Un produs Blogger.

duminică, iunie 19, 2016

Sa le facem o surpriza albanezilor!

29 comments
Am vazut si asta!
O tara europeana a iesit in stradă pentru a se bucura ca a bătut România la fotbal.

Imnul de stat al Albaniei este scris pe muzica lui Ciprian Porumbescu, dupa cunoscutul cantec patriotic romanesc, dedicat Unirii Principatelor, " Pe-al nostru steag e scris unire"
De altfel, in perioada 1975-1977, cunoscuta melodie a fost si Imnul de stat al Romaniei.
Ce ar fi ca diseara, romanii din tribunele stadionului din Lyon sa faca o surpriza albanezilor, intonând versurile romanesti in timpul Imnului Albaniei?

Pe-al nostru steag e scris unire,
Unire-n cuget și simțiri
Și sub măreața lui umbrire
Vom înfrunta orice loviri.
Acel ce-n luptă grea se teme
El însuși e rătăcitor,
Iar noi uniți în orice vreme
Vom fi, vom fi învingători.

29 de comentarii:

brenda spunea...

vai ,vai ,de unde asa ceva ? santeti un patriot idealist , romanii nostrii umbla dupa altceva , sant doar cativsa care mai gandesc ca dvs , cei care au 26 de ani nu au treava cu aceasta mandrie sa auzin de bine

Mihai spunea...

Nu cumva albanezii sa fie surprinsi ca ne-au facut!!!!!!

Mihai spunea...

Huhurez,stai linistit . Astia din ziua de azi nu stiu cine a fost M.Viteazul,imnul de stat actual ,darmite sa mai stie ei versuri de C.Porumbescu. Pe la astia stiinta si cultura e bani,blondine,baruri,afaceri si putin fotbal.

Soarele spunea...

Sper sa nu infrangem iar ..

iceparu spunea...

A murit gl.Stanculescu.Sa-i fie tarana usoara.

Bubuno spunea...

O să-i batem de-o să ne doară spatele...

mega2005 spunea...

N-A FOST NICIODATA IMNUL ROMANIEI, MAI INFORMATI-VA!!!

Mihai spunea...

În sfîrsit le-am facut o surpriza de nu ne vor uita albanezii curînd. E tirziu tare cu noi cam pe la toate capitolele. Noapte buna.

Soarele spunea...

Exact ce ma asteptam .Am infrant iar 😈 O adunatura de gloabe fara chef pregatite de un general de tinichea .

brenda spunea...

generalul asta se va intalnii cu nea nicu si tanti elena , sa le spuna ce a facu cu zoe si fiul lor , cum a avut grija de ei , din partea mea nu ii doresc tarana usoara ,il consider tradator , adio si un praz verde , asta e ,a mancat din lama alora si apoi i-a trimis la moarte , rusine

micutzul spunea...

Surpriza a fost facuta !
Intreaga federatie trebuie trasa de sireturi, sa dea toti banii inapoi inclusiv Dragomir si Sandu. Iordanescu este ,, croitorul,, care lucreaza cu ce are. Nu stergeti anii de bucurie din fotbal la care a contribuit din plin , pentru o nereusita cu amarati care nu stiu sa dea o pasa, sa construiasca o faza, care au numai filme si tatuaje scarboase. Dumnezeu ne/a dat doua penaltyuri dar la final s/A intrebat si EL ,, Cata pomana mai vreti panaramelor ?,,.
S/au vazut rezultatele unor structuri conduse de prosti, incapabili si hoti. Si asa e condusa toata tara.

Mihai spunea...

Probabil albanezii si-au rasplatit guvernantii pentru ca au interzis taiatul padurilor timp de zece ani ! In concluzie, al lor Ponta-i de vină!!(((((

Unknown spunea...

Mamaaa, i-am batut de s-au kkt pe...noi!

Unknown spunea...

Definitivarea OUG 57 se va face prin introducerea la baza de calcul a tuturor VENITURILOR IMPOZABILE,(SOLDA BRUTA), cu pornire >80% din baza de calcul si PS+OMM inafara pensiei calculate de max 100% din BC.
Comisiile se vor intruni cand deputatii vor veni din teritoriu, se incearca pana la sfarsitul lunii.(poate lumii? Cine stie?)

Soarele spunea...

''Burlescu ''' asta seful federtiei pus de sri si- a tras 90 O00 euro prima de calificare la Euro .Felcitari ..Incep sa - l regret pe nasu Sandu

rică spunea...

