Un produs Blogger.

vineri, august 12, 2016

Antena 3 nu mai este AICI

77 comments
Principesa Ana de Bourbon-Parma a fost soția fostului suveran Mihai I al României și fiica prințului René de Bourbon-Parma și a prințesei Margaret a Danemarcei.  A decedat pe data de 01 08 2016, la vârsta de 93 de ani.
A fost o femeie destoinica, o buna sotie si o buna mama pentru  4 fete(pe cea de-a cincea au renegat-o) nascute din casatoria cu fostul suveran al Romaniei.
Istoria consemneaza ca prinipesa s-a casatorit cu Mihai I in anul  1948, la un an dupa ce acesta  abdicase la fel de intempestiv cum, in urma cu 7 ani,  fusese  impus  pe Tron de catre generalul Ion Antonescu, abia desemnat sef al Guvernului cu puteri depline, pe 05 septembrie 1940, de inca Regele Carol al II-lea.
In noaptea de 5-6 septembrie 1940 , sub presiunea miscarilor de strada sustinute de taranisti, legionari  si Fabricius al Germaniei, Ion Antonescu "l-a convins" pe Carol al II-lea sa lase tronul fiului sau Mihai si sa fuga din tara cu Lupeasca.
(Sa mai spuna cineva ca nu au avut de unde sa se inspire tinerii "frumosi si liberi" din noiembrie 2015)
Mihaita, un baietel de 19 ani,  a fost trezit din somn la ora 8 si rugat sa coboare la Sala Tronului pentru a depune un Juramant improvizat, in fata lui Antonescu, a patriarhului Cristea si a presedintelui Inaltei Curti de Justitie, Buzdugan. Niciodata nu a depus Juramântul de rege in fata Parlamentului, cum cerea Constitutia din 1923. 
Miscarile de strada erau generate de acceptarea de catre Consiliul de Coroana a Dictatului de la Viena, din 30 august 1940, prin care România pierdea Nordul Transilvaniei. Nemultumirea era mare si in randul militarilor. Germanii se temeau ca se vor gasi comandanti care se opun intrarii trupelor maghiare in Ardeal. Le trebuia o mâna  forte care sa stapaneasca armata. Se pare ca acesta a fost pretul pe care a trebuit sa-l plateasca Ion Antonescu  pentru eliberarea sa din domiciliul fortat,  impus de Carol al II-lea  inca din 3-4 iulie 1940, la Mânastirea Bistrita, judetul Vâlcea.
Primele trupe unguresti au patruns in Romania pe data de 05 septembrie 1940. Era nevoie de un rege si de un guvern care sa zadarniceasca aplicarea Dictatului de la Viena, daca tot s-a dat o lovitura de stat. Rezistenta ar fi adus un alt statut Romaniei la Pacea de  la Paris, de dupa razboi. Din pacate, nici Antonescu si nici noul rege nu au facut ceva pentru a-i impiedica pe unguri, chiar daca in acele zile Marea Britanie declarase ca nu recunoaste ciuntirea teritoriala  a României.

Un amplu documentar despre modul cum a ajuns Mihai I rege, puteti citi  in :

Loviturile de stat din 2-16 septembrie 1940.
Regele Mihai si Regina mama, urmati de Ion Antonescu, Horia Sima si tatal lui Corneliu Zelea Codreanu,  ii saluta pe legionari la ceremoniile legionare de la Iasi din data de  08 11 1940, de Sfintii arhangheli Mihail si Gavril.

Din acest unghi se vede si tatal lui Codreanu, in port popular. Capitanu fusese executat in 1938 din ordinul lui Carol al II-lea.

Comparati datele istorice cu delirul mediatic impus românilor dintr-o tara republicana de televiziunile devenite monarhiste peste noapte, incalcand grav Constitutia si ordinea constitutionala.
Surprind politicile editoriale din ultimele zile ale  Tvr, televiziune publica intr-un stat republican, si ale Antenei 3, televiziune care doreste sa i se spuna televiziune nationala. Nu aveam pretentii de la celelalte televiziuni de stiri.
Apologia pentru monarhie pe care o fac televiziunile, sub acoperirea ca informeaza despre funeraliile sotiei fostului suveran, incalca grav urmatoarele prevederi ale Constitutiei:

. ARTICOLUL 1


(1) România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil.

(2) Forma de guvernământ a statului român este republica.
(3) România este stat de drept, democratic şi social, în care demnitatea omului, drepturile şi libertăţile cetăţenilor, libera dezvoltare a personalităţii umane, dreptatea şi pluralismul politic reprezintă valori supreme, în spiritul tradiţiilor democratice ale poporului român şi idealurilor Revoluţiei din decembrie 1989, şi sunt garantate.
(4) Statul se organizează potrivit principiului separaţiei şi echilibrului puterilor - legislativă, executivă şi judecătorească - în cadrul democraţiei constituţionale.
(5) În România, respectarea Constituţiei, a supremaţiei sale şi a legilor este obligatorie.

ARTICOLUL 31
4) Mijloacele de informare în masă, publice şi private, sunt obligate să asigure informarea corectă a opiniei publice.

Convingerile promonarhiste erau evidente, de mai multa vreme,  la mai multi realizatori de emisiuni de la Antena 3. Nu erau suparatoare pentru publicul republican, cel care asigura ratingul ridicat al acestui post de televiziune, cât ele nu erau excesive si ostentative ca in ultimele zile.
Se pare ca dupa arestarea lui Voiculescu, Antena 3 incearca sa se redefineasca si,  in acest sens, cauta cai pentru a  intra in" lumea buna". Probabil ca va intra, dar fara publicul republican care a constatat in aceste zile ca"Antena 3 nu mai este aici".
Va constata repede cât de mult va scadea in audiente.

77 de comentarii:

Unknown spunea...

In sfarsit ai inteles Huhurez cu cine ai de a face.Acum toate televiziunile se supun perciunatilor chiar daca ( unele )se dau inca independente .Si Voiculescu vrea nu vrea se supune si el stapanilor Romanistanului.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Antenele le-am parasit de foarte mult timp si exact de cand am observat slugarnicia si obiedienta fata de liberali si tehnocrati, mai nou si fatza de Interlop Cilannus Smen! Chiar au devenit duali, penibili si grotesti. M-am axat pe Romania TV, insa si astia au o limba lunga cu care cunilingus pe sub budigaii regalistilor! E inutil sa mai spun ca toata circaria asta cu mortaciunea venetica e de un prost gust si penibil incat arata ca o voma de betiv de pe marginea santului! Suntem cei mai penibili de toata jena si dezaxati din toata Europa, si cred ca Occidentul rade si cu fundul de toata prosteala asta grotesca si gratuita in fata unei mumii anonime! Uite ca in Romanistan avem destui care-si sug mucii cu foame si la modul gustos si se declara molii regaliste! Pofta mare, martzafoilor rancezi!

Huhu Rezea spunea...

@Corneliu
Daca ai rabdare, citeste documentarul indicat in articol despre loviturile de stat prin care Mihai a ajuns rege in septembrie 1940.
N-ai sa regreti.

Unknown spunea...

Pai cand un,, anal ist militar si jurnalist'' , in realitate un acoperit de o slugarnicie si un lacheism scabroase , un fruntas sugaci de licurici precum Radu Tudor e unul din stalpii de pe-acolo, ce-ar mai fi de spus ????. Si cum mai lupta asta ,cica, sa-l suspende pe Basau-Basanau si vine stapanul lui si zice Pas !!!Si mai zice -Ma pis pe votul a 7 milioane !!!!. Da' cine mai crede ca mai exista presa , journalism ,adevar , e ori prost , ori prost !!!!.
. Sa vedetzi la ce nivel jegos de propaganda si manipulare a ajuns , spre ex. , BBC , VOMITZI INSTANTANEU !!!!!!.

Trofin spunea...

Nu va agitati, totul va trece precum trec toate evenimentele care apar sau sunt impuse in Romania noastra.

Anonim spunea...

M-au albit astia cu monarhia lor incepand cu 02.08......m-au "tocat" marunt marunt in fiecare zi.......bagami-as!!Hai ca de maine poate scap.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhurez, acolo e un roman intreg, am spicuit in pas alergator lunga istorie-relatare, dar fiind in trecut un neobosit cititor al Magazinului istoric, studiind in scoli si obiectul de invatamant Istoria Romaniei, deja mi-am format o parere definitiva despre nerusinatele aventuri ale intregii familii regale, implicata in uneltiri de stat, daramari de guverne in cardasie cu partidele istorice, ultimul fiind chiar guvernarea Ponta, si casa regala nefiind straina de interesele guvrnarii tehnocrat- liberale intrucat in viitorul scurt se urmareste reinstaurarea moliei regale; apoi implicarea cetateanului fomfait, Mihai, in legaturi stranse cu fascismul german si legionarismul-fascist romanesc pentru care astazi, conform legilor emanate chiar de catre liberali-Iohannis, acesta ar fi trebuit expulzat din Romania, declarat fascist si legionar, scos din Istorie si retrasa cetatnia si absolut toate drepturile cetatenesti cu confiscarea totala a averii, asa cum Mareaslul Ion Antonescu, alti mari generali, oameni de stat, oameni de cultura, arta si savanti de renume mondial au fost scosi din Istorie pentru aceleasi fapte, sau presupuse supozitii si banuieli de apartenenta la fascism-legionarism! Cetateanul Mihai este vinovat si de inalta tradare repetitiva, ceea ce un pluton de excutie ar putea rezolva definitiv problema, intrucat in Romania inca mai exista posibilitatea legala de punere in aplicare a condamnarii la moarte pentru ca inca aceasta lege practic nu-i scoasa din contextul legislativ! In consecinta, astazi asistam la reescaladarea unui fascim-legionarism discret si sub acoperire prin adularea ,,familiei regale,'' organizatii cu stranse legaturi si practici antisemite, si ma mir cum de statul Israel nu condamna aceasta etalare si escaladare a ramasitilor fascist-legionare! Institutul Elie Wessel- cumva si-a primit tainul si rasplata pentru ferecarea criticilor la adresa acestor mascarade izvorate din nostaligia unui trecut al camasilor brune si verzi? Nimeni nu se sesizeaza despre acest lucru, stiindu-se ca fascistii au exterminat in masa cetatenii evrei? Avem istorici platiti pe bani grei sa apere imaginea Romaniei de astfel de neispraviti cu un trecut cu stranse legaturi fascistoide, acum de ce tac, sau ce le-au cumparat tacerea? E straniu ca nu sunt voci puternice sa le taie elanul cestor adulatori ai personajelor istorice cu un trecut tenebru si intunecat, contopit cu fascism-legionarismul si tradarea, iar ministrul Apararii, prim ministrul si presedintele se lasa tarati in acasta cloaca infecta poreclita regalitate, dar fara nici un fel de baza legala si constitutionala, pangarind Romania si Ostirea in cel mai injositor mod! Traiasca Republica Romania in vecii vecilor! Jos oligarhia fascistoid-legionarist-tradatoare a asa zisei regalitati! Amin.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Antena 3 mereu a dansat pentru voturile stapanului din puscarie, cand era in libertate, facand manevre subtile, e adevarat, pentru pastrarea PSD-ului in avantaj, dar vazand neputinta acestora de a se pastra departe de justitie pentru ei insisi, a inceput tanguol liberarii motanului Felix pe langa interlopul penal, Iohannis si gloabele liberal-tehnocrate! Ne-am prins cu totii de-o slugarnicie masochist-penibila, cu jocuri de glezne pline de umilinta pe langa o Alina Gorghiu plina de muci la ratan si cas politic la cioc, fara puteri politice dosebite si chiar acum ignorata de catre stapanii masoni si ai presedintiei, acum lingand cu umilinta cloaca liberala in dosul budigailor si dejectand ofensiv la adresa PSD sa-l coboare in sondaje! Sunt jalnici si de tot rasul, sunt pe faras si au inceput sa stranga cureaua, cu un Gadea, Badea, Tudor si alti expirati si penibili pana la grotesc, zilnic schimband macazul dupa cum ii suna stapanul din puscarie si trasandu-le sarcini de slugareala si obedienta, poate, poate s-o intrezari din toate aceste lichelisme o portita de scapare din intunecosul bulau de lunga durata! I-am sters dintre prioritatile, macar sumare si din constiinta, ca pe niste gunoaie si putregaiuri de duzina!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Pe Huhu Rezea fb aveti postat primul extraterestru viu filmat pe solul pamantesc si vorbind cu oamenii si un OZN fimat de la cativa metrii! Cardiacii sa-si ia captoprilul sau nitroglicerina, va rog, inainte de vizionarea clip-ului!

Huhu Rezea spunea...

@Corneliu
Acum... sa nu trecem in partea cealalta si sa negam rolul pe care acest post de televiziune l-a avut in rezistenta impotriva regimului Basescu.
Anchetele care au devoalat coruptia regimului Basescu ramân si speram ca ele vor continua.
Actuala politica editoriala este data de orientarea pro monarhista a neortodoxului
Gadea.In ipocrizia sa, i-a lasat pe ceilalti sa munceasca in ziua inmormantarii reginei sale.El respecta ziua Sabatului.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhurez: Antena 3, daca ramaneau pe linia anti basista, asa cum m-au incantat ani de zile, ramaneau in prioriteatea si respectul meu, insa mi-au fost deajuns sa urmaresc partial niste emisiuni de mare lichelism la adresa liberal-tehnocratilor si mi-am schimbat radical parerea despre ei! Acum, postul e fad, submediocru, chiar nu mai este atractiv cu nimic, ,,fratele'' Gadea pare sa se fi insurubat mai mult pe pastoria sa adventista, azi sarbatorind Sabatul, cu mici plimbari prin parc si dezbatand pasaje biblice cu fratii, intre adunarea de diminata si cea de seara, dupa masa de pranz, si dupa asfintitul soarelui putand sa-si infulece portia de fecaloide politice, cu atacuri rancede la PSD, astfel sa-l unga la sfantul mir pe Iohannis, dar si pe noii stapani liberalo-tehnocrati! Incurcate mai sunt caile astea ale Domnului, intre Sabat si Domenicos, dupa o Biblie profund modificata, si din care lipseste, de fapt fiind total modificat, cel mai frumos psalm dintre toate cate sunt: 50! ,,Miluieste-ma, Doamne, dupa mare mila Ta''...Amin.

CEZAR spunea...

Stati linistiti ca nu ..scapati !!
Asta cu plimbarea doamnei Ana pe post de regina ii doar..un mic antrenament
Urmeaza ..Mihai cel mic ...care sta la gheata si asteapta ...
Apoi toti lingaii din asa zisa C.R....se vor inghesui sa ceara drepturi pentru ..urmasii ..divinilor tocmai inmormantati ...

Anonim spunea...

La inmormantarea "reginei" nu a participat nici un rege/regina ci doar tot felul de "reprezentanti" de rang inferior, cate doi "d-un ban?De ce? pentru ca toti stiu ca nu a fost regina nici o secunda si nu s-a prezentat nimeni de acelasi rang.
Intrebare: in Elvetia este zi de doliu national? dar in Anglia,dar in Franta?.....am intrebat si eu.
PS idiotii de la digi 24 o ard aiurea tot timpul cu "exilul" anei....care exil??intreb si eu....aoleu ce ridicoli au devenit!! de A3 nu zic nimic dar aia au tras-o cu tanguieli lacrimi si alte labareli.Cand o s-o mierleasca mihai cred ca imi pun plasturi pe ochi si vata in urechi si dorm 2 luni ca ma "albesc" astia.Doar olescu o sa se bucure de sinecura ce o sa vina dupa ce moare "duda"......saracu are de asteptat...hi,hi

Huhu Rezea spunea...

In sfârsit, in transmisiunile directe de astazi, bocitoarele televiziunilor au spus ca, oficial, Ana n-a fost regina, dar a fost regina inimilor lor monarhiste.
Cineva orchestreaza intreaga mediatizare. S-a tras de timp cu inmormantarea, Ana a fost plimbata de la Bucuresti la Sinaia, iar la Bucuresti si apoi la Curtea d Arges. S-a mers pe drumul vechi, Bucuresti-Pitesti, nu pe autostrada.
Trebuia ca televiziunile sa vorbeasca timp de 10 zile despre monarhie.
Televiziunile noastre sunt foarte insistente in a prezenta incidentele.In contrast, uitati-va câta surdina s-a pus pe incidentul creat la Palatul Regal de celebrul protestatar anarhist Faur Isaia de la Timisoara.

iceparu spunea...

Mai cornele nu sunt monarhist dar observ ca tu ai mari lacune privind istoria romaniei chiar in varianta ana pauker.paraschivan inainte de a te trimite in ec.nationala trebuia sa te puna sa studiezi istoria militara a poporului editata sub indrumarea lui ilie ceausescu.inteleg ca esti neam de manivela de brailita dar de unde legionarii prieteni cu mihaita?sehrbane@baga-ti si vata in nas ca sa fie tacamul complet.

Anonim spunea...

@iceparu
nu te bag in seama ,n-am de ce cu "glumitele"dumitale de doi bani.Iti multumesc pentru urare daca asta iti e caracterul citez:
iceparu spunea... "sehrbane@baga-ti si vata in nas ca sa fie tacamul complet".

in schimb eu Serban iti doresc viata lunga si sanatate.Inca odata iti multumesc ca imi doresti moartea
PS stii desigur ce inseamna "vata in nas" Toata lumea stie.....si nici macar nu ne-am cunoscut vreodata

Huhu Rezea spunea...

@Iceparu
Iti da omul mura in gura si tie ti-e lene sa citesti documentarul in care sunt evidentiate si raporturile dintre Mihai I si guvernul militaro-legionar, in septembrie-decembrie 1940.
Daca vrei sa-l vezi pe Mihai salutand, alaturi de regina mama, Ion Antonescu si Horia Sima, legionarii din Iasi, de Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril intra aici:

https://honoretpatria.wordpress.com/2014/11/08/regele-mihai-si-regina-mama-elena-raspund-salutului-legionarilor-cu-ocazia-manifestatiei-de-la-iasi-proclamat-oras-al-miscarii-legionare-in-dreapta-horia-sima-plan-secund-centru/


Anonim spunea...

