si cle care vor urma ar trebui sa continue investitiile pentru punerea in valoare a conditiilor naturale practicarii sporturilor de iarna in muntii Parângului, o zona bogata in precipitatii.
Versantul nordic al Muntilor Capatinii pastreaza un strat apreciabil de zapada pâna la jumatatea lunii mai.
De altfel, prin anii 70, dupa finalizarea lucrarilor la Complexul Hidroenergetic Lotru, se intentiona realizarea aici a unei Statiuni Olimpice de iarna.
Sâmbata si duminica, 18-19 aprilie 2015, au fost zile pline de schi pentru amatorii din Valcea, Hunedoara, Alba si Sibiu. Stratul de zapada pe pârtie era de cca 70 cm, cel mai gros din toate statiunile de iarna din România. Instalatiile Telegondolei si Telescaunului au functionat sub supravegherea unor voluntari.
Se intrevad inca 2 saptamâni de schi.
Din pacate, drumurile de acces dinspre Voineasa si Sugag sunt pline de gropi iar Transalpina este inchisa in sezonul de iarna.
 Au inceput sa apara si investitiile private pentru spatiile de cazare. Vedeti in imagini Hanul Haiducilor, situat la 7 km de pârtie, lânga batrâna Cabana de la Obârsia Lotrului.

Sâmbata  18 aprilie, viscol pe pârtie


La chioscul de la prima escala cu Telegondola, ceai cald si vin fiert

Adăugaţi o legendă
Duminica, soare
Hanul Haiducilor de la Obârsia Lotrului

Niciun comentariu: