Un produs Blogger.

joi, iunie 11, 2015

„Golanii si curvele” mai importante pentru cațele de la Antena 3 decât semnarea contractului pentru Autostrada Sibiu-Pitesti

15 comments
Miercuri seara, ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a informat intr-o emisiune la DiGi 24 ca, vineri 12 iunie, va semna contractul de finantare a mult disputatei Autostrazii Pitesti-Sibiu, din fonduri europene si de la bugetul de stat, si ca luna aceasta vor demara lucrarile la Autostrada Bucuresti-Brasov, cu fonduri de la bugetul de stat. In acest context si-a exprimat speranta ca mâna calificata de munca se va reintoarce in tara, chiar daca va castiga mai putin, rezolvând astfel si gravele probleme sociale pe care le-a generat migrarea fortei de munca din tara. Este adevarat ca ministrul, ardelean fiind, a avut o exprimare mai bolovanoasa, ceea ce a sensibilizat urechile unor ipocriti din televiziuni.
In loc sa transmita din sfert in sfert de ora stirea ca se creeaza mii de locuri de munca in constructia de autostrazi, niste ipocrite de la A3 transmiteau doar partea inregistrarii in care Rus deplângea dramele familiilor ramase in tara, „ copiii au ajuns golani si femeia curva”. 

Scandalul mediatic monstru a trecut pe planul n semnarea contractului, ministrul anuntându-si demisia. Si când te gândesti ca Rus a realizat in 2002 acordul de libera circulatie a românilor in UE, dupa catastrofala guvernare a CD( PNL+PNTCD).
Se duce Mihai Gâdea sa semneze contractul autostrazii?
Aceasta putea fi stirea principala a zilei de joi:
 „Vineri, poimâine, cred că se va putea semna contractul şi după aceea urmează un montaj financiar pe treaba aceasta, după ce durează un an de zile studii geo etc., etapizarea lucrărilor pe tronsoane, astfel încât să începem din multe puncte simultan. S-ar putea ca să începem partea în care nu avem nevoie de atâtea studii geo. Este o porţiune de la Sibiu spre munte şi de la Piteşti spre munte în care am putea începe mai repede lucrările decât în interiorul defileului sau chiar în interiorul strict montan. Dar acolo mai avem de lucru. Vineri se semnează contractul şi considerăm problema încheiată că, odată începută, cineva o va şi termina. Că noi, că următorii...", a spus Rus. 
"În luna iunie, adică luna aceasta, dăm drumul şi la Bucureşti - Braşov. Avem schemă de finanţare, avem tot ce ne trebuie ca să începem lucrările la Bucureşti - Braşov. Începem şi lucrările la bucăţica aia de intrare în Bucureşti", a spus Rus. 

Sa mai spuna cineva ca nu suntem bolnavii din Legenda Mesterului Manole! Se gasesc mereu... un uncheselu,  o coman care sa darâme noaptea ce au zidit altii ziua.

15 comentarii:

Unknown spunea...

oricum nici dvs nu va exprimati corect , se va duce sa semneze contractul cineva. dar nu era normal ca dl rus sa vorbeasca asa , sau e ceva special ca sa denigreze guvernul,da si anteba 3 exagereaza , sa vedem maine la motiune daca nu a dat apa la moara serpilor .prieni cu dl iohanios , sa vedem fiindca schimbarea stapanului este bucuria nebunului cu bine

Huhu Rezea spunea...

@Eufrosina
Eu nu am scris ca a spus bine, desi realitatea sociala este pe aproape. Se mai duceau românii sa lucreze prin Europa daca Ion Rus nu realiza in 2002 acordul de libera circulatie pentru români in Europa?
Zicerea licentioasa nu trebuia sa bruieze stirea principala despre semnarea mâine a acordului pentru Sibiu-Pitesti?
D-ta stii de câte ori s-a amânat constructia acestui tronson vital pentru traversarea Carpatilor din cauza ca s-au schimbat ministrii sau guvernele?
Din nou se doreste sabotarea proiectului ca sa verse traficul spre Bucuresti pe varianta Brasov Comarnic, in parteneriat privat?
Are multe gafe Rus, dar acum chiar realizase ceva in negocierile de la Bruxelles cu Master Planul.

Huhu Rezea spunea...