Si mi se pare mie sau cei in uniforma de pe trotuar acorda salutul nazist catre regele mihaita? Va rog sa ma corectati daca gresesc desi e clar "ca lumina zilei".....cum sa fac sa vada si olescu imaginea asta?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Iceparu, Costel Busuioc e doar constructor si care ne-a pus pe toti in cur cu talentul lui de bariton, fara Conservator si inalte scoli de muzica, la debut avand doar studiile elementare!... Ce m-ar fi impiedicat in viata sa cunosc Istoria Neamului meu? Tatal meu, nascut in 1914, absolvent de Litere si Filozofie, cu trei ani la Medicina umana, pe care nu a mai terminat-o din motive de empatie fata de pacient, inadmisibil in medicina, a fost si in preajma Casei Regale datorita anturajului de la acea vreme. De la el am aflat si despre foarte multe evenimente sau practici de la Palatul regal. Mihai a admirat sincer Miscarea legionara, si in semn de respect pentru ei purta pijamale de matase verzi. Nu pierdea nici un prilej sa nu salute in stilul roman ,,Ave!'' A fost si el un mic golanas care adera la tot ce era nou, asa cum si noi am fost purtand plete si evazati, sau astia de azi care vaneaza pokemoni. Atunci, daca nu sipatizai cu legionarii, care era chiar o moda, nu erai in...trend! Cariera lui militara, in tinuta kaki, i-a dat prilejul sa poarte culoarea sa favorita, verdele legionar. Daca nu i se punea frana de catre Cristescu si familie, avea sa participe la manifestarile legionare in mod deschis! Activitaea sa legionara a fost atat de dibaci ascunsa, incat nici comunistii nu au putut gasi dovezi clare impotriva lui, avand grija mare absolut tot anturajul acestuia sa le faca pitite sau disparute dupa interzicerea Miscarii legionare! Citeste si iar citeste ca sa ma poti contrazice, nu fa ca civilul Bontas infiltrat de servicii pe bloguri pentru diversionism! Regret ca te faci singur de ras intrand intr-un subiect, pe care nu-l stapanesti destul, si-ti dai cu parerea in contradictoriu doar ca sa te afli in treaba! Arma mea militara e la fel de utila si combativa in lupta, asa cum sunt absolut toate armele, doar unul strain de Armata luand in bascalie o arma care, daca este lipsa de pe un teatru de razboi sau oricare actiune, tot frontul sau actiunile raman blocate, neaprovizionate sau chiar fara mijloace de lupta! Ai auzit de sistemele de aruncatoare ,,Grindina''-,,Katiusa'' montate pe sasiuri de camioane grele, sau usoare, care au schimbat soarta celui de-al doilea Razboi mondial? E doar un mic exemplu, pe langa radare, autopontoane si zeci de multe altele, amice...De obicei, nu-mi bat capul sa conving oameni, nu numai incapatanati, dar si ironici in moftul lor de a se face singuri remarcati...

Huhu Rezea spunea...

@Serban
Am atasat-o eu in cuprinsul articolului ca s-o vada cititorii.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Iceparu, te-ai bagat si pe subiectul Ana Pauker, pe care te asigur ca nu-l stii. De ce nu l-as cunoaste, asa cum le stiu pe a lui Vasile Luca, Teohari Georgescu, Miron Constantinescu, Emil Bodnareco-Bodnaras, Ion Gheorghe Maurer, Stefan Voitec, Ion Patilinetz, si ati coriferi comunisti...Hai sa-ti soptesc la urechiusa si cu evreica asta pregatita la Lomonosov-Moscova: Dupa ce a cazut in dizgratia Partidului Comunist Roman, o data cu plecarea rusilor, a fost degradata pana la serviciul de taxatoare de bilete la tramvai, si asa a iesit la pensie! A murit ramolita si parasita de toata lumea, ca o catea fara pui, aciuata intr-o casa nationalizata, in lipsuri, nevoi si bolnava...Nici rusilor nu le-a fost mila de ea, desi s-a aflat cu Newlander, tata lui Petre Roman, calare pe primele tancuri rusesti care au ocupat Romania! E grele Istoria, taica! Ti-am dat niste nume pe care nu le mai gasesti acum pe toate drumurile, si mai am atatea in traista, domnule!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhurez: Multumesc, oniorabile pentru suportul fotografic sa afle tot boborul monarhist, chiar si Iceparu, despre activitatea legionara a cetateanului Mihai de Hohenzollern! Nu-i de colo sa stii sa saluti in stil roman, mai ales sa te tragi dintr-un neam gotic! Asta e! Istoria nu poate fi falsificata de dragul pastrarii cu orice pret a unei false si oneroase reputatii!

Iulian Mareș spunea...

Despre propaganda si orientarea ei!

http://www.dcnews.ro/mobile/despre-mor-i-numai-de-bine-dar-despre-zombi_513352.html

Fara comentarii! Echidistant cu prezentul!

calin spunea...

http://www.realitatea.net/pensionarii-la-un-pas-sa-primeasca-o-lovitura-teribila-adio-indemniza-ii_1970124.html
- vizati (si) pensionarii militari !

Unknown spunea...

daca nu ar mai fi evenimente de acest gen ,televiziunile au intra in falimnt, nu vedeti ca CUM AU TRECUT OE HOROSCOAPE SI ALTE ALEA ,fiindca nu mai au subiecte la care sa caste gura toti prostii? lumea care a iesit in intampinarea moartei .a iesit din curiozitate, au iesit monarhistii? fosilele , dar stati ca nici MIHAI nu mai are mult , sa vedeti atunci .Sigur o sa le spunem sa le fie tarana usoara ,dar atat , iar televiziunile si presa iar o sa ia foc

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Doru Serban: Olescu si-a facut un obicei prost in a brava cu aberatii pe mai multe fronturi! Pana mai ieri, ii tremurau capriorii curului ca raciturile de emotiile primirii carnetului rosu de partid, la lectiile de Istorie din Liceu si Scoala Militara infiera monarhia, si astazi vine sa ne zica noua ca suntem spalati pe creier daca condamnam inexistenta monarhiei, care este acum exultata de niste idioti innapoiati intelectual, de parca el studiile si le-ar fi efectuat la Oxford printre odraslele regale ale lumii! Se vrea in trend cu ,,lumea buna, aristrocrata,'' a se citi cei cuprinsi in delirul monarhic, de fapt si de drept o adunatura jalnica si jerpelita de idolatrii mucegaiti si pastrati la naftalina ca adulatori de molii regale! Ipocrizia asta innacrita si fleoscaita ca o placenta ma lasa rece, dat fiind ca omului necitit si neifornmat nu trebuie sa-i dai nici cu parul in cap, si nici sa nu te chinui sa-i schimbi fixismele, lasandu-l in plata Domnului in necunoasterea din intunericul creierului sau necultivat!

Unknown spunea...

Sa fim corecti si sa subliniem un aspect: ceea ce privim de 2 saptamani e preambulul unui interes major, acela de a fi retrocedata o mare avere (domenii, castele, multa influienta etc) din care multi isi vor trage comisioane grase. Acum dupa mai mult de o viata de om (peste 60 ani)de la abdicare sa preaslavimim monarnia e ca si cum nepotii mei (nenascuti)sa preamareasca vremurile de dupa revolutie si sa ceara pentru urmasii celui cu ultimele 2 mandate, Vila Lac si Cotrocenii. Nu m-ar mai mira sa auzim si-n viitorul apropiat de un exil ....la Monaco impreuna cu ficele numai ca nu vom vorbi de pasiuni cu masinute ci cu ....iahturi si mult huruz.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Calin, am citit si eu despre,,lovitura teribila data pensionarilor'' si se pare ca vor fi niste modificari DEJAVANTAJOASE ALE TEHNORETARDATILOR la un proiect de lege a pensiilor, deci iar alta dupa ce ne-au regulat ani de zile cu altele bastitoizii! Nebunia asta scornita de basism parca nu se mai termina nicodata, asa de rau le stau in garleje pensionarii! Acum, se lucreaza intens de catre PSD la o lege noua a pensiilor, foarte avantajoasa, cu punctul acela de 45% din salariul mediu pe economie si foarte multe avantaje, cu a 13 a pensie, etc. Dar, ce pacat ca prostimea si dobitocimea iar se duc buluc sa voteze basisti si liberali sa nu se poata realiza programul PSD de marire a pensiilor! Cretinii si batutii in cap tot cu basanisto-liberalii cretinoizi vor vota, si cati nu sunt si pe aici, slava Domnului ca de dracul mai scapam dar de idolatrii astia, NU!

iceparu spunea...

Mai cornele.spre stiinta ta .in politica de la adam si eva incoace se fac si desfac aliante si prietenii de conjunctura.nu o sa pierd timpul cu tine pentru ati exemplifica.Am sa-ti citez doar un clasic in viata."solutie imorala".in alta ordine de idei.daca esti absolvent de filologie ofera-i zilnic celui care ti-a pus diploma in mana covrig si lumanare.te dai ziarist de braila dar cine crezi ca are rabdare sa citeasca ce visezi tu noaptea.imi imaginez cate injuraturi luai la sc.soferi a D.67Mc cand primeau de la tine proiecte de OZU.retine ca poti transmite un mesaj si numai cu o fraza.cornele gazetaria e treaba grea si nu e pentru oricine fie el si instructor .aflu acum ca Ciubi avea profesori la scoala de soferi.Interesant.

Unknown spunea...

Mai copii eu nu inteleg ce va mananca in.... de va balacariti asa unii cu altii. Fiecare a invatat istoria nationala din cartile pe care a pus mana. Daca taticul sau vecina a avut carti scrise de istorici comunisti , atunci a invatat intr/un fel.....daca a avut in familie boieri, chiaburi sau mai stiu eu ce nobili si a mostenit o biblioteca plina ....atunci a prins alta istorie. Voi stiti foarte bine ca si marii istorici au fost pupincuristi ai vremii lor , daca nu cumva au fost asasinati pentru ceea ce aflasera deja...
In alta ordine de idei, eu unul stiu ca Antonescu a venit la putere , adevarat cu sprijinul legionarilor , intr/un moment de vid de putere cand scarbavnicele partide nu au vrut nici unul sa preia carmuirea tarii de frica nemtilor sau Tratatului de la Viena, mai ales ca tara nu putea sa scape de razboi . Nici un mizilic politic nu a dorit sa isi asume raspunderea unei decizii de alianta. Si atunci, culmea , toate partidele l/au miruit pe Antonescu cu puterea in stat . Asa a venit si Mihai la tron , cu girul reginei mama, pentru a fi paravanul hotararilor politice. Culmea Antonescu nu s/a gandit ca Mihaita creste mare si greseste usa...si il condamna la executie.
Si ca sa nu ma feresc sa imi spuna careva ca nu am o parere...eu zic asa...Mihai trebuia sa sacrifice studentii , sa nu semneze actul de abdicare si eventual sa se lase asasinat de rusi si comunisti. Cred ca atunci istoria putea sa fie schimbata... Putea a lovitura de palat si nu a abdicare. Daca se intampla asa, eu luptam pentru reintrarea in drepturi a Casei Regale....
Poate gresesc...si nu ma supar daca mai invat ceva.

