Un produs Blogger.

vineri, ianuarie 20, 2017

Românca şi copiii săi salvaţi din hotelul îngropat de avalanşă în Italia

11 comments
https://www.facebook.com/Sergiu.Balaban.Duck/videos/1201854633239351/ Ludovica a fost salvată! Il Tempo a publicat filmul cu salvarea fetiței! La patru ore după ce mama și fratele ei au fost scoși de salvatori de sub muntele de zăpadă, micuța este și ea, salvată!

11 comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Dumnezeu a avut mila de ei si le-a dat zile!
Sa fie sanatosi!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cu natura si capriciile ei nu-i de joaca! Banala zapada, bucuria inimilor noastre, atunci cand fulguie ca-n visele copilariei, cam de mult ne-a demonstrat ca poate fi vicleana si sa ne produca clipe de groaza, chiar moartea! Au murit foarte multi oameni si anul acesta de frig. Avalansele s-au dovedit de fiecare data ca pot provoca adevarate catastrofe. Romanca noastra crestina, impreuna cu puii, ei au avut zile de la Dumnezeu si au scapat din aceasta catastrofa montana. Sotul ei italian a avut o sansa in plus, scapand inainte de a se produce pravalirea imensei mese de zapada si resturi aluvionare. Putea fi si mai rau, dar Dumnezeu de sus le-a acordat aceasta sansa tuturor supravietuitorilor si foarte bine a facut. Dumnezeu sa fie slavit pentru marinimia si bunatatea Lui!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Iata ca premonitia mea, pe care am tot cantat-o aici in articole, si se poate verifica, s-a produs: Colectiv 2 chiar s-a intamplat! Sunt nascut din frati gemeni si se zice ca unul dintre frati este mai intuitiv si probabil ala sunt eu! La Bamboo s-a produs un incendiu catastrofal si iar sunt victime, tot din randul tinerilor! Va iesi mutantul sa declare ca a trebuit sa moara tineri ca sa cada guvernarea Grindeanu-Dragnea sa numeasca Guvernul Ciolosderos 2? V-om trai si v-om vedea in urmatoarea perioada! Pana atunci, suntem solidari cu victimele, sper sa nu fie si morti, e cam in pripa sa afirm ceva, si le dorim insanatosire grabnica!

Bamboo este infectia protipendadei de bani gata din Bucale Cyty. Prafuri pe-o nara de trompa, etnofolclorice, destrabalare la greu, prostitutie organizata in stil mafiot, pesti, curve, golani, gura casca, plevusca usor de fraierit, securani strecurati pentru santaj politic, politicieni in cautare de prospaturi invechite, trompete inhipte-n prohaburi pe sub mese, labe de urs in closete, ciocane trase in camere obscure si secrete din acareturile infectiei si multa, multa golaneala pe un fond fonic la maximum de decibeli, pana la surzire! Acesta-i peisajul care caracterizeaza puroiul si infectia acestui club al elitelor mafiote!

Unii au saritara din lac in putz, deci sufera de hipotermie, si tremura acum precum cainele la injectie, dar tineretea sper sa invinga. Acestea sunt primele impresii de la locul acestui sinistru pe care eu il consider provocat, ori de servicii obscure, ori de catre ONG-uri mafiot-sorosiste pentru caderea Guvernului Grindeanu! Ulciorul insa nu merge de doua ori la fantana, banditilor, daca focul a fost pus cu intentie, pentru ca Dumnezeu este in ceruri si vede tot ce faceti voi! Dumnezeu sa fie alaturi de victime si de adevar! Doamne, ajuta!

gheo spunea...

Buna dimineata domnule *H*, ieri sau si alaltaieri ... nu stiu sigur, a fost constatata o *interdictie pentru Blogger H* pentru, nu stiu *neaveniti ... etc*, a fost un accident sau doar *o invitatie doar pentru cei agreati*, multumesc anticipat pentru *raspuns* sa aveti o zi buna.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Marius Pieleanu a afirmat cu subiect si predicat la Romania TV ca la ,,Bamboo se face trafic de droguri,'' si un jurnalist a mai complectat ca acolo se fumeaza in draci, desi este o lege de interdictie, iar patronul este suspect intr-un dosar de crima!

Domnilor din binomul malefic si mafiot, va rog eu sa lasati palmasii de noi sa postam aici opiniile, fara sa interveniti voi si sa restrictionati blogul Huhu Rezea, si mai bine ocupati-va de lucrurile grave din Romania, ca daca nu va f...tea grija de noi, acum erau inchise aceste cluburi ale infectiei purulente, groazei si mortii si nu se intamplau atatea nenorociri!

Se iau si se dau spagi colosale in sistemul de Sanatate, mor acolo oameni cu zile, se dau medicamente si tratamente la morti si medicii se burdusesc de bani, iar bolnavii de cancer nu au acces la tratament din cauza mafiotilor pe care voi ii obladuiti si tolerati. La granitele tarii se iau spagi de milioane de euroi, se taie padurile ilegal, se falsifica bauturile alcoolice, se face trafic si contrabanda cu duhanuri si lulele de fumegait, sub ochii vostrii spaguiti, se anuleaza amenzi rutiere pe spagi, se f...ut banii de pe autostrazi in buzunarele mafiote, in DNA se intocmesc dosare mafiote la comanda politica si de interese, la voi este o incardasire dovedita de interese, mai ales cu petrolul ploiestean in Portul Constanta si pe unde aveti voi interese, astfel ca atunci cand treceti in rezerva sunteti dintr-o data milionari si...calatoria continua, stimati tovarasi cercetasi in adancimea buzunarelor pentru interesele voastre!