Nu sunt un fan al lui Ioan Rus!
Are multe complicitati politice cu regimul Basescu-Boc, dar a dovedit eficienta in activitatea guvernamentala in doua momente de maxima importanta in relatiile cu UE.
In 2002, dupa esecul tratativelor duse de Conventia Democrata, Rus a reusit sa induplece Germania si Olanda pentru a semna Acordul de libera circulatie pentru români in tarile UE.
Acum, a reusit sa semneze la Bruxelles Master Planul pentru transporturi, document care n-a putut fi finalizat de predecesorii sai.
Ieri, Antena 3 a realizat o adevarata executie mediatica impotriva ministrului Rus, intr-un moment, chiar, nepotrivit.
Nu le urez decât ce a urat Stroe de la Dacia Pitesti pentru guvernanti: sa mearga pe Dealul Negru si Valea Oltului printre TIR-urile turcesti, bulgaresti si traillerele care transporta Dacii de la Pitesti spre Vest.

emillian123 spunea...

Domnule, Adevarul situatiei create -e mult, mult mai "complex": 1. Chiar ca Ioan RUS (..o fi "rus"....?..!) NU ARE NICI UN MERIT,ALTUL-ACELA-DECAT CA E PSD-ist...; .Limbajul lui NU E ACELA AL UNUI "ARDELEAN BOLOVANOS" (in general, ardelenii-mai ales "talpa tarii"-sunt de-o DELICATETE SPIRITUALA SI SUFLETEASCA,PRECUM SI UN BUN-SIMT -PROVERBIALE",), CI ACELA AL UNUI SECURIST - DE SORGINTE ESTICA-SALBATICA, DIN ACELA DE TRISTA AMINTIRE...in istoria noastra recenta..!; 2.Mai "USOR"...cu realizarile lui (..?..)-INAINTE DE A STI "PRETUL REAL" -a tot ce a "realizat, realizeaza si va realiza"...(cu 1,5 miliarde Euro pt.50 km. autostrada..mersi..-ORICE HOT DE AIUREA=LUMEA LARGA= iti aduce luna de pe cer,mai ales ca- potrivit unor stiri -mai vechi-altii-ca de ex. bulgarii -fac autostrazi in zone muntoase -cu 5-6 milioane/km...)3. "Master Planul"-asta-e vorbarie goala...NU E NIMIC DE LAUDAT...la el, mai ales ca autostrazi finalizate (Sibiu-Orastie)-daca stirile sunt adevarate -se(vorba ardeleanului)- "huiesc"=adica se prabusesc...de-a lungul si de-a latul...4. In privinta CONVENTIEI DEMOCRATE-asa "slaba"cum a fost-a fost slaba pt. CA A AVUT NUMAI vreo 37 %, restul de cel putin 14-15 % -completare la Conventie-fiind PD-ul & Co.(aflate in ..."OPOZITIE"..) ...COMUNISTA +PSD(R) =TOATE ACESTEA -ALIATE=prinzand in "CHINGA" COMUNISTOIDA Conventia Democrata... 5. In final- ca o concluzie-ORICE AR FACE-BINE, SAU TOT RAUL DE PE LUME...ASA-ZISA PUTERE DE "STANGA" =DE FAPT O PUTERE OCULTA ..CU RADACINI ADANCI IN SOLUL ESTIC..de culoarea..kachi- si cu o GRANITA COMUNISM/FASCISM...FOARTE SUBTIRE...,iar ROMANII, MULTI- FOARTE SARACI, din pacate= (SUNT si VOR FI- mult timp de acum incolo- MAZOCHISTI...!)... si O VOR VOTA..DE REPETATE ORI...!

CEZAR spunea...

I.Rus ..un pion otravit in PSD ! El ne-a mancat si referendumul ! A vrut sa loveasca in Guvernul Ponta ...!! Da-l drakului ..sa-i verifice AVEREA...

Huhu Rezea spunea...

@Emilian
Nu te-ai plictisit, atâta timp, cu aceleasi clisee?
@Cezar
Nu de Rus era vorba ci de ceea ce trebuia el sa termine ca ministru. Si pentru tine ar fi drumul mai scurt pâna la Bucuresti pe Autostrada Sibiu- Pitesti.
Antena 3 a urmarit doar interesul sau comercial.

Unknown spunea...

dle huhurez , in alta ordine de idei , acmmr , au dat un comunicat pe 9 iunie , in care face niste precizari in legatura cu legea pensiilor militare , dar au facut afirmatia ca aceasta a fost depusa la senat in procedura de urgenta , ori nu am vazut asta la senat . acolo spune ca nu , sau asta vor sa faca? nu ar fii rau ca se pare ca in toamna iar va fii taraboi, pe ponta nu il vor slabii hienele astea , stiti ceva?

CEZAR spunea...

@ Huhu..va termina ..altul ! nu-i bai .....

Huhu Rezea spunea...