Iulian Mareș spunea...

Corneliu!
Te-ai intrebat cine-i vinovatul?
Trecutul, prezentul....incapacitatea republicanilor de a proiecta un viitor cel putin pe termen mediu?
Sunt vinovati cei care nu mai cred in republica de cumetrie? Sau samsarii de idealuri, mereu aceiasi?
Daca si Digi24....al SRI este pentru!
Nu te-am vazut scandalizat de faptul ca Iohanis a aprobat schimbarea stemei sau de faptul ca ea nu se aplica pe drapelul national!
Fiecare a mai calcat alaturi, dar, de ce sa fii tu cel care ridica piatra?

Iulian Mareș spunea...

Contestatari de...serviciu!

http://www.dcnews.ro/mobile/s-a-aflat-ce-pensii-au-ar-inel-i-caramitru_513357.html

Unknown spunea...

Se scot indemnizatiile suplimentare pentru asa zisii ''creeatorii'' militari adica cei 50% in plus bani dati degeaba la smecheri .( legea 8) Pentru ''creeatorii ’' civili nu se taie nimic.Ca de obicei discriminare.

Unknown spunea...

Corect Corneliu.Mai e un monarhist cu creierul mucegait tot la fel cu idei putine ( dar in schimb fixe) .Celebrul ''umeras inutil ''.Astia doi ar trebui sa se ia de mana ca sa-i cunune ''regele Duda ’' ( ca tradatorul Mihai sa racit demult dar il tin astia la fereastra ca sa ii ia pensia ( adica pana se aproba indemnizatia de 4,5 mmilioane euro pentru iepele principesei).Bine a zis proverbul ’'ca cine se aseamana se aduna''.Gretoase personaje .

Anonim spunea...

@Huhu
multumesc!

Anonim spunea...

@Corneliu duminică, 14 august 2016, 08:32:00 EEST

In acest caz nu pot sa va contrazic.Aveti dreptate!

Unknown spunea...

gata ,dle H asa cum va stiu ,cred ca ar fi bine sa vedem se urmeaza sa se intample in toamna cu pensiile , vad ca acel PASLARU are deja in vizor niste pensii alea pe legea 83. mai are si idei fixe cu contribuitate , totusi vad ca snppc spine ca se vor lupta pentru drepturile pens militari de cum incepe sesiunea de toamna , etc.... asa ca sa ii lasam pe regalisti ca se pare ca avem alte tampenii de rezolvat , va stiu bataios ,nu va lasati impresionat de unii care .DL CORNELIU stie ce spune ,si il salut cu drag

Huhu Rezea spunea...

@pentru monarhisti
Câta naivitate! De unde credeti voi ca Margherita, daca se urca pe Tron, gaseste alta clasa politica sau alta functionarime pentru Admnstratie?
Se va intampla ca in 45 si 89. Toti vor pupa poala margheritei. Incepamd cu 45 a inceput batalia pentru carnetul de partid rosu. In 89 erau 4 milioane cu carnet si inca 4-5 milioane care il cerusera si fusesera respinsi in mare parte pentru neindeplinirea conditiilor de clasa si de moralitate.
Dupa 89 mai toti injurau comunistii si regalistii.
Pentru regalitate mai lupta cei care cred ca au asigurat un loc in noua camarila regala a comicului cuplu Margareta-Duda. Cu o avere de 60 de milioane de euro isi pot permite sa finanteze mass media pentru a vorbi luni d zile despre monarhie, nu numai 10 zile, ca in cazul exilului postum la Curtea de Arges al Principesei Ana.
Tactica lor este sa-i fraiereasca pe republicani. Daca nu-i convertesc la deile monarhiste, cel putin sa zica, in cazul unui referendum.. ca, poate, nu-i dracu atat de mare si cu o femeie regina, in loc de presedinte.
In conditiile in care incurca lume de Dragnea târaste electoratul social-democrat intr-o zona necombativa in problema formei de guvernamânt, vezi initiativa pentru finantarea Casei regale de la buget, se impune constituirea de urgenta a unui Partid sau Uniune pentru Republica si sa-l lase pe Dragnea cu monarhistii sai.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Iulian Mares, eu sunt pe departe de a-mi epuiza argumentele contra acestei monarhii epuizate si expirate, inca de la intronare. Clasa politica a partidelor ,,istorice'' a vremurilor de demult ne-au tradat neamul si dinastiile spitzelor domneasti, romanesti, existente. Atunci se slugareau Inaltei Porti, tzarului Rusiei, negustorilor evrei si greci si au apelat din slugarnicie la o dinastie degenerata, germana, astazi continuand aceeasi slugarnicie fata de americani, si curtile europene, cu linsul clantelor si tot felul de supuneri si milogeli. N-ar face ei propaganda monarhista neavand si sustinatori naivi si slab pregatiti in spate, din randul celor care sunt in stare sa cedeze mosia tarii pentru un biscuite sau bombonica! Escapadele amoroase ale monarhilor de pe tronul Romaniei, atat barbati cat si femei, imoralitatea lor recunoscuta cu multe scandaluri de toata bacania de se ajunsese sa fie culese prostituatele de pe strada si din bordeluri pentru Casa regala, chiar si mamuca regilor tavalindu-si asternuturile cu slugile din dotare; risipa destrabalata, chiolhanurile scumpe, voiajurile foarte costisitoare, achizitiile de masini, trenuri si alte mijloace de deplasare extravagante si foarte scumpe, traiul in huzur, indiferenta si indolenta acestora fata de saracia cumplita a acelor vremuri in care se murea de foame sau impuscati la rascoale si greve, cheltuirea banului public dupa poftele fiecaruia, implicarea politica scandaloasa pana la contopirea, intr-un final cu fascism-legionarismul si tradarea cu nemernicie fata de sovietici nu ma vor face sa-i adulez pe acesti imorali si foarte daunatori sistemului republican ce functioneaza foarte bine nu numai la noi, ci si in intreaga lume! Ca tot partidele astea isterice si istorice au degradat Republica cu scopul de a se motiva reantoarcerea monarhiei este o alta poveste! Vreti pe tron un actoras la mana a patr-a, ca Mihai este imbalsamat deja de peste jumatate de an? O vreti pe condamnata din SUA de-o imoralitate strigatoare la cer? O vreti pe stearpa matracuca a lui Duda, fara urmasi? Pe golanii regali veniti la praduiala de paduri, case, castele si bogaatii pe acte false in Romania, si care s-au inmultit ca frunza si iarba? Toti au bube in cap, toti sunt pe praduiala si imbogatire peste noapte, ca au venit rupti in cur si acum au castele, domenii, viloaie, paduri si acareturi de pe spinarea romanilor care au suferit muncind sa le ridice! Comunismul a cazut in Ungaria inaintea noastra. In Iunie 1989, cetateanul strain de neamul si natia mea, Mihai de Hohenzollern, a mai comis o tradare consfintid printr-o semnatura, alaturi de alti monarhisti apartinatori ,,partidelor isterice si istorice,'' o alta tradare fata de Romania prin promiterea cedarii Ardealului catre Ungaria prin asigurarea autonomiei totale! Sa mai asteptam si alta o tradare de la acesti venetici straini? Ce-mi aduce mie bun o monarhie straina de romanismul meu, sedentara, trantora ca un paduche sugator, imorala, perversa, de neancredere, risipitoare, indolenta si indiferenta ca intotdeauna fata de necazurile poporului meu si pusa doar pe desfrau si capatuiala, exact asa cum este presedintele actual si reprezentant doar al intereselor partidelor istorice?

R-26500 spunea...

@ Huhurez Rez duminică, 14 august 2016, 13:29:00 EEST. Te ajut eu in framnatarile tale cu raspunsuri concrete. Monarhia a aparut in Romania pe fondul decadentei morale generalizate a societatii romanesti. Toata clasa politica era scuipata, iar aceasta nu mai putea tine societatea in frau. Atunci toate partidele au dat la pace ca este nevoie de u reper moral nou, si asa au adus un rege in Romania.

Acum istoria se repata. Am ajuns in acelasi stadiu de decadenta politica fix ca in 1966. La fel se intampla si acum - toata clasa politica este scuipata. Este vizibil ca aceasta nu mai poate tine societatea in frau. Tu sa nu uiti ca noi suntem cutre batrane, conservatori, dar devenim din ce in ce mai minoritari, suntem inlocuiti pe zi ce trece masiv de tineri. Pt. care PSD, PNL, toate partidele nu inseamna decat o mare flegma.

Asadar, este nevoie din nou de un alt reper moral, cel actual NU mai functioneaza, este blocat!

Si acum sa iti vand pontul la modul concret! La fel ca in 1866 cand liberalii au dat la pace cu taranistii si cu ceilalti ca trebuie adus un rege din afara. La fel acum, toti liderii partidelor au ajuns la aceasi concluzie. Cu diferenta ca nu mai vine nimeni din afara, avem deja proprie familie regala. Oricum, altceva nu mai functioneaza.

