Un produs Blogger.

joi, iunie 02, 2016

Disponibilizatii sunt sfatuiti sa nu li se nazare sa voteze turcescul Pledoiu

3 comments
IN ATENTIA MEMBRILOR SCMD/CNSC
Domnelor si domnilor,
La sfarsitul unei inexistente campanii, suntem mai nelamuriti ca in prima zi. Nu cunoastem toti candidatii si ne putem trezi cu surprize, ca la  Sectorul 1 Capitala, unde liberalii l-au pus pe dl. Nazare, fostul ministru adjunct de finante al lui Boc, omul care si-a pus semnatura pe taierile de pensii si salarii. Si nu le cunoastem programele!
In acord cu aliatii nostrii, va retransmitem rugamintea de a merge la vot pentru a rasturna toate jocurile de culise, in special cele externe, votand omul, nu partidul.
            Recomandam sa-i votati pe toti membrii SCMD/CNSC candidati, indiferent de partid.
La Craiova, va recomandam sa votati Lia-Olguta Vasilescu, pentru ca ne-am saturat de modul in care Justitia isi baga nasul in politica.
La Bucuresti, candidatii au fost impartiti, de jocul mediatic, in doua “plutoane”. Oferta plutonului fruntas este:
1. Robert Turcescu, flasneta lui Basescu, omul ne-a insultat pe toti zilnic, ani la rand, la B1TV, ba si-a mai batut joc si de gradul militar. Exclus sa-l votam!
2. Catalin Predoiu, cel care ca ministru de justitie al lui Boc, a dat ministrilor ordine cum da interpreteze  principiile de drept in procesele cu pensionarii, si judecatorilor ce decizii sa ia importriva noastra. Exclus sa-l votam!
3. Nicusor Dan, omul format de George Soros si promotor al intereselor „Aedificia Carpati”. Sa candideze in Delaware-USA, nu in Bucuresti!
4. GABRIELA VRANCEANU-FIREA, aliatul nostru in rezistenta antibasista din anii 2009-2014. RECOMANDAM VOT FIREA!
Aceia dintre noi, care nu pot desprinde omul de partid si ii reproseaza doamnei Firea apartenenta la PSD, au o alternativa in persoana colegului nostru din „Plutonul 2”, dl. Comisar (r) Petrica DIMA, candidat PSR.
La sectoarele Capitalei, ne-am anuntat de la inceput sustinerea, la Sectorul 2, a d-lui senator  DUMITRU PELICAN (PER), ALIATUL NOSTRU DIN TOTDEAUNA IN LUPTA PENTRU DREPTURILE LEGITIME.
La Sectorul 1, respingand cu indignare „Oferta Nazare”(care a inlocuit „Oferta Tusa”),  RECOMANDAM VOT DAN TUDORACHE (PSD), ceferist la baza, sustinut de aliatii nostri din cea de-a doua „armata a tarii”-feroviarii.
Dupa programele enuntate in interesul cetatenilor, propunem la Sectorul 4 peDaniel Baluta(PSD), la Sectorul 6 Razvan Mironescu(PNL),  pe dl. Marian Dumitru (PSD) in orasul Bragadiru si pe dl. Petre Mincu (PSD) in com. Chiajna.
Noi propunem, dvs. votati cum va dicteaza constiinta! Dar MERGETI LA VOT!
Pe 5 iunie a.c. avem sansa sa demaram procesul schimbarii!

P.CNSC
Col.(r) Mircea Dogaru

Presedintele SCMD

3 comentarii:

sorin spunea...

Felicitari pentru preluarea si publicarea articolului.

micutzul spunea...

Bucuresteni ...Firea voastra e sa fiti veseli si destepti. Firea voastra e sa faceti afaceri destepte... Asa e ...Firea voastra.

mega2005 spunea...

Se va vota..."tehno":))