@Eufrosina
Ca de obicei, domnul comandor al ANCMRR vorbeste prostii in acel comunicat.
Poate constata oricine pe site-ul Senatului ca proiectul NU de dezbate in procedura de urgenta.
Daca se potolesc presiunile asupra lui Ponta, Proiectul va fi introdus pe Ordinea de zi dupa data de 17 iunie, când Comisiile de Munca si Aparare vor depune Raportul cu propuneri de aprobare. Exista timp ca Proiectul sa fie adoptat de Senat in aceasta Sesiune, urmând ca in toamna sa intre in dezbaterea Camerei Deputatilor, camera decizionala.
* *
*
Daca mai intra domnul @AC pe aci sa comenteze, ar putea sa ne lamureasca ce au prevazut acei specialisti in cazul pensiilor recalculate, revizuite, reintregite pe legislatia anterioara Legii 263, dar care au fost recalculate si in baza art. 99 si 107 din Legea 263/2010? Aceste intra la recalcularea prevazuta de art. 112? Pensiile stabilite in baza Legii 263, dar si recalculate in baza art 99 si 107 se mai recalculeaza potrivit art.112? Odinioara ne spunea ca nu e normal ca o pensie sa mai fie recalculata daca a fost odata recalculata.

Unknown spunea...

ei zic ca da, ca acele articole dau dreptul la recalculare m aveti dreptate , e o babilonie, poate se va siscta in comisii pe 17, poate .va multumesc de raspuns ,eu sant interesata de cum se va aplica grupa ,,alte conditii , pentru pensiile dinainte de 1990 , fiidca doar vwchimea este in ultima decizie din 2011 , dar procentul este ca la grupa conditii speciale , pana la urma sa vedem . ca mai este drum lung pana la adoptarea ei definitiva m dupa cum se vede
o vara linistita dle huhurez ca la toamna iar va fii balamuc

Huhu Rezea spunea...

@Cezar
Ai auzit d-ta ieri ca s-a semnat vreun contract pentru Autostrada, asa cum anuntase fostul ministru?
Ramâne urarea pentru Gâdea si toti cei de la A3.

Unknown spunea...

DL HUHUREZ,CU STIMA SI RESPECT avetiperfecta dreptate n antena 3 se cam baga in prea multe, au luat locul directiei 1 de la vechea securitate, ba mai fac si pe cei de la directia 6 cercetari penale, fac afirmatii si cand si cine are drept lege de pensii ,eu cred ca ar trebuii sa aiba o limita , ca e prea libera,sa spuna orice si oricand , mai si instiga uneori , asa ca aveti dreptate , ca uite au strica deja pornirea unui proct asa de important tinand-o langa cu ce a zis rus , ca mai sant si cazuri despre care a zis ris .

Huhu Rezea spunea...

@Eufrosina
Puteau si ei sa amâne executia mediatica a lui Rus...o zi, doua, pâna semna contractul, mai ales ca nu prea multi urmaresc DiGI 24. Le- fost teama ca le-o ia altii inainte.
Esti tare documentata cu activitatile de prin directiile securitatii. Directiile 1-5 cu ce se ocupau? Crezi ca mai aparea SRI daca Securitatea avea si ea doar un post al sau de televiziune?

Unknown spunea...

asa este , sant chiae ff documentata m ,dar eu am zis doar ca antena 3 uneori merge prea departe , directia 6 facea anchete , vad ca antena 3 castiga bine de pe urma fostei securitati , pomenindu=i intruna , au impartit in doua oamenii ,inainte de 1990 si dupa . ,asa ca ce sa mai zicem , eu zic ca trebuia sa o imparta in trei adica si inainte de 1944 ,;dar nnu asta are importanta ca si dl iohanis este presedinte pe jumatate de romanie , dar mergem inainte ca cine stie ,maine ne impartim in 4 ,

Huhu Rezea spunea...

Luni 15 iunie s-a semnat contractul de refacere a studiului de fezabilitate:

Contractul pentru revizuirea Studiului de Fezabilitate al autostrazii A1 Sibiu - Pitesti, document necesar pentru demararea constructiilor in viitor, a fost semnat luni de catre Compania de Autostrazi (CNADNR) si Asocierea Spea Ingineria Europea S.A. Milano Italia Sucursala Bucuresti - Tecnic Consulting Engineering Romania SRL. Contractul are o valoare de 6,5 milioane euro si are o durata de implementare de 17 luni, insa documentele pentru primele sectiuni - la capete - ar trebui sa fie gata dupa numai cinci luni, astfel incat loturile Sibiu-Boita si Curtea de Arges - Pitesti sa poata fi scoase la licitatie mai devreme.