Iohannis a fost singurul care a fost franc cand a fost investit presedinte, El a spus ca in 2018, cand Romania va implini 100 de ani de la Marea Unire, ar vrea sa o vada din nou ca acum 100 de ani. Mai exact, regat! Atentie, o astfel de miscare presupune si ceva straucitor care nu poate fi efectuat de republica si de presedinte. Iar acel ceva va fi reunificarea Basarabiei cu Romania, pana in decembrie 2018, ca parte semnificativa a evenimentelor care vor urma.

Toti liderii politici, indiferent de partid, au dat la pace cu ceea ce va urma! Pana la urma si partidele au elite, nu numai delapidatori.

Vom fi din nou regat in 2018 si va fi spre binele nostru si puterea noastra! Iar in 2018, Regatul Romaniei va avea ca suveran, pe Regina Margareta. In acordul si ovatiile intregului popor roman!

PS 1: Acum ca mai sunteti vreo cativa cu republici esuate in cap si presedinti hahaiti model, este problema voastra. Fiecare natie isi are si minoritarii ei. Dar vointei poporului NU te poti opune.

PS 2: Apropo de conservatorismul din tine. Protectia apropiata(primul lant) a Familiei Regale, nu a fost tinuta ieri de garzile republicii. SPP, SRI, MAI etc. doar au conlucrat. Protectia apropiata a Familiei Regale este mereu efectuata de oameni in care Familia Regala are increre. Altii decat cei ai republicii.

Huhu Rezea spunea...

@R26
Ma faci sa râd copios ...cu taranistii tai din 1866.
Eheeei, PNT a fost creat de MM, Maniu si Mihalache, abia prin 1924.
Te-au cooptat si pe tine in garda apropiata noii camarile la Curtea de Arges?
Ai intrat si tu in delir daca zici ca republicanii au ajuns minoritari.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

R 26.500: Concediul nu ti-a priit, bag seama, de la soarele arzator si canicula care poate sa cloceasca de la ouale din budigai si pana la cerebel, cu halucinatii politice si monarhii intempestive! Aiuritoare si halucinanta dizertatia pro parazitari! De la carnetul rosu de partid la monarhie, trasnetul unei ultime furtuni de vara care te-a prins in nmatura a facut o legatura fulminant de rapida, intorcand persoana, personalitata si ideatiile in doar in milimiimi de secunda! Cu oameni ca voi se duce dracului Romania de rapa! Ai jurat credinta unei Republici prezidentiale si primesti pensie de la aceasta forma de guvernamant, oare monarhia o sa ti-o dubleze pentru servilism si slugarnicie fata de parazitismul lor? Ce repede unii isi dau arama pe fatza! Fa acum blogul monarhistilor si abandoneaza acel catren numeric, care oricum nu reprezinta o realitate! ,,Succesuri'' in noua adulatie catre regnul moliilor parazitare!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Regalistii sunt mai putin decat toti mortii adunati din toate morgile din Romanistan, la un moment dat, in miezul noptii! Pe mine nu ma ingrijoreaza asta, pe mine ma ingrijoreaza doar starea lor mentala, emotionala si fizica de sanatate, sa poata rezista atacurilor republicanilor si sa nu cedeze, fereasca Dumnezeu, cazand din picioare de atata iubire pentru fantomele inchipuite pe care ei le aduleaza! M-am lamurit ca un urmas la asa zisul tron nu exista, fiind prea multe muste pe un singur cacat, insa iubirea fata de fantome nu poate fi oprita, asa ca nu-mi fac griji ca voi rade tindu-ma de pantece pana la lesin fata de marii comici ai tot rasului monarhist! Mare-i gradina Lui Dumnezeu! Am trait s-o vad cu ironie si pe asta! Asa ati facut voi votand pana acum cu basanistii, liberalii si Interlop Smen tradandu-ne pe toti in mod curveste, si acum bociti ca babele dupa pensiile mutilate, dar fara sa va dati in vileag ca ati comis-o, acum v-ati luat si drujbe grele sa va taiati cracile de sub picioare cu asa zisa monarhie expirata! Cu una din drujbele alea am sa-mi tai eu scula din dotare, erectila, potenta si virila, daca monarhia va fi reinstaurata in 2018! Cum a zis Ceausesc: NICI CAND O FACE PLOPUL PERE SI RACHITA MICSUNELE NU VA MAI REVENI CLOACA MONARHIEI EXPIRATE!

Unknown spunea...

@ R26
Omule tu ai dreptate... istoria si vremurile ne schimba pe toti... Doar evolutia omului e altfel acum. Te nasti in pampersi si ai toate sansele sa mori asa. Din cauza batranetii sau din cauza doctorilor pregatiti de premonarhisti pe bani, sex si in faculitati private.
In ceea ce priveste opinia politica a tinerilor liberi si noi am vaga impresie ca pe astia ii doare la patina de ce se intampla pe scena si au probleme mult mai mari decat istoria neamului sau forma de guvernare a Romaniei. Cat priveste anul 2018 cred sincer ca ai gresit si ai vrut sa spui 2518...Credibil.
Voi sunteti copii? Inca mai credeti in Mos Craciun sau ca Romania e guvernata in mod democratic potrivit rezultatelor votului? Sau ca KWI a castigat pe bune alegerile? Sau ca Base a fost votat tot la 3 secunde la Paris? Ha, ha, ha.....
Intr/o facatura de emisiune la un post tanar si liber , intre 13.00 si 14.00 unul Moise intreaba interlocutorul daca mai are ceva de spus... Civilul tanar si liber raspunde sec...,, Da, mai am sa va raportez despre o problema...,, . Fraierul cred ca a luat 2 la VP.Poate nici nu mai este activ. Sa te dai asa de gol....Nu dle. Moise ?
Traiasca Constitutia si Curtea .... Nu Baselu?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Sa dai citate pro monarhiste si malahiste dintr-un infractor care a strans case si averi colosale din declaratii mincinoase, falsuri si actiuni penale dovedite in instante, sa-l pui garantul unei viitoare monarhii, inseamna ca esti scapat din mainile lui Dumnezeu pe moalele frezei si chiar ti-ai pierdut de tot onoarea si demnitatea de om si militar! Un alt exemplu poate ca era de inteles, dar cand fraternizezi cu dusmanul nostru comun si de moarte, nu mai este nici de inteles, nici de iertat! Abia acum incep sa va inteleg pe fiecare cam ce fel de persoane de fapt sunteti, ce va poate pielea, si printre cine m-am zbatut eu pana acum pentru cateva drepturi constitutionale! Am fost alaturi de basanisto-liberalo iohanisti imbracati in piei de behaitoare sa poata da tare din clampanitoare doar pentru impresie artistica regizata de papusarii serviciilor care-i manaresc ca pe papusile Mapetz de ventrilocie! Halal camaraderie, respect si stima reciproca de Buftea si doar de fatada!

R-26500 spunea...

@ Corneliu duminică, 14 august 2016, 17:00:00 EEST. Inainte sa te behai, dorind neaparat sa iti imaginatie bolnava, iti atrag atentia ca eu ieri am fost martor ocular la un fenomen. Iti redau completarea la materialul de pe blogul meu.

"Peste 10.000 de oameni au fost prezenţi la Curtea de Argeş, la slujba de înmormântare a Reginei Ana. Pe piatra funerară scrie simplu: ANA". Amanunte: aici [http://www.mediafax.ro/social/pe-piatra-funerara-scrie-simplu-ana-peste-10-000-de-oameni-au-fost-prezenti-la-curtea-de-arges-la-slujba-de-inmormantare-a-reginei-ana-galerie-foto-video-15561121]!

Completez doar faptul ca in calitate de martor oculari, am asistat la un fenomen incredibil. In Curtea de Arges, nicio personalitate nu a intrunit o asistenta de 10 000 de oameni, la niciun eveniment. Nici macar vizitele lui Ceusescu nu puteau scoate din fabrici 10 000 de oameni care sa il intampine pt. a-i aduce omagii.

Participantii la evenimente au provenit din toate mediile sociale. Multi au venit din comunele invecinate. Un lucru a iesit cu siguranta in evidenta: oamenii si-au imbracat straie primenite, pt. a-si saluta Regina, ca si cand ar fi participat la o nunta. Multe femei simple au purtat ca semne de pretuire a familiei regale, clasica palarie de dama - un accesoriu cotidian al reginelor lumii. Printre participanti am descoperit inclusiv copii de o schioapa imbracati in port popular, fluturand fanioane cu insemnele regale. Dar si batrani demni care candva au luptat pe front in Armata Regala a Romaniei, iar acum o salutau cu mana in dreptul inimii, pe sotia suveranului lor"!

Asra ca sa NU iti mai spun de miile de locuitori iesite pe traseul dintre Bucuresti si Curtea de Arges. Care aruncau flori inaintea cortegiului.

TU AI DOAR UN PUNCT DE VEDERE, DAR EU TI-AM PREZENTAT O REALITATE PE CARE TU POTI SA O CONTESTI! REPET, EU AM FOST PRINTRE OAMENI. ERA INCLUSIV UN FOST SOLDAT DIN WW2 ADUS DE O RUDA IN CARUCIOR, VENIT EXPRES SA SALUTE FAMILIA REGALA. TU DE CE ARUNCI CU NOROI IN EL, TU CARE IN VIATA TA NU AI FOST IN VREO TRANSEE? ACEA PERSOANA ESTE MAI SOLDAT DECAT NOI TOTI LA UN LOC, SI TE-AI GASIT TU COMUNISTUL MUCEA SA IMPUI REGULI?

CEZAR spunea...

