Un produs Blogger.

marți, iunie 28, 2016

Au venit americanii cu tancurile

6 comments

Un articol surprinzator, care  pare a fi plasat cu scop de atentionare pe un site de stiri.

EXCLUSIV/ VIDEO/ Tren cu tancuri americane Abrams în zona Vatra Dornei



6 comentarii:

Mihai spunea...

”Investitii” din categoria ”cu bațul prin gard” ..............Cu din astea o sa ne lafaim în bani de pensii si salarii !!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Incet, dar sigur, ne ,,ocupa'' americanosii cu ciunga la boneta si kentanele la vizeta! Ocuparea nordului coloniei Romanistan nu-i deloc intamplatoare si, dupa cum puteti observa, se face ziua si la vedere! Nu cred ca se duc la fro nunta de interlopi liberali si nici intr-o aplicatie la Rotunda sa joace popa prostu' si septic cu racanii nostrii, ci intr-o locatie pregandita si prestabilita, asa, ma rog, sa afle olecutica si sovieticii din nord ai lui Putina armie! Tancurile alea Abramburica nu-s TR-urile noastre, care la brima basinica sovietica li se inmoaie penisul tevilor de tun, sunt ditai uzinele Malaxa de tocat carne de sarmale si de facut chisalitza de corcoduse din inamici! Curvele de pe centura si-au parasit posturile de pe trasee si acum sunt in par pe sub tancurile alea la produs, asa ca sovieticii pot rasufla usurati ca nu vor fi invadati peste noapte de unchiul Sam! De remarcat ca mutu' de la Aparare fiind prea ocupat cu razuirea pensiilor noastre a uitat sa deschida, iarasi, mestecatoarea si sa ne lamureasca cu niste precizari ca nuca-n perete, cum ii e naravul al prost de-a nu vorbi si a nu face nimic, in afara de razuit si drujbarit pana la albit! Ma duc si eu sa-i vad si sa le fumez chistoacele aruncate pe sub Abramburicile lor, ca ale noastre duhanuri au pachetele inzorzonate numai cu pocitanii scoase de prin morgi si morminte! Iac-asa!

Soarele spunea...

http://www.dcnews.ro/propunere-bomba-a-celor-doi-mari-armata-taxe-i-politica-externa-comuna-in_509553.html

micutzul spunea...

Am auzit ca legea merge inainte cu 80%....

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Micutzule, daca ai auzit si se adevereste, sa-ti dea Dumnezeu ani si zile mai multe de trait ca la nimeni altul! Doamne, ajuta!

CEZAR spunea...

Cu 65 si limitare la 85 + PS si MM