KIS, minti de rupi, cat tupeu poti sa ai?

brenda spunea...

aoleu DLE KIS , ce spuneti dvs acum ar fii extraordinar , o sa va barfeasca unii de pe aci ,dar sa nu va pese , eu cred ca santeti serios si nu ne turnati vrasoave cum cred unii , ,am auzit si eu ca vor sa termine cu aceste pana la sf iuniev, numai sa nu ii incurce draciim sa zica ,ca vin la toamna cu rezolvarea , ca doar se pregatesc de alegeri . ar fi grozav sa se terine cu tarasenia asta ,iar de o ramane ceva nelamurit ,se poate lamuri in celalat parlament , multumim de speranta ..

Unknown spunea...

@"rica" de la cezarica, daca mint eu inseamna ca mint si cei de la CD care m-au informat si te asigur ca sunt chiar din partea MApN.
@Brenda ,ca la poker, "mergi pe mana mea" fara pretentii de a dori sa ne cunoastem, cezar este precum mazga dupa ploaie, inainte a fost praf si acuma este gunoi.De fapt urla invidia in el,caci functie nu a avut,grad nu a avut iar despre sporuri, singurul lui spor este "sporul de rusine".

Alin P spunea...

În Ardeal se aude că la Camera deputaților, OUG 57 se va adopta exact în forma adoptată de Senat...deci 80/100...

Mihai spunea...

@ brenda
în ultima saptamîna de lucru se mai poate face prin absurd ceva dar doar in stil ”iepuresc”.Adica ,pac,se supune la vot, se voteaza in unanimitate,bagajele si fuga in paradisuri. Sigur nu vor sti ce au votat. Varianta Kis = pusca si cureaua lata.........mai plauzibila varianta senatului. Nu-i corect dar miracole se pot face,sa nu excludem.

brenda spunea...

pai ar fi bine sa faceti niste pariuri , dl KIS sa parieze cu dlALIN si TIGRI , sa vedem cine va castiga . orice solutie va da va fii bine , sa stim de unde se poate relua taraboiul . BINE DLE KIS, merg pe mana dvs , si cine stie ,va imnvit la un wischi cu 4 cuburi de gheata ,, metoda invatata de la BASESU , dar pana atunci , du dumnezeu inainte , asteptam

brenda spunea...

ca sa stiti , nu pentru mine sant asa de interesata ,eu am o pensie confortabila , chiar daca ramane asa , nu am motive de suparare, dar am in familie un capitan , cu vechime mica ,are pensie calculata cu 65 ,,,,,,dar chiar nai rau , asa ca m daca va fi cu 80 ,tot mai se schimba ceva ,asta e

Huhu Rezea spunea...

Ma simt flatat ca roman daca mii de oamenii ies in strada pentru a se bucura ca nationala lor a batut Romania la fotbal.

Pop Iuliu spunea...

Debordati de optimism! Îmi place si tare bine ar fi dacă se va întâmpla precum estimați. Cu stima!

Soarele spunea...

Albania are 2000 de km de autostrada la 4 milioane de locuitori Si Abania e tara nu colonie de kk ca Romanistanul.

Unknown spunea...

@brenda, nu o sa fac pariul asta din mai multe motive;
-n-am pariat niciodata,
-nu consum alcool;
-in acest caz nu merg la cacialma,imi joc cartea;
-acest tigri 3 este un prefacut care se crede cine nu este,
-celalat alin sau cum isi zice este tot un fel de tigri3(avianyc) numai ca-si spune cezar-
-eu vorbesc din ce stiu si pentru ce lupt pe cand ei vorbesc ca sa nu-i ia somnu', se cred la ruleta

brenda spunea...

nu prea stiti de gluma,sa vedem ,ca dupa cum este liniste , iar timpul este scurt, nu s0a mai tinut nici o comisie m raportul nu a-a facutm asa ca nu mai cred nimic.dar vom trai si vom vedea

Alin P spunea...

Moșulică !!!...Ai vreo problemà cu mine? Comentariile mele sunt personale și exclusiv în numele meu și niciodată cu referire la tine...așa că tu comentează pentru APV-iștii tăi și nu te mai lega de mine. Asta ca să nu îți zică un fost polițist ardelean câteva de noroc.

Unknown spunea...

Poate un fost "meletzian" cu pretentii de politist! Mosulica o fi fiul lui tac-to!