DANA / FB Stau si ma gandesc,ori sunt eu prea..,ori natia asta e...prea!! Daca esti obiectiv,imediat te catalogheaza"poporul scolit"/nevoie mare. Cand"destinul"se repeta la infinit pt.generatii la rand,iti pui mari semne de intrebare. Debarci un DOMN ROMAN,AL.I.Cuza;aduci niste crescatori de gaini si-i "inobilezi"/nevoie mare(le-ati vazut pe madamele cu"sange albastru"culese de prin lume,ce "impunatoare"prezente sunt! Sa duci la groapa/ISTORIEI SPER,o femeie straina totalmente de tara asta,nefiind cetateanul ei si nici limba n-o cunoaste,cu"onoruri"e de rasul curcii sau mai bine spus,de bocit. Iar acum,colac peste pupaza,TALHARII vietilor noastre,le mai pregatesc un cadou,peste celelalte. Venituri lunare de 10000 EURO/LUNA. Suntem cretinii pamantului daca acceptam atata mizerie. Sta poprul cocosat de biruri si...multa lasitate.

Anonim spunea...

Nu este la mishto,nu este o jignire este o intrebare normala care poate salva un creier si este la modul serios
@ olescule
Mai pustiule tu ai intrerupt tratamentul psihiatric.....e evident.Poate nu ai sa ai si manifestari violente si poate nu vei ajunge din nou "mana dreapta" a lui Dogaru/SCMD.
Stii tu: Pitesti hotel Muntenia ora 5 dimineata dupa o noapte de chef si curve,incarcai portbagajul lui dogaru cu sticlele de vin ca ultima sluga.....stii de unde stiu?(ca ti-am mai spus de 3-4 ori) chiar de la angajatii hotelului.....acum il injuri si pe dogaru dupa ce 2 ani l-ai "pupat" N-am absolut nimic impotriva,dar esti comunist,sau democrat sau sindicalist sau monarhist.Iti spun eu.Esti doar OPORTUNIST DOAR ATAT.Intr-o saptamana in mod sigur vei uita de "monarhie" si vei sta "la colt" sa vezi ce ciolan mai apare......degeaba baiete degeaba!! Vezi ca de asta am spus sa-ti reiei tratamentul.Esti tu monarhist cum sunt eu maica tereza "cu oua".
PS Daca vrei sa reluam discutia despre dogaru/destrabalare/ hotel muntenia/ pitesti te pot "servi" dar de data asta cu lux de amanunte.....hai vrei??

Anonim spunea...

Pana la urma olescule:In pozele alea din articol este salutul nazist ??DA sau NU....ca provine de la romani ca si fasciile italiene.....ca si zvastica de la vikingi astea sunt doar copii.Este salut nazist sau nu......si mihaita raspunde la fel tot nazist, dar mai bleg cum e si "a mea" la varsta asta:):)

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ R. 26,etc. Inutil sa-mi racesc gura de pomana pentru gurile casca de curiosi adunati ca la urs sa vada o molie in insectar! La noi, si cand moare un strain oarecare se aduna toti saracanii dupa lins blide, dar si gura casca sa aiba ce cleveti, asta e! Nu din iubire de monarhie, nu din adulatie, ci doar spontan si, de ce nu, platiti si manipulati sa iasa din case, o parte dintre ei, ca pentru manarii din astea se gasesc bani cacalau! In provincie, orice eveniment scoate lumea din case, ca in Bucale s-a vazut cum partidele asa zise istorice si-au mobilizat strigoii sa se duca la amusinat izul cadaveric, de-alde lingaii si slugile de partid ca si cei sa-si astampere foamea impreuna cu curiozitatea! Kaput monarhia in Romania! Traiasca Republica Romania! La anul va cadea pe motiune si interlopul de case sustinator! Nu apuca Decembrie!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ N-am fost mai comunist decat domnul Olescu, asta pot s-o jur! Doar ca eu am fost un simplu membru facut pe merite, celalalt la ordin si impins de la spate ca sa poata avansa in grad, ca despre merite poate doar sa confirme actuala stare de comotie monarhica!

Anonim spunea...

Cine pune pariu cu mine ca intr-o saptamana olescu nu va mai fi "monarhist" Pe o lada cu bere ?....va fi orice altceva(ca il cunosc de prea multi ani ca sa ma insel)

R-26500 spunea...

@ Doru Serban duminică, 14 august 2016, 19:03:00 EEST. Da vreau sa demonstrezi. Aceasta este incercarea ta securistica de a ma denigra, de pe vremea cand TU erai sectant portocaliu si le pupai turul lui Basescu, Oprea si Boc! Cand noua ne taiau pensiile. Face parte din arsenalul colabotarilor reactivati ai CI - tu fiind unul.

In cazul in care TU minti, si MINTI pt. a defaima, oricum iti vei lua portia de la Cel de Sus. Eu NU am calcat in Hotelul Muntenia decat in anul 1993 sau 1994. Atunci eram activ, nu exista SCMD, Dogaru si altele. Ca daca imi fac o cruce sa se aleaga praful de tine daca minti cu rea intentie, tu ajungi in 2 saptamani in scaun cu rotile! Au mai incercat unii sa imi produca rau in stilul tau, dar au ajuns fie cu gatul stramb, ba fara o mana, ba cu altele. Sau macar penali ca Oprea!

Te prinzi la ramasag, securistule?

Huhu Rezea spunea...

@R26
Daca ii mai zici regina Principesei Ana, exilata post-mortem la Curtea de Arges, nu-ti mai public comentariile.Sunt pline cimitirele cu foste sotii si amante ale fostilor regi ai Romaniei si nu le zice nimeni regina.
Carol al II lea a mai avut 2 sotii, Zizi Lambrino si Elena Lupescu, in afara de Elena, ridicata de Antonescu la titlul de regina mama, pentru ca ea divortase de Carol inainte ca acesta sa se declara rege in 1930.
Pe "regina" Duduia poti s-o majestezi in cimitirul bisericutei din lemn din incinta Manastirii Curtea de Arges.
Uite, marti se duc 50 000 de spectatori pe Arena Nationala la meciul Selei cu City. Trebuie sa fii un fanatic ca sa spui ca toti sunt stelisti.Nu, R-ule, multi se duc pentru spectacol.
Asa si cu cu asistenta la ceremoniile de ingropaciune a unui strain.
Nu se stie cum evolueze vremurile.
S-ar putea sa fie cazul ca rudele sa ceara repatriera osemintelor Anei. Romania nu a fost patria ei.

Anonim spunea...

Olescule!
Minti cu nerusinare!!
politia a raportat o prezenta de aprox 10.000 de oameni....dar pe TOT TRASEUL de la Buc. la C. de Arges(aprox 155KM/155.000 M).....adica mai rarutz asa....C de Arges are o populatie TOTALA de 27.000 de oameni cu toate localitatile si comunele arondate(adica inclusiv cei din "creierul" muntilor ) + plus cei plecati pe meleaguri straine......cam 12.000 Minti de in gheata apele in august

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Doru Serban, m-ai facut dintr-o data sa te stimez si sa fiu mai atent la postarile tale! Sa stii ca ai dreptate in ce-l priveste pe Olescu cu oportunitatile! Cu partea de etaj nu sunt expert in medicina pentru harbujii cruzi, dar schimbarile bruste de opinii si comportament nu sunt de aplaudat la nici un pacient! Nici sticlele alea din portbagaj nu sunt bune la pepenii cruzi! Sindicatele de cholhanuri ne-au adus in starea asta de disperare, pentru ca au fost chiolhanurile scopul si mijloacele financiare, nu interesele generale ale militarilor, si acum suntem scindati, contrari opiniilor, ne mancam intre noi si suntem un balaur fara cap! Capii au papa bun paraii pe chiolhanuri, au fost ca fratii toti pana s-au terminat fofeii din cotizatii, dupa care au inceput sa se muste intre ei, acum ne musca si pe noi si se mai fac si regalisti sa mai prinda si alte prazi la infulecat! Daca tacea, domn ramanea!

Anonim spunea...

Daca si eu sunt securist olesculeeee!! Mi-e teama ca la tine se aplica vorba "hotul de furat se teme" sau "spune-mi despre ce vorbesti ca sa-ti spun cine esti" Numai un securist sadea imi blocheaza parerile pe blogul personal fara ca eu sa jignesc pe nimeni ,doar mi-am expus parerea la modul civilizat si nimic mai mult Si ohooo nu sunt singurul!!
PS si mai e o vorba: cei mai ai dracului monarhisti sunt fostii securisti.Nu se aplica la tine ca esti "mucea" dar ai "talent"

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Doru Srban, omul e in coma monarhica indusa, in transa! Sa-l lasam o saptamana sa-si revina, si vei vede ca striga lozinci precum: Traiasca PCR, Ceausescu si poporul-Patria si Tricolorul, etc! Acum are cablajul cuplat pe 380V la Iohannios-via molia regala, sa nu tragem din priza ca moare subit!

Iulian Mareș spunea...