Spargeti voi buboiul purulent, dar daca stati pandari pe acest blog si altele, se vor inteti focurile mafiote la cluburi si crimele se vor inmulti, impreuna cu toate incalcarile legii! Trantoreala dauneaza grav starvului, asa ca luati-va pastilele de dor de munca si, la treaba, tovarasi ofiteri muraturi si fara de sperante in viitor!

Iulian Mareș spunea...

Corneliuss
A trebuit sa arda Bamboo ca sa cada Binomul, care isi tragea o parte din seva si de acolo!
IGSU stie!

Gigi spunea...

Este, o minune dumnezeasca! Trebuie felicitate echipele de interventie!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Iuliane, sunt multe ecuatii cu mai multe necunoscute si avem o fabrica de matematicieni in persoana SRI sa le rzolve, ca doar au solde duble ca ale activilor nostrii si pensii mai ale dracului ca noi! Ii mai si cred pe cuvant ca ei informaeaza politicul sipe inaltii deminitari, inclusiv cucuveaua nenorocita, dar aceste rapoarte sunt ascunse prin sertare si se asterne praful si mucegaiul peste ele.

Cucuveaua frecacioasa la pasaroi are un frate periculos de infractor, cu trei dosare penale, si multe persoane angajate in Justitie au platit scump cu libertatea, sau serviciul, daca au vrut sa le (re)tapeze pe rol! Omule, atunci despre ce vorbim? Stau ca prostul si ma uit cum ea urla ca lupta pentru respectarea legilor, dar are mii de dosare dosite in fisete, supradenumite ,,scheletii din dulapuri!'' La ea este lege sa fii bagat la bulau pe declaratii mincinoase si denunturi la brodeala si nuimeni, dar absolut nimeni nu da cu ea de pamant! Mai, fratilor, securani de profesie, frati cu amaratii de noi, chiar nu se gaseste unul destept si lucid dintre voi sa-i faca de petrecanie cu niste dezvaluiri, s-o scoateti in evidenta ca de fapt ea este penala penalelor? Ca ea este buldozerista care frange vieti, destine si cariere?

Puneti-o, fratilor, voi in genunchi, daca Smenarul refuza s-o faca! Dati informatiile la liber pentru TV-uri si o sa vedeti ca si voua va va fi mai bine! Scapa si natiunea de o lepra periculoasa iar voi veti intra in Istoria Romaniei si in inmile noastre ca adevarati Eroi! Slavit fie Numele Lui Dumnezeu cu inchinaciuni si multumiri, daca ilumineaza un lucrator de securitate destoinic si brav!

Gigi spunea...

@Iti accept scuzele!Ca bun crestin
iert,dar,nu uit!Niciodata,sa nu-ti treaca prin cap asa ceva! Am avut mult de suferit in cariera-nu chiar lunga,dar,nici prea scurta-despre acest fapt.
Intotdeauna,pt.mine a fost mai presus detoate:cinstea,dreptatea,onoarea si demnitatea,daca aceste vituti mai sunt de actualitate,azi.
Un sfat!Fii mai ponderal in postari,pentru a nu face rau acestu blog si patronului acestuia!
Sa fii sanatos!

Gigi spunea...

Comentariul de mai sus,cu acceptarea de scuze,este adresat pt.@Corneliu!Iertare pt.omisiune!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Gigi,nu-ti fa probleme. Reiterez ca nu am avut intentii ostile. N-ai observat ca pe aici nimeni nu-si cere scuze? Pentru ca totul reprezinta atacuri reciproce, si pentru ce? Treaba e ca am imbatranit cu totii si devenim ursuzi si neiertatori, recalcitranti si intransigenti de pomana. Ne-a crescut par in urechi, udam budigaii din prostata cat gogoasa bunicii, harachim pe garduri la cohaiala, uitam unde am pus cheile, ne pieptanam cu prosopul si facem pipi cu un testicol! La mine nu-i chiar asa. Bat si cnut ca masina de cusut la sistem ca-i mai rau ca un blestem! Stai fara grija ca n-am nimic cu tine, frate, eu am un dinte acutit la ciuma liberala, sorosista, userista, iohanista, ciolosista, nu si securista, si care i-a ingropat! Am avut cu Coldrex, iar cu geolgaii din slujba activa fac educatie cetateneasca, sa nu uite ca au plecat de la coarnele plugului, maliga intre strungarete si ochincile cu nojite in banduliera, ca semn de respect pentru asfaltul ce-l calcasera pentru intaia oara cand au vazut si trenul ce i-au dus la scoala militara din Baneasa unde moartea isi ascute coasa! Toate cele bune in sanatate si fericire! Nu-ti urez sa fii bogat ca sa nu fii calcat de talhari, pentru ca nici nu te-ar ajuta cei din sistem, la cat de ocupati sunt sa intocmeasca dosare politice false la oponentii plitici! Dar o sa fim bine cu totii, slava Domnului, de la Dragmea zicere, si atunci hotii vor intra in relash de vacanta prelungita...Doamne, ajuta!