Corrneliu,
Retine doar un singur lucru:
-filozifia universala a istoriei este CICLICITATEA EI!
Ca vrei tu sau altii, mai putin conteaza!
Lucrurile se intampla si au demarat! Întelegi? Ca va fi bine sau rau....vom vedea! Dar asa, ca acum este de nesuportat! Vezi ca si Cotroceniul cheltuie enorm si fara noima....din buzunarul tau, carpit si mic rau!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Iuliane, te stiu cerebral si echilibrat! Nu trebuie sa ne imbatam cu apa rece, pentru ca nu se va intampla absolut nimic anormal in aceasta Republica! Iohannis, sustinatorul monarhiei, cat de curand va parasi scena politica dupa o motiune de cenzura ceruta de popor si va fi inhatat pentru falsurile cu casoaiele, partidele ,,istorice'' sustinatoare sunt o ruina in declin si dispar dracului, poate ca nici PSD nu va mai fi capabila sa sustina o guvernare, va fi o guvernare de uniune nationala care sub nici o forma nu va admite reinstaurarea monarhiei, mai ales ca sustinatorii sunt sub 5%! Eu n-as fi avut nimc cu aceasta regalitate daca era pur romaneasca, dar A.I. cuza a fost tradat si inlaturat pentru o molie nenorocita si s-a continuat cu tradarile pe linie regala pana in ultima clipa! Ei lucreaza pe furis, pe ascuns, nu sunt loiali, poate ca Mihai acum este in formol de un an, nimic nu se stie...Vrei ca actorul Duda sa-ti fie regent si stramba aia regina, ca ce chestie? Pe ce merite? Ce au facut ei bun in Istorie pentru natiunea romana? Inca mai avem ramasitile ultimilor domnitori care au domnit pe tronurile provinciilor romanesti, de ce n-am opune unul din acela daca-i arde pe toti la lingurica pentru monarhie, si de ce se vrea doar ca urmasii unui venetic strain sa fie rege? Romanul nostru ar pute sau ar fi mai prost? Chiar nu mai suntem deloc patrioti?

Unknown spunea...

De cate ori citesc comentarii romanesti ma excit....Ah ce bine ne ....ieste

CEZAR spunea...

m-Alul striga tare !
Toata lumea pe trotare <
Vine Mihai Molia ..calare ...!!

R-26500 spunea...

@ Huhurez duminică, 14 august 2016, 19:35:00 EEST. Faci cum crezi! In cazul de fata, a te adresa sotiei Regelui cu titlul regina, este o dovada de politete elementara. Pe crucea ei scrie simplu: ANA. Atat!

Daca e sa fim tarani, hai sa fim! Sotia TA ate titlul DOAMNA, cumva? NU! Dar noi ne adresam cu doamna, NU cu fă! Pt. ca suntem politicosi! Asa si cu ANA!

@ Dou Serban. Eu mint, dar raportul politiei - nu minte. Aici [http://www.mediafax.ro/social/pe-piatra-funerara-scrie-simplu-ana-peste-10-000-de-oameni-au-fost-prezenti-la-curtea-de-arges-la-slujba-de-inmormantare-a-reginei-ana-galerie-foto-video-15561121] scrie asa: "Peste 10.000 de oameni au fost prezenţi la Curtea de Argeş, la slujba de înmormântare a Reginei Ana".

Pe alta parte, esti si inclult. Se vede ca NU circuli prin tara. De la Bucuresti la C. de Arges sunt 150 km. Din care 120 pe autostrada A1 si 30 prin vreo 6 comune. Pe marginea autostrazii A1 nu exista comune. Ci doar de drumul de la Pitesti la C. de Arges. Pe acest rum au iesit cateva sute de locuitori. Dar 10 000 au fost exclusiv la C. de Arges. Pe de alta parte, mare tupeu au sa contrazici un martor ocular, tu care iti iei stirile de la postul de proxeneti si prostituate Kanal WC D.

@ Corneliu! Este ca ai iubit-o pe tovarasa Elena Ceausescu? Se vede! Doar unul din fanii ei poate vedea furie in fata ochilor cand in in loc de o sotie de presedinte de republica si savant de renume mondial, sa ai in fruntea tarii o sotie de rege care a luptat in WW2.

Huhu Rezea spunea...

@R26
Eu am fost destul de politicos cu fosta sotie a regelui Mihai, despre care am vorbit cu referirea la titlul nobiliar pe care l-a avut, cel de Principesa.
Daca si tu vrei sa fii politicos, nu este nevoie sa-i atribui Principesei Ana un titlu pe care nu l-a avut niciodata.
Ce e jignitor daca ii zic principesa Ana?
Au avut mai multa minte decat voi, monarhiistii pârâti, cei care au decis ca trebuie scris pe piatra de mormant Ana, simplu.Acestia stiu ca euforia de moment trece si vine vremea când oamenii devin rationali...si isi pun intrebari. Falsurile nu trec proba timpului in istorie.

Huhu Rezea spunea...

@R 26
Daca te-au pus monarhistii la treaba, sa faci ordine pe la Curtea de Arges, nici n-ai aflat ca sicriul principesei a mers pe drumul vechi dintre Bucuresti si Pitesti,prin Titu, Gaesti, Topoloveni, nu pe autostrada.

Unknown spunea...

dle R 26...... sa stii ca au iesit pe maqrginea deumului oamenii curiosi ,monarhistii adevarati sant cenuse de multa vrewme ,astia deveniti dupa 1990 monarhisti sant in necunoastiinta de cauza ,tineri care nu au habar de beneficiile monarhiei ,nu are nimeni nimic cu onoarea de mama si sotie a unui om care a fost acum 60 de ani rege ,sau cum a devenit rege, dar eu cred ca trebuia sa fie inmormantata in pamantul stramosesc langa familia ei .Aici in romania nu avea ce cauta. Or fi iesit multa lume .sa zicem 1 milion dar mai sant vreo 16 care ar trebuii intrebati de situatia creata .Sa se faca unreferebdum si dupa acesta sa vedem cum stoau lucrurile.

Huhu Rezea spunea...

@eufrosino
Ce referendum mai vrei si d-ta?
Când am pus stampila pe DA la doua referendumuri, in 1991 si 2003, pentru o Constitutie in care scrie ca Romania este REPUBLICA, nu este clar ca romanii au ales democratic si liber REPUBLICA?
In privinta formei de guvernamânt, Constitutia actuala este nerevizuibila.

R-26500 spunea...

@ Eufrosina Nedelcu luni, 15 august 2016, 00:09:00 EEST. Exact asta am spus si eu. Trebuie referendum. In '47, sovieticii ne-au bagat republica pe gat cu forta, fara referendum. Poporul NU a fost intrebat daca doreste sau nu, abolirea monarhiei. Acest fapt a fost decis in numele poporului, de o mana de dobitoci scoliti la Moscova. In 2001 si 2003, urmasii neo-comunisti ai dobitocilor din '47 scoliti la Moscova au bagat poporului in fata o Constitutie republicana, FARA DREPT DE OPTIUNE pt. forma de organizare statala.

In ceea ce priveste inmormantarea? Tu afirmi ca ar fi trebuit sa fie inmormantata in alta tara? Dar este un sacrilegiu sa desparti sot de sotie. Este barbarie. Din moment ce sotul ei, Regele Mihai, va avea ultimul drum la C. de Arges!

In ceea ce priveste optiunea vizibila a tinerilor pt. monarhie, de ce sa NU o respectam? Doar ca am fost noi comunisti spalati pe creier si am fost invatati cu furtunul propagandei comuniste ca o tovarasa Elena Ceausescu sau un hahait ca Basescu, reprezinta etaloanele morale ale unui popor? Dupa cate observ, exemplele date sunt chiar reperele tale doctrinare! Si ale altora ca tine! Sau NU a fost Hahaitul de Basescu presedinte si primul savant sotie de presedinte? Astea sunt realizarile republicii pe care o aperi! Mai stii cand ii facea republicanul Boc nesimtiti pe militari? Si el este tot o realizare a republicii! Pe Ceausescu, l-ai tradat, nu? Pe presedintele tau adica. Asta este republica mareata? Cu presedinti impuscati, sotii de presedinti savanti de renume mondial si marinari betivi care taie salariile si pensiile oamenilor? De fapt, asta este republica pe care o aperi!


Iulian Mareș spunea...

Corneliu,
Tu nu uita ce am scris eu la ora 20.36! Este stiinta nu gargara!

Unui latrau veninos!
Era candva un catren...
"Capitane nu fi trist / Legiune merge inainte / Prin partidul comunist!"
Asa s-au transformat si mascat.....sunt fotografii si documente cu Antonescu salutand Legiunea! Multe entitati ale Europei au incurajat nazismul, ca acum sa fie in primul rand al celor care infiereaza cu manie! Cler, regi, partide, oameni de stiinta, actori, medici celebri!
Putini recunosc cine a pus bazele geneticii! Era medic si a fugit in 45 in Argentina! Numele lui este f cunoscut!
Sunt cel putini 20 de personalitati mondiale care afirma ca populatia globului trebuie redusa si nu i-a arestat nimeni! De ce? Pentru ca libertatea de expresie nu este un lux! Intelegi? Cel care are o alta opinie este adversar de idei nu Inamic!

Huhu Rezea spunea...

@Mares
Nici monarhia si nici republica nu sunt institutii mesianice, asa cum lasati voi sa se inteleaga despre monarhie. Ba, unii ne predica enormitatea ca numai monarhia vine de la Dumnezeu.
Dupa cum se vede in lume, ambele pot fi institutii democratice si eficiente. Depinde de oamenii care le populeaza.
Daca suntem lucizi, putem foarte usor sa constatam ca urmasii actualei Case regale nu ne ofera garantia, prin calitatea indoielnica a lor, ca pot fi o solutie pentru viitorul Romaniei.Doar nu sperati ca Mihai I sa poata exercita prerogativele de rege.
Opiniile sunt opinii. Numai ca ele trebuie sa fie realiste si sa nu incite la nerespectarea legii.

Iulian Mareș spunea...

Huhu Rez
Categoric ca faza cu "unsul lui Dumnezeu" nu este de actualitate!
Cand te indoiesti de calitatea unei persoane...te referi la fica renegata? Pot fi si astfel de intamplari! Dar presedintii nu si-au temperat copiii, ci chiar i-au lansat in actiuni veroase!
Duda si Margareta sunt oameni deosebiti!
Si Nicolae...chiar daca niste structuri au lucrat constant la denigrarea lui, prin can-can!
Nu incita nimeni la nimic ci doar ne exprimam opinii!
Forma de guvernare nu poate fi antiromaneasca, ata timp cat este a natiunii si pentru natiune! Iar schimbarea ei se face prin referendum! Iar, Adunarea Constituanta din 90, condusa de Iliescu...in vremuri de euforie maximala, nu cred ca a fost cel mai fericit lucru, prin prisma momentului de explozie a multimii, in cvasitotalitate necunoscatoare!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Iulian Mares, a se face propaganda monarhiei este o inutilitate absoluta! Sa-l punem rege pe Duda-aguda, actorasul de doi bani si lacom de bani ca porcul la latura? S-o punem pe nevasta-sa care e de-o nulitate strigatoare la cer, plus ca e stearpa si n-a dat nastere la mostenitori? Dupa moartea ei iar circ pe paine cine sa fie mostenitorul? Dar, trecutul acestor poame ma revolta pe mine, care este execrabil si de-o imoralitate perfida, plin de aventurisme si tradari si care nu le confera verticalitatea morala sa conduca o natiune! Doar de dragul sa ne aflam in treaba ne trebuie regalitate? Asta ne mai lipsea noua la un car de harburi sparte, sa mai adaugam altele? Duca-se unde si-a dus mutrul capra si dracul iapa cu pretentiile lor exorbitante si de-o lacomie ce frizeaza grotescul! Comunismul, asa cum a fost el, si bun si rau, dadea siguranta zilei de maine si stabilitate, si numai cine nu muncea nu avea! Case, butelii, locuri de munca, erai ocrotit de legi si organele de ordine, nu-ti era frica sa iesi pe strada sa ti se dea la cap! Au fost si abuzuri si monstruozitati, totul pornind de la cei care incalcau legile stabilite si isi suportau rigorile consecintelor, daca ne gandimj mai bine, dar eu stiu una si buna: Daca munceai si iti vedeai de treaba nimeni nu-ti facea nici un rau! Neam de neamul meu n-a trecut pragul Militiei si Securitatii decat sa-si schimbe buletinul si cu recrutarile ori prezentarile cu Ordinul de serviciu la vizat, in rest asa au trait fara sa intre in conflict cu acestia. Ce sa caut eu la Militie daca imi vedeam de-ale mele? Ce sa caut eu la Securitate daca nu incalcam legile Sigurantei Nationale? C.I.-stii, cati am avut, niciodata nu m-au tras de maneca sa ciripoiesc si nici nu m-am dus de bunavoie sa las informatii, pentru ca eram un om care nu ma durea decat de ceea ce faceam eu, dar ii stiam pe toti codosii si rautaciosii care se razbunau pe colegi doar cu turnatorii la CI-isti si Comandant, pentru ca acestia, parol pe viata mea ca nu-i tragea de maneca sa papagaliceasca, ci se duceau de buna voie codosimea razbunatoare! Deci, chiar si legionarismul a avut aspectele lui de patriotism si de aparare in fata navalitorilor si speculantilor extorcatori perciunati, iar daca nu era si fascismul generalizat european sa-l contamineze spre acte agresive, poate ca astazi era privit altfel. Insa regalitatea, cu radacini straine de natia romana, a functionat in mod defectuos, desantat si imoral tot timpul, populatiei i s-a impuiat capul ca sunt unsi de Dumnezeu si alte aberatii adventiste de tot cacatul care continua si acum, precum ca ar fi fost chipurile filotti, cuprinsi de empatie si solidaritate, de o mila sfasietoare cu ruptii in cur, ceea ce este o abetratie porceasca, ei fiind mama zgarceniei de tip Hagi Tudose si li se rupea lor pana de saracimea Romaniei! In consecinta, regalitatea aceasta expirata si mucegaita este NON GRATTA pentru Romania si romani!

Iulian Mareș spunea...

Cornele,
Nici chiar-asa cu comunismul ala!
Stiu ca si tine +- comunismuluia!
Daca era comunism aveai, cel mult, net in sali controlate si cu aprobare de la secu si partid!
Calculator doar la functiile mari, din pcr!
Telefon mobil? In filme si din generatia I! Am fi fost sub Cuba....Vietnam, Cornele!
Televiziuni? Cel mult un canal in plus! Color? Partial, tata! Si tot asa!
Lagarul canal, minele, santierele, ogoarele....au constituit elemente de tortura si denigrare-decredibilizare-deprofesionalizare a Armatei Romane! Sa nu stea langa tehnica si munitie! Sa moara toti, de neinstruire in prima saptamana de razboii....ca apoi sa moara muncitorii gratis!
Crud dar sec! Comunism asiatic, Cornele! Aproape kmerii rosii!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Iulian, comparatia mea, cam neinspirata dealtfel cu comunismul, am facut-o sa subliniez ca acum avem de toate dar nu ne putem permite prea multe, munca nu se mai poate presta din cauza ca s-a falimentat si vandut totul la fier vechi, democratia asta incet, incet este infiltrata de masoni perciunati care vor sa ne impuna o dictatura a evreilor cu pumnul in gura, si deja ne-au interzis marii eroi si carturari, ne-au cenzurat cuvantul liber, maine, poimaine o sa ne impuna sinagogile si Talmudul ca Isus ar fi fost antisemit si totul se complica atat de tare intr-o Europa de dictatura incat o zic raspicat: Vreau o Romanie aliata Rusiei, Chinei, Turciei, Braziliei, Iranului si Indiei pentru ca Banca mondiala si evreii sa nu mai aiba acces la butoanele acestei Romanii distruse de ei, sa putem sa ne redezvoltam si sa renastem din propria cenusa ca pasarea Phoenix, precum China si cum va fi Rusia in noua formula din afara globalizarii! Dinastia monarhica ne-ar fi subjugat si mai mult Europei criminale, masonic-sorosista, ne-ar fi pus gatul pe butucul ploconelior marilor puteri si am fi tras si mai tare sa sustinem un tron deosebit de risipitor si cheltuitor, ne-ar fi lipit si mai mult Europei doar ca slugi permanente si tinuti in subdezvoltare! Ca sa ne revenim, ar trebui ca maine sa parasim Europa si sa ne orientam pe o noua formula de dezvoltare rapida intr-un grup amintit mai sus, iar Serbia este deja un model de urmat, care acum nici nu vrea sa se mai induplece de milogelile Europei de incadrare, dupa ce saraca ani in sir s-a milogit sa fie inclusa Europei si a fost respinsa cu ostilitate! Incardasirea cu SUA ne-a adus numai dezavantaje si dezastre, ne-am pierdut eroii pe meleagurile straine, acolo unde ei provoaca conflicte sa-si consume armele si munitiile si sa castige coosal de pe urma vanzarii lor! Nu investim in dezvoltare ca sa cumparam armamentele impuse de americani, cei care vara batul prin gardul Rusiei, sa creeze conflicte gratuite de mentinere a tensiunilor regionale si sa aiba motivatii de locatii militare si de risipa inutila de bani si materiale de razboi, astfel sa ne mentina si pe noi subdezvoltati cat si carne de tun. Comparam cu comunismul starea actuala pentru ca acum traim in incertitudine, saracie, fara sperante, fara nimic, doar totul pentru clasa talharilor politici si a evreilor masoni si sorosisti, ca s-o spun pe sleau! Evreii sa nu ne impuna dragostea cu forta legislativa restrictiva si imixtiuni interne, ei sa se faca iubiti prin actiuni benefice si pentru prosperarea Romaniei, dar pana acum au demonstrat ca nu degeaba antisemismul creste o data cu masurile lor radicale si anti nationale, iar la nivel mondial exista un val urias de tsunami antisemit, rod si consecinta ale actiunilor ostile tot ale evreior din intreaga lume! Intr-o zi este posibil sa explodeze o mamaliga mondiala, incontrolabila, daca actiunile lor nu se opresc si vor continua sa fie ostili intregii planete cu lacomia si dorinta lor de acaparare prin subjugare finaciara si economica!

Maharloka spunea...

De unde izvoraste obligatia Statului Roman constand in plata acestor rente viagere unor fosti regi care au abdicat ? Daca totusi a existat o clauza secreta de ce renta viagera se transmite urmasilor? Daca nu a existat o clauza si cineva din republica asta a instituit aceste venituri in favoarea unei familii regale in virtutea vreunui statut de Rege al Romaniei ,nu a incalcat constitutia si legile penale?la ce capitol din buget sunt trecute aceste cheltuieli/care este sursa acestor venituri? cine le-a aprobat? Aloooo DNA -ul !!!!E legal ce fac astia?

Iulian Mareș spunea...

Cornele,
Tezele astea noi sunt in fapt tot alea vechi, incepand cu 1979!
Urmeaza si cele cu revolutia culturala, made in Coreea?
Eu zic asa....e greu acum, memoria-romanilor scurta, dar mai usor cu pianul pe scari, ca se aude doar acordeonul rosu!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Orice s-ar aude, Iuliane, suntele se sparg in surdina si pe noi ne calca in picioare toti veneticii pe care i-a infierat foarte si bine Eminescu in toate scrierile sale! As prefera acordeonul rosu decat Patria vanduta strainilor si data ca pe o vaca de muls gratis! Ne comanda, ne conduc si ne executa strainii, nu suntem capabili sa ne conducem si sa ne gospodarim noi! Nu stiu de ce avem atitudinea asta de slugi si apelam doar la staini sa ne dicteze destinele si la conducerea tarii, azi prin Ciolannus-sas, si la conducerea BNR un perciunat lacom, si cam peste tot, iar pamantul ni-l rascolesc dupa bogatii toti perciunatii, sau l-am vandut sau concesionat tuturor strainilor venetici! Avem obsesia veneticilor praduitori, asta e!